LAT Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 1 минуту назад, yur43 сказал: мені одному не сподобалось як переговірники ручкались? Мы должны показать миру, что мы не дикари какие-то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 (змінено) 8 хвилин тому, OlegArh сказав: Дел Змінено 3 березня 2022 користувачем muvic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 22 минуты назад, Бездомный сказал: з Гатного були форумчани Интересно, а почему тот дом, который ближе к воронке, пострадал намного меньше, чем дальний? Это инерция от удара так осколки рассеивает? Такая воронка возле дома и ему нифига, может я зря подвал обустраиваю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 7 минут назад, OlegArh сказал: Не понял, что за Саша? POZITIFF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 1 минуту назад, normal сказал: Интересно, а почему тот дом, который ближе к воронке, пострадал намного меньше, чем дальний? напрямок удару 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 56 минут назад, US7IGN сказал: не знаю. просто повідомляю факт. в Донецьку зараз досить багато і тих, хто вже не може дочекатись звільнення, Не знаю за кого вы говорите, сколько не говорил со всеми в эти дни, вата, ватой, все до одного, ещё не одного не услышал вменяемого, нам с женой не верят родители, братья наши, пуйлу верят, как-то так😱 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 Цитата РИВИДА БІЛЬШЕ НЕМАЄ... (Тьху, тьху, тьху три рази...) ТЕПЕР ВІН ФАНТОМ КИЄВА! Після того як наш ас збив 30-го, було прийнято рішення дати йому новий F-16. Бо якось невдобно, що він на старенькому літакові збиває пачками усі ті росіянські "анало говнет". Треба дбати про історію. Щоб у шкільних підручниках картинка гарніша була. Так тримати! Дай Боже, не останній! Слава Україні! не знаю чи правда чи фейк, але чи є у нас F-16? і збитих 30шт не віриться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wipe Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 Только что, Roma_Z сказал: не знаю чи правда чи фейк, але чи є у нас F-16? і збитих 30шт не віриться. что то больше похоже на перебор с заявлениями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 (змінено) У нас форум знает все) Вопрос, какой минимальный градус падения снарядов от всех этих градов сонцепеков и смерчей? Т.е если падает прямо с верху, на крышу принять 0градусов , но такого не бывает как я понимаю, какой минимальный градус от вертикали? Тоже обустраеваю подвал, надо правильно выбрать место дислокации) Змінено 3 березня 2022 користувачем mastervovik 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 5 минут назад, jordano сказал: сколько не говорил со всеми в эти дни я не думаю що проукраїнськоналаштовані люди будуть це з кимось обговорювати. там це коштує життя... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 От солнцепека только герметичный подвал 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 5 минут назад, Roma_Z сказал: не знаю чи правда чи фейк, але чи є у нас F-16? і збитих 30шт не віриться. Оно и до F-16 было явно фантастично, а сейчас уже откровенный троллинг пошёл... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 16 минут назад, AndyAntonov сказал: Они и без переговоров бомбят как с цепи сорвались. хтось з харків'ян ще хоче проспект Жюкова ? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 Только что, muvic сказал: Та є тут на форумі, садовод-ЛЮБИТЕЛЬ (спеціально любитель з великої літери, бо реально дива витворяє). Приємна людина у спілкуванні. Нік той самий, тільки латиною 1 минуту назад, nata1 сказал: POZITIFF мне не просто так прислали этот скрин - владельца ника, что на русском сайте, я знал еще в 15-м году (лично) - он работал в Голландии пилотом в частной авиакомпании. только не понял, почему он пишет через vpn....или россия ввела "чебурнет". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 11 минут назад, normal сказал: Интересно, а почему тот дом, который ближе к воронке, пострадал намного меньше, чем дальний? Это инерция от удара так осколки рассеивает? Такая воронка возле дома и ему нифига, может я зря подвал обустраиваю... може то руйнування не від однієї , а від декількох бомб ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 1 минуту назад, Бездомный сказал: хтось з харків'ян ще хоче проспект Жюкова ? Процентов 20 я думаю... На это ни какие грады не повлияют( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 Только что, Бездомный сказал: хтось з харків'ян ще хоче проспект Жюкова ? Хотят.И не мало.Там просто в голове не возможно связать причины и следствия. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 19 минут назад, Spiraea сказал: Сегодня уже были переговоры Макрона с путиным по телефону. Ничего хорошего..... Я этого Макрона не понимаю. Дума просит путина признать лднр. Макрон звонит путину. Тот обещает не признавать. А на следующий день признает. А Макрон все равно снова ему звонит. Зачем? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 4 минуты назад, US7IGN сказал: 10 минут назад, jordano сказал: сколько не говорил со всеми в эти дни я не думаю що проукраїнськоналаштовані люди будуть це з кимось обговорювати. там це коштує життя.. Да за деда забыл своего, 90 лет ему, и он с 1 дня окупации говорил когда ему ещё было 82, что Путин х..ло, а так больше не знаю, я там 30 лет прожил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 13 хвилин тому, Roma_Z сказав: не знаю чи правда чи фейк, але чи є у нас F-16? і збитих 30шт не віриться. Да это шутка. Пусть боятся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 8 хвилин тому, OlegArh сказав: или россия ввела "чебурнет". Почти. На многие сайты можно зайти через ВПН только. Причём часто ещё и адрес должен быть азиатским. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 6 минут назад, vovova сказал: Зачем? підор? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wipe Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 дня два или три назад, дали ссылку подписать, просили гугл убрать с карты киева и кажется всей украины заправки, та что у меня рядом точно убрана, проверьте кто у кого рядом так же ? прикольно, ну что бы не бомбили нелюди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 3 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2022 (змінено) 15 минут назад, vovova сказал: А Макрон все равно снова ему звонит. Зачем? Этот Макрон появился в политике почти внезапно после очередного заседания Бильдербергского клуба. Какой то "мессия"........😕 Змінено 3 березня 2022 користувачем Spiraea Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз