90BCO Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 16 минут назад, Вячеслав63 сказал: Це загальноукраїнська традиція. Нашу владу критикують і ненавидять на другий день після виборів. Про це Зібров майже 30 років тому співав : "...У черзі за щастям стою І лаю по-київськи владу Й горілку по-київськи п'ю..." 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ринкова ціна може бути в умовах ринку газу в Україні, якого немає. Чому це Ви вирішили, що немає? 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: І знову вернути норму помаранчевих, що український газ тільки для власного споживання. Це буде найбільша помилка. І залишаться всі старі схеми. До того ж, Україна має всі можливості з імпортера газу стати експортером. Але для цього треба не мішати і не заставляти Нафтогаз продавати газ по не ринковій цині, і не забирати в нього 90% прибутку в держбюджет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 18 часов назад, МЭН911 сказал: Остынь.Сядь в тазик с водой. Если бы ты не выныривал из своего даунецкого болота, я бы тебя даже не заметил. А так, да - если в тазике будешь тонуть ты, то я готов сверху присесть. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 32 хвилини тому, vadimv сказав: Мабуть слово гетьман походить від поєднання двох слів: "геть" + "man". Десь заплакав сивочолий.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 (змінено) 10 минут назад, OlegArh сказал: Если бы ты не выныривал из своего даунецкого болота, я бы тебя даже не заметил. А так, да - если в тазике будешь тонуть ты, то я готов сверху присесть. Ты редкий pidor Змінено 28 липня 2022 користувачем Canton 3 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 18 часов назад, vadimv сказал: СБУ завітали до харків’янина, який писав фейки про Україну. До візиту: «Е**л я в рот эту мову. Это я как харьковчанин говорю». Після візиту: «Раньше я писал нехорошие вещи про Украину, про украинский язык, флаг. Я сейчас раскаиваюсь, понимаю, что был неправ. Надеюсь, что такое никогда в жизни не повторится». t.me/c/1394092619/26844 Невже, нарештi, до Кантона добралися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 8 хвилин тому, OlegArh сказав: Невже, нарештi, до Кантона добралися? Ще ні. Спершу поїдуть за пацюком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 Таганрогский городской суд приговорил к четырем годам колонии строгого режима виновного в краже из "самолета судного дня" — ТАСС Очевидно, кто-то украл судно из самолета судного дня. Видимо, для друга украл, который воевал в Украине и теперь под себя ходит, без судна ему никак нельзя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 (змінено) Сенат в США принял резолюцию, в которой призывает Госдепартамент из-за событий в Чечне, Грузии, Сирии и Украине признать Россию государством-спонсором терроризма. Змінено 28 липня 2022 користувачем vadimv 10 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 1 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 4 часа назад, Вомбат сказал: Сподіваюся, після перемоги Марченко з іншими військовими "вздьорне" (як тут один тупий зебіл висловився) тих всіх гондонів, які гнобили армію та здавали території. Тобто, потрошка все ж таки повiсять? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 И еще раз о срачах: 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: збільшення видобутку власного газу до 20 млрд. Я це слышу вже рокив з 20, також як и про золото гетмана Полуботка и метро на Троещину.... 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 52 минуты назад, Canton сказал: Ты редкий pidor Ага, а ты у нас частый... То то гляжу уже сидеть не можешь. Вояка из подворотни. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 Что вы там про фотосессию Лены в журнале говорили? Все, расходимся, нас разоблачили: 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 10 минут назад, DimaF сказал: Я це слышу вже рокив з 20, також як и про золото гетмана Полуботка и метро на Троещину.... Со слухом у вас, вроде в порядке, а как с памятью? В давние-давние времена (1975-1976), Украина добывала.......70 млрд. кубов/год. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 Машка по тяжелой наркоте ударила) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 13 часов назад, Vinsol2009 сказал: долбоеб, когда пришла война, я находился на больничной койке. вот же трепло... сам писал, что 24-го у тебя случился приступ, а уже 26 выехал за кордон по "инвалидности". 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 (змінено) ну шо я казав, з вчорашнього дня не заглядував, але ніhуя не міняється..на цій картинці не хватає ще одного козака на вєлікє з колесами із шести гранями і прапором 75% Змінено 28 липня 2022 користувачем Корнил 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 42 хвилини тому, vadimv сказав: Сенат в США принял резолюцию нажаль лише "non-binding resolution" 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 до апреля по инвалидности могли выехать только 1 и 2 группа, потом в апреле разрешили и 3 групе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 8 минут назад, Корнил сказал: ну шо я казав, з вчорашнього дня не заглядував, але ніhуя не міняється..на цій картинці не хватає ще одного козака на вєлікє з колесами із шести гранями і прапором 75% Раба українці з себе вичавили, залишається вичавити з себе дебіла )) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 8 хвилин тому, Корнил сказав: ну шо я казав, з вчорашнього дня не заглядував, але ніhуя не міняється..на цій картинці не хватає ще одного козака на вєлікє з колесами із шести гранями і прапором 75% О, Ви також русский агент кремля?Вітаю в рядах🙂 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: О, Ви також русский агент кремля?Вітаю в рядах🙂 шо ви всіх підряд тягнете до своєї сєкти, від'єбитесь будь ласка, я к вам не записувався 5 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 28 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2022 2 години тому, Canton сказав: Я не следил - это правильный пацан или зеленая ермаковщина? Не имеет значения, он прошел конкурс, а не был назначен. Это для штатов принципиально. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз