Dmode Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 година тому, Dima4s сказав: Що там зараз по інверторній бмс JK? є прошивка в якій є нормальне насичення Немає поки. Китайці буцімто обіцяли у відповідь на розгромне відео Енді з Офгрідгараж це допиляти (серед купи інших багів). Але поки віз і нині там. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 3 години тому, Dima4s сказав: Що там зараз по інверторній бмс JK? є прошивка в якій є нормальне насичення, чи це проблема налаштуваннь просто? Виправлення від виробника ще немає. Є кілька індивідуальних рішень, але раджу зачекати JK. Поки можна використовувати з нижнім балансуванням, або так як всі - без балансування. Для нижнього балансування потрібна мережа, відповідні налаштування інвертора. БМС сама плавно розрядить батарею, відбалансує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Підкажіть що в налаштуванях LXP6K не так якщо після заходу сонця починає живитися будинок від АКБ при наявній мережі. Remote_Set_4250260016.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 4 хвилини тому, Віталій Воліченко сказав: Підкажіть якби в старому інтерфейсі подивитись, може шо і підказав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня (змінено) 12 хвилин тому, yur43 сказав: якби в старому інтерфейсі подивитись, може шо і підказав Інтерфес старий інвертор не SNA а LXP6K Питання зняте. В діапазоні потужності розряду системи потрібно змінити на 0 Змінено 1 жовтня користувачем Віталій Воліченко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 41 хвилину тому, Віталій Воліченко сказав: Інтерфес старий то мабуть мобільний, бо мій інтерфейс такий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) Посилання не доступне, фото видалене Змінено 6 жовтня користувачем KorNik Зміна думки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Вам же наче замінять логер безкоштовно? В чому саме проблема ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) Мені просто його повернули Змінено 6 жовтня користувачем KorNik Зміна думки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) 23 хвилини тому, DraVVa сказав: Вам же наче замінять логер безкоштовно? В чому саме проблема ? Нет. и это те кто тут чуть что распинаются что вот гарантия, потому так дорого. Гарантия хороша в рекламе. А на деле попробуй ещё ее получить) Змінено 5 жовтня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Як на мене то в Романа не дорого а середня ціна і відповідно така от гарантія - що поробиш, це наш сервіс. Можливо це через основного постачальника - китайців, в них теж повернення/обмін вибивати потрібно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня (змінено) 16 часов назад, DraVVa сказал: Як на мене то в Романа не дорого а середня ціна і відповідно така от гарантія - що поробиш, це наш сервіс. Можливо це через основного постачальника - китайців, в них теж повернення/обмін вибивати потрібно.. Змінено 6 жовтня користувачем KorNik Редагую зміна думки 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 10 хвилин тому, KorNik сказав: Мені просто повернули його не відремонтований і так закрили питання гарантії! соррі, виходить я не правильно зрозумів фразу "відправлю за власний рахунок" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Що таке логер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 1 хвилину тому, Dmode сказав: Що таке логер? як я розумію це wi-fi модуль що дозволяє віддалений доступ до інвертора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 3 хвилини тому, Dmode сказав: Що таке логер? Люксофтовский свисток вифи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 3 хвилини тому, ЯД сказав: Люксофтовский свисток вифи То може в нього такі самі проблеми були як у Вас з підключенням?... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Тільки що, Dmode сказав: То може в нього такі самі проблеми були як у Вас з підключенням?... Возможно. Я в пвт человеку написал 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
macafany Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня Доброго вечора підкажіть чи можна LuxPower lxp6k підключити до акума feliciti lpbf 48200-h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 5 жовтня Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 23 минуты назад, DraVVa сказал: як я розумію це wi-fi модуль що дозволяє віддалений доступ до інвертора Так все вірно! Це віфі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 12 годин тому, macafany сказав: Доброго вечора підкажіть чи можна LuxPower lxp6k підключити до акума feliciti lpbf 48200-h Так по RS485. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вата Шоу Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня (змінено) Вітання всім. Потрібна допомога. Добавив до свого старого ще інвертор паралельно. У кожного своя батарея. Новий покишо без панелей. Мережа присутнія. Все прекрасно з'єдналися в паралель, разом живлять навантаження, підключав близько 8 кВт. Все було добре поки не пропала мережа. Після цього інвертори почали клацати. Як з'ясувалося після вимкення мережі на вході зявляється напруга яку інвертор сприймає як відновлення живлення і намагається перемкнутися. На скільки я зрозумів цю напругу генерує новий інвертор. Це брак чи щось не так з налаштуваннями? П.С. генерація в мережу вимкнена на обох Змінено 6 жовтня користувачем Вата Шоу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 8 хвилин тому, Вата Шоу сказав: У кожного своя батарея. Може тут проблема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вата Шоу Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 26 хвилин тому, МакДо сказав: Може тут проблема? Навряд чи. В інструкції паралельног підєднання є і такий режим. Eco-hybrid-parallel-installation-guidance.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня (змінено) 1 година тому, Вата Шоу сказав: Як з'ясувалося після вимкення мережі на вході зявляється напруга яку інвертор сприймає як відновлення живлення і намагається перемкнутися. На скільки я зрозумів цю напругу генерує новий інвертор. 1. В режимі змішування всі гібриди генерують в мережу. Коли налаштування без експорту, інвертор старається генерувати рівно стільки скільки треба для компенсації споживання. 2. Відключати мережу - неправильно, інвертор взнає про відсутність мережі через перевантаження, або відсутність струму. Але відключеними тоді мають бути всі інвертори. Вам треба перевірити звязок між елементами паралельної системи, отой CAN. І батарея має бути об'єднана і на одній шині і керувати головним інвертором. Змінено 6 жовтня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз