yur43 Опубліковано: 16 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня (змінено) інвертор SNA5000, на повну майже. Шум приємний, незначний. Змінено 16 жовтня користувачем yur43 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 жовтня Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 1 годину тому, yur43 сказав: А чому такий малий ліміт струму заряду на БМС? Це 80 Агод комірки? 1 годину тому, yur43 сказав: Тут щось математика не сходиться, бо на навантаження йде 0.73 кВт, в мережу 3.9, що разом дає 4.63 кВт. Куди дівається решта 370 Вт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 16 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня (змінено) 7 хвилин тому, volomoto сказав: 1. А чому такий малий ліміт струму заряду на БМС? Це 80 Агод комірки? 2. Тут щось математика не сходиться, бо на навантаження йде 0.73 кВт, в мережу 3.9, що разом дає 4.63 кВт. Куди дівається решта 370 Вт? 1. 100А.г., з ЗТ використовую його частково, для компенсації денного споживання. Струм заряду система підбирає такий, щоб після обіду зарядитись на 100%, і то не кожен день. Я прихильник мінімально-необхідного. 2. Тут дані заходять раз на хвилину, думаю усереднення не працює. Та і втрати 0,37 кВт при перетворенні 6,8 кВт в районі 5%, що теж реально. Такий собі нагрівач на 400w. Змінено 16 жовтня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 жовтня Поділитись Опубліковано: 16 жовтня (змінено) 4 хвилини тому, yur43 сказав: 1. 100А.г., з ЗТ використовую його частково, для компенсації денного споживання. Струм заряду система підбирає такий, щоб після обіду зарядитись на 100%, і то не кожен день. Я прихильник мінімально-необхідного. Ну це зрозуміло, але чому тим має займатись бмс, а не інвертор? БМС встановлює ліміти безпечної роботи, які повинні бути вище типових робочих. 4 хвилини тому, yur43 сказав: 2. Тут дані заходять раз на хвилину, думаю усереднення не працює. Та і втрати 0,37 кВт при перетворенні 6,8 кВт в районі 5%, що теж реально. Такий собі нагрівач на 400w. Втрати компенсовуються від сонця, тобто інвертор видає 5000 Вт по АС, але бере 5250 по DC від сонця. Змінено 16 жовтня користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 16 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня (змінено) 14 хвилин тому, volomoto сказав: Ну це зрозуміло, але чому тим має займатись бмс, а не інвертор? БМС встановлює ліміти безпечної роботи, які повинні бути вище типових робочих. в мене головна - БМС, точніше проект над нею, вона рулить лімітами згідно напруг кожної комірки. Причому воно бачить перевищення короткочасні, які навіть в додатку JK майже не видно. Через те воно обмежує струм при підходах до крайніх точок. Нижнє балансування таке саме плавне, десь я клав графіки. А так, ліміт на БМС 50А, програмний вона ставить 45А., так воно мене і влаштовує, світло майже не вимикають. Змінено 16 жовтня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 16 жовтня Поділитись Опубліковано: 16 жовтня (змінено) Добрий день, власники люкса в кого самозбірна батарея, не фабрична,скажіть як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника в залежності від кого гарантія? Хочу придбати цей апарат, акб я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати, . BMS від JK pb2a16s20p буде відповідно підключена по кан шині, чи рахується така батарея "сумісною" з інвертором в розумінні виробника чи продавця? Можливо підкажете інтернет магазин де дають нормальну гарантію в такому випадку, з цінником не більше 35тис. бажано. Змінено 16 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 16 жовтня Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 4 часа назад, Mykola2024 сказал: Добрий день, власники люкса в кого самозбірна батарея, не фабрична,скажіть як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника в залежності від кого гарантія? Хочу придбати цей апарат, акб я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати, . BMS від JK pb2a16s20p буде відповідно підключена по кан шині, чи рахується така батарея "сумісною" з інвертором в розумінні виробника чи продавця? Можливо підкажете інтернет магазин де дають нормальну гарантію в такому випадку, з цінником не більше 35тис. бажано. Так ви напишіть - гарантую що все файно зібрано, маю відповідну освіту, навички, досвід. І думаю, питань не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 жовтня Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 4 години тому, Mykola2024 сказав: я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати Щось не так із вашим здоровʼям, бо за нормальну здорову нирку офіційно дають гібридный инвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU (8 КВт) + 3 штуки LiFePO4 аккумулятори Deye SE-G5.3 5,32 кВт + панелі на вибір )) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 13 годин тому, Dalet сказав: Так ви напишіть - гарантую що все файно зібрано, маю відповідну освіту, навички, досвід. І думаю, питань не буде Ви маєте на увазі продавцю написати що акб зібрана по всим правилам феншуя? В принципі відповідну освіту, навички, досвід це все є. Щоправда найбільша моя збірка це акб 16S на комірках eve 33140 15AH і смарт бмс , зробив сам от і до. Доречі дякую що відповідали на мої питання в ютубі по мппт контролеру і перемикання фаз на вході гібрида, допомогли розібратися в питаннях на які я ніде не міг найти відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 13 годин тому, Фрай сказав: Щось не так із вашим здоровʼям, бо за нормальну здорову нирку офіційно дають гібридный инвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU (8 КВт) + 3 штуки LiFePO4 аккумулятори Deye SE-G5.3 5,32 кВт + панелі на вибір )) з камінцями і кістою сказали що дадуть пів ціни тіки😃 Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 18 годин тому, Mykola2024 сказав: як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника А де/в кого Ви купили інвертор? А як тільки збираєтесь купувати, то в Україні на нього нема офіційної гарантії. Навіть за +150$ (ціна гарантії від продавця) зможуть знайти 100500 доказів що винні ви і ремонт буде платним. Тож купуйте, збирайте (якщо маєте знання) і радійте, користуючись Змінено 17 жовтня користувачем Сергей Стрельник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tratatara Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 29 хвилин тому, Сергей Стрельник сказав: А де/в кого Ви купили інвертор? Теж інтересує яка ціна зараз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 4 години тому, Сергей Стрельник сказав: А де/в кого Ви купили інвертор? А як тільки збираєтесь купувати, то в Україні на нього нема офіційної гарантії. Навіть за +150$ (ціна гарантії від продавця) зможуть знайти 100500 доказів що винні ви і ремонт буде платним. Тож купуйте, збирайте (якщо маєте знання) і радійте, користуючись Інвертор ще не купив, зараз ціни потихеньку падають, найдешевше найшов 28тис тут hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/luxpower-sna5000-wide-pv-sna5000-wpv/?sort=priceAsc, але тут гарантія всього 3міс, якщо я його куплю зараз я незможу його навіть перевірить бо немає ще акб, поки вона прийде поки я її соберу і все це змонтую то і гарантія закінчиться, а сонячних панелей небуде як мінімум до наступного року, тобто я навіть незнатиму чи працює там мппт контролер чи ні? тому питання гарнтії хоча б на 1р як мінімум, на промі находив по 2р гарантії, але там магазини автозапчастинами торгують, вони просто вирішили заробить і дупля не відбивають в тих інверторах, тому треба купувати в магазинах які цим займаються бажано не після 2022 року, бо таких канторок багато відкрилось. Через це і питаю тут поради магазину з нормальним цінником і щоб не анулювали гарантію через самозборну акб, інвертор не дешевий і брати без гарантії страшно, я не олігарх, і якщо він згорить із за браку то дорогий ремонт за власний кошт ніхто робить небуде і доведеться забути про автономну СЕС. ще варіанти hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/luxpower-sna5000-wide-pv-sna5000-wpv/?sort=priceAsc Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 1 годину тому, Tratatara сказав: Теж інтересує яка ціна зараз? від 28тис(гарантія 3м) і далі в космос, чим більша ціна тим більша гарантія Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, Mykola2024 сказав: тому питання гарнтії хоча б на 1р як мінімум якщо купите інвертор новим, то на 99.5% (ІМХО) все буде працювати гарантії за 28000грн не буде навіть і місяця, якщо взагалі це ціна на зараз з наявності а щоб не перейматися дрібницями, беріть у @Dalet 220v.com.ua/ukr/hibridnye-setevye-invertory/2648.html з гарантією 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) та я б не проти там взять тіки ціна кусається, якби трошки дешевше, я ще до кінця місяця почекаю , мож ціни ще просядуть Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) от що сказали у VipMart.com.ua про Luxpower "Гарантія діє тільки при використанні АКБ вказаних виробником в інших випадках ремонт платний В випадку використання інших акб - ремонт платний" короче кидалово повне , напевне якби я знав цей нюанс то і не починав би . Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 хвилину тому, Mykola2024 сказав: короче кидалово повне , напевне якби я знав цей нюанс то і не починав би . Це ви ще не знаєте про доступ інсталера, інверторну BMS яка не балансує, перезаряд АКБ на кривій прошивці... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня (змінено) 52 хвилини тому, Сергей Стрельник сказав: Це ви ще не знаєте про доступ інсталера, інверторну BMS яка не балансує, перезаряд АКБ на кривій прошивці... я перечитав всю цю тему з початку, і приблизно трохи вкурсі які проблеми були чи є, в останніх прошивках багато чого пофіксили, тай покажіть інвертор без багів, люкса хоч при цьому знімать і відправляти в сервіс ненада щоб прошивку оновить. Ці труднощі мене не лякають, мене лякає кидалово з гарантією, бо по іншому це не назвеш написав лист в підтримку про гарантію з нефабричною акб, чекаю на відповідь Змінено 17 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 18 хвилин тому, Mykola2024 сказав: мене лякає кидалово з гарантією, бо по іншому це не назвеш ніхто вас не кидає, це сірий продукт на нашому ринку і ніхто не будет нести гарантійні зобов'язання, коли ви використовуєте продукт в умовах, які не зазначені в технічних умовах коли почнуться блекаути, з вами ніхто навіть не захоче розмовляти, або купляєте за 2 х Ціни, або сидите в темряві це зараз ви можете носом крутити, в березні-травні 2024 могли, як показує досвід літа - брали все що було в Україні за любі гроші 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 17 жовтня Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 1 година тому, Сергей Стрельник сказав: і ніхто не будет нести гарантійні зобов'язання, коли ви використовуєте продукт в умовах, які не зазначені в технічних умовах мені цікаво яким чином вони доведуть що в неме не фабрична АКб? хтось взагалі тут стикався з гарантійним ремонтом інвертора з нефабричною акб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 15 часов назад, Mykola2024 сказал: мені цікаво яким чином вони доведуть що в неме не фабрична АКб? хтось взагалі тут стикався з гарантійним ремонтом інвертора з нефабричною акб? пане, все просто, Люкс пише логи це по перше, по друге, сервіс має право витребувати у вас фото інсталяції. Да і взагалі - а яке ви маєте право самі його монтувати??? Ну ок, може повістити і маєте право - а проводити пусконалагоджувальні роботи, то ваше самоуправство. Коли ви виконали ці роботи, ви взяли на себе відповідальність - я розумію, це зараз прозвучало як серпом по ...., але ми ж до європи йдемо, да і без неє, те що вам продали викрутку, це ще не означає що ви маєтет право нею все крутити. ітого - він у вас вже не на гарантії, якщо ви його самі монтували, тому не парьтеся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 18 часов назад, Сергей Стрельник сказал: якщо купите інвертор новим, то на 99.5% (ІМХО) все буде працювати гарантії за 28000грн не буде навіть і місяця, якщо взагалі це ціна на зараз з наявності а щоб не перейматися дрібницями, беріть у @Dalet 220v.com.ua/ukr/hibridnye-setevye-invertory/2648.html з гарантією дякую. такі так, з коробки, на момент коли ми встигали перевіряти при відвантаженні, хіба лиш знайшли одного, в якого дісплей не працював, чи не все показував - щось таке. А от при монтажі, тобто перший запуск - тут випадків є вже чимало, бо як його вмикати треба знати. До речі це вже в ютюбах розказано. І от тут виникає питання - хто винен, коли від не знання, від самовпевненості, горе інвертор...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня (змінено) 15 часов назад, Mykola2024 сказал: мені цікаво яким чином вони доведуть що в неме не фабрична АКб? хтось взагалі тут стикався з гарантійним ремонтом інвертора з нефабричною акб? ось для вас витяг з контексту))) сервіс може у вас попросити підтвердити вашу кваліфікацію. Чим будете паріровать??? а на акум запросити - пашпорт, сертифікат.... Змінено 18 жовтня користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня (змінено) 4 години тому, Dalet сказав: пане, все просто, Люкс пише логи це по перше, по друге, сервіс має право витребувати у вас фото інсталяції. Да і взагалі - а яке ви маєте право самі його монтувати??? Ну ок, може повістити і маєте право - а проводити пусконалагоджувальні роботи, то ваше самоуправство. Коли ви виконали ці роботи, ви взяли на себе відповідальність - я розумію, це зараз прозвучало як серпом по ...., але ми ж до європи йдемо, да і без неє, те що вам продали викрутку, це ще не означає що ви маєтет право нею все крутити. ітого - він у вас вже не на гарантії, якщо ви його самі монтували, тому не парьтеся Виходить, змонтуав і підключив сам - гарантії нема настроїв сам - гарантії нема підключив самозборну акб- гарантії нема а все це я саме так і буду робить ви праві, ви мене "як серпом по ....," причом тричі. виходить повернулись до бери де дешевше, а з коробки підключить 220 і провірить чи він диха хоч, без монтажу , щоб у випадку чого без придирок забрали назад. це так у вси брендах з гарантією чи тіки у люкса? Цитата А от при монтажі, тобто перший запуск - тут випадків є вже чимало, бо як його вмикати треба знати. технічну сторону я знаю, з технікою я дружу, хоча від помилки ніхто не застрахований , тай ваші рекомендації по підключенню дивився, і інструкції різних брендів перечитував поки вибирав інвертор, всетаки апарат дорогий тут наугад нізя робить. я сісадмін і коп'ютера збираю і розбираю з закритими очима, з електрикою теж дружу , змонтувати це для мене не проблема , треба буде тіки чимало часу потратить, і саме головне не тупануть ніде. Диплом радіотехніка робить з мене кваліфіковану особу?😃 Якщо порахувать ціну інсталяції і налаштування інвертора і добавить різницю в ціні заводської акб то там ще пів інвертора набереться , виходить у випадку ремонту дешевше заплатить за ремонт буде, якщо там не повний капець. Змінено 18 жовтня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз