yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня (змінено) 1 година тому, Dmode сказав: З якою частотою Ви знімаєте дані? 59 секунд Протокол БМС пробую пілон, воно законектилось, але ємність батареї якісь тисячі а.г. Потім в інтерфейсі інсталятора бачу що став протокол 1, а не 2 (пілон). Ставлю звідти 2, тепер ємність = 0. Запит кинув у підтримку, може щось скажуть. Змінено 7 липня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 1 годину тому, yur43 сказав: Протокол БМС пробую пілон Яка ціль експерименту? Чим люксовський протокол не підходить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 12 часов назад, yur43 сказал: Це самий правильний варіант. Завтра спробую. ...але ємність батареї на jk показує 20048а.г Ввів вас в оману. глянув зараз,в мене стоїть люкспавер протокол в бмс. Клацав їх коли обжимав кабель, і забув який залишив. Я говорив ось про це, показав на скріні. в бмс в мене стоїть 40А на заряд. а при майже повній батареї БМС сама починає зменшувати струм. Що видно по мобільному додатку. МОжливо проблема в цих налаштуваннях БМС. vol.cell RCV - напруга до якої має заряджати інвертор RCV time - час протягом якого бмс дозволяє тримати напругу vol.cell RCV, після чого відключає заряд і протягом часу vol.cell RFV чекає падіння напруги до vol.cell RFV 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 3 часа назад, Dmode сказал: З тим розібрався. Достатньо вручну перекинути вміст папки блупрінтс у HA. МОжете з цим допомогти і мені розібратись? Можливо в форматі відео інструкції. Або через віддалений доступ до компа. Давно я не відчував себе настільки тупим з цим НА)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 3 години тому, Dima4s сказав: МОжливо проблема в цих налаштуваннях БМС. vol.cell RCV - напруга до якої має заряджати інвертор RCV time - час протягом якого бмс дозволяє тримати напругу vol.cell RCV, після чого відключає заряд і протягом часу vol.cell RFV чекає падіння напруги до vol.cell RFV швидше в використанні float - плаваюча напруга заряду, в мене увімкнена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня А скажіть два моменти 1) якщо є мережа і сонце, я можу більше 5квт давати, це безпечно? В додатку пише Notice, і все 2) якщо за ніч, при відсутності мережі, % батарей дійде до Discharge Cut-off SOC, то потім зранку на сонці він увімкнеться? чи до появи мережі вже ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 35 хвилин тому, yur43 сказав: швидше в використанні float - плаваюча напруга заряду, в мене увімкнена зміна протоколу нічого не дала. Обмеження заряду відбувається аналогічно протоколу люкса - вимкн/увімкн заряд, тупо вимикач, хоч і правильний, бо регулює систему по джерелам енергії, а не рубає силові ключі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 8 хвилин тому, vadym petrov сказав: 2) якщо за ніч, при відсутності мережі, % батарей дійде до Discharge Cut-off SOC, то потім зранку на сонці він увімкнеться? чи до появи мережі вже ні. той параметр відповідає за розряд, а заряд увімкне налаштування заряду. Інженери люкса грамотно в налаштуваннях рознесли то по пунктам, одно - заряд, друго - розряд. Тільки що закінчив налаштовувати Sofar гібрид, там моніторинг solarman, функції схожі на дейе, але другі інженери, друга політика. Так там мраки, поки в те все вїдеш. Люкс після цього всього - канхвета. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 41 минуту назад, yur43 сказал: той параметр відповідає за розряд, а заряд увімкне налаштування заряду. Інженери люкса грамотно в налаштуваннях рознесли то по пунктам, одно - заряд, друго - розряд. Тільки що закінчив налаштовувати Sofar гібрид, там моніторинг solarman, функції схожі на дейе, але другі інженери, друга політика. Так там мраки, поки в те все вїдеш. Люкс після цього всього - канхвета. нічо не поняв, Discharge Cut-off SOC вимкне інвертор повністю на заданних %, ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 4 хвилини тому, vadym petrov сказав: нічо не поняв, Discharge Cut-off SOC вимкне інвертор повністю на заданних %, ні? "глибина розряду без мережі" - припинить розряд на заданому рівні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 58 минут назад, yur43 сказал: "глибина розряду без мережі" - припинить розряд на заданому рівні і шо станеться далі)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 42 минуты назад, vadym petrov сказал: і шо станеться далі)) інвертор відімкне вихід навантаження. Так розумію сам він після відключення навантаження споживає дуже мало, тому ще довго зможе бути ввімкнутим. КОли батарея набере +10% SOC, інвертор ввімкне назад навантаження. Певно інвертор вимкнеться тілкьи якщо батарея прям в 0 сяде і бмс відключить. Сам не перевіряв це, не знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silver Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня Всім доброго дня! Маю інвертор LuxPower SNA 5000, літиву батарею(самосбір) з БМС JIKONG. До БМС під`єднав шину RS485 за допомогою фірмового кабелю JIKONG. Зіткнувся с такою проблемою - інвертор не бачить батареї в режимі LiIon, перепробував усіх виробників - всеодно не бачить, а якщо переставіти на кіслотну відразу бачить напругу батареї. Хто знає як подружити інвертор з БМС? Заздалегіть вдячний! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 5 хвилин тому, Silver сказав: Хто знає як подружити інвертор з БМС? Протокол люкспавер і там і там. Шнур від любого роутера вайфай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silver Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 1 хвилину тому, yur43 сказав: Протокол люкспавер і там і там. Шнур від любого роутера вайфай. А як вибрати протокол люкспавер на JIKONG? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 липня Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 36 хвилин тому, Silver сказав: А як вибрати протокол люкспавер на JIKONG? додаток на смартфоні через блютуз, в ютубі повно відео. Тільки нічого там не налаштовуйте, тип хімії і протокол. Бо ці блохери такі спеціалісти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 46 хвилин тому, Silver сказав: А як вибрати протокол люкспавер на JIKONG? А какая у вас модель джиконга? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня (змінено) 13 годин тому, Silver сказав: А як вибрати протокол люкспавер на JIKONG? Та у вас RS чи CAN? В БМС є два пункта в налаштуваннях UART і CAN. В моєї прошивці активовано тільки JK протоколи. Я теж пробував по UART(RS485) підключати , пока безуспішно. Змінено 8 липня користувачем JoraBC Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 18 хвилин тому, JoraBC сказав: Та у вас RS чи CAN? В БМС є два пункта в налаштуваннях UART і CAN. В моєї прошивці активовано тільки JK протоколи. Я теж пробував по UART(RS485) підключати , пока безуспішно. Но это только в новой бмс. В обычных такого нету, потому и спрашиваю у человека какая бмс, может у него вообще этого нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silver Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня (змінено) 16 годин тому, ЯД сказав: А какая у вас модель джиконга? JK-B1A20S-15P (чорна). Де саме вибрати протокол? Змінено 8 липня користувачем Silver Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 2 години тому, Silver сказав: JK-B1A20S-15P (чорна). Де саме вибрати протокол? Эта не умеет по умолчанию, только через бубны и переходники и кастомный код Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silver Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 1 година тому, ЯД сказав: Эта не умеет по умолчанию, только через бубны и переходники и кастомный код А як виглядає та що вміє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 липня Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 15 хвилин тому, Silver сказав: А як виглядає та що вміє? в описі вказано спілкування по CAN і вкладений кабель даних Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 43 хвилини тому, Silver сказав: А як виглядає та що вміє? Такая длинная Начинается на PB... pb2a16s20p как пример Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silver Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня 1 хвилину тому, ЯД сказав: Такая длинная Начинается на PB... pb2a16s20p как пример Дуже дякую всім за допомогу, пішов шукати )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз