Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Vikctor сказал:

Ну, ця новина дійсно смішна, але що смішного вновині від Безхатька? Там загинуло 30 наших вояків. І це по словам наших, тобто насправді напевно більше...

я рассказывал про свою реакцию на российское сообщение о 50 генералах, появившуюся  несколько дней назад.

В информации о гибели 30 военных - конечно ничего смешного

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, Firetuf сказал:

Із серії #якекончєне. Все зрозуміло давно. Але що зачепило? Кончіті навіть не відомо, що весь цивілізований світ, обов'язково, в стаціонарних силових електромережах, застосовує захисну автоматика - ПЗВ (УЗО). Або ж, розетки з механічним захистом "від дітей". Макака з гранатою.

Якщо кончєне - то у всьому))))

він просто намагається донести баранам з відео вище щось на зрозумілому ним язике. звідки їм знати про ПЗВ?

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал:

Цікаво, про кого це Київстар?

Про Бутусова?

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, Музей сказав:

Яковіна

це п*дабол ще той, коли чую його по радіо, то аж тошнить. сам кацап, але так намагається перевзутися, що меле шопопало.

на днях розпинався, що в кацапстані немає власного виробництва електрокабеля.:pozor:

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Люсю? Шольца?

Хто зна.Хоча Шольц навряд чи зможе собі дозволити безлім від Київстару🙂

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 минут назад, Vikctor сказал:

Ну, ця новина дійсно смішна, але що смішного вновині від Безхатька? Там загинуло 30 наших вояків. І це по словам наших, тобто насправді напевно більше... НіхУя не смішно...

Це не інфа від наших, це якійсь наступний генерал свр. Ну які загиблі, якщо ракета в кількасот метрів влучила?

В неділю возив дітей в беріленд, це біля губініхи. Вже перед від'їздом була тревога. Ввечері в рашиських новинах прочитав, що вони розбомбили вокзал в губініхі, та вбили 100 людей і 30 танків. При цьому я нічого не чув, швидких не було. Тобто 100% - п...ж. вони ціляться куда то, результат їх не цікавить, рапортують, що влучили і вразили, хоча по факту це не так

  • Лайк 5
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Лямец Сергей (FB)

8 ч.  · 

Томущо чесні патріоти.

Верховний суд поставив довгоочікувану крапку. "Богдан Моторз" є банкрутом. Кому винен - вибачає. Мільярди кредитів, на умовах нижче ринку, отримані майже без адмінресурсу, для зміцнення обороноздатності України - пішли на гарну справу. Ми маємо це голосно визнати.

Ми знаємо, що ці хлопи допомагали Україні всі п'ять років. Допомагали б далі, якби ми їх не переобрали.

Ми знаємо, що завдяки цим хлопам не вибухнув жодний склад з набоями. Навпаки, побудували нові заводи, і сьогодні українська армія має набої до 2100 року.

Ми знаємо, що завдяки ним українська армія зараз забезпечена геть усім, від шкарпеток до літаків. Виготовляли та втілювали все своє, від "Вільхи" до "Нептуна".

Але вийшов час. Допомога була такою могутньою, що "Богдан Моторс" та інші осередки патріотизму не витримали. Вони збанкрутували, бо віддали усе на користь армії.

Вибачте банки, що дали кредити на 6,67 мільярдів кредитів. Вибач держава, що надала гарантії. Ви втратили свої гроші не дарма. Мільярди не пішли на дороги, хоча теж могли. Вони пішли на могутнє озброєння.

Коли мова йде про домопогу армії, не може бути напіврішень. Ти або чесний патріот, або повертаєш кредити. Ці хлопи - чесні патріоти.

finbalance.com.ua/.../verkhovniy-sud-pidtverdiv...

Довідково:

ВЕРХОВНИЙ СУД ПІДТВЕРДИВ СУДОВІ РІШЕННЯ ПРО ВИЗНАННЯ БАНКРУТОМ "БОГДАН МОТОРС"

Син і батько О. Гладковського були міноритарними акціонерами “Міжнародного інвестиційного банку” (мажоритарій фінустанови - П. Порошенко). Інвестфонд “БРІЗ” через О. Гладковського, його партнерів і споріднені структури теж пов’язаний з “Богдан Моторс”. Як і ТОВ "Автомобільна група "Богдан".

 

  • Лайк 3
  • Дякую 2
  • Хаха 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, Vikctor сказав:

Шанувальники криголаму навіть під час війни пишуть назву країни ворога з великой літери, граматично вірно та мабудь з придиханням.:pozor:

Вы наверно в КВН играли, раз шуток не понимаете...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Firetuf сказал:

Тут Порох знову піариться. Ну шо ти йому зробиш??? Ніт шоб дорогу якусь відремонтувати, чи пайки сєпарам відправити....

 

 

Так, він обожнює піаритись. Має право. Ні якіх претензій.

А ось інший приклад. В неділю прилетіло в нафтобазу тут відносно недалеко від мене. Ще досі не загасили доречі. Троє загиблих на зараз... В неділю ж ввечорі Зе в щоденном зверненні (як каже По з максимально зневажливой інтонацієй - відосікє) меж іншим расповідаючи про цю атаку сказав, що ми залишаємо за собою право відповідадти атаками по московитським нафто-газовим об'єктам... В понеділок прилетіло по вишкам Бойко... Буденно так прилетіло. Я досі не чув щоб хтось з війсково-політичного керівництва не те що попіарился, а навіть просто сказав про це...

Хтось піариться. Хтось мовчкі робить свою справу. Аби і те і те допомогло перемогти...

  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, Сергей_84 сказав:

Троляка....."Запамятайте! Це все піар!",- Петро Порошенко.

Так і є. Якщо хтось отримує профіт, то це вже перекочовує зі статті витрат "благодійність" в статтю витрат "маркетинг/піар".

 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, ЧортПобьєрі сказал:

Як потрібно розмовляти з га@донами- Литва у відповідь на погрози Росії - обмежила транзит в Калінінградську обл не тільки залізничним шляхом а й автомобільним.

Московити бісяться й бряцяють зброєю...

 

 

️росія проводить військові провокації щодо Естонії: гелікоптер рФ вперше перетнув повітряний простір країни, а російські війська, проводячи навчання, імітують щоденні ракетні удари по Естонії, — Sky News.

📍"Ніколи не було так серйозно, як зараз. Це реальне життя. Вони фактично імітують ракетні удари територією НАТО і дають нам знати, що вони це роблять", – держслужбовець Міноборони Салм.

📍Повідомляється, що для роз'яснень викликали посла росії до Таллінна.

 

1232469162_.thumb.png.27827baf99f8582ffe518d9599adfbed.png

  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, outdoor24 сказал:

це п*дабол ще той, коли чую його по радіо, то аж тошнить. сам кацап, але так намагається перевзутися, що меле шопопало.

на днях розпинався, що в кацапстані немає власного виробництва електрокабеля.:pozor:

я на него подписан уже не один год (Яковина дает хорошую международную аналитику т.к. мониторит зарубежные СМИ). Он всегда последовательно топил против РФ (сколько я его слушаю), вообще не понимаю откуда вы это взяли (про "переобулся", он во Львове жил несколько лет :)). Про электрокабель тоже первый раз слышу от вас (каждый день его слушаю и не помню, чтобы он такое говорил. Помню, что говорил про материал оплетки электрокабеля который из зарубежного сырья. Ну так у них и отбеливатель для офисной бумаги тоже импортный всегда был :), не смотря на то, что бумага в РФ производится из собственного леса :)). Кстати, что касается электрокабеля, после того как были наложены санкции запада на Дерибаску в РФ поменяли требования и не придумали ничего лучшего, как попытались весь внешний экспорт алюминия пустить на внутренний рынок в добровольно-принудительном порядке применяя медную проводку на алюминиевую :)... такое уже было в СССР (у меня квартира в панельном доме 1986 года, так там в плитах перекрытия алюминий, благо, что только на освещение светодиодное использую). И еще хоть РФ и производит кабель, НО например для прокладки кабеля в Крым использовали китайцев и их продукцию (а не свою, что тоже как бы намекает о качестве продукции на их рынке). Также (я на форумхаусе долго был зарегистрирован) не однократно читал отзывы обычных людей в профильных темах о том, что их российский кабель всегда надо укладывать в гофру даже при прокладке в негорючих материалах т.к. качество оплетки отвратительное и при штукатурке кабель уже спустя пол года проступает пятнами (оплетка вступает в реакцию с штукатуркой). Ну и классическая проблема, что кабель по ГОСТУ у них меньшего сечения.  

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Canton сказал:

Ни фига...

4. Щас под фоточки вручит и тут же заберет...

5. и такой примитивный  (мог бы пиарщиков и получше нанять. хотя он же жадный, а что платит то и имеет) пиар ему не поможет  ( я о след. выборах)

Змінено користувачем Оконщик
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, laritus сказав:

Яковина дает хорошую международную аналитику т.к. мониторит зарубежные СМИ

він не аналітику дає (підбірка заголовків це не аналітика), а займається шапкозакиданням. ніхто з постійних ведучих на НВ не несе стільки пурги, як Яковина. стосовно проводки - це був його ефір в цю суботу, з повтором в неділю. "аналітика" була буквально така, що будівництво в кацапстані все зупиниться, бо у них немає власного виробництва електрокабелів, будівельних матеріалів (наприклад, плитки, хоча гуль на перший же запит видає 48 компаній - productcenter.ru/producers/catalog-kafiel-granit-kamien-465)), модульної автоматики і т.д.

це далеко від правди, бо хоч продукція лайно по відношенню до світових виробників, але вона є і не це буде причиною зупинки нового будівництва.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, outdoor24 сказал:

бо у них немає власного виробництва електрокабелів

я тоже слушал, он про оплетку говорил... еще специально уточнил, что речь про материал оплетки кабеля (делалось из импортного сырья).

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

31 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Вы наверно в КВН играли, раз шуток не понимаете...

Так, цеж саме я навіть з чотирьох!!! спроб так і не зрозумів алюзію на найвідоміший з часів вторгнення вислів білоруського таргана.:pozor:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Оконщик сказал:

пиар ему не поможет  ( я о след. выборах)

а шо ж так боитесь, что постоянно об этом твердите? :lol:

  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, laritus сказав:

он про оплетку говорил.

я такого не чув, приблизно його слова - "Вы, представляете, в россии даже нет собственной электропроводки..."

а стосовно плитки та усього іншого, що він перелічував?

це просто не перший раз, коли він дуже далекий від стандартів журналістики, хоча й розповідає те, що нам начебто приємно чути.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

а стосовно плитки та усього іншого, що він перелічував?

це просто не перший раз, коли він дуже далекий від стандартів журналістики, хоча й розповідає те, що нам начебто приємно чути.

Про плитку он говорил, что она у них отвратительного качества (то, что внутри страны делается. Причем как я понял, речь шла больше про иностранные станки на которых она производится и которые требует для своего обслуживания иностранные комплектующие. Да - производство внутри страны, НО на иностранном оборудовании и именно в этом проблема РФ, что под санкциями остановится производство уже того, что налажено. Но так это и не только плитки касается :), он и про картонные упаковки для соков тоже говорил, что дефицит картона и соки будут упаковывать в полиэтиленовые пакеты).

Так он себя как журналист не позиционирует :), он блогер... естественно выражает свое субъективное мнение... иногда ошибается как в случае с Белорусью (он думал, что свергнут Лукашенко, НО не произошло), как и все люди (но я бы не назвал его 3,14здоболом).

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, Vikctor сказал:

Повідомлялося, що на бурових вежах на момент удару було 109 людей, семеро зникли безвісти, троє людей отримали опіки та поранення.

Надеюсь, что с трупами остальных 99 все Ок. Не потерялись и будут доставлены на берег в целости и сохранности ... 🙂

  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, outdoor24 сказав:

це п*дабол ще той, коли чую його по радіо, то аж тошнить. сам кацап, але так намагається перевзутися, що меле шопопало.

на днях розпинався, що в кацапстані немає власного виробництва електрокабеля.:pozor:

Коли бидлоязичні блохери і решта гаварунов видихать слово «нашЫ» , я думаю про Росію.

  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, laritus сказав:

под санкциями остановится производство уже того, что налажено

давайте хоч ми самі не будемо себе обманювати - виробництво не зупиниться, проблеми будуть, це правда, але вони вирішувані.

по своїй сфері діяльності я бачу, що вже знаходять шляхи вирішення тих проблем, що виникли через санкції.

Тобто санкції гальмують та здорожчують процеси, але не зупиняють їх. 

Один із прикладів - до війни був проект запуску спеціального софту в кацапській компанії, що входить до складу світової, в лютому зіштовхнулися з обмеженнями на серверне обладнання і на сам софт, але вже знайшли варіант - софт буде розгорнутий на серверах материнської компанії у Європі, а не локальних. Це створить купу проблем під час використання, буде повільно і нестабільно, але караван іде.

Тому я повністю не розділяю той оптимізм від Яковини і вважаю його п*даболом і можливо навіть консервою, що навмисне вводить в оману українців.

  • Лайк 5
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...