Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, ЯД сказал:

Вы видимо никогда не видели их понятный интерфейс) тут у люкса все же попроще и понятнее 

Дея стоит потому что даёт больше возможностей. Ну и может ещё по железу надёжней, тут хз

Видимо не видел))) 

Хорошо, приведите пример максимально интуитивно понятного интерфейса.

Виктрон пробовали настраивать?

Змінено користувачем Maxuap
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 часов назад, Mykola2024 сказал:

чуєте, а ви хто? 

я ж все одно вам не відкрию всі нюанси)))

Хто я? Гугел в поміч. Контакти у підпису на сайті.

Хто я? Я той до кого ви прийдете коли Люкс нагнеться, вам китайці дадуть мій контакт. То краще номери запишіть, шоб стороною обходити))))

Мало?

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Maxuap сказал:

Роман, хоть и очень специфический человек, но несет правильный контент и посыл в массы

Сначала я хотел научить их думать, теперь я понял что им это не нужно.

Посилання на коментар

11 часов назад, Mykola2024 сказал:

Написав петицію люксу за обрубаний веб інтерфейс, якщо будем писать масово то можливо щось і здвинеться.

Оо ще одну петицію можете написати?

Тут проводили аналогію з авто, то давайте напишем петицію! Як так! Купує собі людина авто, а без посвідчення водія їздити не може!

Це ж якби машина моя, а я їздити не можу, жах, просто жах.

Ще одну петицію! щоб дозволили їздити всім! І нащо ті права!

Ми всі з цієї теми підпишемо, ми всі обділені в правах!

Ну може Далет не підпише і всякі там інспектори, що приймають водіння, бо вони на тому заробляють.😁

Ви не переживайте, петиція вийде нормальна, логіка двох петицій аналогічна.

І в до гонку пару перлів моїх і жінки з уроків водіння.

Заводить, рушає, починає тиснути педаль і глохне, раз, другий, інструктор питає, що ти робиш? Каже газу даю, аби їхала а вона глохне.

Він глянув - та газ не посередині!

або такий

Урок десь п'ятий, нас перший раз на дорогу випустили, тай каже мені інструктор - пускай зчеплення, я й ногу з педалі в бік забрав.

Чесне слово, зараз у мене так не вийде кинути то зчеплення хоть би хотів!

псс пссссс чув у Атмосфери всякі курси є, як панелі монтувати, інвертори ставити, і вони можуть інсталяторів реєструвати.

Змінено користувачем mgo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Dalet сказав:

Хто я? Гугел в поміч. Контакти у підпису на сайті.

Хто я? Я той до кого ви прийдете коли Люкс нагнеться, вам китайці дадуть мій контакт. То краще номери запишіть, шоб стороною обходити))))

Мало?

Ви не зрозуміли мій посил нажаль.

Посилання на коментар

9 минут назад, Mykola2024 сказал:

Ви не зрозуміли мій посил нажаль.

та все я зрозумів. в мене з вас кожен день починається. і часто не так пізно, а з 7 ранку вже. Але я не розумію, да ваші продавці інвертора, вони заробили грошей і шо далі?
image.thumb.png.76021aff12276b7595b1914db8930722.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 часов назад, Mykola2024 сказал:

Із за цього срача з веб інтерфейсом забув спитать, в кого JK у вас флоад режим працює, бо в мене навіть на 15,35 прошивці тіки зарядка і балансування класно робить а у флоад зараза не переходить

Ви щось такого хочете?

Screenshot_24.jpg

Посилання на коментар

10 годин тому, Maxuap сказав:

Роман, хоть и очень специфический человек,

Я тож може спеціфічний , чи бути специфічним че лише прерогатива пана Романа?

Цитата

Тем более, что есть полный доступ к настройкам с телефона. 

в тому і біда У мене 7 андроїд а їх додатоку 8 подавай. виходить я ні через телефон ні через веб неможу хоча у вебі є така можливість але її фактично забрали, я вважаю що люкс вводить в оману покупця "у нас моніторинг налаштування" а купив і  получив фігу та щей здорову., і як вияснилось не я один так вважаю.

І саме смішно як в люкса підтримка перевела рельси на мій запит про доступ до налаштування і що продавець відмовив у доступі до прав інсталятора

"Якщо ви хочете отримати обліковий запис інсталятора, вам потрібно зв’язатися зі своїм дистриб’ютором, щоб допомогти створити обліковий запис інсталятора.

Наш обліковий запис адміністратора не має дозволу на створення облікового запису інсталятора."

тобто знаючи що мені відмовили вони посилають туди само!!!??? це вибачте толерантно послали просто.

Змінено користувачем Mykola2024
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Mykola2024 сказал:

"Якщо ви хочете отримати обліковий запис інсталятора, вам потрібно зв’язатися зі своїм дистриб’ютором, щоб допомогти створити обліковий запис інсталятора.

Як би не було дивно, але вони праві і це вкладається в їх логіку.

Дистриб’ютор мав би вас навчити напевно за ваші гроші, і як підтвердження ваших знань надати вам акк інсталятора, сертифікат(папірчик який ставлять в рамочку в офісі) і з чистов совістю пустити в світ заробляти собі на життя установкою сонячних станцій.

І дистрибютор то не продавець, продавцем ви станете післянавчання, будете продавати, ставити, обслуговувати, слухати оце все від своїх клієнтів і з того жити.

Змінено користувачем mgo
  • Лайк 2
Посилання на коментар

6 минут назад, Mykola2024 сказал:

Я тож може спеціфічний , чи бути специфічним че лише прерогатива пана Романа?

та прошу, будьте собою))) 
а в закладці реалії бажання зєкономити. всі ми специфічні, тільки кожен по свойому

image.png

image.png

Посилання на коментар

Доречі мене тут обпльовували коли я ще не зібрав батарею що я незнаю яка її ціна буде, так от з усима запчастями приблизно до 35к зібрав 16S EVE105ah + jk pb2a16s20p+дисплей, хто торгує акб скажіть в скіки обійшовся б мені заводсткий аналог з підключенням по кан шині до люкса? 

Посилання на коментар

8 минут назад, Mykola2024 сказал:

Доречі мене тут обпльовували коли я ще не зібрав батарею що я незнаю яка її ціна буде, так от з усима запчастями приблизно до 35к зібрав 16S EVE105ah + jk pb2a16s20p+дисплей, хто торгує акб скажіть в скіки обійшовся б мені заводсткий аналог? 

Ближайший аналог Дея про Б, на просторах сейчас можно купить до 1000 баксов. И опять же, без танцев с бубнами, вы ее к Люксу не подключите)))

И опять, долбанные инсталляторы вокруг, у кого есть кан переходник и программа сдерут с вас три шкуры))))

Змінено користувачем Maxuap
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Maxuap сказав:

Ближайший аналог Дея про Б, на просторах сейчас можно купить до 1000 баксов. 

а з люксом вона по кан шині конектиться? бо я краєм ока читав відгуки покупців що акб дея тіки з інверторами дея і працюють, чи ні?

Посилання на коментар

Доречі мене тут обпльовували коли я ще не зібрав батарею що я незнаю яка її ціна буде, так от з усима запчастями приблизно до 35к зібрав 16S EVE105ah + jk pb2a16s20p+дисплей, хто торгує акб скажіть в скіки обійшовся б мені заводсткий аналог? 

скільки часу ви затратили на пошук інформації, замовлення, очікування, збірку, наладку ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Mykola2024 сказал:

а злюксом вона по кан шині конектиться? бо я краєм ока читав відгуки покупців що акб дея тіки з інверторами дея і працюють, чи ні?

Я ж написал. Нужен кан переходник и программа, что бы переключить протокол. И все будет работать

Посилання на коментар

5 годин тому, Dalet сказав:

скільки часу ви затратили на пошук інформації, замовлення, очікування, збірку, наладку ?

самі комірки 2 місяці чекав поки припливуть, за цей час підігнав теоретичну базу по збірці до цього я уже собирав 16S EVE33140 +JK SmartBMS для електровеліка свого, збірка затяглась на тижні три бо невистачило 4-х днів відпустки тому собирав після роботи і по вихідним, а підключення до інвертора і настройка інвертора і бмс зйняла менче дня,ще день пішов на вияснення проблем з зарядкою,  бо незнав що глюк в прошивці бмс підказали тут що нада прошить. 

Я 4 місяці потратив на вивчення питання по інверторах не кожен день читав але часто. так що збірка акб зайняла мало часу чим вибір інвертора. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, Mykola2024 сказал:

самі комірки 2 місяці чекав поки припливуть? за цей час підігнав теоретичну базу по збірці до цього я уже собирав 16S EVE33140 +JK SmartBMS для електровеліка свого, збірка затяглась на тижні три бо невичтачило 4-х днів відпустки тому собирав після роботи і по вихідним, а підключення до інвертора і настройка інвертора і бмс зйняла менче дня,ще день пішов на вияснення проблем з зарядкою,  бо незнав що глюк в прошивці бмс підказали тут що нада прошить. 

Я 4 місяці потратив на вивчення питання по інверторах не кожен день читав але часто. так що збірка акб зайняла мало часу чим вибір інвертора. 

от і відповідь, хтось за цей час заробить на десять тих акумів. кожному своє

зараз рідний акум люкса 1000дол

Змінено користувачем Dalet
Посилання на коментар

Тільки що, Dalet сказав:

якби я стіки заробляв то і не парився би, я про це писав, все впералося в бюджет, і я не жалію за потрачений час , це знання і навички які згодяться в майбутньому, я люблю навчатися, мені такі речі дуже цікаві.

• Лайк 3
Посилання на коментар

8 годин тому, Maxuap сказав:

Видимо не видел))) 

Хорошо, приведите пример максимально интуитивно понятного интерфейса.

Виктрон пробовали настраивать?

Как по мне СРНЕ самый простой и понятный. Но там и функционала меньше.

Идеального априори не может быть. Да и я не знаю абсолютно всех инверторов

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

якби я стіки заробляв то і не парився би, я про це писав, все впералося в бюджет, і я не жалію за потрачений час , це знання і навички які згодяться в майбутньому, я люблю навчатися, мені такі речі дуже цікаві.

Так і я не кажу що час втрачений задарма. Просто ви його не рахуєте. І виходите на ціну лиш пл залізу.... Пора***те свій час, а тим паче час людини в якої година 10 баксів коштує. І тоді порівняємо вартості і що вигідніше

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, ЯД сказал:

Как по мне СРНЕ самый простой и понятный. Идеального априори не может быть.

СРНЕ это другого класса инвертор. И настройки там как у всех "вольтроников".

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, ЯД сказал:

Как по мне СРНЕ самый простой и понятный. Но там и функционала меньше.

Идеального априори не может быть. Да и я не знаю абсолютно всех инверторов

Да ладно. Вы експерт. 

Посилання на коментар

Тільки що, Maxuap сказав:

СРНЕ это другого класса инвертор. И настройки там как у всех "вольтроников".

Вы не про классы инверторов же спрашивали, а интерфейс.

И СРНЕ есть разные серии, и некоторые сопоставимы с дейе. Но тема о люксах

Посилання на коментар

12 часов назад, Dalet сказал:

зараз рідний акум люкса 1000дол

Обзор будет на эту батарею? Очень интересно, что там за БМС

Посилання на коментар

55 минут назад, Maxuap сказал:

Обзор будет на эту батарею? Очень интересно, что там за БМС

Ну. Хз что за бмс. Прямоугольная. Обзор будет. Было бы натхнення. А його ни є.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...