iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 2 часа назад, igor_d70 сказал: Да, я понимаю его эмоции, но у нас на такое сил не хватит, даже у всего НАТО не хватит. Поэтому никто их оккупировать не будет. Хотя прийдет время думаю и они будут жалеть что их не оккупировали Не настаиваю, бо это кусок работы — но если укажете хоть намеком то место в статье, где у него эмоции — был бы благодарен. Что до переноса на территорию агрессора — там у него и вовсе четко расписано все, разве что Вы предложите иной вариант, достаточно безопасный. Традиционно же оно так и делается — сначала жертва агрессии дает агрессору основной кусок п-ды, примерно до своих границ, после союзники открывают второй фронт и далее как обычно. Почему в этот раз должно быть иначе? Змінено 15 травня 2022 користувачем iiigolkin 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, iiigolkin сказав: Почему в этот раз должно быть иначе? Тому що є кнопка.Нє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 1 час назад, 7351 сказал: Розкажіть, як. Впевнений -- у Безхатька величезний досвід у споживанні "лайна". Я тоже читал. Хорошая вещь, удобно ссылать на нее расеян, чтоб убедительно было им, какая у них жизнь будет. Еще рекомендую советовать им Сорокина, "День Опричника" и можно до комплекта "Сахарный Кремль". Ну а самим, чтоб понять характер современного россиянина, особенно либерального — того же Сорокина "Настя". Но осторожнее — то не для детей и вообще может психику сломать. "Норма" того же Сорокина уже не очень актуальна — это про подготовку их в мирное время, а оно кончилось. Змінено 15 травня 2022 користувачем iiigolkin 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 1 час назад, ЧортПобьєрі сказал: Тому що є кнопка.Нє? не. потому что пользуясь одной лишь этой кнопкой и формальной логикой уже весь мир, включая Штаты, стоял бы раком и со шваброй в одном месте (бутылку еще надо было бы заслужить). Но по последним новостям видно, что такую судьбу желает лишь Макрон, и то он хотел бы подставить кого-то, а для себя лично — отойти в сторонку. Остальное было в новостях, а аналитику по социальной и личностной психологии и лень делать, и все одно скажут "при чем тут психология", то и смысла не вижу Кстати, Вы в курсе, почему в центре москвы недвижимость много дороже, чем на окраинах? Дело в том, что в эпицентре ядерного взрыва чел испаряется мгновенно, не успевая даже чувствовать боль. А на окраинах он сначала помучается. Вот в этом и причина такого подорожания. Змінено 15 травня 2022 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 18 минут назад, iiigolkin сказал: Она баба, вообще-то. 🤮 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 8 минут назад, iiigolkin сказал: Что до переноса на территорию агрессора — там у него и вовсе четко расписано все я звернув увагу на ідентифікацію бурятів. ключова відмінність від тієї ж британської імперії. вони нікому не дозволяли вважати себе та називатись британцями ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Це можна слухати вічно. 150522_rad.mp4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 час назад, US7IGN сказал: я звернув увагу на ідентифікацію бурятів. ключова відмінність від тієї ж британської імперії. вони нікому не дозволяли вважати себе та називатись британцями ) А этот посыл я не полностью понял, кстати. Хотя в основном — да, смысл тоже есть. Дело не в том, что они все говорят что руские, а в том что непонятно что такое руский и получается обезличивание, а не новая самоидентификация.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 хвилин тому, iiigolkin сказав: не. потому что пользуясь одной лишь этой кнопкой и формальной логикой уже весь мир, включая Штаты, стоял бы раком и со шваброй в одном месте (бутылку еще надо было бы заслужить). Но по последним новостям видно, что такую судьбу желает лишь Макрон, и то он хотел бы подставить кого-то, а для себя лично — отойти в сторонку. Остальное было в новостях, а аналитику по социальной и личностной психологии и лень делать, и все одно скажут "при чем тут психология", то и смысла не вижу Кстати, Вы в курсе, почему в центре москвы недвижимость много дороже, чем на окраинах? Дело в том, что в эпицентре ядерного взрыва чел испаряется мгновенно, не успевая даже чувствовать боль. А на окраинах он сначала помучается. Вот в этом и причина такого подорожания. Поговоримо про це якщо бойові дії почнуться на території Росії.В чому я не впевнений. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Ніколи не кажи "ніколи". Посол РФ у Вашингтоні Анатолій Антонов заявив, що "капітуляції" Москви в Україні не буде. www.pravda.com.ua/news/2022/05/14/7346262/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, iiigolkin сказал: а в том что непонятно что такое руский и получается обезличивание це саме прикольне що можна зробити з рузьким це запитати що це і як це) 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: В чому я не впевнений. побачимо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 1 час назад, 7351 сказал: Розкажіть, як. Впевнений -- у Безхатька величезний досвід у споживанні "лайна". перехід на особистості , особисті образи , а банять за віш Сосюри 🤣 правила , такі правила 🤣 Змінено 15 травня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 1 час назад, ЧортПобьєрі сказал: Поговоримо про це якщо бойові дії почнуться на території Росії.В чому я не впевнений. Предлагаете начать сразу с ядерки, хотя никто не наносит ядерный удар первым? Но это же глупо, Вы так сразу уподобляетесь кацапам, нащо воно вам треба? Змінено 15 травня 2022 користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 хвилини тому, Бездомный сказав: перехід на особистості , особисті образи За даними Міністерства соціальної політики, 2019 року в Україні налічували близько 33 тисяч безхатченків, із них близько 22 тисяч перебувають на обліку як безпритульні. www.5.ua/suspilstvo/skilky-v-ukraini-bezkhatchenkiv-ta-iak-im-dopomahaiut-derzhava-i-volontery-video-231599.html#:~:text=За даними Міністерства соціальної політики,перебувають на обліку як безпритульні. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 хвилин тому, US7IGN сказав: побачимо... Якийсь срок зафіксуємо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Якийсь срок зафіксуємо? я на біржах не граю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 хвилини тому, iiigolkin сказав: Предлагаете начать сразу с ядерки, хотя никто не наносит ядерный удар первым? Но это же глупо, Вы так сразу уподобляетесь кацапам, нащо воно вам треба? Не брешіть про мене і не підете за руским кораблем,Ок?Це перше. Я і є кацап.Це друге. Бойових дій на території Росії ( принаймні цього разу ), я думаю не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 9 минут назад, iiigolkin сказал: Предлагаете начать сразу с ядерки, хотя никто не наносит ядерный удар первым? Но это же глупо, Вы так сразу уподобляетесь кацапам, нащо воно вам треба? він неодноразово наголошував на тому , що він і є кацап🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) 1 час назад, MaxS сказал: Кацапи просто дрочили на неї. Там все їх нутро і майбутнє. в казочці про Івасика Телесика усе , що слід знати про кацапів андрофагів , які завжди жерли українських дітей Змінено 15 травня 2022 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, Бездомный сказав: він неодноразово наголошував на тому , що він і є кацап🤣 Може людина читає форум поперек... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 4 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Бойових дій на території Росії ( принаймні цього разу ), я думаю не буде. бойові дії це вульгарно. ми ж не кацапи. буде щось більш елегантне я думаю... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 7 хвилин тому, US7IGN сказав: бойові дії це вульгарно. ми ж не кацапи. буде щось більш елегантне я думаю... Наприклад? Цікаво що окрім палиці для дикунів може бути елегантнішим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 (змінено) Врахувавши досвід росії, як спадкоємиці СРСР, цього разу буде запущена програма “Знищення ядерної зброї в обмін на продовольство”. fakty.com.ua/ua/ukraine/polituka/20151225-1570773/ Змінено 15 травня 2022 користувачем 7351 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Наприклад? Цікаво що окрім палиці для дикунів може бути елегантнішим? И его отвезли на Тральфамадор и там показывали в голом виде посетителям зоопарка. Там его спарили с бывшей кинозвездой, тоже с Земли, по имени Монтана Уайлдбек… 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 хвилин тому, US7IGN сказав: И его отвезли на Тральфамадор и там показывали в голом виде посетителям зоопарка. Там его спарили с бывшей кинозвездой, тоже с Земли, по имени Монтана Уайлдбек… А, ну зрозуміло ...не мішки тягати🙂 13 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Наприклад? Цікаво що окрім палиці для дикунів може бути елегантнішим? Відповім за Вас : Колишній командувач об’єднаного командування НАТО та збройних сил НАТО у Європі Бен Ходжес вважає, що росіяни розглядають можливість капітулювати. Таким чином Ходжес відреагував на слова посла РФ у США Анатолія Антонова про те, що Росія не капітулюватиме. "Що означає: насправді вони усвідомлюють, що це - цілком реальна можливість", - написав Ходжес. Ходжес не триздун і так просто не балаболитиме. 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз