DimaF Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 8 часов назад, vadimv сказал: Других возражений не возникло? Господь с вами. Возражать конспирологам, что ссать против ветра. У них обычный засор канализации, обязательно объясняется масонским заговором. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Мені особисто два останні коментарі довподоби. Голосом кабдзона: "бурят, как я рад!" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 9 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 49 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: А Харків'яни , виходить що вже вступили? Как минимум, мочиться под забором у соседа, приветствуя его словами Слава Иисусу Христу, точно не наше, не так воспитаны 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 9 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 48 минут назад, outdoor24 сказал: у випадку України - Битие☝️ Не говорите мне, что делать, что бы не узнать маршрут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 9 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 48 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Особливо це видно по ватному прорабу🤣🤣🤣 Ширинку застегни)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 (змінено) Пан Боріс вірить в нашу перемогу більше ніж деяки дописувачі у гілці... І взагалі навіть не уявляю щоб ми робили без цієй солодкой парочкі (котри доречи не дуже ї захоплюються один одним). Збіг обставін чи якесь проведіння... Маю на увазі панів Джонсона та Байдена. Змінено 9 травня 2022 користувачем Vikctor 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 1 година тому, DimaF сказав: Господь с вами. А я неверующий. 1 година тому, DimaF сказав: Возражать конспирологам Факты - это не конспирология 1 година тому, DimaF сказав: У них обычный засор канализации, обязательно объясняется масонским заговором. Гораздо чаще у сторонников "неконспирологии" не находится объяснений имеющимся фактам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 54 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Как минимум, мочиться под забором у соседа, приветствуя его словами Слава Иисусу Христу, точно не наше, не так воспитаны 51 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Не говорите мне, что делать, что бы не узнать маршрут 48 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Ширинку застегни)))) Прохання до модераторів.Збережіть це чудо-без нього буде тут нудно.Екземпляр з червої книги, так сказати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Прохання до модераторів.Збережіть це чудо-без нього буде тут нудно.Екземпляр з червої книги, так сказати. Я ще одного знаю - теж з армійскимі жартамі із 70-их (такей собі готовий тамада на селянське весілля), але він тут неактивний... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Харківський міський голова виносить на громадське голосування варіанти перейменування московського проспекту👍. Навіть Харків, важко, але буде дерусифіковано. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 2 години тому, ЧортПобьєрі сказав: Таїсія Повалій співає «Пісню про рушник» в москві перед терористами, які вбивають українців. На дні пабєдобєсія. Українською. Все це транслює канал расія-1. Більшого цинізму і бл*дства ви сьогодні, схоже, не побачите. VID_20220509_173651_514.mp4 Наші вишиванки загратовані російськими звЕздамі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 СірожиНСТ не вистачає, от його "дєльниє совєти" були б в нагоді.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 29 минут назад, vadimv сказал: А я неверующий. а я непьющий 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 7 хвилин тому, bigsphinx2010 сказав: СірожиНСТ не вистачає, от його "дєльниє совєти" були б в нагоді.) Йому немає коли- на фронті.Я впевнений. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 8 минут назад, bigsphinx2010 сказал: СірожиНСТ не вистачає, от його "дєльниє совєти" були б в нагоді.) он же Сирожа НКВД, он же щикотур..как же, как же, ну кто его не знает..а шо это вы за ним заскучали?..последнее шо я помню, когда я предложил его расстрелять, он сильно обиделся, потому как ресстреливать, это их семейная традиция, которая берет начало ещё от его дедушки нквдиста 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 4 минуты назад, Корнил сказал: он же Сирожа НКВД, он же щикотур..как же, как же, ну кто его не знает..а шо это вы за ним заскучали?..последнее шо я помню, когда я предложил его расстрелять, он сильно обиделся, потому как ресстреливать, это их семейная традиция, которая берет начало ещё от его дедушки нквдиста Замало зрадників всепропащіх в темі, якось сумно без них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Можна Пашу розбанити, того що москаль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 16 минут назад, bigsphinx2010 сказал: Замало зрадників всепропащіх в темі, якось сумно без них. У них сьогодні офіційний вихідний, мабуть. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 32 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Йому немає коли- на фронті.Я впевнений. Я теж в цьому майже впевнений. Сподіваюсь ми обидва розуміємо в чієму окопі він сидить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 12 минут назад, MaksymS сказал: Можна Пашу розбанити, того що москаль. Нам що їх (зрадойобів, ватників ї такє інше) зараз невистачає?.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 (змінено) Ефективніше, ніж Starlink: ЗСУ отримає тропосферні станції зв'язку COMET Система зв'язку компанії Comtech дозволяє передавати захищений сигнал зі швидкістю від 5 до 60 Мбіт/с на відстані до 60 км незалежно від погодних умов. focus.ua/uk/voennye-novosti/514793-effektivnee-chem-starlink-vsu-poluchit-troposfernye-stancii-svyazi-comet-foto Змінено 9 травня 2022 користувачем 7351 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 (змінено) Війна змінює людей, хтоб що не казав. Особисто я до війни в житті б не повірив, що риг і шанувальник победобесія Вілкул буде завзято відбудовувати декілько рівней оборони Кривого Рогу. В мій мозок такє не вміщувалось... Хто цей добродій у вєртікалі місцевой влади я взагалі не знав, але зараз залюбки чітаю його щоденни короткі звернення для дніпрян... Змінено 9 травня 2022 користувачем Vikctor 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Из брифинга МО РФ. Тут прекрасно всё. Но особенно порадовали восемь Байрактаров. 🤣 P.S. Это не фейк, я проверил, они реально такое несут. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 Королівський етикет на висоті. 25 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз