wipe Опубліковано: 15 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Уважаемые форумчане, если кто то знает или у кого то есть знакомые понимающие в этом вопросе, как оплатить налог на участок, который находится на не подконтрольной территории Украины, а именно в Луганске ? не хотелось бы что бы лишили прав на землю, за неуплату, когда вернутся территории назад в Украину. Нашел на сайте портмане ком возможность оплатить, но не понимаю какую сумму, а не платил уже 5 или 6 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 15 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2023 Гляньте у свій кабінет платника податків. Якщо у Вас є борг по податку на землю, то він там має відображатись. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wipe Опубліковано: 10 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 Большое спасибо, все нашел, действительно там все есть )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Denis Den Опубліковано: 17 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2023 Недавно платив. Отримав номер голови сільради, подзвонив сказав хочу оплатити налог на ділянку. Вона мені скинула реквізити, ПІБ + ІНН - монобанк - все заповнив. Оплатив. Навіть чеки не потрібно скидати, просто написав що оплатив. і не паришься Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михайло Пожега Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня Придбав ділянку під забудову. Маю документи купівлі продажу. Зайшов у особистий кабінет податкової, а там ніякої інформації про ділянку немає. Вже два роки не платив податок. Що далі робити, аби з'явилась інфа у особистому кабінеті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 33 хвилини тому, Михайло Пожега сказав: Що далі робити, аби з'явилась інфа у особистому кабінеті? Нічого не робити. Податкова сама має направити вам повідомлення-рішення за місцем прописки. Якщо в кабінеті немає жодних повідомлень-рішень, значить вам вони не направлялись. А обов'язок оплатити у вас з'являється коли ви отримуєте повідомлення-рішення. От коли в них до вас руки дійдуть, тоді отримаєте повідомлення-рішення і заплатите. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня (змінено) Щось я заплутався, наче ж мені сказали, що від податку звільняюсь, але знайшов ось таке свіже положення тобто, не плачу за 10 соток, а за лишок сплачую? Хто в курсі? Змінено 15 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня Да. У меня сосед так. 10 льготных остальные платит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня В 03.01.2024 в 01:12, Михайло Пожега сказал: Придбав ділянку під забудову. Маю документи купівлі продажу. Зайшов у особистий кабінет податкової, а там ніякої інформації про ділянку немає. Вже два роки не платив податок. Що далі робити, аби з'явилась інфа у особистому кабінеті? Я приезжаю раз в год в сильраду, в бухгалтерию, мне выписывают квитанцию, оплачиваю. В этом году сказали, что оплачивать надо до серпня, потом за каждый месяц пеня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня Кожного року отримую в сільраді. Десь в серпні- вересні. Сплачую. Допоки жодного разу пеню не нараховували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня 27.01.2024 в 22:01, Агидель сказав: Я приезжаю раз в год в сильраду, в бухгалтерию, мне выписывают квитанцию, оплачиваю. В этом году сказали, что оплачивать надо до серпня, потом за каждый месяц пеня. Нікуди їздити не треба. Для вас першоджерелом має бути те що вказано в електронному кабінеті платника. Заходьте і дивіться там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня 34 хвилини тому, Dmode сказав: Нікуди їздити не треба. Для вас першоджерелом має бути те що вказано в електронному кабінеті платника. Заходьте і дивіться там. Щоб в тому кабінеті щось з'явилось - потрібно ще постаратись... Мені, наприклад, податок на нерухомість нарахували - а нерухомості в кабінеті не видно, видно лише податок. Також і за землю плачу через територіальну громаду. Податкова ділянку не бачить і податок в цьому випадку не нараховує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня (змінено) 7 хвилин тому, delic сказав: Податкова ділянку не бачить і податок в цьому випадку не нараховує. Обовязок сплати у вас з'являється лише після нарахування податковою. Все решта ваша добровільна "волонтерська" робота, як вам так хочеться то Ок. Змінено 20 вересня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня 1 хвилину тому, Dmode сказав: Обовязок сплати у вас з'являється лише після нарахування податковою. Все решта ваша волонтерська робота, як вам так хочеться то Ок. У нас вибіркове правосуддя, тож мені так спокійніше, бо я попри все законослухняний громадянин. Але впевнений, що якщо це комусь буде потрібно, то нарахування з'явиться заднім числом. І мої квитанції про сплату можуть стати в нагоді. Також є досвід мого знайомого, який по якомусь питанню звернувся до податкової і йому за такої нагоди нарахували податок на нерухомість і на землю відразу за три роки разом з пенею... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня (змінено) 48 хвилин тому, delic сказав: йому за такої нагоди нарахували податок на нерухомість і на землю відразу за три роки разом з пенею... Пеня могла бути застосована лише якщо сусід прогавив отримання ППР (відображається в кабінеті), і не сплатив. Тому і треба там перевіряти. Якщо ж нарахувань не було, то і пеня не могла були застосована, бо прострочення платежу не відбулось, оскільки не виникало обов'язку сплати. 48 хвилин тому, delic сказав: законослухняний громадянин. Законослухняний громадянин повинен платити тоді, коли виник обов'язок сплати. А такий обовязок виникає лише після отримання "податкового повідомлення рішення", надіслання яких відображається в кабінеті. Все решта це ваша добровільна самодіяльність та намагання бігти попереду паровоза. Змінено 20 вересня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 вересня Поділитись Опубліковано: 20 вересня (змінено) 1 година тому, delic сказав: У нас вибіркове правосуддя, тож мені так спокійніше, бо я попри все законослухняний громадянин. Але впевнений, що якщо це комусь буде потрібно, то нарахування з'явиться заднім числом. І мої квитанції про сплату можуть стати в нагоді. Також є досвід мого знайомого, який по якомусь питанню звернувся до податкової і йому за такої нагоди нарахували податок на нерухомість і на землю відразу за три роки разом з пенею... Скорее законо напуганный, платить налог, которого нет) чтобы если что не повесили чего то. У меня четко в кабинет пришли налоги на землю и дом. Жаль там нет нотификаций Змінено 20 вересня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krut1la Опубліковано: 22 вересня Поділитись Опубліковано: 22 вересня В 20.09.2024 в 14:40, Dmode сказал: Пеня могла бути застосована лише якщо сусід прогавив отримання ППР (відображається в кабінеті), і не сплатив. Тому і треба там перевіряти. Якщо ж нарахувань не було, то і пеня не могла були застосована, бо прострочення платежу не відбулось, оскільки не виникало обов'язку сплати. Законослухняний громадянин повинен платити тоді, коли виник обов'язок сплати. А такий обовязок виникає лише після отримання "податкового повідомлення рішення", надіслання яких відображається в кабінеті. Все решта це ваша добровільна самодіяльність та намагання бігти попереду паровоза. Ви юрист? Закони цитуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз