yur43 Опубліковано: 7 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2023 (змінено) 11 хвилин тому, Марина Ващенко сказав: Доброго вечора! Встановили інвертор та батарею ,але вона заряджається тільки від панелей,а зараз майже немає сонця .Як налаштувати, щоб заряд батареї йшов ще від мережі😭🙏 Підключіться з комп'ютера, там наглядніше. Заряд від мережі згідно напруги або SOC. Орієнтуйтесь на 80% заряду. Коли немає сонця, батарея буде в такому стані. О, бачу вже. Скриншот треба робити після зчитування даних. Змінено 7 жовтня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Марина Ващенко Опубліковано: 7 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2023 (змінено) 22 минуты назад, yur43 сказал: Орієнтуйтесь на 80% заряду А де виставити цей параметр? Стільки параметрів,я боюсь щось не те зробити😔 Змінено 7 жовтня 2023 користувачем Марина Ващенко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2023 (змінено) краще б вам когось попросити, негоже жінці таке робити Змінено 7 жовтня 2023 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Марина Ващенко Опубліковано: 7 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2023 17 минут назад, yur43 сказал: краще б вам когось попросити, негоже жінці таке робити ДЯКУЮ!!!Все працює😚 Жінці теж треба вміти))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 А скажіть будь ласка чому якщо інвертор без зв'язку бмс, то потрібно виставляти в налаштуваннях що це кислотна батарея? Це тому що для варіанту налаштування "літій" обов'язково потрібно обрати виробника батареї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 (змінено) В мене чомусь сьогодні з'їло 10% батареї за 10 хвилин, АКБ 4.8квт, значить навантаження було 480*6 = 2880 вт, але на графіку його чомусь нема, перший раз таке бачу, зупинилося тільки тому що ліміт розряду 80%. Змінено 10 жовтня 2023 користувачем vadym petrov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 9 часов назад, blacktigra сказал: А скажіть будь ласка чому якщо інвертор без зв'язку бмс, то потрібно виставляти в налаштуваннях що це кислотна батарея? Це тому що для варіанту налаштування "літій" обов'язково потрібно обрати виробника батареї? тому що для Літія треба зє'днання батареї з інвертором по дата кабелю. Вони мають спілкуватися. От це і є перепоною. АКБ дає інвертору обмеження по батареї і інвертор керується тим. А як цього нема - то руцями все, а руцями доступно лиш у свинцю. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 11 годин тому, vadym petrov сказав: В мене чомусь сьогодні з'їло 10% батареї за 10 хвилин, АКБ 4.8квт, значить навантаження було 480*6 = 2880 вт, але на графіку його чомусь нема, перший раз таке бачу, зупинилося тільки тому що ліміт розряду 80%. якась причина була В мене батарея просто лежить, задіюється тільки в рідкі моменти відключень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 (змінено) 4 минуты назад, yur43 сказал: якась причина була В мене батарея просто лежить, задіюється тільки в рідкі моменти відключень В мене ніколи не лежить:( навіть якщо сонця достатньо - постійно саджає-заряджає пару% чомусь. А увечері разряд до 80% то я виставив, нащо тримати акб на 100% постійно? Що буде якщо я увімкну видачу електрики в мережу? не маючи зеленого лічильника Змінено 11 жовтня 2023 користувачем vadym petrov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 1 хвилину тому, vadym petrov сказав: Що буде якщо я увімкну видачу електрики в мережу? не маючи зеленого лічильника Звичайний лічильник нарахує генерацію в споживання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 5 часов назад, Dalet сказал: АКБ дає інвертору обмеження по батареї і інвертор керується тим. Дякую, тепер зрозуміло. А ось таке ще питання виникло, може трохи тупе. Наприклад в мене є БМС яка порозумілася з інвертором. В мене такої звісно немає, але уявимо що є. Працюємо лише від батареї. Наприклад я до інвертора, який може в 5 кВт, підключив спочатку умовний чайник на 2 кВт, а ще потім умовний насос на 1 кВт. Потужності можуть бути іншими, то для прикладу. 2 кВт для БМС це ок, вона бачить що для АКБ то є норм. А коли з'явився ще 1 кВт, то для АКБ то вже занадто, і БМС каже інвертору щоб той йшов в сраку. Що при цьому зробить інвертор? Від'єднає сторону споживачів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 12 минут назад, blacktigra сказал: Що при цьому зробить інвертор? Від'єднає сторону споживачів? видасть помилку - перевантаження струму батареї, або низька напруга батареї, так у Дейе, як приклад - і вимкне вихід на навантаження 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 (змінено) 27 минут назад, Dalet сказал: видасть помилку - перевантаження струму батареї, або низька напруга батареї, так у Дейе, як приклад - і вимкне вихід на навантаження А по luxpower є такий досвід? Чи вони з Дейе однаково відреагують? Змінено 11 жовтня 2023 користувачем blacktigra Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 (змінено) 22 хвилини тому, blacktigra сказав: А по luxpower є такий досвід? точно так само. БМС завжди головна. Вона бачить просідання окремої комірки і передає інвертору - я такий ток не можу, можу отакий. Якщо немає мережі або сонця, інвертор каже привіт (перевантаження) і йде в захист. Змінено 11 жовтня 2023 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 1 година тому, blacktigra сказав: 2 кВт для БМС це ок, вона бачить що для АКБ то є норм. А коли з'явився ще 1 кВт, то для АКБ то вже занадто, і БМС каже інвертору щоб той йшов в сраку. Що при цьому зробить інвертор? Від'єднає сторону споживачів? БМС каже наперед максимальний струм розряду, а також передає інформацію про попередження та аварії: ва Якщо так сталося, що струм наблизився або перевищує максимальний, то БМС відсилає попередження і запускає таймер, а далі відключення навантаження є на відповідальності інвертора, але якщо він цього не зробить, то через певний час в БМС спрацює свій захист (закриття розрядних ключів) і відішлеться відповідний біт аварії. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 14 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 (змінено) А якщо в мене на цифрі "2.3 kwh discharged today" рівно 50% SOC було сьогодні, це значить повна ємніть батарей 4.6 кв*г? не малувато для двох нових 2000С пілонів? має бути 4.8 жеж Змінено 14 жовтня 2023 користувачем vadym petrov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 7 хвилин тому, vadym petrov сказав: А якщо в мене на цифрі "2.3 kwh discharged today" рівно 50% SOC було сьогодні, це значить повна ємніть батарей 4.6 кв*г? не малувато для двох нових 2000С пілонів? має бути 4.8 жеж а втрати врахували ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 Наче ж дві батареї це 4 Вт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 11 часов назад, yur43 сказал: а втрати врахували ? ні) тоді в принципі сходиться, дякую 11 часов назад, Фрай сказал: Наче ж дві батареї це 4 Вт Specification Unit Name: US2000 Rated voltage: 48V Nominal capacity WH: 2400 Usable power capacity (Wh): 2200 ще цікаво usable capacity це якщо я саджаю до 0%? чи до 10% як рекомендує мануал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 То по паспорту, а у реалі пишуть, що ми отримуєм лише 2 кВт з кожної, а де інша? то вище сказали, втрати, власне споживання… І панелі Risen також по 455w, але то лише по паспорту, насправді дають менше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 4 минуты назад, Фрай сказал: То по паспорту, а у реалі пишуть, що ми отримуєм лише 2 кВт з кожної, а де інша? то вище сказали, втрати, власне споживання… І панелі Risen також по 455w, але то лише по паспорту, насправді дають менше. Тоді якось треба спробувати висадити в 10%, якщо цей показник точний то побачу повну ємність: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 Батарейки в яку ціну брали, якщо не секрет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 4 минуты назад, Фрай сказал: Батарейки в яку ціну брали, якщо не секрет? 1000$ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 15 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 Це дизбаланс? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2023 то нормальна робота, просто лампочка не встигла переключитися поки Ви підійшли Перемикачі чого однаково стоять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз