MaksymS Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Тільки що, MAESTRO DNEPR сказав: ...злобный карлик затаил лютую обиду. А Марік? А Чернігів? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 3 минуты назад, Hordi сказал: Я вижу Вы только на селёдку в своём холодильнике полюeте ))) І не тільки, я поки що не біженець і в моєму холодильнику трохи більший вибір ніж у Вашому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 1 минуту назад, MaksymS сказал: Тому що корабель було перенаправлено в працюючі порти інших держав А о чём? Порт не такая большая проблема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 2 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: ...почему уничтожают Харьков?... да хотя бы поэтому: ...злобный карлик затаил лютую обиду. Так вони співать про путіна а Харків знищують тисячі руских🤷♂️. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: І не тільки, я поки що не біженець і в моєму холодильнику трохи більший вибір ніж у Вашому. А кто сказал что я беженец? Про выбор в холодильнике согласен, я культа из еды не делаю ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 1 хвилину тому, Hordi сказав: А о чём? Порт не такая большая проблема Проблема удорожание логистики. Так-то порт не проблема, да. Если клиент готов платить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, Hordi сказал: А кто сказал что я беженец? Ваші пости.Я ніколи не помиляюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, MaksymS сказал: Проблема удорожание логистики. Так-то порт не проблема, да. Если клиент готов платить. Да, и что? Прямая труба это самый лучший способ, но как-то не складывается с этим... Цена будет на всё увеличиваться, как минимум в Европе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 (змінено) Только что, ЧортПобьєрі сказал: Ваші пости.Я ніколи не помиляюсь. рука-лицо )))) а в США 7й год... ПС Никогда не говори никогда Змінено 2 квітня 2022 користувачем Hordi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 (змінено) Тут в теме был очень хороший пост, от normal кажется, про бочку мёда с гвоздями, пчёл, вентилятор и медведя... в нём были все ответы на все вопросы... жаль, боты потёрли... Змінено 2 квітня 2022 користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 1 минуту назад, Hordi сказал: рука-лицо )))) а в США 7й год... ПС Никогда не говори никогда У мене знайомий там же біженцем 17 рік.І що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: У мене знайомий там же біженцем 17 рік.І що? Аргумент железный! Более не спорю 🥱 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 4 минуты назад, Hordi сказал: Аргумент железный! Более не спорю 🥱 Ви громадянин США? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Ви громадянин США? Нет, законодательство Украины запрещает иметь двойное гражданство. Так что только гражданин Украины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 Только что, Hordi сказал: Нет, законодательство Украины запрещает иметь двойное гражданство. Так что только гражданин Украины. Ну, а кажете що я не правий🙂.Біженець, у Вашому випадку не статус- Ви розумієте про що я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 (змінено) Специально для ботов-"патриотов", которые тут настрочили больше всех сообщений в теме и которым здесь очень весело... продолжу проект Кузьмы Скрябина "Я покажу вам вашу країну!"... бо здається ви десь заблукали не в тій країні і чомусь вам тут весело((( Змінено 3 квітня 2022 користувачем MAESTRO DNEPR 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 (змінено) 3 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Специально для ботов-патриотов, которые тут настрочили больше всех сообщений в теме и которым здесь очень весело... продолжу проект Кузьмы Скрябина "Я покажу вам вашу країну!"... бо здається ви десь заблукали, не в тій країні((( То Дніпро?Хрєнові у вас там патріоти.У нас таке русские наробили. Змінено 2 квітня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 Буча-Ірпінь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 34 минуты назад, Hordi сказал: Покуда вы на форуме, а не в окопе, Тоже не из окопа сейчас пишу, хотя "полезный в это время инструмент" стоит рядом... Подкину пару свежих историй из жизни нашего бат-на. Недавно стали выпускать народ в увольнение. Тех, кто из района - могут и до утра отпустить. Так вот, одно чувырло дома нажралось и поперлось за рулем куда-то с корешами. На БП бойцы тормознули, вызвали полицию, те доставили в комендатуру, машину конфисковали. Комбат на построении сказал: думаете, я его на фронт сплавлю? НИХЕРА! - у меня на столе пачка рапортов от более достойных лежит. А это мудило, после 15 суток губы, будет драить парашу до Победы! (хотя, скорее, выгонят - на его место народу есть) И, о тех, кто пишет рапорта об отправке на фронт: - проверяю ночью караул, там мужичок, на вид лет +/- как мне, оказывается, 68 (!) лет, имеет свой магаз стройматериалов (судя по наличию кара - не маленький), жалуется, что в военкомате не взяли и тут маринуют уже неделю - на перекуре подслушал, тоже один из новоприбывших, уже 14 лет на контракте, дома четверо детей (старшей дочке 7 лет), был в АТО, тоже сетовал, что долго не отправляют... Отакэ 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 2 минуты назад, MaksymS сказал: Буча-Ірпінь. Так я про них і написав , і про те що це русские наробили.А товаріщ пише що це якісь патріоти🤷♂️. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 8 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Так я про них і написав , і про те що це русские наробили.А товаріщ пише що це якісь патріоти🤷♂️. Ты ещё и дебил оказывается!(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 (змінено) Из позитива. На днях в Чернигове была свадьба, командир ТО расписал. Было очень душевно, невеста была не в курсе как росписи, так и "свадьбы". Но всё в итоге вышло отлично ))) Кстати, совсем мало фотографий и информации из Чернигова... Змінено 3 квітня 2022 користувачем Hordi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 5 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Ты ещё и дебил оказывается!(( Ні, ви помилились.Я не ваш син. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 25 хвилин тому, Hordi сказав: Кстати, совсем мало фотографий и информации из Чернигова... Можете поїхати туди фотокором - будете фотки нам показувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 3 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2022 (змінено) "Новая Сребреница. Украинский город Буча находился в руках российских животных несколько недель"((( ...а ***ботам здесь весело... мрази!((( Змінено 3 квітня 2022 користувачем MAESTRO DNEPR 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз