iiigolkin Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 2 часа назад, SeMeNUA сказал: к сожалению, не все так радужно. По объездной вокруг города прут колонны на Николаев, их иногда накрывают, но редко. Часть в Чернобаевке и аэропорт уже не наши. Я так понимаю, что город окружили и пока в него не лезут У них проблемы с ресурсами, логистика и время. По плану хотели занимать города, а по факту увязли и торопятся доехать/добраться хоть до Киева. Доберутся или нет — хз, но по всему видно, что придут не как добавка/поддержка, а снова как единственные, не слишком сильные и уставшие, короче — все плохо. Хорошо что плохо не у нас. Но плохо, что они не закончились все сразу. Змінено 27 лютого 2022 користувачем iiigolkin 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 по х..у . руководители иногда принимают собственноличные но ошибочные решения , а затем понимая неизбежность расплаты за ошибку они начинают придумывать способы выпутаться , и навешивают новые проблемы , и так до того момента пока не замаячит дядя полицейский с наручниками . вот примерно то с ним и произошло . чтоб поймать червей выползших из банки нужна банка большего размера (С) законы мерфи стратег с него хреновый , трындун - отличный . он захватил крым . понимая что за это может что-то быть - захватил донбасс и решил обменять донбасс на крым . а не сработало . пока все строилось - типа на бронивичке со слезами и с лозунгами - все было хорошо . его устраивало , была надежда . А потом пришел новый президент и начал строить дороги , школы , больницы , зарплата в $$ выросла до рекорда . А это УГРОЗА . угроза самое системе рф . типа смешно ж будет если зарплата в "нищей украине" будет выше чем в рф , а дороги лучше . И вот он решил решить все свои проблемы одним махом . А так как стратег из него хреновый - то имеем то что имеем . И возможно теперь ему надо будет ответить перед своими . Не людьми . А окружением . По понятиям . 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 27 минут назад, mastervovik сказал: А вас не послать? Я видео скинул выше Вы военный эксперт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 година тому, Gardenia сказав: Была послана и проклята. Ну, такое...)) В смысле? За что? Ведь посильно помогаете искать останки родных. Эххх. Не ценят они нашу душевность, не ценят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 кто с Харькова , что там у Вас ? m.youtube.com/watch?v=R4bke2iP63I Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, Columbina сказал: Вы военный эксперт? Сейчас все военные эксперты.С таким то опытом: политолог,экономист,эпидимеолог, вирусолог- прошел однодневные курсы повышения квалификации - и в бой на диване. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12 минут назад, MaksymS сказал: Я о нем был лучшего мнения. Я думал он просто пропаганду разводит. А он реально верит в то что говорит. И это с одной стороны нам на руку. А с другой - можно было бы всего избежать. Шось мені здається.. шо ізбєжать.. нікому не вдасться.. тому що воно йобнуте.. і йому пох на всіх і на все.. І дай Боже шоб я помилявся.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Контроль над Харковом повністю наш! Працюють ЗСУ, Нацполіція, Тероборона, відбувається повна зачистка міста від ворога. Російський ворог - абсолютно деморалізований. Безпосередньо у Харкові, кидаючи посеред дороги ворожу техніку, українським військам здаються цілі групи по 5-10 осіб. Як тільки бачать хоча б одного представника ЗСУ - здаються. Щодо ситуації в області станом на зараз: Чугуїв - повністю контрольований українськими військами, українські прапори на всіх адмінприміщеннях. Наступ російського агресора триває у Липецькому напрямку, Вовчанському та Бєлгородському. Фіксуємо окремі колони російської техніки. Збройні Сили України на своїх позиціях ведуть активну боротьбу. Харків. 12.45. Фото: медіагрупа «Об’єктив». Харківщина - це Україна!🇺🇦 t.me/synegubov/2455 8 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 14 хвилин тому, workover сказав: русня в чатах пишут что у них он заблокирован Так вони ж нам розказували як заради «контактиків» ВПН використовувати, то хай використовують тепер 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12:30. 27.02. 2022 ЦЕНТР ОБОРОННЫХ СТРАТЕГИЙ: СРОЧНО ИНФОРМИРУЕМ! Существует очень большая вероятность, что самопровозглашенное правительство Республики Беларусь (РБ) в ближайшие часы примет решение об участии Вооруженных сил РБ в войне. web.telegram.org/k/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Хто б сумнівався.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12 минут назад, igorrius сказал: кто с Харькова , что там у Вас ? m.youtube.com/watch?v=R4bke2iP63I Отжахали русню. ждем бомбежки, сказали выключат свет. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 21 минуту назад, МаТраС сказал: я так розумію,що зброї майже немає і видають її більш досвідченним Дуже важно витримувати оптимальный баланс. Як на мене, то я при бюджеті наприклад в 100000 оберу 10 людей вище рівнем і роздам їм по 10000 ніж 100 непрофесіоналів, готових за 1000 робити вигляд що вони щось роблять. і справа не тільки в бюджеті чи ресурсах. профі в будь-якій сфері ефективний, не потребує купи уваги та керування. уявіть що маєте справу з сотнями тисяч... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 46 хвилин тому, Roma_Z сказав: пройшла інформація що парашний рубль упав, 130 рублів з 1 долар, правда чи фейк? на парашних сайтах по 83 за долар. Неділя. Торгів немає. 83 то п’ятничний курс. 130 не трагедія, бо чим вищий курс тим більше рублів. І з 30 до 80 курс злетів - а ніяк від війни не вберіг. Не думаю що від 80 до 130 якось теж вплине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 час назад, murava сказал: Ничего удивительного - у них законодательно это вроде как засекречено. Не засекречено, а просто штраф в 500 000 фублей. Инфа из "первых рук" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 42 хвилини тому, alyak сказав: думаю что в течении 1-2 дней их общество вдруг узнает что они воюющая страна Не думаю. Они узнают что их наказывают, потому что не любят. Думаю пропаганда пойдет по этому пути. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 при спілкуванні з іноземцями я завжди звертав увагу на культурні відмінності. певні культури просто не розуміють і не сприймають певні парадигми. але на цьому ж прокололись і кацапи, коли почали міряти нас по собі... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 час назад, Diver сказал: ракета воздух-воздух видит байрактар?? а почему нет? байрактр штука большая да пушки ещё на истребителях есть и ещё есть варианты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 21 хвилину тому, manuni4 сказав: Шось мені здається.. шо ізбєжать.. нікому не вдасться. Я в тому сенсі що якби його взагалі не було... А так його вавка в голові грає нам зараз на руку. Але краще б не було ні тої голови, ні вавки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 51 хвилину тому, igorrius сказав: вы выпили от страха ? ложитесь спать . Какие там влажные мечты Вам снятся - мне не интересно Я не вживаю алкоголь. І бояришник теж, на відміну від свинособак. Вологі мрії не у мене. Тут дехто інший прям "тече" від згадки про кацапських братушек, розміщуючи посилання на ватних підарасів без закликів подавати скарги на канал і на відео 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Дуже важно витримувати оптимальный баланс. Як на мене, то я при бюджеті наприклад в 100000 оберу 10 людей вище рівнем і роздам їм по 10000 ніж 100 непрофесіоналів, готових за 1000 робити вигляд що вони щось роблять. і справа не тільки в бюджеті чи ресурсах. профі в будь-якій сфері ефективний, не потребує купи уваги та керування. уявіть що маєте справу з сотнями тисяч... згоден. але якось не сидиться вдома, да і зброя б кожному не помішала б. привезуть одяг потрібний піду хоч коктелі штампувати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 люди сообщают ( можно доверять ) - в нижних серогозах стоит огромное пополнение - сотни единиц бронетехники , ходят у народа стреляют дизель ... т.е. их отправили на войну не заправив ... то что я говорил - логистика . это еще пол пути до запорожья или мариуполя . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Созванивался со своими, говорят вроде как кацапы уже в Бериславе на пути в сторону Кривого Рога. Там по трассе, в 30км от Берислава есть дамба с мостом, наверное нужно б его беребить чтоб отрезать путь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 хвилину тому, alyak сказав: люди сообщают ( можно доверять ) - в нижних серогозах стоит огромное пополнение - сотни единиц бронетехники , ходят у народа стреляют дизель ... т.е. их отправили на войну не заправив ... то что я говорил - логистика . это еще пол пути до запорожья или мариуполя . надіюсь, якщо хто і дасть, то цукру не пожаліють заздалегідь розвести, щоб не помітили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 13 минут назад, alyak сказал: люди сообщают ( можно доверять ) - в нижних серогозах стоит огромное пополнение - сотни единиц бронетехники , ходят у народа стреляют дизель ... т.е. их отправили на войну не заправив ... то что я говорил - логистика . это еще пол пути до запорожья или мариуполя . Будуть там же , де і ці.. На відео Буча...там було просто пекло.. Будинки жалко(( PS До речі,з відео рашаТБ може зробити шикарну нарізку,як житель кляне українську армію, тупо вирізавши потрібний контекст і я думаю вони це зроблять, продовживши вливати у вуха кацапам video-fa8f8d58940168ab0ea46d1613c049a6-V.mp4 Змінено 27 лютого 2022 користувачем Сергей_84 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз