yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) 1 година тому, Leader9 сказав: Знайдіть мануал на панелі, там є графік залежності напруга-струм від температури.... Все пояснить... залежність току втрат напівпровідників (ФЕМ якраз на цій технології базується) від температури є, з цим ніхто не спорить. Але статична напруга не палить МРРТ, в 500в системах конденсатори на вході на 600в, транзистори на 1000в. І оті 400в (які я рекомендую для SNA5000) просто пройдуть через дросель і діод на HDC шину, без використання підвищення напруги. 400в при роботі, це близько 480в ХХ. Підвищення починає задіюватись при напрузі PV нижче 385в, а при великих токах там втрати і нагрів теж великі. В SNA5000 самий шумний вентилятор МРРТ. Транзистор МРРТ згорить від перегріву саме при роботі від низьковольтного потужного поля. Саме через це я і рекомендував людині високовольтне поле в паралель МРРТ. Я працюю на такому режимі, повністю задоволений. Дивився свої дані за січень, напруги від ФЕМ вище 47в не знайшов. Потужність від одної панелі тоді склала аж 50w. Змінено 29 травня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) . Змінено 29 травня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) 1 година тому, Enot123h сказав: Підкажіть, а яку версію JK-BMS брати CAN чи RS485 ? Если вы хотите дружить с инвертором, то не эту серию точно. Или много бубнов вокруг и кастомного кода Они выпустили серию с возможностью дружбы, JK RESS bms, но она совсем новая и по ней не много в тырнетах Змінено 29 травня користувачем ЯД 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 1 минуту назад, yur43 сказал: протокол це добре, але BMS на 24в і 48в - різні Моя поддерживает от 8s до 24s думаю что и та что с протоколом есть в таких вариациях 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 4 хвилини тому, mib сказав: Моя поддерживает от 8s до 24s думаю что и та что с протоколом есть в таких вариациях Ви праві 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 22 минуты назад, ЯД сказал: Если вы хотите дружить с инвертором, то не эту серию точно. Или много бубнов вокруг и кастомного кода Они выпустили серию с возможностью дружбы, JK RESS bms, но она совсем новая и по ней не много в тырнетах Дуже дякую! Додав JK-PB2A16S20P до списку бажань, як комірки доїдуть буду замовляти БМС. Ще й серверний рековий корпус на горищі валяється, туди і запхаю все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 9 хвилин тому, Enot123h сказав: як комірки доїдуть akkb.com.ua/akumuliatorlifepo4-na-180a-16s/ цікаві батарейки з автобусів. Правда ціну підняли, раніше було по 1700грн за пакет. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 20 хвилин тому, Enot123h сказав: Дуже дякую! Додав JK-PB2A16S20P до списку бажань, як комірки доїдуть буду замовляти БМС. Ще й серверний рековий корпус на горищі валяється, туди і запхаю все Рад что помог. А то я не знал этого и купил такую, как вы думали. А потом почитал про общение с инвертором))) и терь вот думаю тоже заказать новую 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 2 минуты назад, ЯД сказал: Рад что помог. А то я не знал этого и купил такую, как вы думали. А потом почитал про общение с инвертором))) и терь вот думаю тоже заказать новую Я когда покупал то таких еще не было, но год работы показал что неочень то и нужно, как будет дальше посмотрим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 11 хвилин тому, mib сказав: Я когда покупал то таких еще не было, но год работы показал что неочень то и нужно, как будет дальше посмотрим Ну я как в дом буду собирать 48 то уже с новой. А сейчас жду ячейки для квартиры) и тут будет обычная 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 1 година тому, yur43 сказав: в 500в системах конденсатори на вході на 600в Не у всіх, наприклад PowMR має 500В конденсатор на шині. 1 година тому, yur43 сказав: Підвищення починає задіюватись при напрузі PV нижче 385в Напруга шини не є постійною і залежить від струму заряду батареї. Якщо акум не задіяний або розряджається, то може бути і 350 В, якщо треба вдувати 5 кВт в акум, то напруга підніметься і до 450 В. При заряді великим струмом від сонця та експорті в мережу працюють всі перетворювачі, тому в цьому режимі інвертор гріється найбільше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 6 хвилин тому, volomoto сказав: в цьому режимі інвертор гріється найбільше. я можу тільки практично підтвердити, раніше температура корпуса там де дроселі прикручені була до 120С, і радіатори МРРТ були крепко гарячі. Зараз мені здається, що мій інвертор насправді на 10кВт, а не на 5, так легко йому все дається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 1 хвилину тому, yur43 сказав: я можу тільки практично підтвердити, раніше температура корпуса там де дроселі прикручені була до 120С, і радіатори МРРТ були крепко гарячі. Ну бо акумулятор не задіяний і все йде в мережу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) 16 хвилин тому, volomoto сказав: Ну бо акумулятор не задіяний і все йде в мережу. Ні. Дроселі МРРТ стали холодніші, а генерація від сонця стала більша. Розподіл не змінювався. в цей день поле 5,4кВт дало 40,6кВт.год продуктивності. Зелена крива - МРРТ, жовта - DC/AC. Синя крива температури (внизу) - LDC/HDC, вона завжди холодна чогось. Змінено 29 травня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 10 хвилин тому, yur43 сказав: Ні. Дроселі МРРТ стали холодніші, а генерація від сонця стала більша. Розподіл не змінювався. Так акумулятор заряжався чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня (змінено) 10 хвилин тому, volomoto сказав: Так акумулятор заряжався чи ні? тут як сказати? 2А ток всього Змінено 29 травня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 травня Поділитись Опубліковано: 29 травня 24 хвилини тому, yur43 сказав: тут як сказати? 2А ток всього Цим можна знехтувати, тому напргуа на шині дійсно низька і МППТ не треба бустити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня Почитал, что данный люкспавер можно масштабировать.типа купить 3 и на 3 фазы А как в таком случае аккум? Нужно 3 аккума или может работать с 1? Есть у кого опыт такого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 червня Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 49 хвилин тому, ЯД сказав: Почитал, что данный люкспавер можно масштабировать.типа купить 3 и на 3 фазы А как в таком случае аккум? Нужно 3 аккума или может работать с 1? Есть у кого опыт такого? зазвичай один акумулятор ставлять на всю систему 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) Шукаю акум. Горизонтального виконання LiFePo з BMS і всім таким... 48В 100Агод. Попався мені якийсь китайський "бренд/не бренд" ))) Lithtech, хтось чув про такий? (пише, сумісний з Luxpower LXP series) Ще дивився Full Energy FEG-48100? Щось порадьте Змінено 4 червня користувачем OlegYAVA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня бачив в ФБ що з правами інсталера і новою прошивкою можна вихід генератора використовувати як смарт навантаження. Хтось пробував? Де взяти права інсталера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) 8 хвилин тому, Dima4s сказав: бачив в ФБ що з правами інсталера і новою прошивкою можна вихід генератора використовувати як смарт навантаження. Хтось пробував? Де взяти права інсталера? права інсталера Вам не дадуть, максимум що можете - звернутися в фейсбук виробника і попросити оновити ваш девайс або до @Dalet, він за гроші Вам всьо зробе Змінено 4 червня користувачем Сергей Стрельник 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 5 годин тому, OlegYAVA сказав: Шукаю акум. Горизонтального виконання LiFePo з BMS і всім таким... 48В 100Агод. Попався мені якийсь китайський "бренд/не бренд" ))) Lithtech, хтось чув про такий? (пише, сумісний з Luxpower LXP series) Ще дивився Full Energy FEG-48100? Взагалі на що звертати увагу для уникнення проблем при "зрощенні" акумулятора з LuxPower SNA? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня 2 часа назад, OlegYAVA сказал: Взагалі на що звертати увагу для уникнення проблем при "зрощенні" акумулятора з LuxPower SNA? На полярність 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 23 часа назад, Dima4s сказал: бачив в ФБ що з правами інсталера і новою прошивкою можна вихід генератора використовувати як смарт навантаження. Хтось пробував? Де взяти права інсталера? А що значить як "смарт навантаження"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз