US7IGN Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 2 минуты назад, Бездомный сказал: я маю на увазі претензії з боку правоохоронців США за відмивання грошей як можна казати таке на таку порядну людину, яка врятувала Україну в 2014 та рятує зараз? вони мають вибачитись! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 10 часов назад, Нестроитель сказал: Звичайно не можна було. Це вам не цукор з мішка фасувати, чисто технічно. А про політичні наслідки я вже мовчу. khpg.org/1320762649 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 Російські гравці НХЛ побоюються, що їх виженуть з США та Канади. Як жопу путіну лизать - так не побоювалися. Най стурбованішй авєчкін, якшо його виженуть не поб'є рекорд Ягра. Терміново вигнати, хай цей чмошник б'є рекорди в ночьной лігє, хай пуйло йому паси роздає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 8 часов назад, MaksymS сказал: І ДТЕК понесе збитки. А всього то потрібно було Ринату свою громадську позицію проявити в 2014 як Беня. www.radiosvoboda.org/a/28469474.html 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) що ця паскуда верзе ? Радник керівника офісу президента Олексій Арестович заявив, що однією з причин повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну стало закріплення колишньою владою в Конституції курсу на членство в НАТО. Війну розпочато у 2014 році , коли про вступ у НАТО навіть речі не було . війну рф почала не тому що записано в конституціі ,а тому що терорестична рашиська росія хочі ліквідувати украінську державність , як таку , і це радник повинен знати. виходить, на думку Арестовича, що Україна повинна писати свою конституцію з огляду на реакцію кремля? В чім тоді суть суверенності і незалежності? Більшість громадян хочуть в НАТО. І саме тепер необхідність членства в НАТО є очевидною. А якщо стратегічний і політичний вибір людей "провокує" війну - то в цьому винен агресор, а не люди. Це всервно що сказати - якщо підприємець винаймає собі охорону, то це спровокує бандитів на напад. Тому підприємцю варто відмовитися від охорони або прикритися черговими імпотентними гарантіями безпеки. Абсурд. Люся , гейша , йди за русскім ваєнним кораблем . Змінено 19 березня 2022 користувачем Бездомный 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 18 марта 16:21Мария Захарова ПОДЕЛИТЬСЯ Путин говорит, что цель спецоперации на Украине — избавить людей от геноцида. Президент цитирует Библию: — Нет больше любви, как если бы кто-то отдал душу свою за друзей своих. Повне Зазеркалля. Яким конченим циніком треба бути, щоб таке зараз сказати. І якими довбодятлами треба бути, щоб йому повірити. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: 18 марта 16:21Мария Захарова ПОДЕЛИТЬСЯ Путин говорит, что цель спецоперации на Украине — избавить людей от геноцида. Президент цитирует Библию: — Нет больше любви, как если бы кто-то отдал душу свою за друзей своих. Повне Зазеркалля. Яким конченим циніком треба бути, щоб таке зараз сказати. І якими довбодятлами треба бути, щоб йому повірити. а "діва" Марія ? Ким треба бути , щоб те ретранслювати ? Проблема не в Путіні , а в його народі - гвалтівнику душогубі дітовбивці . А наш гетьман все мир у очах гвалтівника-душогуба-дітовбиці шукає . Змінено 19 березня 2022 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: що ця паскуда верзе ? Радник керівника офісу президента Олексій Арестович заявив, що однією з причин повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну стало закріплення колишньою владою в Конституції курсу на членство в НАТО. Шоб не орали урапорохоботы с бутусовыми, Гриценками и прочей политшвалью, нужно понимать что НАТО из конституции уберут. Нужно понимать что войну мы не выиграем полной капитуляцией рашки. Не, вариант есть, или ***ло устранят, или мы воюем до полного истощения рашки, в надежде что нас все это время будет подкармливать запад. Но это война на годы, с уменьшением мужской популяции раза в три как минимум. Я эти варианты считаю маловероятными, наиболее вероятный, мирный договор, а НАТО это главная разменная монета. Да, потом придется ждать и надеяться что рашка или ее режим загнётся раньше, чем возникнет идея нового русского мира. И такой шанс есть, если Украину не разорвут раньше эти шавки порохо-ахметовские. Змінено 19 березня 2022 користувачем mastervovik 4 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 4 минуты назад, mastervovik сказал: Шоб не орали урапорохоботы с бутусовыми, Гриценками и прочей политшвалью, нужно понимать что НАТО из конституции уберут. та щас лише через референдум ! Змінено 19 березня 2022 користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 3 минуты назад, Бездомный сказал: а "діва" Марія ? Ким треба бути , щоб те ретранслювати ? Проблема не в Путіні , а в його народі - гвалтівнику душогубі дітовбивці . "Проблема не в Гітлері, а в його народі...." Може скажу не популярну річ, але будь-який народ, а тим паче, малоосвічений, в основній своїй масі, як стадо. Куди його ведуть поводирі - туди він і йде. Я по своїм сусідам це бачу, деякі з яких раніше, зовсім не цікавилися політикою і просто транслювали те, що їм ЗМІ в голову вбивали і не тільки українські. Нічим не відрізнялися від зомбованих орків. Ну, а в Захарової - така робота, треба відповідати своїй посаді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 3 хвилини тому, mastervovik сказав: Шоб не орали урапорохоботы с бутусовыми, Гриценками и прочей политшвалью, нужно понимать что НАТО из конституции уберут. Нужно понимать что войну мы не выиграем полной капитуляцией рашки. Не, вариант есть, или ***ло устранят, или мы воюем до полного истощения рашки, в надежде что нас все это время будет подкармливать запад. Но это война на годы, с уменьшением мужской популяции раза в три как минимум. Я эти варианты считаю маловероятными, наиболее вероятный, мирный договор, а НАТО это главная разменная монета. Да, потом придется ждать и надеяться что рашка или ее режим загнётся раньше, чем возникнет идея нового русского мира. И такой шанс есть, если Украину не разорвут раньше эти шавки порохо-ахметовские. Прошу вибачення у всіх інших дописувачів, але схуялі прибирати НАТО з Конституції ? І як ви собі це уявляете зараз? 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 2 минуты назад, irina1969 сказал: Прошу вибачення у всіх інших дописувачів, але схуялі прибирати НАТО з Конституції ? І як ви собі це уявляете зараз? вперше з вами згоден на 100 % за невступ в НАТО Україна вже заплатила неймовірно високу ціну ! Змінено 19 березня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 1 час назад, vadimv сказал: ОК, наш народ поки що не готовий запитати в Кравчука і Кучми про ЯЗ... Але в цих тварюк жеж можна запитати? Чи знову ні? Скільки можна всім тварюкам вибачати їхні тварючі вчинки? О чем запытаты? Они тогда приняли такое решение, ни кто не знает под каким давлением или что послужило причиной принятия именно такого решения. Я бы в то время тоже принял бы такое решение, пускай оно и ошибочно. Но не из-за того что я приследрвал личные интересы или цели, я действительно считал что оно нам не нужно, я и армия считал что не нужна, ошибался, признаю. Так меня за это расстрелять? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 2 минуты назад, irina1969 сказал: Прошу вибачення у всіх інших дописувачів, але схуялі прибирати НАТО з Конституції ? І як ви собі це уявляете зараз? Так же как юлу плокулола на должность ставили, что нибудь придумают. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 4 минуты назад, Бездомный сказал: та щас лише через референдум ! Хотел бы я в это верить, но с чего. Хуйло должен на это согласится? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 2 хвилини тому, mastervovik сказав: О чем запытаты? Они тогда приняли такое решение, ни кто не знает под каким давлением или что послужило причиной принятия именно такого решения. Я бы в то время тоже принял бы такое решение, пускай оно и ошибочно. Но не из-за того что я приследрвал личные интересы или цели, я действительно считал что оно нам не нужно, я и армия считал что не нужна, ошибался, признаю. Так меня за это расстрелять? пишуть,що обслуговування не дешеве. да ще штати бабок підкинули не мало... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 1 минуту назад, mastervovik сказал: Хотел бы я в это верить, но с чего. Хуйло должен на это согласится? нам точно потрібна згода вбивці тисяч українців ? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 2 минуты назад, Бездомный сказал: нам точно потрібна згода вбивці тисяч українців ? Я ж сказал, згода не нужна если ***ла устранят или мы выигрываем в долгой многогодовой войне. Или у тебя есть ещё вариант? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 Только что, mastervovik сказал: Или у тебя есть ещё вариант? Думаешь россия продержится многогодов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 Только что, mastervovik сказал: Я ж сказал, згода не нужна если ***ла устранят или мы выигрываем в долгой многогодовой войне. Или у тебя есть ещё вариант? волевиявленням не можна торгувати тим більше - під дулом біля скроні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 5 минут назад, vovova сказал: Думаешь россия продержится многогодов? Я не эксперт, помню как все эксперты в 14 рассказывали что Рашке максимум 2 -3 года осталось, как сссру в свое время. Но как оказалось народная мудрость, она не зря веками рождается: "Поки толстий схудне, худий - здохне"! Пока у рашки будут покупать газ с нефтью, на тыщенцу бомб и сухпаи для мяса денех хватит. Змінено 19 березня 2022 користувачем mastervovik 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 (змінено) 4 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: Нато прописали ломом в конституцию, так же как вас назначили модератором. Вот и так же и уберут от туда. От этого один только вред, от недемократических методов и инструментов. демократично - то прибирати з Конституції вступ в НАТО через РЕФЕРЕНДУМ . і ніяк інакше . Як гадаєш - на які результати чекає референдум про вступ в НАТО ? Змінено 19 березня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2022 17 хвилин тому, mastervovik сказав: О чем запытаты? О том, считают ли они себя ответственными за происходящее сейчас. И какую меру к ним за это нужно применить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз