Dmytro Kokhna Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 5 хвилин тому, ЯД сказав: Зачем это бмс с активной балансировкой? вопрос я не понял но все те параметры это настройки в бмс и там балансировка активная - факт только вот логично чтобы она работала только при достижения определенного уровня напряжения на ячейках. например зачем она при 3х вольтах в идеале если заряжать до 3.55 баланс чтобы включался при 3.5 или 3.45 все из-за линейности лития а времени между 3.45 и 3.55 когда бмс засетит 100 не так много вот по этому балансировка не такая идеальная и нужно чтобы уровень в 3,55 подержался указанное время(RCV Time) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 40 хвилин тому, KorNik сказав: ДоЯкДоброго всім дня! Маю таку проблему. При підключенні модуля WIFi він не конектиться до домашньої мережі. В мануалі пишеться, що попередньо потрібно підключитись до блоку через MXCHIP. Коли я підключаю телефон до цієї мережі (модуля) в програмі відсутні "домашніі мережі" до яких треба його підключити. Акаунт переустановив. Дані оновив. Програвся з цим лихом більше трьох годин а результату не має. Можливо хтось вже з таким зустрічався??? Иногда эти свистки понимают только 2,4ггц вифи, а 5 не видят. Если у вас домашняя вифи только 5ггц например 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 1 хвилину тому, Dmytro Kokhna сказав: вопрос я не понял но все те параметры это настройки в бмс и там балансировка активная - факт только вот логично чтобы она работала только при достижения определенного уровня напряжения на ячейках. например зачем она при 3х вольтах в идеале если заряжать до 3.55 баланс чтобы включался при 3.5 или 3.45 все из-за линейности лития а времени между 3.45 и 3.55 когда бмс засетит 100 не так много вот по этому балансировка не такая идеальная и нужно чтобы уровень в 3,55 подержался указанное время(RCV Time) Ну и отбалансировать при 4.45, тоже много времени не надо. Учитывая что это будет идти постоянно вне зависимости есть зарядка или нет. Пока есть дисбаланс и ячейки выше заданного напряжения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня (змінено) 20 хвилин тому, ЯД сказав: Ну и отбалансировать при 4.45, тоже много времени не надо. Учитывая что это будет идти постоянно вне зависимости есть зарядка или нет. Пока есть дисбаланс и ячейки выше заданного напряжения да вот только они не выше я оставил дефолтные настройки(почти) 100 для бмс это когда дойдет до 3.59 начало балансировки 3.45 реально между стартом баланса и сетом в 100 минут 5 максимум (при токе заряда 20) после этого напряжение достаточно активно спускается до 54 - это 3.375 на ячейку там реально достаточно еще 3-5 минут довести до идеала(нужно чтобы уровень напряжения был 3.59х16=57.4)(1А ток балансировки) с разницей по ячейкам до 0.01 но пока работает кривовато Змінено 23 червня користувачем Dmytro Kokhna Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня Дякую! Перевів роутер на 2.4Гц але ситуація не змінилась. При підключенні віфі телефону до свистка він у програмі не бачить інших мереж. Пробував вводити вручну, але пише помилка підключення. Що робити далі ХЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня В мануалі по підключенню має видавати імя модуля ВА****** за серійним номером. У мене чомусь він визначається як MCHIP...???? Навіть не знаю чи це якась помилка чи проблема з модулем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 2 години тому, Dmytro Kokhna сказав: да вот только они не выше я оставил дефолтные настройки(почти) 100 для бмс это когда дойдет до 3.59 начало балансировки 3.45 реально между стартом баланса и сетом в 100 минут 5 максимум (при токе заряда 20) после этого напряжение достаточно активно спускается до 54 - это 3.375 на ячейку там реально достаточно еще 3-5 минут довести до идеала(нужно чтобы уровень напряжения был 3.59х16=57.4)(1А ток балансировки) с разницей по ячейкам до 0.01 но пока работает кривовато а вы слышали про такое, как напряжение в спокойном состоянии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 10 хвилин тому, ЯД сказав: а вы слышали про такое, как напряжение в спокойном состоянии? об этом и писал выше кажется и это никаким боком к алгоритму заряда и этой проблеме не относится (кроме уровню напряжения RFV) на что инвертор тоже не обращает внимание Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 14 часов назад, Dmytro Kokhna сказал: Всем привет может кому будет полезно, покупал БМС тут a.aliexpress.com/_EJ36wfN стоит последняя прошивка 15.19 LUX протокол доступен про отображение параметров батареи в мониторинге только с LUX протоколом (и 6 бренд батареи в инверторе) - отображается в мониторинге инфа адекватная любые другие комбинации с pylon (#2) или GoodWe(#8) и в инверторе 2 - не отображается емкость батареи или половина от указанной в бмс на счет алгоритма заряда прекращается заряд как только БМС репортает про 100 не важно что выставлено в RCV time, RFV, RFV Time. Может кто-то успешно решал эту проблему?) Можете показати розпіновку кабеля мережевого? В мене прошивка 15.17. Люкс є в програмі на телефоні. Але нічого інвертор не бачить. Думаю може кабель обжатий не вірно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня инвертер 4 CAN H 5 CAN L BMS 4 CAN H 5 CAN L делал по www.jkbms.com/wp-content/uploads/2024/06/JK-BMS-User-Manual-for-PB-series-jkbms.com_.pdf 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня 9 минут назад, Dmytro Kokhna сказал: 4 CAN H 5 CAN L BMS 4 CAN H 5 CAN L дякую. тобто обидві сторони обжаті однаково. Мені китайці прислали такий кабель з БМС. і він не працює. Я пробував всі протоколи, всі варіанти в інверторі. просто нічого не бачило. Оце мене осінило що щось з кабелем не те.. знайшов картинку, переобжав, і вуаля. все працює. prnt.sc/2A9NgC9ri5dA Обжимав як на картинці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня (змінено) может такая распиновка была когда-то как на скрине выше на моем на коробке было такое из-за этого и получилось что одинаково с обеих сторон Змінено 24 червня користувачем Dmytro Kokhna 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Можливо хтось знає чи існує можливість побачити в люкса кількість "мотогодин"? Час протягом якого він був увімкнений в принципі, неважливо в якому режимі. Просто цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня 24.06.2024 в 14:13, blacktigra сказав: побачити в люкса кількість "мотогодин"? Якщо Ви про кВт/год ? то є таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня 1 час назад, DraVVa сказал: Якщо Ви про кВт/год ? то є таке Ні, цікавить саме скільки часу він був увімкнений. В мене є два окремих лічильника на вході та виході. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hhtpl Опубліковано: 25 червня Поділитись Опубліковано: 25 червня 👋 форумчани! Цікавить питання буде адекватно працювати в 3Ф мережі ? І чи є з ним нюанси для підключення ЗТ ? Які документи на нього треба/або ж зовсім не потрібні ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 17 годин тому, hhtpl сказав: Цікавить питання буде адекватно працювати в 3Ф мережі Це однофайзний інвертор і працювати буде по одній обраній Вами фазі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 17 годин тому, hhtpl сказав: чи є з ним нюанси для підключення ЗТ ? нюансів не побачив, або не зрозумів Вашого питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 17 годин тому, hhtpl сказав: 👋 форумчани! Цікавить питання буде адекватно працювати в 3Ф мережі ? І чи є з ним нюанси для підключення ЗТ ? Які документи на нього треба/або ж зовсім не потрібні ? ЗТ буде працювати по одній фазі але підведенна потужність (3Ф) повинна бути в три рази більша за потужність інвертора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня (змінено) 8 хвилин тому, Віталій Воліченко сказав: але підведенна потужність (3Ф) повинна бути в три рази більша за потужність інвертора. немає такої вимоги, принаймні не було при моєму оформленні Змінено 26 червня користувачем DraVVa 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 43 хвилини тому, DraVVa сказав: немає такої вимоги, принаймні не було при моєму оформленні Можливо й так якщо підведенна потужність у вас була 15-20кВт (3Ф) та при умові що інвертер 5 чи 6кВт (1Ф) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 57 хвилин тому, Віталій Воліченко сказав: Можливо й так якщо підведенна потужність у вас була 15-20кВт (3Ф) та при умові що інвертер 5 чи 6кВт (1Ф) Виділена потужність 5кВт на 3ф, Інвертор 5кВт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 26 червня Поділитись Опубліковано: 26 червня 4 години тому, DraVVa сказав: Виділена потужність 5кВт на 3ф, Інвертор 5кВт І на скільки вхідний автомат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 27 червня Поділитись Опубліковано: 27 червня Таке питання - є готова батарейна збірка із вбудованою БМС і всім решта заводського виготовлення на 48Вх100Агод. Чи можу я паралельно приєднати так само заводську, але на 50Агод? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 27 червня Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 24 хвилини тому, OlegYAVA сказав: Таке питання - є готова батарейна збірка із вбудованою БМС і всім решта заводського виготовлення на 48Вх100Агод. Чи можу я паралельно приєднати так само заводську, але на 50Агод? якщо протоколи обміну підходять, то так. Джекі з Австралії в паралель підключав сеплоси до JK і ще якісь. Воно все працювало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз