sly Опубліковано: 26 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 (змінено) 16 часов назад, Maryan_bhfz сказал: Я теж планую облаштовувати гардеробну, схиляюсь до пари отаких стелажів + труба для верхнього одягу до покупки стеллажей (или проектирования), сначала присмотрите / купите ящики, которые там будете ставить. Есть специальные тканевые для гардеробных, их несколько типоразмеров но не угадать и потом мучаться - это запросто. Мебельщику (если на заказ) пофиг, не ему с этим жить. вот тут мебельщику было пофиг. Стандартный тканевый короб стал слишком плотно. Змінено 26 січня 2023 користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 26 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 Имхо, не потрібн ящики. Не видно шо там на полці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 26 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 Вообще гардеробная рулит и маст хэв, прекрасно когда каждая футболка висит на своих отдельных плечиках и не надо рытся в еб%чих стопках одежды в шкафу или по 5 футболок на одни плечики вешать и матюкаясь выискивать нужную. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 26 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 7 часов назад, Gitan сказал: Имхо, не потрібн ящики. Не видно шо там на полці. Я в ящики складываю несезонные вещи. Это не основная гардеробная. К тому же на них есть этикетки с описанием содержимого. Насчёт не видно - очень удобны прозрачные пластиковые ящики. Ну, каждому свое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 26 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 9 годин тому, DimaF сказав: Вот так у нас получилось: (специально не убирал, так сказать в рабочем состоянии)) пы-сы. задняя стенка есть, но она лишняя, жена малювала там что то мебельщикам) Дякую! Отримав схвалення від дружини. Ми хочемо саме таке! Скажіть, а до стінки ж не кріпили? Просто деталі ЛМДФ між собою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 27 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2023 Якщо є PRO100 можу скинути файл своєї гардеробної. Там комбіновано ящики, відкриті полиці та труби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2023 13 часов назад, Oce@n сказал: Скажіть, а до стінки ж не кріпили? Просто деталі ЛМДФ між собою? Не могу ответить на ваш вопрос) Сегодня специально попробовал как то оттащить от стены, пошатать, но не смог. Видимых крепежей нет, но при глубине полок в 55 см, оно и так стоять будет. Так что не принципиально думаю, крепить или нет) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 27 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2023 4 години тому, Antrate сказав: Якщо є PRO100 можу скинути файл своєї гардеробної. Там комбіновано ящики, відкриті полиці та труби. Дякую! Заради такого поставлю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз