ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 24 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: А словацькі слова можуть бути геть незрозумілими? Суржик, взагалі, в Україні всі розуміють. Хіба, що угорські слова нам можуть не зрозумілі. А польска, чеська, словацька - ну, хоч одне слово в реченні буде зрозумілим. Jo,Jo, něco obyčejného Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 27 хвилин тому, unreal1975 сказав: Переживаю за Лебединое озеро скорее бы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 6 хвилин тому, Оконщик сказав: А я не знаю кто эти люди и хорошо, что лайкнули или плохо...вот чесслово! Но то, что лайунули, в этом я уверен. Петя имеет "кукуху", жадность и тягу к власти и он сам у себя и на 1 месте и на 2м и на третьем. Это его , как политика, и погубило...Будет конечно барахтаться, будут с Юлькой делить на двоих где то 20-30 % электората. Меня сейчас мало волнует потом, меня сейчас волнует, что подонки мешают тем, кто сейчас работает на нашу победу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: скорее бы Не в цьому десятилітті.Цого разу тільки самі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 "Активісти-це зло, що лише шкодить...". Арестович (с) Цікава думка прихильників єднання стосовно цього контексту слів Арестовича. Пройшло лише 2 дні від поховання активіста Романа Ратушного, що загинув на фронті. І хтось скаже, що це випадкове висловлювання, а не підготовка громадської думки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 1 година тому, Вячеслав63 сказав: А, ви, самі хоч слово там зрозуміли? Не може бути такого "сленгу", щоб нічого не було зрозумілого. Більше схоже зовсім на іншу мову. Може. То Закарпаття. Пой до чікаша на парадички позирати? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 4 минуты назад, Музей сказал: Може. То Закарпаття. Пой до чікаша на парадички позирати? Треба ще в гугл-перекладачі додати мову "Закарпатська" , бо це навіть він не розуміє 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 6 минут назад, Сергей_84 сказал: "Активісти-це зло, що лише шкодить...". Арестович (с) Цікава думка прихильників єднання стосовно цього контексту слів Арестовича. Пройшло лише 2 дні від поховання активіста Романа Ратушного, що загинув на фронті. І хтось скаже, що це випадкове висловлювання, а не підготовка громадської думки? Бутусову підготуватися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 2 часа назад, dvr002 сказал: послушал вчера Арестовича и тревожно стало за Харьков. О, давно вже вас не було, та не було кому так майстерно зрадоньку разгоняти. Був дирявий новодєл, але в нього фаху/мозоку не вистачає. Візьмить його на стажування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: Бутусову підготуватися? Та Бутусов мене менше цікавить, він за себе зможе постояти, а от усі інші... Наприклад, той же Чмут чи Притула(та багато інших)- активіст по суті, їздить, спілкується з усіма, знає все зсередини як воно є насправді і рано чи пізно вся інформація почне спливати..А ті , хто був активістом і волонтером під час війни просто так не будуть сидіти і дивитись якщо щось після закінчення піде не так і не туди і їх слово матиме вагу в суспільстві. Змінено 21 червня 2022 користувачем Сергей_84 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Опять мы отстаем от матушки России в проведении реформ... Мастерсити еще с 14 город мастеров, а мы до сих пор СД , а не БХ. Шанувальники криголаму навіть під час війни пишуть назву країни ворога з великой літери, граматично вірно та мабудь з придиханням. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Треба ще в гугл-перекладачі додати мову "Закарпатська" , бо це навіть він не розуміє То Ви ще не чули Бернський діалект. Шалена суміш французьких німецьких та ХЗ яких ще мов з виговором як у йодлерів. Привітання, що касирша виголошує в супермаркеті, я змогла розшифрувати лише на третій тиждень життя в тому Берні. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 2 минуты назад, Музей сказал: Привітання, що касирша виголошує в супермаркеті, я змогла розшифрувати лише на третій тиждень життя в тому Берні. Я "чікаша" не розшифрував. Якщо б воно було з великої літери, щось би зрозумів, а так ні Але переклад слова "парадички" виявився дуже несподіваним 😃 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 19 минут назад, Сергей_84 сказал: "Активісти-це зло, що лише шкодить...". Арестович (с) Цікава думка прихильників єднання стосовно цього контексту слів Арестовича. Пройшло лише 2 дні від поховання активіста Романа Ратушного, що загинув на фронті. І хтось скаже, що це випадкове висловлювання, а не підготовка громадської думки? Часом буває, що взяв би і переіпав би якогось яктивіста(за заважає мені жити) чимось важчим. 😾 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 (змінено) 5 минут назад, sergio сказал: Часом буває, що взяв би і переіпав би якогось яктивіста(за заважає мені жити) чимось важчим Саме так. Просто інколи (навіть доволі часто) під "активістами" ховаються шахраї або навіть бандюки, а слово "активісти" - це їх зручне прикриття Змінено 21 червня 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 (змінено) 57 хвилин тому, Оконщик сказав: а там поют? ато я не в курсе, я лебедей не люблю. Нехай на Росії лиш заграють. А ми тут і отпойом і гопака виконаємо. Можу закластися, що співатимуть навіть на Вануату. Змінено 21 червня 2022 користувачем Музей 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 1 час назад, Alvalk сказал: Ларітус і розвиток - це, виходячи з вмісту його постів, несумісні поняття Человек пишет от себя, правильно или нет - вопрос второстепенный. А вот порохоботы только копи-пастят, в этом основное отличие. 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 23 хвилини тому, Alvalk сказав: Я "чікаша" не розшифрував. Якщо б воно було з великої літери, щось би зрозумів, а так ні Але переклад слова "парадички" виявився дуже несподіваним 😃 Ги... Я завжди думала, що «чікаш» то щось типу кума чи родича. А виявляється ... то Чікош. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 (змінено) їхні заповіді Змінено 21 червня 2022 користувачем Бездомный 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 56 минут назад, Сергей_84 сказал: "Активісти-це зло, що лише шкодить...". Арестович (с) Цікава думка прихильників єднання стосовно цього контексту слів Арестовича. Пройшло лише 2 дні від поховання активіста Романа Ратушного, що загинув на фронті. І хтось скаже, що це випадкове висловлювання, а не підготовка громадської думки? Ви переоцінюваєте рівень Арестовича у власних корідорах. Із того що бачу я - це рівень Подоляка та їм подібних. Говорити дозволено, а впливу на щось/когось ні якого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 45 хвилин тому, Сергей_84 сказав: Чмут чи Притула(та багато інших)- активіст За Чмута не скажу а за Сірожку - якщо шо знайдеться стільки військових що навіть Вовка не порішає.Практично впевнений. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 (змінено) 57 минут назад, Сергей_84 сказал: Та Бутусов мене менше цікавить, він за себе зможе постояти, а от усі інші... Наприклад, той же Чмут чи Притула(та багато інших)- активіст по суті, їздить, спілкується з усіма, знає все зсередини як воно є насправді і рано чи пізно вся інформація почне спливати..А ті , хто був активістом і волонтером під час війни просто так не будуть сидіти і дивитись якщо щось після закінчення піде не так і не туди і їх слово матиме вагу в суспільстві. Якщо хтось з політичного керивництва спробує зачепити такіх діячив як Чмут чи Прітула, то їх знесуть навіть власні прихільникі. Ця влада дуже швидко вчиться. Була спроба створити якийсь коордінаційний орган з дирявимі. Суспільство загомоніло - все спустили на гальмах. Була спроба засудити активиста Стерненко (якій в порівнянні з двома вказанимі вами об'єктивно фігура меньш масштабна) - почались акції протесту й арестованого швиденько відпустили. Так що не треба вигадувать що може статись. Тем більше , що всі добре пам'ятають що було з війсковимі при попередніках на чолі з мразотою матіасом. Ледь не забув - Чмут досить нормально ставиться до Зе, та терпіти не може Арестовича. Змінено 21 червня 2022 користувачем Vikctor 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 45 минут назад, Alvalk сказал: Саме так. Просто інколи (навіть доволі часто) під "активістами" ховаються шахраї або навіть бандюки, а слово "активісти" - це їх зручне прикриття Так само і стосовно проєвропейской опозиції. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз