MaksymS Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Тільки що, ОИК-4 сказав: Так проблем нет, оставил машину дома,поехал на общественном. Як там - нема людини нема проблеми? Нема громадського транспорту - немає проблем (наприклад в Харкові тільки планують запускати, але ще не їздить). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, ОИК-4 сказал: И...? Возможности рф позволят им захватить оставшиеся 10%. Только какой ценой,как потом удержать,восстанавливать, выплачивать? Не знаю, но как я и писал здесь пару недель назад, цель Донбасс, юг Украины для обеспечения сухопутного коридора в Крым и Преднистровье Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, MaksymS сказал: Як там - нема людини нема проблеми? Нема громадського транспорту - немає проблем (наприклад в Харкові тільки планують запускати, але ще не їздить). У вас с восприятием написанного проблемы? Оставь машину дома,повези свою попу на общественном,или вера не позволяет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 10 часов назад, Vikctor сказал: ...Вже по 4 гранати вішають. Ще б пріцил підправити... Іноді доводиться всі чотирі гранати використати на один танк, щоб нарешті БК сдетанував... Але здається це все разом взяте включно з коптером значно дешевше за танк. Там танкіст кругамі бігає, а після другой гранати вже заліг. Цикаво - назавжди чи просто сховався... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, Скромный прораб сказал: Не знаю, но как я и писал здесь пару недель назад, цель Донбасс, юг Украины для обеспечения сухопутного коридора в Крым и Преднистровье Вы же реальность видите? Не будет никакого корридора в Приднестровье. В Крым корридор уже есть,вопрос,как долго он просуществует, при давлении от Николаева. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 минуты назад, MaksymS сказал: Як там - нема людини нема проблеми? Нема громадського транспорту - немає проблем (наприклад в Харкові тільки планують запускати, але ще не їздить). Харьков((( 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 15 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, ОИК-4 сказал: Вы же реальность видите? Не будет никакого корридора в Приднестровье. В Крым корридор уже есть,вопрос,как долго он просуществует, при давлении от Николаева. В том то и дело, что вижу((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, Скромный прораб сказал: В том то и дело, что вижу((( И, что вы видите, ваши прогнозы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: В том то и дело, что вижу((( З Тарту?🤦♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 11 хвилин тому, MaksymS сказав: Є така інфа. Дозволили відкривати рахунок в рублях в Газпромбанку, але фактом виконання розрахунків за контрактом вважається момент перерахування євриків до Газпромбанку, а не обмін євриків на рублікі. У п'ятницю на закритому засіданні Єврокомісія повідомила державам-членам, що оновлені інструкції роз'яснюють, що компанії можуть відкривати рахунок в євро або доларах у Газпромбанку, як того хоче Кремль. Проте у ЄС промовчали щодо відкриття рахунку в рублях, хоча раніше чиновники блоку зауважували, що відкриття такого рахунку порушить санкції. За словами співрозмовників агентства, оновлені рекомендації не враховують цього конкретного питання. Іншим ключовим моментом в інструкції є те, що після оплати компаніями газу в євро або доларах і оголошення своїх зобов’язань виконаними, від них не можуть вимагати подальших дій з боку Росії щодо платежу. При цьому за кремлівських механізмом Газпромбанк конвертує отриману валюту в рублі, після чого самі компанії повинні здійснити вже рублевий платіж.\ www.epravda.com.ua/news/2022/05/15/687056/ Це пряме порушення санкцій. Як на мене -- це вброс, тобто -- брехня. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, gidron69 сказал: 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 13 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Оставь машину дома,повези свою попу на общественном,или вера не позволяет? Час. Громадський транспорт не вийшов на нормальний графік руху - витрачати 3-4 години щоденно на громадський транспорт замість менше ніж години автівкою не маю бажання. Вже краще на ровер пересісти - але зараз є певні організаційні проблеми. Влітку вони вирішаться й буду на ровері їздити . А може й не буду - минулого літа мене вистачило на 2 чи 3 поїздки - постарів вже... в авто комфортніше. А був молодшим - все літо на ровері їздив. Ну й ГТ мав ще шанси доки був безкоштовним. А платити за ГТ як за авто - який сенс тоді себе мучити? Заправитись газом в Києві не проблема. Ціна, правда, як в бензину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 9 минут назад, Скромный прораб сказал: Не знаю, но как я и писал здесь пару недель назад, цель Донбасс, юг Украины для обеспечения сухопутного коридора в Крым и Преднистровье Напомню - вообще-то целью была вся Украина. Но сейчас да, аппетиты пришлось поуменьшить. Киев, Сумы, Чернигов (да и Харьков) уже не интересуют. И это еще не вечер конец войны, планы еще будут пересматриваться неоднократно 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) Італійци теж трохі гаубиць насиплють. Старіши за М777, але в порівнянні з наявнимі в нас до війни напевно також значно кращі. Доречі вчора хтось дав ссилку на класну статтю по гаубіци "три сокири" і там є дуже цикава інфа про надани амеріканцями снаряди 155мм. Я такого ніде більше не зустрічав. Якось вважав, що всі намагаються передати нам старе обладнання/БК - все одно утілізуємо на орків, але амеріканци навпаки надали новітні снаряди, які по ТТХ значно переважають всі 152мм аналоговнети... Ось витримка зі статті: Також вкрай показовою є використання снарядів М795. Це новий американський 155-мм снаряд, який прийшов на заміну M107. У порівнянні з ним, він має більшу дальність, значно більший вміст вибухової речовини 10,8 кг проти 6,86 кг, а також покращену уламковість. Для розуміння різниці, у 152-мм снарядах кількість вибухової речовини від 4,8 до 6,8 кг. Тобто перевага вогневій потужності одного снаряда М795 у 1,5-2 рази більша за 152-мм радянські снаряди. Змінено 15 травня 2022 користувачем Vikctor 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 20 минут назад, irina1969 сказал: Ой, я вас прошу)) підпишиться на телегу ТАСС і без води можна знати чим раша дихає Вважаєте він інфу десь в іншому місці бере?... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, MaksymS сказал: Час. Громадський транспорт не вийшов на нормальний графік руху - витрачати 3-4 години щоденно на громадський транспорт замість менше ніж години автівкою не маю бажання. Вже краще на ровер пересісти - але зараз є певні організаційні проблеми. Влітку вони вирішаться й буду на ровері їздити . А може й не буду - минулого літа мене вистачило на 2 чи 3 поїздки - постарів вже... в авто комфортніше. А був молодшим - все літо на ровері їздив. Ну й ГТ мав ще шанси доки був безкоштовним. А платити за ГТ як за авто - який сенс тоді себе мучити? Заправитись газом в Києві не проблема. Ціна, правда, як в бензину. Многие люди у вас до сих пор не в курили ,что идет война...убивают, оно и понятно видимости всеобщего ***еца еще нет. Но надо понимать,что к вам постучались, постучались люди,которые могут убить ,ограбить ,изнасиловать в любой последовательности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 8 минут назад, Vikctor сказал: Італійци теж трохі гаубиць насиплють. Старіши за М777, але в порівнянні з наявнимі в нас до війни напевно також значно кращі. Доречі вчора хтось дав ссилку на класну статтю по гаубіци "три сокири" і там є дуже цикава інфа про надани амеріканцями снаряди 155мм. Я такого ніде більше не зустрічав. Якось вважав, що всі намагаються передати нам старе обладнання/БК - все одно утілізуємо на орків, але амеріканци навпаки надали новітні снаряди, які по ТТХ значно переважають всі 152мм аналоговнети... Ось витримка зі статті: Також вкрай показовою є використання снарядів М795. Це новий американський 155-мм снаряд, який прийшов на заміну M107. У порівнянні з ним, він має більшу дальність, значно більший вміст вибухової речовини 10,8 кг проти 6,86 кг, а також покращену уламковість. Для розуміння різниці, у 152-мм снарядах кількість вибухової речовини від 4,8 до 6,8 кг. Тобто перевага вогневій потужності одного снаряда М795 у 1,5-2 рази більша за 152-мм радянські снаряди. В сравненнии с тремя топорами,эта пушка прошлый век. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 А в порівнянні з радянськими, де калібр вже давно не 152 мм, а всі 157 через розбитий ствол, який немає чим замінити? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Xeon- Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 12 минут назад, MaksymS сказал: Вже краще на ровер пересісти - але зараз є певні організаційні проблеми. Влітку вони вирішаться й буду на ровері їздити . А може й не буду - минулого літа мене вистачило на 2 чи 3 поїздки - постарів вже... в авто комфортніше. А був молодшим - все літо на ровері їздив. Моторчик з батарейкою вирішують всі проблеми )))) Змінено 15 травня 2022 користувачем -Xeon- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 хвилини тому, ОИК-4 сказав: Многие люди у вас до сих пор не в курили ,что идет война...убивают, А, ну розкажіть нам откуда готовилось... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) насправді з логістикою давно потрібно було щось вирішувати. ніколи не розумів нахіба офісному планктону або робочій людині кожного дня пхатись з одного краю міста в інший і назад, а такому ж як він - у зворотному боці. я для себе вже давно вирішив що робота має бути в пішій доступності або дистанційною. а кожна поїздка кудись оплачуватись окремо Змінено 15 травня 2022 користувачем US7IGN 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: А, ну розкажіть нам откуда готовилось... Вам виднее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 минуты назад, ОИК-4 сказал: В сравненнии с тремя топорами,эта пушка прошлый век. Она ценна уже хотя бы своим калибром 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Вважаєте він інфу десь в іншому місці бере?... да мені то взагалі байдуже , дописувачю просто сказати мабудь скрепи не дозволяють ))..вважаю, що треба брати інфу з різних джерел і тому підписана і на стрелкова, і на тасс ,і прости Господь на гагаузьку республіку)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз