XL.pro Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 7 годин тому, Сергей_84 сказав: Якось провів експеримент і додав в ігнор всіх, кого не переварюю.. і виявилось, що в цій темі чомусь бачу лише повідомлення кількох форумчан . Експеримент провалився повернув все, як було. Треба ж розуміти що відбувається на іншому боці ріки... Бездомного и Canton'а оставили?😂 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 11 минут назад, Бездомный сказал: Павло ТИЧИНА Я одержав нагороду. Слава Сталіну і народу. Слава тим, хто мене вів, Соками землі живив. 1 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Целый день телеканалы пытались доказать, что Лавров ни в какой изоляции на G20 не находился и пользовался ажиотажным спросом у журналистов. Ажиотаж можно оценить по микрофонам на пресс-подходе Лаврова. Главные СМИ мира и Индонезии тут: НТВ, ЗВЕЗДА, Известия, Первый канал и РТ. 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 4 минуты назад, AOZ1 сказал: Я одержав нагороду. Слава Сталіну і народу. Слава тим, хто мене вів, Соками землі живив. ви там точно глум не бачите ? 😉 я хотів би побачити хоча б одного представника кацапського культурного естеблішменту тих часів , який би дозволив собі плодібний глум 🤣 Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 2 хвилини тому, AOZ1 сказав: Я одержав нагороду. Слава Сталіну і народу. Слава тим, хто мене вів, Соками землі живив. Примусили.Як і Бездомного голосувати за Януковича🙂. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 4 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Примусили.Як і Бездомного голосувати за Януковича🙂. примусили написати славень - так він у відповідь поглумився так , що смішно й досі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 минуту назад, Бездомный сказал: ви там точно глум не бачите ? 😉 Нi не бачу. В кого бачили глум тi були на Соловках. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 5 часов назад, AOZ1 сказал: Нi не бачу. В кого бачили глум тi були на Соловках. але вони навіть на соловках лишалися марксистами/імперцями , писали листи : произошла чудовищная ошибка ! ... співали інтернаціонал під час, коли кати їх розстрілювали .. е.т.с. А Павло Тичина хитро підморгує нам з тих людожерських часів - хлопці , мені вистачало яєць троллити людожерів навіть тоді , коли це не було мейнстрімом , Тичина троллив кацапів навіть з пістолетом быля скроні . І вони мені навіть ленінські-сталінські премії давали . Дебіли блд. Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 шось сумно, для покращення настрою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 9 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Ви впевнені що українцям варто засирати цим собі мізки? я завжди розробляю будь-яку стратегію з вивчення того, з ким доведеться боротися, як від думає, що говорить, та як діє... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 9 годин тому, laritus сказав: Ирина вместо того, чтобы делать предположение, проще задать вопрос и получить ответ. Не был я никогда порохоботом, потому, что первый раз (он же последний) проголосовал за Порошенко в 2019 г. Да, я не критиковал Порошенко 5 лет, но это не значит, что я его поддерживал . На мою особисту думку, піддавати критиці владу треба обов"язково‼️ну хоч би для того, щоб не перетворитись на країни Р та Б та не красти майбутнє у своїх дітей Змінено 10 липня 2022 користувачем irina1969 ашипка 10 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 22 хвилини тому, Бездомный сказав: Я ж кажу - те що ви не знаєте української культури , не означає , що її нема. Павло Тичина - великий поет . В кацапів андрофагів нема такого ЖОДНОГО . А трахтурвполідидирдир - то саркастична відповідь геніального митця на вимоги кацапів писати ідеологічну макулатуру , те , що кацапи андрофаги навіть сарказм не втямили , багато що говорить і про них , і про Тичину Павло ТИЧИНА ПАМ'ЯТИ ТРИДЦЯТИ На Аскольдовій могилі Поховали їх — Тридцять мучнів українців, Славних, молодих… На Аскольдовій могилі Український цвіт! — По кривавій по дорозі Нам іти у світ. На кого посміла знятись Зрадника рука? — Квитне сонце, грає вітер І Дніпро-ріка… На кого завзявся Каїн? Боже, покарай! — Понад все вони любили Свій коханий край. Вмерли в Новім Заповіті З славою святих. — На Аскольдовій могилі Поховали їх. 21 (8) березня 1918 р. волошки у полі, волошки у полі, а у тебе мила волошки зпід вій, ти мене кохана проведеш край поля, а я піду, в може, більше не прийду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: я завжди розробляю будь-яку стратегію з вивчення того, з ким доведеться боротися, як від думає, що говорить, та як діє... якщо полководець знає себе , але не знає супротивника , він раз виграє , раз програє , якщо полководець знає супротивника , але не знає себе - він він раз виграє , раз програє . Якщо полководець знає і себе і супротивника - він кожного разу перемагатиме . Якщо полководець не знає а ні себе , а ні супротивника , він програватиме щоразу . Сунь Цзи . Мистецтво віни . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: волошки у полі, волошки у полі, а у тебе мила волошки зпід вій, ти мене кохана проведеш край поля, а я піду, в може, більше не прийду І що не подобається ? На мій смак - геніально . Я не жартую. Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 5 хвилин тому, US7IGN сказав: я завжди розробляю будь-яку стратегію з вивчення того, з ким доведеться боротися, як від думає, що говорить, та як діє... Не наївся- то не налижешся.30 років... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Коли коли кацапам андрофагам стає ссикотно . Радиус поражения РСЗО HIMARS с новыми боеприпасами, которые Украине предоставят США.* Такое фото публикуют российские военкоры и пропагандисты с заявлениями о том, что Украина сможет достать "до Смоленска, Брянска, Курска, Воронежа, Ростова и Севастополя". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 6 хвилин тому, Бездомный сказав: І що не подобається ? На мій смак - геніально . Я не жартую. Рима геніальна. Піду і не прийду. Знущання над соловíною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 час назад, МаТраС сказал: Що це було сьогодні в Чернігові вночі? Бо в мене вже самі гірші думки полізли про білорусію А шо було? Я не чув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Рима геніальна. Піду і не прийду. Знущання над соловíною. вам картини Пікассо та Модільяні теж видаються за знущання над моделями та глядачами ? А вони - сучасники Тичини . Те , що ви не розумієте геніальності Пікассо чи Модільяні - то ваша , а не їхня проблема . Так само - і з Тичиною. До речі - ось українець , манкурт штрейкбрехер на прізвище Маяковський Я сразу смазал карту будня, плеснувши краску из стакана; я показал на блюде студня косые скулы океана. На чешуе жестяной рыбы прочел я зовы новых губ. А вы ноктюрн сыграть могли бы на флейте водосточных труб? Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 6 хвилин тому, Бездомный сказав: Коли коли кацапам андрофагам стає ссикотно . Радиус поражения РСЗО HIMARS с новыми боеприпасами, которые Украине предоставят США.* Такое фото публикуют российские военкоры и пропагандисты с заявлениями о том, что Украина сможет достать "до Смоленска, Брянска, Курска, Воронежа, Ростова и Севастополя". А хто сказав що США їх дає.Це вже офіційне рішення.Бо поки що ( начебто) такого рішення немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 (змінено) 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: А хто сказав що США їх дає.Це вже офіційне рішення.Бо поки що ( начебто) такого рішення немає. Зазвичай , коли рішення оприлюднене - зброя вже на позиціях , і готова до застосування . Оприлюднення - то лишень офіційний дозвіл на застосування , типу команди "Плі!" Змінено 10 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 1 хвилину тому, Бездомный сказав: Зазвичай , коли рішення оприлюднене - зброя вже на позиціях , і готова до застосування . Оприлюднення - то лишень офіційний дозвіл на застосування , типу команди "Плі!" Це все так.Але стосовно саме далекобійних Хаймарсів- декілька днів розганялась ця новина з посиланням на якесь серйозне ( не памятаю) змі.А насправді те змі навіть не знало про це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 27 хвилин тому, Бездомный сказав: мені вистачало яєць троллити людожерів навіть тоді , коли це не було мейнстрімом . І вони мені навіть ленінські-сталінські премії давали . А справжніх в тюрмах гноїли. VID_20220710_100455_998.mp4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2022 Верховный муфтий РФ Таджуддин: России необходимо воевать в Украине, "чтобы никаких паразитов рядом с нами не было, а то потом дихлофоса не хватит". Путинские холуи уже в открытую делают абсолютно, на 100%, нацистские заявления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз