Скромный прораб Опубліковано: 8 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Особисто моє? Ви як були ватою- так і лишились. А ширше можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 6 хвилин тому, Скромный прораб сказав: А ширше можно? Я ніколи не помиляюсь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 9 минут назад, MaksymS сказал: Відпустять під особисте зобов'язання Медведчука. Максим, Вам приходилось стоять под дулом автомата? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 росіяни змушують дітей в тимчасово окупованому Мелітополі одягати георгіївські стрічки та вчити віршики про війну. Такі дії вчиняють директори шкіл, які співпрацюють із окупаційними військам Директори шкіл просто виживають чи співпрацюють з окупантом? Школярі з Чугуєва за 40 тис. грн фотографували військові об'єкти та передавали фото росіянам. Внаслідок отриманих розвідданних військові об' єкти було розбомблено. Школярі просто заробляли чи співпрацювали з окупантом? 7 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 (змінено) 7 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Я ніколи не помиляюсь. Я знаю, вы бы на её месте вышли на деревенскую площадь и со словами "Батько мой Бандера" и перерезали себе вены. Просто уверен в этом Змінено 8 травня 2022 користувачем Скромный прораб 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 4 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Вам приходилось стоять под дулом автомата? Я ніколи не зраджував Батьківщину - тому ні. А українським військовим доводиться не тільки стояти під дулом, а ще й сидіти під обстрілами. І якось не спостерігається масова співпраця з окупантом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 (змінено) 6 минут назад, MaksymS сказал: Я ніколи не зраджував Батькфвщину - тому ні. То есть, все кто оказались в оккупации, предатели? По умолчанию Змінено 8 травня 2022 користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 12 минут назад, Сергей_84 сказал: в вашій задачці немає купи даних для аналізу, тому важко сформувати думку. А у мене є цікавіша задачка. Жив-був в Енергодарі проукраїнський чоловік,що працював в сфері будівництва, заробляв. Але прийшов "русский мир" і тепер він перелаштувався на продаж різного роду товарів з Криму (хімія, їжа і т.п.). Питання: він колаборант чи "просто людина виживає як може"? Там щось Рада чи то приїняла, чи то разглядає ї збирається прийняти саме стосовно бізнесменів на окупованих теріторіях. В цілому кажуть що то не зрада - їх ставлять в такі умови коли не має можливості відмовитись... А ось державни службовці допомогаючі ворогу вважаються зрадникамі... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Всі хто пішов на співпрацю з окупантами - так. І понесуть відповідальність за це. Є багато прикладів коли посадовці відмовлялися від співпраці та звільняли посаду. Виправдовувати ж співпрацю тим що тоді втратила б посаду не можна. Тому суд і 15 років. Якщо тримання за посаду важливіше вірності країні, яка тебе на цю посаду поставила. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 48 минут назад, Скромный прораб сказал: Мнения? Мнения о чем? Ее ж не просто так взяли, видимо односельчане дружно рассказали как и что было Суд разберется. Самый справедливый в мире как известно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 5 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Я знаю, вы бы на её месте вышли на деревенскую площадь и со словами "Батько мой Бандера" и перерезали себе вены. Просто уверен в этом Я на своєму місці.І колись подібний вибір я робив.Вени не різав, а зробив все щоб пару руских на той світ відправити.Один був дуже на Вас схожий. 6 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Тільки що, igor_d70 сказав: Самый справедливый в мире как известно Це й хвилює. Випустять під особисте зобов'язання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Я на своєму місці.І колись подібний вибір я робив.Вени не різав, а зробив все щоб пару руских на той світ відправити.Один був дуже на Вас схожий. Смотри не простудись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Тільки що, Скромный прораб сказав: Смотри не простудись Поговоримо як вернетесь з еміграції. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 4 минуты назад, Скромный прораб сказал: То есть, все кто оказались в оккупации, предатели? По умолчанию Нравятся мне эти любители передергивать. Речь про всех или про одну бабу которая всю сознательную жизнь ждала прихода "русского мира" и радостно стала подлизывать оккупантам? По херсонской области из всех глав сел и прочих администраций переход на сторону русни единичный. Я даже сейчас не вспомню никого. Ставят каких то алкашей электриков и подобное. В лучшем случае где то выколупуют старых опзжешников. И то тех кто не на первых ролях Не надо прикрываться "всеми", есть конкретные люди на конкретных постах. Вот с них и спрос. А не с пенсионеров которые пытаются выжить на 2500 пенсии при ценах выросших в 2.5 раза 11 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Movix Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 10 минут назад, MaksymS сказал: Я ніколи не зраджував Батьківщину - тому ні. А українським військовим доводиться не тільки стояти під дулом, а ще й сидіти під обстрілами. І якось не спостерігається масова співпраця з окупантом Максим, ствол в ноздри, и делал бы ты, родной, все что тебе скажут, и даже больше. Без пафоса пожалуйста. 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 1 хвилину тому, Movix сказав: Максим, ствол в ноздри, и делал бы ты, родной, все что тебе скажут, и даже больше. Без пафоса пожалуйста. Є досвід? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Як показує практика - від усього можна відмовитись. І навіть проводити проукраїнські мітинги під дулами автоматів у Херсоні. Усі забобони - вони в голові. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 4 минуты назад, igor_d70 сказал: Мнения о чем? Ее ж не просто так взяли, видимо односельчане дружно рассказали как и что было Суд разберется. Самый справедливый в мире как известно Цей допис доречі від людини в окупаціі. І в гілци присутні ще здається дві людини теж с Хєрсону. Судячі з іх дописів ніхто з них державу не зраджував, а терплячє чєкають на звільнення свого міста. Був ще дай дорогу - вот тут вже здивуюсь, якщо цей не зрадив... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Поговоримо як вернетесь з еміграції. Звучить як погроза))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 3 минуты назад, Movix сказал: Максим, ствол в ноздри, и делал бы ты, родной, все что тебе скажут, и даже больше. Без пафоса пожалуйста. На административной должности такое не прокатит. Это ж не камни таскать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Є досвід? Пообережніше - цей точно наш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Звучить як погроза))) Абсолютно ні.Я не такий🙂. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 10 минут назад, Скромный прораб сказал: 14 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Я ніколи не помиляюсь. Я знаю, вы бы на её месте вышли на деревенскую площадь и со словами "Батько мой Бандера" и перерезали себе вены. Просто уверен в этом Не знаю ни вас ни вашего оппонента, но выделенное говорит о вас больше чем вы сами сказали. Понимаю, эмоции, не удержался, но слово не воробей, внутри плющит вас сильно от всего жовто-блакытного. 10 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 Тільки що, Vikctor сказав: Пообережніше - цей точно наш. А тикає як наче наш🙂.Це,до речі, один з признаків-у руских на Ви тільки до баріна.Поваги до рівного співбесідника немає ні в кого. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз