alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, Roma_Z сказал: пройшла інформація що парашний рубль упав, 130 рублів з 1 долар, правда чи фейк? на парашних сайтах по 83 за долар. у нас тоже где 30 а где 0.00 , т.е. нету . выходной , думаю все закрыто , они завтра забег оленей делать будут , сначала в обменник , потом в магазины с техникой ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 35 хвилин тому, igorrius сказав: Харьков Це для того щоб подати скаргу на цього підараса? Чи навіщо вологі ватні мрії перти у форум із переважно адекватними користувачами Змінено 27 лютого 2022 користувачем irina1969 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 в днепре филатов пригласил покупать оружие в магазинах , открыли их , разрешение не надо . но думаю ехать нет смысла там за пол часа все выкупят . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, alyak сказал: вы уже с автоматом , броником и памперсом ? или аптеки закрыты вы на личности решили перейти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, alyak сказал: в днепре филатов пригласил покупать оружие в магазинах , открыли их , разрешение не надо . но думаю ехать нет смысла там за пол часа все выкупят . в Запоріжжі його безкоштовно роздають, в телеграмі є відео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, Diver сказал: вы на личности решили перейти? еще вчера . если человек что-то советует , говорит как правильно , то он должен показать ПРИМЕР . а у нас есть товарищи из разряда советских комиссаров , в тепле , на харчах , и всех учит ... учить надо - показывая пример . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 4 минуты назад, Roma_Z сказал: пройшла інформація що парашний рубль упав, 130 рублів з 1 долар, правда чи фейк? 130 это цветочки, ягодки недалече и они более 200.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 12 минут назад, alyak сказал: и ктож тогда убил каждого 5го украинца ? пришли нести добро ? а компенсации германия за что выплачивала тем кто дожил ? поведение - да , я слышал от стариков что если гранату в погреб - то это наши были и не только русские . советские . но войну то развязал гитлер . и уже все давно в истории определено кто есть зло . я бы вам американские современные фильмы про войну бы советовал посмотреть , какие слова используют к гитлеровцам и особенно к тем кто причастен к сс . вообще , очень плохо что мы живем не в европейских смыслах , а в советских или новосоветских . но это пройдет . вступим в ес , нас приучат к горшочку . Фух, я уж думал Вас точно взломали.Ан нет, вот он родненький во всей красе.В "каждого пятого укаинца" запишите еще голод 33г, искуственный.И лагеря и т.д. и т.п.Тут кто то недавно писал: в 20 веке русские уничтожили украинцев в несколько раз больше чем немци.На них списали.Ну а че -победиделей не судят.Всё есть в относительно свободном доступе - было бы желание. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 4 минуты назад, muvic сказал: Це для того щоб подати скаргу на цього підараса? Чи навіщо вологі ватні мрії перти у форум із переважно адекватними користувачами вы выпили от страха ? ложитесь спать . Какие там влажные мечты Вам снятся - мне не интересно Змінено 27 лютого 2022 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, Diver сказал: 130 это цветочки, ягодки недалече и они более 200.. думаю что в течении 1-2 дней их общество вдруг узнает что они воюющая страна . 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, alyak сказал: учить надо - показывая пример я вижу, что вы этим и занимаетесь- учить учить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 Только что, Diver сказал: я вижу, что вы этим и занимаетесь- учить учить. я вас не заставляю себя слушать . и список тех кто когда то мне надоел - я не очищал . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 А хтось володіє інформацією які у нас втрати? Втрати параші на сайті генштабу є. І чомусь мало інформації про схід, як там справи, лднр ще не здалося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 час назад, Музей сказал: Хто знає, про виступ Кадирова? Є повідомлення, що це фейк. Але відео дуже правдоподібне. тут полная версия t.me/nexta_chat/1655544 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, Roma_Z сказал: І чомусь мало інформації про схід, як там справи, лднр ще не здалося? величезні втрати. походу звільняти потім не буде від кого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, alyak сказал: я вас не заставляю себя слушать вы мельтешите мне перед глазами своим учением учить, переходлом на личности и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: величезні втрати. походу звільняти потім не буде від кого. це бажане, чи є якась оф.інформація. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 (змінено) 4 минуты назад, Roma_Z сказал: А хтось володіє інформацією які у нас втрати? Втрати параші на сайті генштабу є. І чомусь мало інформації про схід, як там справи, лднр ще не здалося? 1. во время войны потери не разглашаются . это всегда . по госпиталям днепра . поступления как при дебальцево . при дебальцево в разы было меньше чем при начале в 2014 . 2. по востоку . прут туда . прут много . прут солнцепеки . дай бог там пацанам выжить . 3. по югу . наши ведут бои за каховскую гэс . уже третий день там не стихает . россияне уже осознали , прячутся в домах и стреляют градами оттуда же позиции возле гэс важны потому что там контроль за всеми направлениями и на восток и на север . там есть всего 2 места где можно перейти днепр . Змінено 27 лютого 2022 користувачем alyak 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 4 минуты назад, alyak сказал: я вас не заставляю себя слушать . и список тех кто когда то мне надоел - я не очищал . Перестаньте своїми простинями засирати гілку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 минуту назад, Roma_Z сказал: це бажане, чи є якась оф.інформація. якби я мав доступ до їх офіційної інформації, то я б тут не флудив. мені достатньо того що передають з їх листування між собою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, ШуRik сказал: Перестаньте своїми простинями засирати гілку есть кнопка - список игнорирования - и ваш экран сразу становиться короче 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 18 минут назад, muvic сказал: Ось вам скрін із родинного чату вайбер. Ольга - моя тітка, на Кубань переїхала десь у 60-х чи 70-х. Коріння з України. Космос - її правнучка, малолітня блядь, яка у 14 років вже вагітна. 200rf.com передайте им этот сайт.Каждая русская мразь должна это видеть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 1 годину тому, shneider_vova сказав: Я не знаю, чем Xуйло думало, но шансов у него 0.0 Я о нем был лучшего мнения. Я думал он просто пропаганду разводит. А он реально верит в то что говорит. И это с одной стороны нам на руку. А с другой - можно было бы всего избежать. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 14 хвилин тому, alyak сказав: о , так что со вчерашнего дня поменялось , вы уже с автоматом , броником и памперсом ? или аптеки закрыты и война отменяется ? а ви впевненені, що їх видають навіть тим,хто срочку служив? я був в військоматі, там сказали що набирають дільки учасників БД. послали в другий пункт, прийшов ,там якийсь батальйон охорони. зброї немає і не по адресі послали. поїхали з батьком в сусідньє місто. там бажаючих не мало було. Спитали коли служив, з чого стріляв і коли. Про кулемет спросили. років 18 пройшло,але стріляв добре з акм. показав квиток. сказали,що я поки не потрібен їм. я так розумію,що зброї майже немає і видають її більш досвідченним . бажаючих достатньо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
workover Опубліковано: 27 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: 200rf.com передайте им этот сайт.Каждая русская мразь должна это видеть. русня в чатах пишут что у них он заблокирован 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз