Бездомный Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 (змінено) 10 минут назад, US7IGN сказал: чомусь я не здивований... та пані Спартс вже майже переобралася у Конгрес така собі пані Кисіль “У татарви шукали оборони…” У татарви шукали оборони, людьми татарськими воліли бути, бо ханські вже миліші були пута, аніж свої, князівськії, закони. Ставали в Посполитій Кисілями… (В гостині більш подобалось, ніж вдома.) Від справ чужих не відчувалась втома, хоч душі й руки крились мозолями. В Палаті Грановитій розбивали собі лоби, чолом цареві б’ючи. За ранги та за цяточки блискучі і вольності, і звичаї міняли. Імперіям були все вірні слуги і ширили до безтяму простори… Раби-Баярди, вірністію хворі, за честь чужу – свою дали в наругу… Все барвилось: у чорне, злотне, біле, все мріяли про східного владику… Від довголітнього, від вікового звику й червона мла вам очі засліпила! А ще кому знесете ви данину? Яким варягам зложите присягу? Яку чужу прикрасите ви сагу? І перед ким ще схилите коліна? Змінено 12 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 3 минуты назад, 90BCO сказал: Так, краще вже після Різдва... Дупу морозити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 година тому, Canton сказав: "Жопу заголять и бегать..."(С) Отличная мысль. Надеюсь, вы посещаете тренажерный зал, и это поможет в глазах Спартц вернуть репутацию народу Украины. Когда она увидит в лице Вашей жопы, какие мы все красивые — это смягчит ее непреклонное серце. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 час назад, 7351 сказал: Каптур зауважила... Так, в них теж вміють гризтися. Чи ви думали, що ми в цьому унікальні? 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 (змінено) 6 минут назад, iiigolkin сказал: Отличная мысль. Надеюсь, вы посещаете тренажерный зал, и это поможет в глазах Спартц вернуть репутацию народу Украины. Когда она увидит в лице Вашей жопы, какие мы все красивые — это смягчит ее непреклонное серце. ні , просто їй треба за будь яку ціну переобратися до Конгресу США . А тому необхідно привернути до себе увагу виборців , як до борчині за збереження грошей американських платників податків. Що вона успішно і зробила . Змінено 12 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 39 минут назад, Firetuf сказал: А я вважаю, більш суттєво з'ясувати чого і хто цю мерзоту в Україну завіз. Насколько я знаю Аваков. По крайней мере писали что он жил у того на даче. "Под присмотром" Это конечно не "информация из первых рук", но такое писали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 Подивився інтерв'ю повністю. 1. Спартс може і була українкою, але тільки етнічно, а скоріш за все тільки за місцем народження. 2. Української мови вона ніколи не знала -- видно, що вона перекладає з англійської на російську, а вже потім на українську. 3. Україну вона не поважала та не поважає, як окрему державу. 4. Не відповіла на жодне запитання -- тобто бреше і розуміє це. 5. Я вважаю, що їй особисто потрібні розвідданні з місць бойових дій де викорристовується зброя, або гроші США, тобто всі військові таємниці України -- її з цим "послали" -- вона образилась. Якщо хтось зможе спростувати -- здивуюсь. Спартц проти Єрмака: ексклюзивне інтерв'ю. Зброя, гроші, та інші звинувачення з Конгресу США 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 година тому, Бездомный сказав: ні , просто їй треба за будь яку ціну переобратися до Конгресу США . Що вона успішно і зробила . Что Вы имеете в виду? Подобное тому, как наши чиновники и прочая власть, что были пророссийскими, переодеваются в военное и делают селфики показать патриотизм? Или я неверно Вас понял? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 26 хвилин тому, US7IGN сказав: Україні корупції нема. Безсумнівно👏.То все козні Кремля, піндосів(підставити в залежності від положення безкозирки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 Только что, iiigolkin сказал: Что Вы имеете в виду? Подобное тому, как наши чиновники и прочая власть, что были пророссийскими, переодеваются в военное и делают селфики показать патриотизм? Или я неверно Вас понял? їй ще зробити пластику легкої неголеності і в президенти можна йти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 година тому, 7351 сказав: 5. Я вважаю, що їй особисто потрібні розвідданні з місць бойових дій де викорристовується зброя, або гроші США, тобто всі військові таємниці України -- її з цим "послали" -- вона образилась. А вот эта простая мысль почему-то за несколько страниц никому в голову даже и не пришла. Странно. Я думал, что я реально параноик, но ваша паранойя и ваша русофобия лучше моей. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 2 хвилини тому, 7351 сказав: Подивився інтерв'ю повністю. 1. Спартс може і була українкою, але тільки етнічно, а скоріш за все тільки за місцем народження. 2. Української мови вона ніколи не знала -- видно, що вона перекладає з англійської на російську, а вже потім на українську. 3. Україну вона не поважала та не поважає, як окрему державу. 4. Не відповіла на жодне запитання -- тобто бреше і розуміє це. 5. Я вважаю, що їй особисто потрібні розвідданні з місць бойових дій де викорристовується зброя, або гроші США, І ми не здивуємось якщо вона таємно відвідує Путіна☝️ 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 хвилину тому, iiigolkin сказав: А вот эта простая мысль почему-то за несколько страниц никому в голову даже и не пришла. Странно. Я думал, что я реально параноик, но ваша паранойя и ваша русофобия лучше моей. В інтерв'ю вона ще розповіла, що з гітлером воювали росіяни, а українцям треба в них вчитися. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 Ще один наратив Кремля. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 (змінено) 14 минут назад, 7351 сказал: Подивився інтерв'ю повністю. 1. Спартс може і була українкою, але тільки етнічно, а скоріш за все тільки за місцем народження. 2. Української мови вона ніколи не знала -- видно, що вона перекладає з англійської на російську, а вже потім на українську. 3. Україну вона не поважала та не поважає, як окрему державу. 4. Не відповіла на жодне запитання -- тобто бреше і розуміє це. 5. Я вважаю, що їй особисто потрібні розвідданні з місць бойових дій де викорристовується зброя, або гроші США, тобто всі військові таємниці України -- її з цим "послали" -- вона образилась. Якщо хтось зможе спростувати -- здивуюсь. Спартц проти Єрмака: ексклюзивне інтерв'ю. Зброя, гроші, та інші звинувачення з Конгресу США от вперше з вами згоден . ВПЕРШЕ . Тотальна підтримка пані Вікторії ольгинськми ботами в камментах під відео , як би натякає . Але ж так - необхіднго гідно відповідати пані Кисіль. Саме так працює демократія . Змінено 12 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 На самом деле будь у нас во власти разумные люди, а не стадо бабуинов то ситуацию можно было разрулить запросто. Попросить пани Спартц выбрать индномер любой единицы оружия поставленного нам США и предложить доставить ее лично для проверки на позицию где данное оружие в данный момент применяется 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 хвилину тому, igor_d70 сказав: На самом деле будь у нас во власти разумные люди, а не стадо бабуинов то ситуацию можно было разрулить запросто. Попросить пани Спартц выбрать индномер любой единицы оружия поставленного нам США и предложить доставить ее лично для проверки на позицию где данное оружие в данный момент применяется Ці агенти Кремля також не пальцем роблені- вона б вибрала б номер ракети для Хаймарса.А наші ще й засудили б когось за її відсутність.В Печерському суді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 2 хвилини тому, igor_d70 сказав: доставить ее лично для проверки на позицию где данное оружие в данный момент применяется Вона декілька разів, в інтерв'ю, повторила слово "бюрократія" та гроші виборців -- тобто письмово, про кожну одиницю зброї та боєприпасів, в реальному часі, безперервно. Я так вважаю. А ще її бентежить, що українці ходять до ресторанів та мають почуття гумору під час війни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Ці агенти Кремля також не пальцем роблені- вона б вибрала б номер ракети для Хаймарса.А наші ще й засудили б когось за її відсутність.В Печерському суді. Тогда пусть обращается по "месту применения". В Снежное или НКаховки. Они в настоящее время там находятся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 4 минуты назад, 7351 сказал: Вона декілька разів, в інтерв'ю, повторила слово "бюрократія" та гроші виборців -- тобто письмово, про кожну одиницю зброї та боєприпасів, в реальному часі, безперервно. Я так вважаю. А ще її бентежить, що українці ходять до ресторанів та мають почуття гумору під час війни. Ну я надеюсь что она то точно "під час війни" по ресторанам не ходит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 Тільки що, igor_d70 сказав: Ну я надеюсь что она то точно "під час війни" по ресторанам не ходит Вона розповідала про багато неформальних зустрічей під час своїх відвідувань України під час війни -- де, крім ресторанів, вона могла побачити українців в ресторанах? На формальні зустрічі з представниками влади вона або не бажала ходити, або її візити були таємні, неофіційні і тому її, звісно не запрошували -- на пряме запитання на цю тему вона не відповіла, чомусь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 година тому, 7351 сказав: В інтерв'ю вона ще розповіла, що з гітлером воювали росіяни, а українцям треба в них вчитися. А.... это я пропустил... ну вроде все ясно. А если кому не ясно — пусть уже сами... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 1 минуту назад, 7351 сказал: Вона розповідала про багато неформальних зустрічей під час своїх відвідувань України під час війни -- де, крім ресторанів, вона могла побачити українців в ресторанах? На формальні зустрічі з представниками влади вона або не бажала ходити, або її візити були таємні, неофіційні і тому її, звісно не запрошували -- на пряме запитання на цю тему вона не відповіла, чомусь. Ну тогда странно обвинять других в том что делаешь сам 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 (змінено) 53 минуты назад, 7351 сказал: В інтерв'ю вона ще розповіла, що з гітлером воювали росіяни, а українцям треба в них вчитися. цікаво , в неї татко не полковник КДБ / радянський дипломат ? А то на кацапії подібних Спартс повна держдума Змінено 12 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2022 (змінено) 32 минуты назад, 7351 сказал: Вона розповідала про багато неформальних зустрічей під час своїх відвідувань України під час війни -- де, крім ресторанів, вона могла побачити українців в ресторанах? На формальні зустрічі з представниками влади вона або не бажала ходити, або її візити були таємні, неофіційні і тому її, звісно не запрошували -- на пряме запитання на цю тему вона не відповіла, чомусь. звичайна консерва . мабуть в кацапів справи на фронті зовсім кепські , якщо вони такі консерви розпечатують Змінено 12 липня 2022 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз