ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 15 минут назад, OlegArh сказал: Дизлайкнул за это видео! - нельзя уподобляться рашистам, и кататься по трупам. Даже врагов. Согласен, но мы не знаем чувст человека у которого эти же окупанты вчера разрушили дом или убили рядом товарища. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wipe Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Повторюсь: вы за 8 лет войны так и не поняли своего врага.Русским мразям повод не нужен , они всегда ждут момента. ну тоже верно 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 Пошла волна. Прем’єр Японії назвав окуповані РФ Курили суверенною територією своєї країни fakty.com.ua/ua/svit/svitovi-novyny/20220307-premyer-yaponiyi-nazvav-okupovani-rf-kuryly-suverennoyu-terytoriyeyu-svoyeyi-krayiny/ 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 Раніше була тривога по Рівному і Волині. В новинах нічого, чи знає хто щось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 29 хвилин тому, OlegArh сказав: Дизлайкнул за это видео! - нельзя уподобляться рашистам, и кататься по трупам. Даже врагов. Це ще не самі ганебні речі, якщо війна не припиниться найближчим часом то буде таке що в страшному сні не присниться 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 7 часов назад, ШуRik сказал: Середня статистика на війні 1 загиблий + 3 поранених 11+33=44тис Это просто пропаганда. Если бы у них было выведено из строя 44тыс, то их бы уже тут не было. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 (змінено) Не факт, что не было бы, как говорится, мы за ценой не постоим. Мяса у них предостаточно и железа тоже. и что? в цифрах можно сомневаться, но смысл поднять дух или опустить? мне кажется, что лучше поднимать настроение и давать уверенность в своих силах чем ныть всепропало. Змінено 9 березня 2022 користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 3 минуты назад, Hordi сказал: Это просто пропаганда. Если бы у них было выведено из строя 44тыс, то их бы уже тут не было. Наче кажуть що біля 12 000 ранених и загиблих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gardenia Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 2 часа назад, mastervovik сказал: По Берлину - в инсте "Адвокат по миграционным вопросам отвечает на ваши вопросы" www.instagram.com/tv/Ca140ahFasJ/ Послушайте. Там не только по Берлину. Документ о временной мат.помощи, о котором он говорит вначале, вот - Sozialgesetzbuch (SGB) Zwölftes Buch (XII) - Sozialhilfe - (Artikel 1 des Gesetzes vom 27. Dezember 2003, BGBl. I S. 3022) § 23 Sozialhilfe für Ausländerinnen und Ausländer По пункту 3. www.gesetze-im-internet.de/sgb_12/__23.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 7 минут назад, Hordi сказал: Это просто пропаганда. Если бы у них было выведено из строя 44тыс, то их бы уже тут не было. Это информационная война. А она такова: с одной стороны говорят одну неправду, а с другой стороны говорят другую неправду. А ты должен выбрать сторону. И БЕЗ вариантов. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 18 минут назад, Hordi сказал: Если бы у них было выведено из строя 44тыс, то их бы уже тут не было. Военные следуют приказу а не логике, а приказы я так понял отдает путлер...ну а него в голове еще тот сквозняк, так что его потери наверное не сильно беспокоят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 11 минут назад, vovova сказал: И БЕЗ вариантов. Звыняйте, мне нужна реальность, чтобы делать правильные выводы и действовать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 заскочил в чайный магазин, маркетинг, не смотря на войну, в тонусе 4 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 2 минуты назад, Hordi сказал: Звыняйте, мне нужна реальность, чтобы делать правильные выводы и действовать. Если вы умный человек, вы сможете среди всего найти реальность (правду). Но транслировать ее ни-ни. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Hordi сказав: мне нужна реальность, чтобы делать правильные выводы и действовать. Замість "МНЕ" підставте "разведке врага" і робіть висновки. Або не робіть. Змінено 9 березня 2022 користувачем 7351 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 Только что, 7351 сказал: Замість "МНЕ" підставте "разведке врага" і робіть висновки. Глупость, враг свои потери знает прекрасно. Потери с нашей стороны не оглашаются и это логично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 им даже 4 млн не потери... свой же сброд утилизируют пока... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 2 години тому, Сергей_84 сказав: потім якщо в ЄС їхати, то після статуса біженця будуть на кордоні криво дивитись... причому завжди... А коли дозволяли в ЄС будувати СП2, провокуючи путіна на війну, то криво не дивились, називаючи цей проєкт суто економічним? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 (змінено) 11 хвилин тому, Hordi сказав: Глупость, враг свои потери знает прекрасно. Потери с нашей стороны не оглашаются и это логично. Військова пропаганда не меньш важлива, чим танки та літаки -- громадяни та збройні сили повинні вірити в перемогу хай там що. Чим більше втрат у ворога, тим міцніша віра в перемогу. Це ази, хоч й здаються дурними, але вони діють -- подивитесь на зомбованих пропагандою рошеноботів! Змінено 9 березня 2022 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 7 минут назад, 7351 сказал: Військова пропаганда не меньш важлива Пропаганда работает только если +- соответствует действительности. Расчитана на идиотов с любой стороны. Если мне говорят - не сцыте, всё прекрасно, я оставляю "жену и детей" спокойно сидеть на месте, а потом этот город сносят, так нахер мне эти сладкие речи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 12 минут назад, 7351 сказал: громадяни та збройні сили повинні вірити в перемогу хай там що. Вспомнил хорошую пословицу о бойцовых питбулях: "настоящий питбуль думает, что он выигрывает даже когда проигрывает". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 14 минут назад, Hordi сказал: Глупость, враг свои потери знает прекрасно. Потери с нашей стороны не оглашаются и это логично. Я вот сомневаюсь, что враг реально знает о своих потерях. Примерно оценивает конечно, но в условиях хаоса войны и плохой связи едва ли возможно посчитать точно. Последний раз они огласили свои потери ... неделю назад - 500*200-ых и 1,5тыс.*300-ых. А где пропавшие без вести (разбежавшиеся по лесам, захваченные/сдавшиеся в плен, испарившиеся или разлетевшиеся на мелкие кусочки при взрывах)? По оценкам специалистов обычно во время войны пропавших без вести всегда больше! погибших. Часть 300-ых тоже умирает кстати - процентов 15-20... Думаю считают отталкиваясь от уничтоженной техники и примерной заполненности её личным составом. В любой войне любая страна преуменьшает свои потери и преувеличивает потери врага. Но не думаю, что в этой войне с социальными сетями, видосиками и пр. возможно сильно отойти от реальных цифр... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 Россия в разы занижает потери это очевидно. Не хотелось бы чтобы и наши в разы завышали успехи. А считать просто - пошла колонна, её разбили. Всё, минус состав. Даже если там кто-то уцелел и разбежался, эти люди уже в боестолкновениях не участвуют. Плюс-минус потери они знают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 6 хвилин тому, Hordi сказав: Пропаганда работает только если +- соответствует действительности. Расчитана на идиотов с любой стороны. Если мне говорят - не сцыте, всё прекрасно, я оставляю "жену и детей" спокойно сидеть на месте, а потом этот город сносят, так нахер мне эти сладкие речи. Якщо є реальні факти, що державні органи вам брешуть -- наводьте, з доказами. Без доказів -- це пропаганда і підривна діяльність на користь ворогів України. Читайте і спростовуйте, якщо є чим, звісно: Втрати російських окупантів становлять понад 12 000 осіб, знищено 130 ворожих літаків та вертольотів – Генеральний штаб ЗС України 7 годин тому | ID: 66830 Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 09.03 орієнтовно склали: особового складу - понад 12 тисяч осіб, танків ‒ 317, ББМ ‒ 1070, артилерійських систем –120, РСЗВ - 56, засоби ППО - 28, літаків – 49, гелікоптерів – 81, автомобільної техніки - 482, кораблі / катери - 3, цистерн з ПММ - 60, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 7. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій. Генеральний штаб ЗС України www.mil.gov.ua/news/2022/03/09/vtrati-rosijskih-okupantiv-stanovlyat-ponad-12-000-osib-znishheno-130-vorozhih-litakiv-ta-vertolotiv-–-generalnij-shtab-zs-ukraini/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2022 (змінено) 2 години тому, Vikctor сказав: Последний раз они огласили свои потери ... неделю назад - 500*200-ых и 1,5тыс.*300-ых. А где пропавшие без вести (разбежавшиеся по лесам, захваченные/сдавшиеся в плен, испарившиеся или разлетевшиеся на мелкие кусочки при взрывах)? И это они огласили только по минобороны, без учета роSSгвардии и "армий молодых независимых республик". Змінено 9 березня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз