igor_d70 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) Я правильно понял что она с 5 февраля в Киеве? Жаль Змінено 27 лютого 2022 користувачем igor_d70 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 5 минут назад, Roma_Z сказал: Цитата Тем временем в России Тинькофф Банк продает доллары сегодня по 153 рубля. Теперь среднестатистическому американцу нужно уже аж 153 рубля чтоб купить всего один доллар. Владимвладимыч снова всех переиграл.. 5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 11 минут назад, manuni4 сказал: Слухай alyak.. Ти мене так зачепив.. Що хочу тобі в очі подивитись.. Про ольгино запитать.. ти не проти? Я після 10:00 планую бути в Дніпрі. Парни, не занимайтесь херней! вам некуда применить свою злость? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) Народ, хто там поряд, будьте обережні , попереджають, що колону зі 100 одиниць техніки бачили в районі Мотижина-Ясногородки-Лишні..Її вираховують і потрібно більше інформації від тамтешніх жителів Змінено 27 лютого 2022 користувачем Сергей_84 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Укроборонпром підтвердили що ан225 знищено кацапьоздерами... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12 минут назад, Фрай сказал: Для того чтобы судить надо знать суть вопроса, судя по роду ваших занятий предположу, что вы далеки от понимания, тоесть вы думаете вот так мне ярлык прицепили и вы правы? это ваша слабость сразу видна - вешать ярлыки другим. спасибо, я все с вами понял. идите гуляйте, свободны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Нехай Сам відповість.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 час назад, Vikctor сказал: Вы прикалываетесь? Ветку читают рашистские подстилки вроде шчикатура или игориуса. Могут ведь своих предупредить... Информация приходит онлайн, куда нужно, включая передвижения отдельных личностей. Вы не задавались вопросом, почему быстро вычисляются ДРГ. А колоны, тем более видно. Они все здесь умрут. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12 минут назад, manuni4 сказал: Слухай alyak.. Ти мене так зачепив.. Що хочу тобі в очі подивитись.. Про ольгино запитать.. ти не проти? Я після 10:00 планую бути в Дніпрі. ты долбоеб ? ты кто такой чтоб на тебе тратить время ? может ты заслуженный человек , или рембо ? ты думаешь что я с каждым колхозником имею желание встречаться . приезжай к друзьям в бомбоубежище могу денег на карточку перевести на памперс . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 13 минут назад, igor_d70 сказал: Его суд отпустил Вот чем отличается демократическое общество от автократии - у Обнулённого уже бы сидел давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 27 минут назад, Сергей_84 сказал: Два співробітника з ДП "Антонов" – чинний та колишній – повідомили, що внаслідок російської повітряної атаки на Гостомель був спалений літак "Мрія", який знаходився на території аеропорту на стоянці. Джерела також надали як підтвердження фотографію знищеного ангару, в якому перебувала "Мрія". PS По флайтрадару 5 лютого вона прилетіла і нікуди більше не вилітала. Як закінчиться заворушка тоді думаю побачимо масштаби уражень По флайтрадару Мрія не отображается, на ней не установлен датчик ADS-B joxi.ru/1A50y19U44WjV2 Змінено 27 лютого 2022 користувачем workover Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Так ти у Дніпрі дебіл чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, workover сказал: По флайтрадару Мрія не отображается, на ней не установлен датчик ADS-B joxi.ru/1A50y19U44WjV2 на аэродромах они не отражаются когда авионика выключена . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 5 минут назад, alyak сказал: приезжай к друзьям в бомбоубежище и так ясно, что ты не в Украине, зачем друзьями пркрываешься? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Какой ярлык, окститесь. я никогда не лезу в те сферы хоть в стройке, хоть разрушении если нет хоть малейшего личного опыта или хорошего инсайда. вон кто-то критикнул Юлю с абдуллиным даже не понимая кто это? как сегодня ночью, доложил коллегам о проходе ракеты, а меня поправляют «со знанием дела», что это вертолёт прошёл кстати, вы не ответили на мой вопрос о вашем участии в обороне, warum? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, manuni4 сказал: Так ти у Дніпрі дебіл чи ні? товарищу больше не наливать ... дурачок . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, Diver сказал: и так ясно, что ты не в Украине, зачем друзьями пркрываешься? еще один дурачок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, alyak сказал: товарищу больше не наливать ... дурачок оо.. еще один вешатель ярлыков. Когда нечего ответить - в ход идут ярлыки. Слабенький ты аляк, слабенький.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) тільки що в Житомирі дуже сильний вибух.....за напрямком чорного диму -аеропорт... Не Озерне...житомирський. В тому ж напрямку нафтобаза і ЖД вокзал Змінено 27 лютого 2022 користувачем Сергей_84 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, Diver сказал: оо.. еще один вешатель ярлыков. Когда нечего ответить - в ход идут ярлыки. Слабенький ты аляк, слабенький.. мне больше нечего добавить я с дурачками не общаюсь . вы и ваш ольгинкий товарищ идете в мой бан . оттуда не возвращаются . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) Масований взліт авіації ( бомбардувальники з Криму ) вже летять в невідомому напрямку Київ, Біла церква, сміла, Черкаси, Первомайськ, Миколаїв - загроза РАКЕТНИЙ УДАР. Змінено 28 лютого 2022 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 черз сколько в Киеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, normal сказал: Масований взліт авіації ( бомбардувальники з Криму ) вже летять в невідомому напрямку Київ, Біла церква, сміла, Черкаси, Первомайськ, Миколаїв - загроза РАКЕТНИЙ УДАР. Откуда информация? В Херсоне ничего не слышно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Слухай.. "умный" обісрався.. Так не відсвічуй.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз