US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 4 минуты назад, Undertone сказал: Не схотіла людина щоб її за олігарха вважали. Він жеж не такий... питання хто тебе за кого поважає вважає... Реле завжди приймав раціональні рішення. а люди... ну якщо на них насрати державі, то чому "алігарх" має про те піклуватися? Змінено 11 липня 2022 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 13 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Цікава новина: ⚡️Олігарх Рінат Ахметов продає медійний бізнес. «Я прийняв вимушене рішення про вихід моєї інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу. Цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій наших каналів і від ліцензій наших друкованих медіа в Україні. Ми також припинимо діяльність онлайн-медіа МГУ», — йдеться у заяві. Ого, вот это реально пугает. Где-то я такое уже слышала... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 1 година тому, Агидель сказав: Ого, вот это реально пугает. Где-то я такое уже слышала... 100% наступление на свободу слова пресса может быть по-настоящему свободной и независимой только когда она принадлежит олигархам но это еще что... у нас тут был случай, один сначала чуток гуманитаркой приторговал в киоске своем а после его совесть заела и он свой недешевый джип передал бесплатно ВСУ, под съемку на видео даже, подписал торжественно передачу, такой вот акт благотворительности Змінено 11 липня 2022 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 3 минуты назад, iiigolkin сказал: 100% наступление на свободу слова пресса может быть по-настоящему свободной и независимой только когда она принадлежит олигархам Блажен, кто верует... Газете Правда могут составить конкуренцию только Труд, Известия, и еще Комсомольская правда. Ой, журнал Крестьянка забыла. Или Колхозница, кто вспомнит? Змінено 11 липня 2022 користувачем Агидель 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 минуты назад, Агидель сказал: 2 минуты назад, Агидель сказал: Газете Правда могут составить конкуренцию только Труд, Известия, и еще Комсомольская правда. Газетный киоск. Покупатель: — Правда есть? — Правды нет — А Россия? — Вся продана. Есть Труд за 3 копейки. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 8 хвилин тому, 7351 сказав: А ще вночі коли кущ зашевилився-спробуй на питання : хто там ? відповісти : это я🙂. Хоча для пів країни - какая разница🤪 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 10 хвилин тому, Агидель сказав: Ого, вот это реально пугает. Где-то я такое уже слышала... Так, Ви також до нас в організацію? Таку кількість членів ми не потягнемо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Так, Ви також до нас в організацію? Таку кількість членів ми не потягнемо. Я буду сочувствующей анархисткой, можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 хвилину тому, ЧортПобьєрі сказав: А ще вночі коли кущ зашевилився-спробуй на питання : хто там ? відповісти : это я🙂. Хоча для пів країни - какая разница🤪 Серед моїх знайомих -- більшість після 24.02.2022 перейшли на українську -- виправляємо один одного - взагалі без проблем. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 хвилини тому, Агидель сказав: Я буду сочувствующей анархисткой, можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 8 хвилин тому, iiigolkin сказав: 100% наступление на свободу слова пресса может быть по-настоящему свободной и независимой только когда она принадлежит олигархам Он отказывается от лицензий на вещание. А сами каналы и прочую медиа будет хоронить. Возможно с почестями. Вообще, как я понимаю, классическое ТВ сейчас не очень интересно как бизнес-проект. Т.е. интерес может быть только у государства и олигархов для целей порулить государством. В общем мне ситуация тоже не нравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 3 хвилини тому, 7351 сказав: після 24.02.2022 перейшли на українську 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 минуту назад, Undertone сказал: Он отказывается от лицензий на вещание. А сами каналы и прочую медиа будет хоронить. Возможно с почестями. Вообще, как я понимаю, классическое ТВ сейчас не очень интересно как бизнес-проект. Т.е. интерес может быть только у государства и олигархов для целей порулить государством. В общем мне ситуация тоже не нравится. В цій країні багато чого зайвого. Залишаться люди з автоматами і багато пікапів. Аллаху Акбар! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: В цій країні багато чого зайвого. Залишаться люди з автоматами і багато пікапів. Аллаху Акбар! Воістину Акбар👍 video-dc6c59b360363c9ef11d8b5da748d59b-V.mp4 Змінено 11 липня 2022 користувачем ЧортПобьєрі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 Ринат , погуди в гудок завода Ильича два раза , если тебя держат в заложниках... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 (змінено) 1 годину тому, ЧортПобьєрі сказав: Вісім років, як Донецьк здали без бою окупантам, та трагедії в Зеленопіллі. texty.org.ua/fragments/54734/Tragedija_v_Zelenopilli_chomu_komanduvanna_ATO_ne-54734/ Юрий БУТУСОВ Це ті Збройні Сили України, яких, начебто, не було для захисту Донецьку. Змінено 11 липня 2022 користувачем 7351 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 19 минут назад, Агидель сказал: Я буду сочувствующей анархисткой, можно? Я Вам дам парабеллум (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 2 хвилини тому, 7351 сказав: Як Донецьк здали без бою окупантам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 Смешной был анекдот. Помните? 1976 год. XXV съезд КПСС Мужик включает телевизор. На 1 канале - Брежнев выступает на съезде. Переключает на 2 канал - Брежнев на съезде. Переключает на третий - и там Брежнев на съезде. Щёлкает на четвертый, а на экране полковник КГБ грозит пальцем: "Я тебе попереключаю!" 1 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 38 минут назад, Агидель сказал: Ого, вот это реально пугает. Где-то я такое уже слышала... УкрНафтаМедиа новое название... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 10 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: пізнаю стиль фсбшників. вони теж палились на таких простих речах, як виделка 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 1 хвилину тому, US7IGN сказав: пізнаю стиль фсбшників. вони теж палились на таких простих речах, як виделка Райком закрыт-все ушли на фронт.Плюс сакції - бюджет скоротили.Працюємо за їду.Збираю персонал по всяких форумах.Чого Ви думаєте іголкін біситься- 110 рублів йому мало 🙁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 Приклад дебілізації нашого суспільства: 🤖Будь ласка, перестаньте видавати новину за друге липня як свіжу Коли про це написав ГШ — більшість промовчали, а коли хтось зі ЗМІ запустив, то всі без перевірки просто посписували. Бо всі просто звикли комуниздити один в одного: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 11 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2022 🎥В опублікованому сьогодні ОК «Південь» підсумовуючому відео битви за Зміїний, були продемонстровані раніше небачені кадри удару по СПБУ «Таврида», де ворогом розміщувалось обладнання РЕБ та РЛС. VID_20220711_184929_776.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз