serg179 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 9 хвилин тому, xPavelx сказав: я розумію, що ви з колегою serg179 намагаэтесь поділити українців на "Захід і Схід", "Украіномовних та російскомовних". Це дуже добре видно, що ви категорично проти єдності українців. Але досить вже, припинить. Ви самі себе ділите-ще донедавна Ви писали виключно нарєчьєм - що сталось зараз? Як довго Ви плануєте користуватись українською? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xPavelx Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 (змінено) 7 минут назад, serg179 сказал: Ви самі себе ділите-ще донедавна Ви писали виключно нарєчьєм - що сталось зараз? Як довго Ви плануєте користуватись українською? я володію трьома мовами: українською, англійською та російською і користуюся ними за потреби. Змінено 6 квітня 2022 користувачем xPavelx 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 15 минут назад, xPavelx сказал: я розумію, що ви з колегою serg179 намагаэтесь поділити українців на "Захід і Схід", "Украіномовних та російскомовних". Це дуже добре видно, що ви категорично проти єдності українців. Але досить вже, припинить. За мене забули.Я майже 30 років розділяю: кажу - втратите мову, втратите країну.Білоруси в курсі ,якщо що. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 (змінено) 8 хвилин тому, xPavelx сказав: я володію трьома мовами: українською, англійською та російською і користуюся їми за потреби. Українською лише для поливання брудом українськомовних. Писать на русском антиукраинские посты страшновато? Это уже прогресс. Продолжайте. Змінено 6 квітня 2022 користувачем Музей 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 Жирок рассосался)) На этот раз точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 2 хвилини тому, xPavelx сказав: я володію трьома мовами: українською, англійською та російською і користуюся їми за потреби. Тобто до недавна потреби користуватись українською на цьому форумі не було, а зараз, раптом, з'явилась🤣? А что случілось? Не смішіть , шановний, я вашого брата наскрізь бачу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 Только что, bigsphinx2010 сказал: Жирок рассосался)) На этот раз точно. мені здається що коли він вирішив померти вперше, то стандартна яма виявилась замалою, та ще скловати поки підвезли... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 (змінено) ЮбИлейнЫй кОнеЦерт. IMG_1012.MP4 Змінено 6 квітня 2022 користувачем Музей 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 Говорили, что потерь нет, а тут целая рота ВДВ-шников "приземлилась". Ставропольский край. Асвабадяшки.MP4 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xPavelx Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 3 минуты назад, serg179 сказал: Не смішіть , шановний, я вашого брата наскрізь бачу. в мене немає брата. Дивно, що ви його бачите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 7 минут назад, serg179 сказал: Ви ще не окрепли морально-відповідаєте мені то мовою, то нарєчьєм. Я розумію, що питання про манкурта вам незручне. Тому не треба плутатись. Наше з вами спілкування, виключно, українською. Там, где было сообщение на русском языке, так и должно было быть, осознанно. Но сообщение не имело конкретного адресата. То, что вы стали на него в стойку и стали размахивать словом "манкурт", не понимая, толком, что оно означает, ну, бывает. Человек слаб, хотелось щегольнуть и попал в свою же ловушку. 17 минут назад, serg179 сказал: Плутаєтесь, шукаєте , не можете визначитись - а вже намагаєтесь розібратись в сортах манкуртів Ні, я спостерігаю за вашим намаганням виплутатись с незручної, для вас, теми. Про манкурта вже казала, що не розкидуюсь словом, бо дуже добре розумію, що воно таке. Мала надію, що ви теж, але надія виявилась марною. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 9 минут назад, OlegArh сказал: Говорили, что потерь нет, а тут целая рота ВДВ-шников "приземлилась". Ставропольский край. Асвабадяшки.MP4 велике поле відвели під них... 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 (змінено) Заходишь на форум и видишь срач; понимаешь - значит в стране что-то налаживается. Потому что, когда все плохо - мы сильно сплачиваемся. Орки - наоборот. Змінено 6 квітня 2022 користувачем vovova 15 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 16 хвилин тому, OlegArh сказав: Говорили, что потерь нет, а тут целая рота ВДВ-шников "приземлилась". Ставропольский край. Асвабадяшки.MP4 Біосміття - нє патєрі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 2 часа назад, Игорь UA сказал: Шикарная речь. Спичрайтеру респект. Так надо стараться всегда. Что бы каждое выступление имело эффект бомбы. Меньше говорить от себя , когда это происходит , мысли нашего президента путаются и часто мне , становится просто стыдно за результат. Сегодня Украина начала ломать шаблоны этой прогнившей коррумпированной дипломатии. Зеленский очень правильно делает что чио вводит новые стандарты в этом болоте и использует площадки с которых может донести правду о том что происходит до обычных людей европы и америки. Только они могут что-то изменить. Политики там сегодня почти все сидят на бутылках из под советского шампанского. А высшим пилотажем в дипломатии и до сих пор считается носить эту бутылку в жопе горлышком наружу, так типа незаметно.. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 22 минуты назад, OlegArh сказал: Говорили, что потерь нет, а тут целая рота ВДВ-шников "приземлилась". Ставропольский край. Асвабадяшки.MP4 о, сколько места еще свободного оставили ...до кладбища ..ждут вторую роту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 22 минуты назад, OlegArh сказал: Говорили, что потерь нет, а тут целая рота ВДВ-шников "приземлилась". Ставропольский край. Асвабадяшки.MP4 Та... скільки їх там, неповний взвод(22-24шт), де інші прогульщики? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 Ни убавить ни прибавить... 11 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 1 час назад, ЧортПобьєрі сказал: Аеродром в Тирасполі активно готується для прийому рейсів і вантажу? Яким чином вони хочуть це зробити? Напряму через море? Над нашою територією? Є два варіанти, якщо молдавани з румунами не пішли на якийсь "договорнячок", типу "гуманітарного коридора"(що малоймовірно, як на мене), то тільки через нашу територію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 5 хвилин тому, Нестроитель сказав: Та... скільки їх там, неповний взвод(22-24шт), де інші прогульщики? Багато руского біосміття лишилось в українській землі.І маладая я я нє узнаєт какой у парня біл канєц... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 5 хвилин тому, Нестроитель сказав: "гуманітарного коридора"(що малоймовірно, як на мене) Могли домовитися за відмову росії бомбити Кишинів. Та й санкцій Молдова ніяких не вводила - продовжує дружити. Тому цілком може пропустити в знак дружби з рф. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 2 минуты назад, serg179 сказал: Багато руского біосміття лишилось в українській землі.І маладая я я нє узнаєт какой у парня біл канєц... Такий варіант зараховується, як поважна причина, щоб не було прогулу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 (змінено) 12 минут назад, Нестроитель сказал: Є два варіанти Там розташована велика військова частина , ще за часів СРСР. С аеродромом і не тільки. Ще до війни запитувала ( було в кого), яка логістика, не відповіли. Але, як мантру, твердять, що там купка військових і все. Брешуть. Змінено 6 квітня 2022 користувачем allanek 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 2 минуты назад, MaksymS сказал: Могли домовитися за відмову росії бомбити Кишинів. Та й санкцій Молдова ніяких не вводила - продовжує дружити. Тому цілком може пропустити в знак дружби з рф. Тоді, ще дозвіл Румунії потрібний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 4 минуты назад, Нестроитель сказал: Є два варіанти, якщо молдавани з румунами не пішли на якийсь "договорнячок", типу "гуманітарного коридора"(що малоймовірно, як на мене), то тільки через нашу територію. Та да,Молдові , як і Грузії зараз доводиться не легко- і на юх не сісти і рибку з'їсти. Думаю будуть намагатись через нас.Можливо великим типу "заблукавшим" ,"пасажирським" бортом.Із якимось оркестором чи доктором "лізою". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз