Propeller Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 8 минут назад, Canton сказал: Критика факапов власти - не есть рашапропаганда. Это первое. А второе - если я чего то пишу, значит владею вопросом лучше, чем большинство присутствующих. Так вот - на сегодняшний день Зеленский отстранен от принятия каких либо решений, связанных с войной в стране. А если будет путаться под ногами и мешать - ему анальное отверстие порвут на два Z. И очень надеюсь, что после войны, власть останется у армейцев. Стране нужна просвещенная хунта, лет на 10-15. Тем более, что нынешняя банда уже готовит почву к "особому" положению после "военного". Этого допустить нельзя.. А кто это пожтвердит ? У вас с ним , к примеру, селфи есть? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 6 годин тому, MaksymS сказав: Берлін. Знайти англомовного німця на вулиці не вдалося. Може мені просто не пощастило. Зате вони прекрасно знають українську! Українці гуляють бундесом і говорять: - куме, а чи знаєте, що німні прекрасно розуміють нашу рідну мову? - та де, Василю, не може того бути... - Не вірите? Сперичаємось? Підходять до першого-кращого бородатого бюргера в пабі, що сьорбає пиво і такий діалог: - ей, ти, сраний німцю, поцілуй мене й кума у дупу! - Вас?! - так, так. Нас, мене і кума. 1 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 Сьогодні в Угорщині вибори. Схоже про російского орбана знову переоберуть 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 16 минут назад, MaksymS сказал: Это она сотрясла дом форумчанина, который отписался в этой теме? Странний форумчанин) Тут тихо , На бп тихо А у него трясется. Форумчане! тут еще остались адекватние, я вижу Доверяйте больше своим глазам и ушам. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 3 хвилини тому, ukrainian сказав: Сьогодні в Угорщині вибори. Схоже про російского орбана знову переоберуть А звідки результати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 15 минут назад, normal сказал: Он хочет, но во первых в Израиле заболел (ковидом или хз), а во вторых понимает, что на родине его ждет участь Навального, а он журналист с большой аудиторией и каждое слово работает как снаряд - решил бороться до последнего (пусть и удаленно). Хотя лично я его не слушаю, слишком много говорит как и наш Ким или Арестович, лучше за 5 секунд потом прочитать словесный перевод, что на видео занимало бы 20 минут... Зато смачно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 6 годин тому, MaksymS сказав: Не всі. В Димері був дідок, який водив російських окупантів по хатах українських патріотів, який показував їм як краще зайти тощо. Тому не всі, не всі... Подейкують, що в окупованих містах мала місце адресна зачистка волонтерів, що помагали в 2014 ЗСУ. Наче б то, коли дію зламали - отримали їх адреси. Чи правда це? Хоча і так ясно, що окупант катує мирних... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 6 минут назад, Propeller сказал: А кто это пожтвердит ? У вас с ним , к примеру, селфи есть? С ним это с кем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 18 минут назад, ukrainian сказал: Ну і? Знали, готувались, були готові. Інакше рашики вже були б під Львовом. І Порошенко готував армію, можна було краще ? Можна було. І Зеленський готував армію. Можна було краще? Можна було. А решта попередників, армію точно не готували. Може Ющенко трішки. fb.watch/c98AVNgNoM/ накину еще .....я считаю это "пособники русского мира" ...может не специально ...может от скудоумия ....но они замазаны кровью убиенных граждан....и никакие "потом после войны " не изменят ситуацию в дальнейшем .... 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 2 хвилини тому, porterlv сказав: Подейкують, що в окупованих містах мала місце адресна зачистка волонтерів, що помагали в 2014 ЗСУ. Наче б то, коли дію зламали - отримали їх адреси. Чи правда це? Хоча і так ясно, що окупант катує мирних... а в дії була інфо про волонтерів? 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 2 хвилини тому, porterlv сказав: Наче б то, коли дію зламали - отримали їх адреси. Брехня. В Дії немає адрес. Власне в Дії взагалі ніяких даних немає. Тому це брехня. Дія - просто інструмент запиту до баз даних, нічого більше. А вже самі бази даних вільно продаються на ринку будь-яким бажаючим. Але Дія тут ні до чого. І в Дії не вказано це волонтер чи ні. Наводили на волонтерів місцеві руськомирці, які в 2014 в зошиток всіх переписували й чекали 8 років, щоб здати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 1 хвилину тому, JFK сказав: а в дії була інфо про волонтерів? Як казка, щоб відвести підозри від руськомирців серед нас, покатить. А так-то звісно не було. Як і адрес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 1 хвилину тому, MaksymS сказав: Як казка, щоб відвести підозри від руськомирців серед нас, покатить. А так-то звісно не було. Як і адрес. Наразі, зараз є в тимчасовому посвідченні. Ще може бути просто помста одних сільських політиків іншим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 Тільки що, JFK сказав: Наразі, зараз є в тимчасовому посвідченні. Але не в Дії. На серверах Дії не зберігаються адреси. Вони зберігаються в базах даних. І в Дії точно не вказано волонтер чи ні. Здають сусіди, які чекають приходу руського міра. 1 хвилину тому, JFK сказав: Ще може бути просто помста одних сільських політиків іншим. Навіть без політики. Просто нащадки НКВД-шників вскрилися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 2 минуты назад, Canton сказал: С ним это с кем? С тем, кто подтвердит , что А второе - если я чего то пишу, значит владею вопросом лучше, чем большинство присутствующих. Врядли, кто-то из людей "знающих много" будет здесь на строительном форуме махать словесной шашкой. Ну.....как вы. Значит, кто-то вас снабжает информацией, которой вы доверяете. При этом вы уверены, что эта информация корректная. Так как "он все знает и не может врать". Вот я и спросил : Кто? 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 4 минуты назад, Propeller сказал: Значит, кто-то вас снабжает информацией, которой вы доверяете. При этом вы уверены, что эта информация корректная. Так как "он все знает и не может врать". Вот я и спросил : Кто? OSINT А я дело знаю туго, в теме еще с тех пор, когда и термина этого не было... А источники, они знаете, разные бывают... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 4 минуты назад, Propeller сказал: Дайте, пжлста, первых пять человек этой просвященной хунты. Кого вы там видите? Пять раз себя... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 2 хвилини тому, Canton сказав: Пять раз себя... Та це ми бачимо) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 18 минут назад, Павлухан сказал: fb.watch/c98AVNgNoM/ накину еще .....я считаю это "пособники русского мира" ...может не специально ...может от скудоумия ....но они замазаны кровью убиенных граждан....и никакие "потом после войны " не изменят ситуацию в дальнейшем .... Цих депутатів яким байдуже крім одного, вибирали жителі Бородянки. І я маю сумніви що їх знов не виберуть. Мутки та схеми з України ще не скоро підуть. Хотілось би помилятись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 5 хвилин тому, ukrainian сказав: Хотілось би помилятись. Не помиляєтесь. Гречка й масло завжди допомагали обратися до влади. Навряд чи щось зміниться за такий короткий проміжок часу. Але, дійсно, влада була та, яка за все вже сплатила й нікому нічого не винна, тому її звинувачувати не можна -це виборні посади. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 (змінено) 3 години тому, igor_d70 сказав: Зато смачно От де смачно https://www.youtube.com/watch?v=NkRvoJrnTE8 Там і про Невзорова , з 17:20. Взагалі О.Сотник шикарно вміє висловлювати свої думки. Змінено 3 квітня 2022 користувачем andrey_ka 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 30 хвилин тому, porterlv сказав: Подейкують, що в окупованих містах мала місце адресна зачистка волонтерів, що помагали в 2014 ЗСУ. Наче б то, коли дію зламали - отримали їх адреси. Чи правда це? Хоча і так ясно, що окупант катує мирних... Для цього є агентура, яку готували заздалегідь. Списки складено і явки паролі зібрані. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 7 минут назад, Canton сказал: OSINT А я дело знаю туго, в теме еще с тех пор, когда и термина этого не было... А источники, они знаете, разные бывают... То, есть мы можем на вас рассчитывать как на умелого аналитика информации из открытых источников. Не уверен....вы мало раскручены в авторитетных экпертных кругах. Думается, этот форум не знает вас с этой стороны. А в таких направлениях деятельности нужны прогнозы, которые сбываются. У вас что-то есть? Только не из прошлого "я же говорил", а вот о будущем. Только что-то орининальное, не схожее уже имеющимся. Про хунту - хорошо. Но это ваше пожелание. Это не "После войны будет просвященная хунта в Украине и возглавит её ...." 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 (змінено) 14 минут назад, Canton сказал: Пять раз себя... Оценил. Больше по этой теме вопросов нет. Змінено 3 квітня 2022 користувачем Propeller 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 11 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз