Игорь UA Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 fb.watch/czm165rYjg/ Наша гаубица натовского калибра "Богдана" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 (змінено) 8 часов назад, Дощ сказал: Напевно постачання - в першу чергу завдяки подіям в Бучі, Маріуполі, а потім вже дії міністра оборони - прізвище у даному випадку ролі не грає, оскільки ношу несе посада, а не прізвище - у т.ч. те саме стосується переговорників з нашої сторони в Туреччині. Я понимаю - трудно признать, что кто-то из "оккупировавших Банковскую" умело делает свою работу. Имеете право на собственное мнение, тем более высказывая его из окопа. И это не сарказм. С моего дивана это видится так - после зверств орков нам бы постепенно дали тяжёлое вооружение ... месяца через 2-3 уж наверняка. А вот именно ускорить этот процесс и тем самым сохранить жизни нашим воинам и гражданским - это и есть результат кропотливого труда политической верхушки страны. П.С.: фамилии министра обороны, премьера и прочих имеют таки значение. Вернее их свободное владение английским позволяет коммуницировать напрямую с глазу на глаз и ускоряет процесс. Последняя поездка Шмигаля в Штаты очень ярко это показала. Змінено 23 квітня 2022 користувачем Vikctor 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 5 минут назад, Vikctor сказал: Вернее их свободное владение английским позволяет коммуницировать напрямую с глазу на глаз и ускоряет процесс. Последняя поездка Шмигаля в Штаты очень ярко это показала. ну це було очевидно з самого початку. якщо ти планував жити з парашею, то ти вчив кацапську. хто був розумніший, той вчив англійську. моєму синові не потрібно розказувати навіщо йому англійська, він і так її знає краще за мене. як і польську. а замість китайської я б все ж таки радив вчити японську ) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 час назад, ANZ сказал: І Варшава знову може стати частиною російської імперії. О на фоне местного кальвадосного колаборанта оживился и откровенный сепар. Ветка всё приятней и приятней... 4 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 8 минут назад, Vikctor сказал: О на фоне местного кальвадосного колаборанта оживился и откровенный сепар. Ветка всё приятней и приятней... Вчіть історію. Там багато цікавого . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 минуту назад, ANZ сказал: Вчіть історію. Там багато цікавого . Я отлично учу историю этого форума и прекрасно помню тебя и тебе подобных ещё из политички 2014г и если пишу сепар, то знаю предмет (т.е.тебя.) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 Два місяці війни з xyйлорейхом, а на нашому форумі продовжують розповсюджувати рашистські наративи. 7 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 20 хвилин тому, Vikctor сказав: Я понимаю - трудно признать, что кто-то из "оккупировавших Банковскую" умело делает свою работу. Имеете право на собственное мнение, тем более высказывая его из окопа. И это не сарказм. С моего дивана это видится так - после зверств орков нам бы постепенно дали тяжёлое вооружение ... месяца через 2-3 уж наверняка. А вот именно ускорить этот процесс и тем самым сохранить жизни нашим воинам и гражданским - это и есть результат кропотливого труда политической верхушки страны. П.С.: фамилии министра обороны, премьера и прочих имеют таки значение. Вернее их свободное владение английским позволяет коммуницировать напрямую с глазу на глаз и ускоряет процесс. Последняя поездка Шмигаля в Штаты очень ярко это показала. Сидячи там делать - не заслуга, а обов'язок. До того що робиться зараз по суті питань немає і не може бути бо всі в одному човні, але є питання що робилось для того щоб не допустити того, що є зараз. Ми їх будем задавати потім. Якщо буде кому 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 55 минут назад, Музей сказал: Рівень сприйняття інфографіки вражає. Ви дійсно вважаєте, що мінімальна зарплата 410 дол. в 2013-му та 326 дол в 2018-му це успіх? Вы продолжаете игнорировать, факт начала войны, потери территорий и крах экономики в связи с этим в 2014-2015? Может тогда по итогам 2022 начнем упрекать нынешнюю власть за сильное падение показателей? Напомню, о чем я говорил: 11 часов назад, Alvalk сказал: Где-то с 2015-2016г у нас стабильно росли зарплаты и пенсии, причем в валютном эквиваленте. И это полностью подтверждено графиками. А Вы продолжаете бредить и сравнивать непонятно что. И знаете почему? Потому что по сути спора Вам возразить нечего. Потому что знаете, что я прав и это Вас бесит 59 минут назад, Музей сказал: Ваша взяла. Я не сперичатимуся. Я и не сомневался, что от Вас не будет не единого факта, а только пустой трёп. 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 36 минут назад, ANZ сказал: І Варшава знову може стати частиною російської імперії. Поэтому нам нужно воссоздать Речь Посполитую....поляки сейчас - 💯!!! 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 минуту назад, Vikctor сказал: Я отлично учу историю этого форума и прекрасно помню тебя и тебе подобных ещё из политички 2014г и если пишу сепар, то знаю предмет (т.е.тебя.) Зазвичай я не вступаю в суперечки з незнайомими особами , та і взагалі не спілкуюсь з тими , для кого всесвітня історія обмежена байками свого хутора, та історією форума. Допобачення. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 (змінено) 8 минут назад, Spiraea сказал: Поэтому нам нужно воссоздать Речь Посполитую....поляки сейчас - 💯!!! Декотрі з них це серйозно обговорюють. Скоріш за все, саме під ці далекоглядні плани, поляки нещодавно прийняли закон про рєституцію. Багатьом на заході України це може не сподобатись Змінено 23 квітня 2022 користувачем ANZ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 8 минут назад, Алік сказал: Два місяці війни з xyйлорейхом, а на нашому форумі продовжують розповсюджувати рашистські наративи. Вас це дивує? Кажуть же, що війна пробуджує в людині все те, чим вона є. Ось і маємо. Комусь з "пробуджених" здається, що вони балансують. І це, як не дивно в такій час, стає смішно. Але тільки до того часу, коли з Бучі повертається знайомий, дорослий чоловік, багато бачившій в житті, котрий туди їздив за тілом свого родича, і його волосся, в одночас, стало сивим, і каже, що не може розповідати про те жахіття, що бачив, може колись, но не зараз. Ось тоді і розумієшь, яка гидота лізе з тих "пробуджених". Таке враження, що це в них безсилля та страх говорять. Вони і поводять себе так, як, зазвичай, це роблять (по-русски это лучше прозвучит) мелкие людишки. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 13 хвилин тому, Spiraea сказав: Поэтому нам нужно воссоздать Речь Посполитую Відучайтеся говорити за всіх. Відновлення РП та суверенна Україна несумісні поняття. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 12 минут назад, ANZ сказал: Зазвичай я не вступаю в суперечки з незнайомими особами , та і взагалі не спілкуюсь з тими , для кого всесвітня історія обмежена байками свого хутора, та історією форума. Допобачення. А Вы давно правильную историю начали учить? Или думаете, что все уже забыли, как Вы сюда дерьмо росийское тянули и хвастались, что только это правильная информация. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 (змінено) 7 часов назад, korund сказал: и про эти его "подвиги" наслышаны немало: Суммарный доход президента Украины Петра Порошенко вырос в 82 раза за год. это не вдаваясь в подробности... А Вы попробуйте вдаться... ну чтобы не постить фейки. Правда - она вот такая (но доступна только тем, у кого есть способность думать): Доход Порошенко за 2017 год составил чуть больше 16 млн грн, что для человека с его состоянием, указанным в декларации, очень уж мало. Просто состоял он всего лишь из процентов по депозитам и президентской зарплаты (из бизнеса деньги не выводились). А наибольшую часть дохода 2018г (1.1 млрд грн) он получил от Ротшильдов, в качестве дивидендов за 3 года от предприятий, находящихся в их управлении. Змінено 23 квітня 2022 користувачем Alvalk 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 6 минут назад, Alvalk сказал: А Вы попробуйте вдаться... ну чтобы не постить фейки ніщо так не видає бідну людину як вміння розбиратися в дорогих речах та рахувати чужі гроші 3 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 У Сумах хочуть дерусифікувати топоніми - детальний список 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 8 часов назад, korund сказал: прошелся я по ротам - не видно кибальчиша поспрашивал в других батальонах - не знают таког если вы что то не знаете ... это не значит что этого нет .... плохо искали ... мог бы намекнуть вам сходить к Бирюкову , он регулярнот отчитываеться о финансах Порошенко .. но это ж ПИАР... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 11 часов назад, Дощ сказал: Напевно постачання - в першу чергу завдяки подіям в Бучі, Маріуполі, а потім вже дії міністра оборони - прізвище у даному випадку ролі не грає, оскільки ношу несе посада, а не прізвище - у т.ч. те саме стосується переговорників з нашої сторони в Туреччині. Пам'ятаєте російьке прислів'я - "По одьожке встрєчают". Посада посадою, але попередні, як би так м'якіше сказати, "солдафони", без знання англійської не змогли б цього зробити, від слова "ніяк". Що Рєзніков, що Шмигаль зовні дуже схожі на західних політиків - фейс, окуляри. Думаю, це теж має значення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Пам'ятаєте російьке прислів'я - "По одьожке встрєчают Там є продовження - "проводжають по уму" Прихований текст 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 Від Залужного ‐-------------------- Звертаю увагу, що у соціальних мережах періодично зʼявляється інформація, яка використовується ворогом для нанесення втрат Збройним Силам України. Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції. Я в черговий раз закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів. Лише військове керівництво володіє всією повнотою інформації та використовує її для відбиття агресії. Запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації. Вірте Збройним Силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжалісний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом у його руках! 29 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 6 минут назад, Дощ сказал: Там є продовження - "проводжають по уму" І знання чи не знання англійської мови прямо на це вказує. Я, взагалі, не розумію, як, закінчивши ВУЗи, можна не знати іноземну мову. Для відмінників, типу Рєзнікова, це не проблема. А от для таких "інтелектуалів", як Янукович з Азаровим, навіть українська давалася важкувато. Азарову так і не далася. І ці люди керували країною. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз