dnk_sergey Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня 7 часов назад, ЯД сказал: Да, только к заводским можно сбросить с него, если подключится. По другому - без подключения - не нашел как у меня на роутере 2 сетки разделены, 2 и 5 ГГц. И к 2 например подключается тот же рекуператор. Кроме того настроен микротиковский капсман для бесшовки и менять пароли не хочу)) потому просто включу и новой АП с телефона/компа буду пытаться подобрать У мене не вийшло підключити Люкс до інтернету з мобільного, чомусь він не захотів спілкуватися з вайфаєм смартфона, незалежно від того, андроїд чи яблуко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня 41 хвилину тому, dnk_sergey сказав: У мене не вийшло підключити Люкс до інтернету з мобільного, чомусь він не захотів спілкуватися з вайфаєм смартфона, незалежно від того, андроїд чи яблуко На мобильном по умолчанию 5ггц, донгл такое не умеет. Там дополнительно надо переключать на 2ггц. По крайней мере так думаю, сам то не подключал, пока что 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павел Белоусов Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня А підскажіть, що може бути, маю luxpower sna6000, десь з місяць як в логах не відображаються повідомлення крім критичного розряду акб. До цього були повідомлення про зникнення мережі, перевищення напруги і т.д. а зараз чомусь тільки по акб пише. Ось зараз, наприклад, мережі нема, а в сповіщеннях цього нема( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 10 годин тому, dnk_sergey сказав: У мене не вийшло підключити Люкс до інтернету з мобільного, чомусь він не захотів спілкуватися з вайфаєм смартфона, незалежно від того, андроїд чи яблуко В мене теж. Набирав сеть вручну, тоді підключився. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 10 годин тому, Павел Белоусов сказав: А підскажіть, що може бути, маю luxpower sna6000, десь з місяць як в логах не відображаються повідомлення крім критичного розряду акб. До цього були повідомлення про зникнення мережі, перевищення напруги і т.д. а зараз чомусь тільки по акб пише. Ось зараз, наприклад, мережі нема, а в сповіщеннях цього нема( Подивись щоб тут було включено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павел Белоусов Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 5 часов назад, JoraBC сказал: Подивись щоб тут було включено. Включено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня 17 годин тому, Павел Белоусов сказав: Включено А здесь що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня В 10.09.2024 в 21:23, ЯД сказал: На мобильном по умолчанию 5ггц, донгл такое не умеет. Там дополнительно надо переключать на 2ггц. По крайней мере так думаю, сам то не подключал, пока что Не так. Він його бачить, але не підключається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня 10.09.2024 в 15:00, yur43 сказав: 518 \u041a\u0411 · 5 завантажень cBAA-xxxx89_DSP_240426(1).hex 219 \u041a\u0411 · 2 завантаження LPF5K_ComApp_GD(cBaa-xx80xx)_3(1).hex 415 \u041a\u0411 · 1 завантаження перенапруга пропала Виходить, якщо "замінити" ці два файла в останньої прошивці то цей глюк з перенапругою пропаде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) розглядаю SNA6000WPV та , в чому принципова відмінність (крім пасивного охолодження на LXP 6k)? ефективність, холостий хід, якість підмісу, кількість трекерів? ціна плюс мінус 200 дол Змінено 12 вересня користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 1 годину тому, JoraBC сказав: Виходить, якщо "замінити" ці два файла в останньої прошивці то цей глюк з перенапругою пропаде? ці два файли і є прошивка і звязок з БМС. Не знаю як правильно, я спочатку прошив прошивку, потім БМС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня 14 хвилин тому, yur43 сказав: 1. ці два файли і є прошивка і звязок з БМС. 2. Не знаю як правильно, я спочатку прошив прошивку, потім БМС. 1. А яка прошивка стояла до цього? 2. І БМС ціми ж файлами??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 1 година тому, JoraBC сказав: 1. А яка прошивка стояла до цього? 2. І БМС ціми ж файлами??? БМС, то я про частину прошивки інвертора яка спілкується з БМС. Тобто обидва файли ідуть в інвертор. В інверторі була остання прошивка, починаючи з травня вони мають той глюк. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня 1 годину тому, yur43 сказав: БМС, то я про частину прошивки інвертора яка спілкується з БМС. Тобто обидва файли ідуть в інвертор. В інверторі була остання прошивка, починаючи з травня вони мають той глюк. ... в мене на "кислоті" працює...на роздоріжжі . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 21 хвилину тому, JoraBC сказав: ... в мене на "кислоті" працює...на роздоріжжі . режим інвертора тут не важливий. Їх програміст додав в оновлення підзаряд сівших батарей струмом близько 1А. І при повністю зарядженій літієвій батареї напруга починає загрожуюче рости і БМС кричить про перенапругу і відключається. Цей режим корисний для автоматичної активації БМС , допустим довго не було мережі батарея в нуль, БМС вимкнулася і вмикати треба вручну. А цим малим струмом БМС пробуджується і вмикається. А взагалі шкоди такий струм не завдасть, бо як тільки літій почне кипіти ці 60w розподіляться на 16 банок і вийде майже нічого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) @yur43 підкажіть, на яких пінах шукати CAN в JK BMS pb2a16s20p? Змінено 12 вересня користувачем Сергей Стрельник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) 6 хвилин тому, Сергей Стрельник сказав: @yur43 підкажіть, на яких пінах шукати CAN в JK BMS pb2a16s20p? 4,5 так як і в більшості інверторів, звичайний патч-корд від роутера чи шо там ще під ногами Змінено 12 вересня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) 5 хвилин тому, Сергей Стрельник сказав: Змінено 12 вересня користувачем JoraBC Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 12 вересня Поділитись Опубліковано: 12 вересня (змінено) 7 хвилин тому, yur43 сказав: 4,5 так як і в більшості інверторів з інвертором то ясно, я шукаю CAN на платі BMS, в мануалі одне, на diysolar форумі інше Змінено 12 вересня користувачем Сергей Стрельник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 9 хвилин тому, Сергей Стрельник сказав: CAN на платі BMS CAN JK працює відносно, з фіктивним SOC, без балансування. Хочете нормальної роботи - github.com/Sleeper85/esphome-jk-bms-can 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня 20 годин тому, newbee2020 сказав: розглядаю SNA6000WPV та , в чому принципова відмінність (крім пасивного охолодження на LXP 6k)? ефективність, холостий хід, якість підмісу, кількість трекерів? ціна плюс мінус 200 дол Наскільки я зрозумів різниця тільки в резервному живленні від АКБ без сонця максимум 4 кВт . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 вересня Поділитись Опубліковано: 13 вересня 1 час назад, Віталій Воліченко сказал: Наскільки я зрозумів різниця тільки в резервному живленні від АКБ без сонця максимум 4 кВт . Значно більше налаштувань. Тихе виконання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 вересня Поділитись Опубліковано: 14 вересня (змінено) Починил донгл. Похоже настройки вифи не применялись по каким то причинам, при этом переход в режим клиента - примерился . Удалось зайти по сетке, которая дефолт в инструкции. Так что если вырубил кто случайно Стейшн онли мод до подключения к домашней сети - настройте на мобилке ап на 2Ггц с таким ссид и пасвордом. На ап покажет коннектед девайсы и в менедж девайсес можно увидеть ИП для этого Мико и на него зайти Змінено 14 вересня користувачем ЯД 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 вересня Поділитись Опубліковано: 14 вересня (змінено) Вот только по настройкам все равно фигня. Ставлю ац чардж с 00 00 до 23 59 - беспрерывно заряжает, даже если батарея под завязку - все равно врубает заряд и по тихонько доводит до оверчарджа Меняю на заряд по вольтам типа старт 52 енд 54 - в тупую не врубает заряд и ниже 52. Кто может подсказать как оно по задумкам левов должно работать?) Змінено 14 вересня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня (змінено) 16 хвилин тому, ЯД сказав: Вот только по настройкам все равно фигня. Ставлю ац чардж с 00 00 до 23 59 - беспрерывно заряжает, даже если батарея под завязку - все равно врубает заряд и по тихонько доводит до оверчарджа Меняю на заряд по вольтам типа старт 52 енд 54 - в тупую не врубает заряд и ниже 52. Кто может подсказать как оно по задумкам левов должно работать?) якщо потрібний неповний заряд, режим має бути по SOC. В мене наприклад початок і кінець = 50%. Розряд з мережею теж 50%. Це значить що сонце буде заряжати від 50 до 100%, а на момент вимкнення мережі завжди буде не менше 50%. Крім того НА коли заряд батареї стає більше 51%, вимикає заряд. Виходить що батарейка майже не використовується. Але коли зникає мережа, НА вмикає заряд і сонце накачує і балансує батарею. Коли сонця немає, мережа підтримує заряд 50%. заряд повністю не вимикаю, бо це перериває процес балансування, який можливо проходив в цей час, просто зменшую заряд до 1А. Через це кожні дві години 1% в батарею заходить. Змінено 14 вересня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз