dneprstab Опубліковано: 25 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2023 1 час назад, Сергей_Човпинь сказал: Та не переймайтесь.... Мені від вас нічого не треба. Я з такими "спеціалістами" частенько пересікаюсь по роботі. Добре, що адекватних та професійних людей таки переважна більшість. Тому ви мене абсолютно нічим не здивували. Як і більшість адекватних КЛІЄНТІВ. Але ж ви задали тон розмови , я тільки підтримав. На рахунок професійності чи адекватності - ну точно не вам вирішувати. І боронь боже від таких "клієнтів" які обсирають тільки тому що вирішили шо в цьому житті їм хтось щось винен , тільки тому що вони так вирішили . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 В 25.07.2023 в 20:06, Сергей_Човпинь сказал: Та не переймайтесь.... Мені від вас нічого не треба. Я з такими "спеціалістами" частенько пересікаюсь по роботі. Добре, що адекватних та професійних людей таки переважна більшість. Тому ви мене абсолютно нічим не здивували. Буває проблема в відсутності дзеркала 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2023 (змінено) Щось сильно гуляє напруга у нашому селі… і як тут без стаба? Змінено 7 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 8 годин тому, Фрай сказав: сильно гуляє напруга у нашому селі… Напруга пішла в загул по селу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sav12 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 Доброго дня. Я не держу Аксиому всегда включенной, только на форсмажор. Аккумы литий-ионные четырехячеечные заряжаю до 16.5 В, почти до 100 %..У меня Аксиома 2 Квт запускается только на 30.9 вольт. Интересен опыт владельцев, запустится ли она по холодному от 32.9 вольт. За дополнительные два вольта я готов её заменить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sav12 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) это я спрашивал про 3000-ю с шимом. Змінено 7 серпня 2023 користувачем sav12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) Я не спец, не подскажу, у меня работает постоянно. У мене інше, а є айті-електронщики? питання слідуюче, як підключити приблуду до компа, якщо у комплекті отакий кабель а у компа немає такого гнізда чи можна замінити цей кабель отаким чи не заважатимуть зайві дротинки? В сенсі, чи не замкнуть щось? Є крімпер, є кручена пара, є розʼєми, але як розвести кінці, зеркально чи навпаки? Бо на афоні тільки додаток, а він не дає повної картини, на яблуко прога не становиться, стоїть комп без діла, чом би й не підключити? хтось в курсі питання? Змінено 7 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 27 минут назад, Фрай сказал: а у компа немає такого гнізда Вам надо нечто такое Только что нашли этот потрясающий товар на AliExpress. Взгляните! грн.192.94 53%СКИДКА | USB-кабель для передачи данных DB9, последовательный PDA RS232, 9-контактный адаптер для Windows 7, 10, XP, Vista, Mac OS, USB RS232 COM, кабель для ПК a.aliexpress.com/_mrcOZ2q Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) Та ну, есть проще только вопрос, надо на юєсби или на рж45? Змінено 7 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 3 минуты назад, Фрай сказал: Та ну, есть проще только вопрос, на юєсби или на рж45? Я потому и сказал что что то такое а так их вариантов миллион, скорее на юсб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 Но в наличии у меня только кабели с rj45 + могу сам изготовить любой, за остальным куда-то надо ехать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 10 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2023 07.08.2023 в 18:39, Фрай сказав: питання слідуюче, як підключити приблуду до компа Що Ви хочете підключити, яку саме приблуду - інвертор? Так для цього можна просто кабелем mUSB-USB. В мене так підключено на ноуті програму MultiSIBControl. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 10 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2023 (змінено) 07.08.2023 в 18:39, Фрай сказав: чи можна замінити цей кабель отаким У мене таким кабелем (нормальним RJ45 з двох сторін) підключена БМС до інвертора. Змінено 11 серпня 2023 користувачем sanyas15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2023 моя нормальним RJ45 2 часа назад, sanyas15 сказал: Що Ви хочете підключити, яку саме приблуду - інвертор? Так для цього можна просто кабелем mUSB-USB мою-пою! Красно дякую за пораду, я склав два плюс два й подумав чи часом цей штатний кабель не для якоїсь іншої комплектації батарей? Та скоріше за все. Ще раз уважно подивився на розʼєм і туди чудово підійшов кабель зарядки від Самсунга. )) Все працює! але просить ввести пароль, а який? Я ж нічого не вводив, а пароль від додатку не підходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 11 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 19 годин тому, Фрай сказав: подивився на розʼєм і туди чудово підійшов кабель зарядки На який роз'єм? який кабель? Ніого не зрозуміло... І де просить пароль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 (змінено) Ви ж написали про mUSB-USB от я і став шукати щось подібне, знайшов, мені нахилятись важко, а він дуже непримітний. а далі справа пішла, чого чого, а різних кабелів у мене через край. Підійшов кабель зарядки телефона, а mUSB він чи ні то мені фіолетово, головне зконектився. тільки прога при спробі піти в налаштування викидає оце а я ж нічого не вводив, лише встановив прогу Змінено 11 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 12 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 20 годин тому, Фрай сказав: тільки прога при спробі піти в налаштування Пароль "administrator", я собі ставив, не сподобалась прога... Поставте краще MultiSIBControl, там пароль не просить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 (змінено) Я не такий просунутий у цій справі як ви, тому якщо можно більш детально 36 минут назад, sanyas15 сказал: Поставте краще MultiSIBControl, там пароль не просить. MultiSIBControl Це як пароль чи це інша прога? зрозумів, це прога замість штатної? а вона теж англомовна? Змінено 12 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 12 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 1 година тому, Фрай сказав: MultiSIBControl Це як пароль чи це інша прога? Це програма, набагато інформативніша. Інтерфейс англомовний, але легко перелаштовується на український. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 Качати там де ви дали посилання? Цитата Цитата ссылку на прогу или название. И какой у Вас инвертор? www.multisibcontrol.net Інвертор Axioma BFP-8000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2023 12.08.2023 в 14:06, Фрай сказав: Качати там де ви дали посилання? Звичайно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 В 07.08.2023 в 18:39, Фрай сказал: Я не спец, не подскажу, у меня работает постоянно. У мене інше, а є айті-електронщики? питання слідуюче, як підключити приблуду до компа, якщо у комплекті отакий кабель а у компа немає такого гнізда чи можна замінити цей кабель отаким чи не заважатимуть зайві дротинки? В сенсі, чи не замкнуть щось? Є крімпер, є кручена пара, є розʼєми, але як розвести кінці, зеркально чи навпаки? Бо на афоні тільки додаток, а він не дає повної картини, на яблуко прога не становиться, стоїть комп без діла, чом би й не підключити? хтось в курсі питання? Com -USB переходних нужен , но там не просто провода , там микрушка внутри. А эта приблуда с рс232 в условно сетевой разьем.Просто в новых девайсах старые сом-порты не ставят . Не модно что ли ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 46 минут назад, dneprstab сказал: Com -USB переходних нужен Из которых 90% не рабочий...я в свое время помучился, пока отобрал безпроблемный. С ДженералЭлектрик упс-а клиентского оставил себе... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 Руслан, спасибо, уже решил вопрос. sanyas15 дал подсказку, присмотрелся и нашел какой-то вход миси-писи-юсб, через него и законектился. Кстати, вдруг кому пригодится для чего-то, на большинстве материнок есть компорты, у меня их нашел аж два. надо только шлейф с «сом-мамой». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 3 часа назад, Фрай сказал: Руслан, спасибо, уже решил вопрос. sanyas15 дал подсказку, присмотрелся и нашел какой-то вход миси-писи-юсб, через него и законектился. Кстати, вдруг кому пригодится для чего-то, на большинстве материнок есть компорты, у меня их нашел аж два. надо только шлейф с «сом-мамой». Капец , развели этих модификаций шнурочков разьемов ...шизеешь когда роешься в этом змеином сплетении ища нужное ...и все нужное , ничего нельзя выкинуть 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз