Julla Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 4 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: На жаль, судячи з повідомлень наших солдат, Буча - тільки початок.Буча в кожному населеному пункті де були російскі солдати. Очевидці з сіл, насел.пунктів за Броварами, Чернігівська область... Розказують те саме... Просто туди ще журналісти не дійшли 1 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 1 минуту назад, Julla сказал: Просто туди ще журналісти не дійшли Вже дійшли в Макарів...кажуть, що там жахіття ще більше за Бучу( 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 І як у вас вистачає сил сратись? Я після фото та інфи з мого Бучанського району як мішком вдарена(( 4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 2 минуты назад, irina1969 сказал: І як у вас вистачає сил сратись? Я після фото та інфи з мого Бучанського району як мішком вдарена(( після того як завдяки кацапам передчасно померли мої дід та батько, мене вже мало що дивує... 1 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 хто дійсно цікавиться такою путєнею як ефірне телебачення, буде цікаво пройти на спеціалізований ресурс forum.ukrtvr.org/index.php?topic=51315.165;topicseen Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 8 минут назад, irina1969 сказал: І як у вас вистачає сил сратись? Я після фото та інфи з мого Бучанського району як мішком вдарена(( А так буде поки у вас і ко не запрацюють причинно наслідкові зв'язки.Причому Буча це тільки початок , жахливий і не відворотний.На жаль. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 Коли Бог роздавав гідність кацапи і їх манкурти стояли в черзі за цукром. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 19 хвилин тому, irina1969 сказав: І як у вас вистачає сил сратись? До речі в кого багато зайвих сил та енергії - потрібні ваші руки з вашою енергією на розбирання завалів в Ірпені. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 7 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: А так буде поки у вас і ко не запрацюють причинно наслідкові зв'язки.Причому Буча це тільки початок , жахливий і не відворотний.На жаль. Облиште ,шановний, цих вже не врятуєш.Вони вже підписали собі вирок, вся надія на молоде покоління.Може їм вдасця на тих територіях що лишаться побудувати ДЕРЖАВУ. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 Харків'яни, всі хто можуть дуже бажано евакуюватись з міста.Велика ймовірність маштабної атаки ворога.Причому вже значно порозумнівшого ворога. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 2 минуты назад, serg179 сказал: Харків'яни, всі хто можуть дуже бажано евакуюватись з міста.Велика ймовірність маштабної атаки ворога.Причому вже значно порозумнівшого ворога. Ви про цих?( оператор йде попереду сапера🤦♂️) VID_20220404_222250_669.mp4 1 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 1 минуту назад, serg179 сказал: Харків'яни, всі хто можуть дуже бажано евакуюватись з міста.Велика ймовірність маштабної атаки ворога.Причому вже значно порозумнівшого ворога. та впринципі це всього південного сходу країни стосується, хто не воює, пересидіти в підвалі не вийде, краще виїхати і лишитись живим, ці горлорізи не знають жалю 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Ви про цих?( оператор йде попереду сапера🤦♂️) VID_20220404_222250_669.mp4 на відео якраз це й показують, що солдати розумніші, оператора пропустили вперед 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
click_ua Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 а підкажіть, будь-ласка, наскільки я знаю ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу, це дійсно так ? і якщо так то чому в чому причина ? не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 1 минуту назад, click_ua сказал: а підкажіть, будь-ласка, наскільки я знаю ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу, це дійсно так ? і якщо так то чому в чому причина ? не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... хто і де її має пошкодити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 1 хвилину тому, click_ua сказав: і якщо так то чому в чому причина ? Ну по-перше цим транзитним газом живиться пів України. Якщо перестати качати - пів України залишиться без газу. По-друге - як не ми, то газ піде через північні й південні потоки. 2 хвилини тому, click_ua сказав: не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... Недостатньо моніторите новини. Газові труби підривали. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 2 минуты назад, click_ua сказал: а підкажіть, будь-ласка, наскільки я знаю ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу, це дійсно так ? і якщо так то чому в чому причина ? не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... Это другое. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 6 хвилин тому, click_ua сказав: ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу Самі теж цей газ палимо прямо зараз, хіба ні? Хай навіть реверсом заходить... Цього літа я домучу свій теплонасос! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 7 минут назад, click_ua сказал: а підкажіть, будь-ласка, наскільки я знаю ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу, це дійсно так ? і якщо так то чому в чому причина ? не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... Бачте, ті хто воюють з дивану, хочуть щоб їм комфортно було( як усі 8 років війни з росією). 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 9 хвилин тому, click_ua сказав: і якщо так то чому в чому причина ? Заключені контракти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 1 хвилину тому, ЧортПобьєрі сказав: хочуть щоб їм комфортно було і тепло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 (змінено) 52 минуты назад, irina1969 сказал: як у вас вистачає сил сратись? Я після фото та інфи з мого Бучанського району як мішком вдарена(( Я розумію твої відчуття. Дві знайомих родини ховають своїх рідних, цивільних, загинувших в Бучі. Як ти вважаєшь, можливо мовчки читати тут форумних "бурятів"? Змінено 4 квітня 2022 користувачем allanek 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 21 минуту назад, click_ua сказал: а підкажіть, будь-ласка, наскільки я знаю ми продовжуємо качати російський газ далі в Європу, це дійсно так ? і якщо так то чому в чому причина ? не чув жодного разу щоб взривали газове сховище чи трубу ... з 6:22 там якраз про трубу і т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ser_Gio Опубліковано: 4 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2022 www.pravda.com.ua/news/2022/04/4/7337132/ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз