ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Я не отношу себя ни к каким ботам, но буду счастлив, когда на границе с мордором будет стоять забор с автоматическимт пулеметными турелями, а за забором реактивная дальнобойная артилерия. Вот тогда можно и дороги строить и сады опрыскивать, но для начала надпись , развалинами кремля удовлетворен. На тому паркані можна писати русским всякі образливі матюки - їх мову знає вся країна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 (змінено) 3 хвилини тому, Alvalk сказав: А без достойной обороны сюда придут (точнее - уже пришли) другие, кто хочет создать тут совсем другую жизнь. Вы не заметили разве? Я заметил, что после появления дорог, домов, больниц и школ желание защищать их у людей сильно возросло. Змінено 6 липня 2022 користувачем vadimv 6 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: На тому паркані можна писати русским всякі образливі матюки - їх мову знає вся країна. Боюсь, це вийде як з марками укрпошти. Спочатку черги, а потім дуже швидко там вже місця не буде 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 6 минут назад, vadimv сказал: Прежде, чем тратить большие деньги на оборону, надо создать людям жизнь, которую стоило бы защищать. Не надо эту высопарную чушь нести... 75% пересичных - клинические идиоты, которые не в состоянии построить простую логическую цепочку.. 5 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Тільки що, vadimv сказав: Ну тобто Фнляндії (звідки ця цитата) не існує. Головна проблема цитат в інтернеті- тупі свято вірять в їх справжнісь🤦♂️🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 1 година тому, Бездомный сказав: Так то так, але що робити, коли населення вирішило, що дороги важливіші? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 2 хвилини тому, DimaF сказав: Не надо эту высопарную чушь нести... Сорри, забыл спросить у вас, что мне надо и что не надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 3 хвилини тому, vadimv сказав: Я заметил, что после появления дорог, домов, больниц и школ желание защищать их у людей сильно возросло. Це Ви про себе? Чи в Сумах до доріг шкіл і лікарень і власної оселі тск і не дійшло?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 2 хвилини тому, ЧортПобьєрі сказав: Головна проблема цитат в інтернеті- тупі свято вірять в їх справжнісь🤦♂️🤣 У мене для вас ще гірша новина: Цитата В 1934 году по инициативе министра финансов социал-демократа Вяйне Таннера строительство было заморожено на три года. Таннер заявил, что, прежде чем тратить большие деньги на оборону, надо создать народу жизнь, которую стоило бы защищать. www.bbc.com/russian/russia/2009/12/091202_mannerheim_profile#:~:text=В 1934 году по инициативе,жизнь%2C которую стоило бы защищать. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 1 минуту назад, vadimv сказал: Я заметил, что после появления дорог, домов, больниц и школ желание защищать их у народа сильно возросло. Вы правда видите какую-то принципиальную разницу в желании народа защищать в 2014 и 2022 году? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 2 хвилини тому, ЧортПобьєрі сказав: Це Ви про себе? Тут багато прикладів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Тільки що, vadimv сказав: У мене для вас ще гірша новина: www.bbc.com/russian/russia/2009/12/091202_mannerheim_profile#:~:text=В 1934 году по инициативе,жизнь%2C которую стоило бы защищать. І в 39 р втратили і населення і території- мудре рішення.Ви , я бачу любитель мудрих рішень🤣🤣🤣. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Вы правда видите какую-то принципиальную разницу в желании народа защищать в 2014 и 2022 году? Собсно при чем здесь я? Факты налицо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 10 годин тому, Вячеслав63 сказав: Оцініть запорєбріковий заголовок - Турция вертела НАТО Анкара шантажирует шведов и финнов Ну так это и написано на понятном орковском для орков. Чому і треба переходити на українську і міняти світогляд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 6 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Головна проблема цитат в інтернеті- тупі свято вірять в їх справжнісь🤦♂️🤣 Напомните, что там они построили раньше линии Манергейма. И нахрена уложили четверть своей армии а 41? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Только что, vadimv сказал: Собсно при чем здесь я? Факты налицо. Огласите факты, плз. Военнообязанные бегут за границу и прячутся от повесток? Или вы про какие-то еще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 (змінено) 40 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: І в 39 р втратили і населення і території- мудре рішення. Нє, ну можна було здати все і масово поїхати у товарних вагонах до сибіру. Як країни Балтії. 40 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: я бачу любитель мудрих рішень🤣🤣🤣. 🖕 Змінено 6 липня 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 (змінено) 10 минут назад, Музей сказал: Так то так, але що робити, коли населення вирішило, що дороги важливіші? населення населенням .... неосвічені ... дурні ... поціновувачі мосейчучки . а от "інтелектуальна мразота" аляк - так - так , мразота , яка в 2014 втекла на парашу , на серйозних щах дорікала Пороху поганими дорогами. Змінено 6 липня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Огласите факты, плз. Из областных центров оккупирован только Херсон. Тогда как в 2014 - Крым, Донецк и Луганск. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 41 хвилину тому, US7IGN сказав: суспільство неоднорідне. для всіх в ньому є місце. а правила лише для тих, хто їх приймає... Скоріше суспільство можна поділити на 3 категорії: ті хто створює правила (меншість), ті хто живе по правилах (більшість), та ті, хто йде проти правил (меншість). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 13 хвилин тому, vadimv сказав: Я заметил, что после появления дорог, домов, больниц и школ желание защищать их у людей сильно возросло. Вход в свою пещеру научились защищать довно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 7 часов назад, ЧортПобьєрі сказал: Чому ж я збрехав? Я все про Вас знаю - сцикун, що тихенько наблюдав за тим як росіяни з місцевими колаборантами захоплювали його край, а коли зрозумів що буде срака - втік.Замість стати на захист свого дому.Жодним словом не обмовився про ці події, аж через декілька років став активно пропагувати за Зеленського, з'являючись на форумі з мікроперемогами саме в той момент коли потрібно скрити епічні пройби останнього. За більш детальну характиристику можуть покарати модератори.Можу в ПП. Ну, виходить, що всі хто починаючи з 24.02.22 тікав з під обстрілів із Києва, Харкова, Херсону та інших міст, всі вонм сикуни? Тобто люди мали не рятувати своє життя і життя рідних/близьких, а стояти і відбиватися від снарядів гілками? Весело. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 4 хвилини тому, vadimv сказав: 🖕 Ви також русский?🤣🤣🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Вход в свою пещеру научились защищать довно. Уходить в лучшие места - еще раньше. Змінено 6 липня 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Тільки що, ЧортПобьєрі сказав: Ви також русский?🤣🤣🤦♂️ Ніт, я циган. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз