Сергей_84 Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 20 минут назад, Vikctor сказал: Сергію, ви б якось узгодили це питання серед своїх одновірцив - більшість кричить що заява президента західним ЗМІ про те що повернення на рубежи 23 лютого буде для нас перемогою, це зрада та сором, а ви кажете що все не так райдужно назараз... Свої бачення я ні з ким не узгоджую. Давайте аналізувати після повернення. Повернемо? Супер, Президент увійде в історію, як той, хто зумів втримати у війні з олнією з найбільших армій світу всі території, які на момент його інаугурації контролювала країна. А як ні, то як Президент, що проє...в їх. Петя свої території для історії проє...в у вигляді ДНР і ЛНР і це назавжди в історії. Там так і написано: проє...в Дон і Луг області, підписав асоціацію і отримав безвіз. От і все ,що залишилось в історії на даний момент. Якщо Зеля поверне ще й втрачені Турчиновим та Петєю, то взагалі стане історичною постаттю в історії України, легендою з беззаперечним авторитетом. А то читаю зараз ці переможні реляції від ваших однодумців, а по факту ми лише втрачаємо, на жаль. І це абсолютний факт. Змінено 24 травня 2022 користувачем Сергей_84 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 51 хвилину тому, bigsphinx2010 сказав: взагалі нинішню війну можна назвати війною двох буферів: України, як буферу для рф, та самої рф у якості буферу для Китаю. "Пани деруться, а у холопів чуби тріщать" (с) Класика 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) Лавров: если Запад захочет что-то предложить в плане возобновления отношений с Россией, то мы серьезно подумаем, нужно ли нам это будет или не очень. Змінено 24 травня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 Синод затвердив включення Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври до складу ПЦУ У церкві наголосили на особливому значенні Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври як святині всеукраїнського та світового значення. До ПЦУ її віднесли за пропозицією митрополита Епіфанія, з метою «подолання наслідків неканонічного підпорядкування цього монастиря владі московського патріархату». hromadske.ua/posts/sinod-zatverdiv-vklyuchennya-cholovichogo-monastirya-svyato-uspenska-kiyevo-pecherska-lavra-u-sklad-pcu Я в религиозных хренях не разбираюсь. Речь идет о Киево-Печерской Лавре (немного сбило Свято-Успенская)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 4 минуты назад, vadimv сказал: "Пани деруться, а у холопів чуби тріщать" (с) Класика Ви вважаэте себе холопом? Я - нi. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 1 хвилину тому, 90BCO сказав: Ви вважаэте себе холопом? У мене чуб не тріщить. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 6 5 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 7 минут назад, Игорь UA сказал: Не путайтесь. Деньги на армию были при Порошенко. Повышение зарплаты начиналось с армии , что очень важно. С 19 года наоборот, про армию забыли. Насчёт дорог. Отжатые квартальцами карьеры , увеличение себестоимости в 3 раза , ковидный фонд переведенный на дороги. Просто с дорог легче красть. Шлам в асвальтобетон с Кривого Рога. Который бесплатно валялся ,но стал золотым. Тож я вірно розумію що віджати квартальцами карьєри, золотой безплатний шлам є доказаним фактом чи це як завжди аксіома? Стосовно с чого легше красти, то боюсь Петро Олексієвич за вами непогодиться... 9 минут назад, Сергей_84 сказал: А то читаю зараз ці переможні реляції від ваших однодумців, а по факту ми лише втрачаємо, на жаль. І це абсолютний факт. А де саме про переможни реляціі від "моїх однодумців" можна почитати, щоб і собі в курсі бути? Якщо віра в перемогу то переможна реляція, тоді я грешний... Там више в роліку Марчєло пояснює яке значення має віра в перемогу і для війскових і для мирних мешканців... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 3 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Причем тут. Экспансия она такая, у нее своя экономика Это я к тому, что вы ждете что рф будут скоро от санкций жопы камнями вытирать, так вот не хочу огорчать. Освободившуюся нишу, займут товары из Китая, автомобили, продукты питания, средства гигиены и т.п. Так что... кацапи мають отримати План Моргентау - тобто - демілітарізацію , деіндустріалізацію , деурбанізацію , дефрагментацію , і нарешті - дерусіфікацію. будь що інше = поразка Заходу і невідворотність наступного раунду війни . Змінено 24 травня 2022 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 3 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: Освободившуюся нишу, займут товары из Китая, автомобили Продажи автомобилей в России упали на 78.5% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 33 минуты назад, Propeller сказал: В Херсоне после сильного взрыва исчезла мобильная связь ukranews.com/news/858811-v-hersone-posle-silnogo-vzryva-ischezla-mobilnaya-svyaz Да, поплохело ей. Водафон вообще здох. Киевстар на 2G только но есть. Взрыва не слышал 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 10 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Так и есть. Они зачистили внутренний рынок. Мы самозачистились, нашего рынка для ЕС считай нет. Единственный тут выгрыш для нас, если хабом для поставок в раху из ЕС будем мы, камера отходит: на фоне Мапы Великой Украины мечтательно потирает карман правительство. не лише з ЄС , а й навпаки - з Раші . Порти на раші мають бути або заблоковані назавжди , або відокремлені від раші та приєднані до України . Змінено 24 травня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 48 минут назад, igor_d70 сказал: Да, поплохело ей. Водафон вообще здох. Киевстар на 2G только но есть. Взрыва не слышал тікай звідти не будь як Потрошитель - не чекай , поки мобілізують у військо "молодої рецпубліки" Змінено 24 травня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Марчєло пояснює Теж "порохобот", до речі. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 14 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Помнишь ты писал. Крым и Донбасс - отрваленные куски мяса, скормленные медведю? Ну вот пока все фигуры на доске. Пока медведь еще играет. ведмідь грає в шахи , як вміє , але , схоже , до нього вже дійшло , що м'ясо було отруєне , та отрута невідворотно діє все по класику : я , как раненый зверь , напоследок чудил , выбил окна и дверь , вон - балкон уронил Змінено 24 травня 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 (змінено) 16 минут назад, Vikctor сказал: А де саме про переможни реляціі від "моїх однодумців" можна почитати, щоб і собі в курсі бути? Якщо віра в перемогу то переможна реляція, тоді я грешний... Там више в роліку Марчєло пояснює яке значення має віра в перемогу і для війскових і для мирних мешканців... На жаль віра і впевненість- це різні речі І коли я читаю як діляять репарації і судять росіян в Гаазі, то..... Змінено 24 травня 2022 користувачем Сергей_84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 1 час назад, vadimv сказал: У мене чуб не тріщить. не трещит — не раб но и не дерется — не пан тогда = КТО?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 3 минуты назад, iiigolkin сказал: не трещит — не раб но и не дерется — не пан тогда = КТО?? Жизнь подобна игрищам: иные приходят на них состязаться, иные торговать, а самые счастливые — смотреть. Пифагор 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 31 хвилину тому, vadimv сказав: У мене чуб не тріщить. Та ладно, сидите вдома і кайфуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 10 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Та ладно, сидите вдома і кайфуєте? Сижу дома, кайфую. Вообще иллюзия "мой" дом (моя страна) - это всего лишь иллюзия. Доказано съемными виллами в Турции. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 6 2 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 Приходит еврей в паспортный стол: — Я хочу поменять фамилию на Гарсия. — Зачем, вы же недавно поменяли Жириновский на Лебедева? — Кому ни скажу, что моя фамилия Лебедев, всё равно переспрашивают «а какая до этого была?». А теперь я Гарсия буду говорить, что раньше был Лебедевым. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 20 хвилин тому, iiigolkin сказав: не трещит — не раб но и не дерется — не пан тогда = КТО?? Ну это ж классика - на всяких соревнованиях есть: - организаторы - сражающиеся - болельщики - просто зрители - торговцы и т.п. Чубы трещат только у сражающихся. По крайней мере пока кто-то на трибунах не начнет драку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 13 хвилин тому, vadimv сказав: Сижу дома, кайфую. Вообще иллюзия "мой" дом (моя страна) - это всего лишь иллюзия. Доказано съемными виллами в Турции. Ти його в мішок- а він дірою👏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз