US7IGN Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Только что, Kirill_Dnepr сказал: Купили Аллаху Акбар! а то я вже думав більше не зможу Кійов Кійовом називати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Ох ти , ні хрєна собі.От тепер вірю що в Дніпро серйозно прилетіло. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 43 минуты назад, Serg_Nikol сказал: За кожний свій допис тут ви заробляєте копійчину, при цьому псуєте ідею самого форума. І найголовніше те, що вам абсолютно пох що і за кого писати. Головне, щоб гроші справно платилися Опана! А де платять? Хто платить? У мене тут вже такий кошторис намалювався)))))) А на тему хто і кому тут на Форумі Рабинович - з моменту крайньої зустрічі наживо, з шашликами Крилова і "тихоокеанською" юшкою з Владика, Танею і Рижою, і тд, я теж вас не пам'ятаю..... Пробачте. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 19 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Навіщо Ви мені це все написали?🤷♂️ Тільки щоб сказати що я не вписуюсь у Вашу форумську сім'ю бо не продаю кирпич.Я пишу щось що Вам не подобається? Спробуйте подискутувати, тільки не як прищавий піонер з істерикою - а з фактами.Не має бажання -є ігнор.Тикати людині тільки через те що у неї інша думка? Ну таке...Я б ще зрозумів як би у Вас була якась позиція всі ці 8 років війни.А так один пук проти Порошенка і : я политикой не интересуюсь🤷♂️.А тут раптово заінтересувались? А шо случилось, Сірожа? От знаєш, коли в ресторані х-ий оркестр, то йому платять за те, щоб він трохи помовчав. Скільки коштує твоя пауза тут на тиждень? 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Ох ти , ні хрєна собі.От тепер вірю що в Дніпро серйозно прилетіло. Насправді смішного мало, пишуть що є загиблі 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 4 минуты назад, US7IGN сказал: Аллаху Акбар! а то я вже думав більше не зможу Кійов Кійовом називати А хєрушкі! Пацан сказав - пацан відповів. Кіря українською написав? Написав! Чи пацан на повірку балалайка? Контора пише! Контора пам'ятає!))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 34 минуты назад, vadimv сказал: https://www.google.com/search?q=фейгин+младич&rlz=1C1SQJL_ruUA877UA878&oq=фейгин+младич&aqs=chrome..69i57j35i39l2j0i131i433i512l3j69i61l2.6290j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Вместе с товарищами по НТС Фейгин отправился воевать за сербов в Боснию, о чем до сих пор рассказывает весьма неохотно. В прошлом году он признался, что воевал под началом недавно арестованного сербского генерала Ратко Младича - и выложил фотографии своего военного удостоверения. "В самой войне я ничего особенного бы не выделил, я был рядовым и, как и все, выполнял приказы. Я, конечно, считал, что сербы имели право на свое государство в Боснии, но в основном был там за компанию, так как не мог бросить друзей", - скромничает Фейгин. Адвокат Pussy Riot в Боснии служил снайпером, но на вопрос о том, приходилось ли убивать, отвечает уклончиво. "Лучше мы это не будем обсуждать... Но это была полноценная война, я кидал гранаты, у нас был на двоих миномет, винтовки. Там не бывает так, что ты только своим видом врага пугаешь. Позиции находились в ста метрах друг от друга", - нехотя добавляет Фейгин. По его словам, пока он является адвокатом, обсуждать службу в армии Республики Сербской некорректно" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 1 минуту назад, Firetuf сказал: А хєрушкі! Пацан сказав - пацан відповів. Кіря українською написав? Написав! Чи пацан на повірку балалайка? Контора пише! Контора пам'ятає!))) він вже вибачився 4 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Я себе не изменяю, возрастное постоянство видимо уже а у мене після чергового оновлення кацапська злетіла то мені впадлу її встановлювати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 3 хвилини тому, Serg_Nikol сказав: От знаєш, коли в ресторані х-ий оркестр, то йому платять за те, щоб він трохи помовчав. Скільки коштує твоя пауза тут на тиждень? Для Вас була б безкоштовна якби Ви так з русскими воювали хоча б з 14 року.А так - я таких героїв надивився достатньо.Якщо у Вас конструктиву немає-надіюсь що Ви не сильно образитесь якщо я не буду Вам відповідати.Я можу довго з кимось гуморити, але бидло відношення не переварюю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 6 хвилин тому, Корнил сказав: Насправді смішного мало, пишуть що є загиблі Я знаю.Навіть мій товариш з Обухівки прихуїв ( а він стріляний).Сказав що перезвонить - бо все дуже серйозно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 12 часов назад, Бездомный сказал: Скажить хто-небудь - нахУя безхатько це лайно сюди пре? Невже комусь цікаво щось дізнатися про губернаторів якогось челябінська? Краще б вже про піхви писав як звик... Сука, ну що за дібіл... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 «На цьому місці росіяни вбили…» - так має позначатися кожне місце, де від російських ракет гинуть українці 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 5 хвилин тому, Vikctor сказав: Скажить хто-небудь - нахУя безхатько це лайно сюди пре? Невже комусь цікаво щось дізнатися про губернаторів якогось челябінська? Краще б вже про піхви писав як звик... Сука, ну що за дібіл... Мовчіть, бо зараз напише, що вкрали заради пІхв, і втекли з піхвами. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 (змінено) Русские тварини на повну відчули смак крові.Після кожного такого прильоту в ОП приходить запрос про капітуляцію, бо будет хуже.Проживши поряд з українцями стільки років- вони так нічого і не зрозуміли🤦♂️.Дибіли. VID_20220715_223929_827.mp4 Змінено 15 липня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 (змінено) 56 минут назад, ozor сказал: Мовчіть, бо зараз напише, що вкрали заради пІхв, і втекли з піхвами. я скажу , що як добре , що син шакала в мене в ігнорі Сподіваюся , він розуміє , що злочини проти народа України колеги його татуся шакала скоюють ОБСЄ підтверджує, що російські окупанти ґвалтували і вбивали дітей Новини Цензор.НЕТ Війна в Україні У другому звіті "Московського механізму" ОБСЄ, в рамках якого була створена експертна місія для вивчення наслідків вторгнення Росії в Україну, підтверджені неодноразові випадки сексуального насильства, вчиненого російськими військовими, а також масові вбивства цивільного населення, в тому числі — дітей. Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявив посол США при ОБСЄ Майкл Карпентер. За його словами, другий звіт ОБСЄ, що охоплює період 1 квітня по 25 червня, "було болісно читати". Він навів уривки зі звіту, які підтверджують, що російські військові вдавалися до сексуального насильства в містах України. "Масштаби звірств Росії величезні. Наприклад, місія послалася на "безліч" повідомлень про зґвалтування і сексуальне насильство щодо жінок і дівчаток з боку російських збройних сил. У доповіді згадується справа 23-річної Карини Єршової в Бучі, яка була викрадена, зґвалтована, піддана тортурам і, нарешті, застрелена російськими військами. У звіті також згадується повідомлення Уповноваженого з прав людини Денісової про те, що 25 дівчаток у віці від 14 до 24 років утримувалися в підвалі в Бучі і піддалися груповому зґвалтуванню російськими військами, внаслідок чого дев’ять з них завагітніли. У звіті також йдеться, що однорічний хлопчик піддався сексуальному насильству, а 78-річна жінка була зґвалтована російськими військовослужбовцями", — говорить Карпентер. Джерело: https://censor.net/ua/n3354425 Змінено 15 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 13 минут назад, US7IGN сказал: він вже вибачився а у мене після чергового оновлення кацапська злетіла то мені впадлу її встановлювати Відмазки "не катять"! Знайти, що казав про Київ дослівно, чи нє надо? 20 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Таки додав розкладку в смартфон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 4 минуты назад, Бездомный сказал: «На цьому місці росіяни вбили…» - так має позначатися кожне місце, де від російських ракет гинуть українці як Палаху та Заіцу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Только что, Kirill_Dnepr сказал: Кіря і раніше писав українською. І навіть в своїй темі писав десь ще в 17-18-му році. Ще коли їздив у відрядження на схід, до донецької області. Що дивно кому все це будується по інфраструктурі, для кого наводиться марафетік, якщо там московське радіо працює з рекламою новобудов у Москві. зупинись, це підстава! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 1 хвилину тому, Бездомный сказав: я скажу , що як добре , що син шакала в мене в ігнорі Якийсь дивний у Вас ігнор.Періодично розблоковується🤦♂️. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 28 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Чув десь шось прилетило. Дай думаю зайду на форум - узнаю все ли на месте, все были ок. Я взагалі то як раз не травлю тут ***унца, а намолюю Як зміг, щоб коли вже більшість не шариться містом, без втрат, ну лишенько ж такт трохи зіпсувався шабат, но та таке, наступного тижня буде новий Вы вроде знаток по Бехам, это, что-то приличное было? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 2 години тому, Дашуля сказав: : Завжди #Херсон_був_є_буде_Україною «Херсон здали без бою» - таку ворожу російську кремлівську дезінформаційну зрадницьку тезу досі поширюють соцмережами. На п’ятому місяці широкомасштабної війни, мало хто знає про запеклі й смертельні для представників фашистської росії бої на Херсонщині у перші дні вторгнення. Багато людей досі вважають, що окупанти пройшли до обласного центру ледь не парадом. Проте це зовсім не так. У нас є кілька Героїв України, які отримали найвищу нагороду саме за бої під Херсоном у перші дні вторгнення росії. Один із них — Дмитро Дозірчий, командир танкової роти 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка. 24 лютого Дмитро разом із 33 танкістами своєї роти зустрівся з ворожим десантом. росіяни висадилися на мосту через Дніпро. Внаслідок цього вся 59-а бригада опинилася в оточенні. І Дмитро повів свою роту на прорив. //www.facebook.com/100069092624537/posts/pfbid029BwASzXwPphSkvoLqg4vS2ADJH4K9rjCxuCp4yKpxF64uL9xmHKeEVFtC5EWcJbvl/ Вы в школе учились. С какой скоростью надо передвигаться, чтобы доехать до Херсона в 9 часов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 4 хвилини тому, sergio сказав: Вы вроде знаток по Бехам, это, что-то приличное было? Ні, сузукі якась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Только что, Kirill_Dnepr сказал: Обычная восьмёрка Скорее всего трёх литровый дизель. Дорого, свежо. Но не серьезно. Там именные номера, только косарь фунтов стоят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 3 минуты назад, sergio сказал: Там именные номера, только косарь фунтов стоят. кацапи... 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: кацапи... Увидел шахтёра, думал Рамштайн, а тут отстой какой-то. Пы. Сы. Тут уместнее не нефть, а кокс... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз