Dalet Опубліковано: учора в 07:23 Поділитись Опубліковано: учора в 07:23 (змінено) 25 минут назад, solar сказал: Так і є - згоріла плата МППТ трекера (як мені сказав майстер), причому була пасмурна погода і навантаження в будинку було мінімальне. Пропрацював мій інвертор 1,5 року - малувато начебто якось... і винен інвертор? п.с. маю в наявності новенькі плати МРРТ на любий СНА Люкс Змінено учора в 07:24 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solar Опубліковано: учора в 07:30 Поділитись Опубліковано: учора в 07:30 Дякую! Буду мати на увазі. Може й доведеться звернутися до Вас. 19 часов назад, Dalet сказал: ну. схоже на те. а щоби більш детально треба робити діагностику. віддалено це теж робиться Так і є - згоріла плата МППТ трекера (як мені сказав майстер), причому була пасмурна погода і навантаження в будинку було мінімальне. Пропрацював мій інвертор 1,5 року - малувато начебто якось... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 14 годин тому, Mykola2024 сказав: неадекватно відображається параметр напруги заряду акб, може показувати 101% і 59,5В Обмеження по SOC 101% це адекватне відображення, вони свідомо зробили ці 101% і відпрацьовує це налаштування нормально. А от це нове "Обмеження Напруги Заряду" краще не рухати, бо підгружається воно з неадекватними значеннями. Схоже що не від SNA, випадково до нас попало з якоїсь іншої моделі. Його зміна в кількох користувачів SNA приводила до заборони заряду, яке потім ніяк не лікувалось окрім повного скидання налаштувань. Аналога цього налаштування в старих немає. Змінено 23 години тому користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 1 годину тому, solar сказав: Так і є - згоріла плата МППТ трекера (як мені сказав майстер), причому була пасмурна погода і навантаження в будинку було мінімальне. Пропрацював мій інвертор 1,5 року - малувато начебто якось... Про всяк випадок треба подивитись проводку сонячної частини, вона не повинна замикати на землю. Може бути бракована панель ФЕМ і коротити на рамку. Оті щити захисту... Змінено 23 години тому користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 6 годин тому, yur43 сказав: Про всяк випадок треба подивитись проводку сонячної частини, вона не повинна замикати на землю. так виробники СП навпаки пищуть що заземляти треба панелі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 6 годин тому, Dmode сказав: Обмеження по SOC 101% це адекватне відображення, вони свідомо зробили ці 101% і відпрацьовує це налаштування нормально. А от це нове "Обмеження Напруги Заряду" краще не рухати, бо підгружається воно з неадекватними значеннями. Схоже що не від SNA, випадково до нас попало з якоїсь іншої моделі. Його зміна в кількох користувачів SNA приводила до заборони заряду, яке потім ніяк не лікувалось окрім повного скидання налаштувань. Аналога цього налаштування в старих немає. Я рухав двічі, після того як зрозумів що воно не адекватне більше не чіпав. Зарядка іде, правда довелось поправляти в старих налаштуваннях. Один раз у мене навіть зявилася опція яка є тіки у 6000, зєднання нуля і замлі!!!, я думав це нові фішки добавили, але потім вони зникли. Змінено 16 годин тому користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 годину тому, Mykola2024 сказав: так виробники СП навпаки пищуть що заземляти треба панелі якщо уважно прочитати, то виявиться шо я писав про проводку. А несучі конструкції так, бажано заземлити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму, тільки я незрозумів чи можна раму і мінус зєднати чи це повинно мати роздільні контури заземлення? Змінено 14 годин тому користувачем Mykola2024 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 9 хвилин тому, Mykola2024 сказав: JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму Це ви щось не так зрозуміли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 час назад, Mykola2024 сказал: JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму, тільки я незрозумів чи можна раму і мінус зєднати чи це повинно мати роздільні контури заземлення? Ооо. І я рекомендую тоді теж. А ремонт інв ми зробим, наша команда вже налаштована і чекає на вас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, Dalet сказав: Ооо. І я рекомендую тоді теж. А ремонт інв ми зробим, наша команда вже налаштована і чекає на вас. Цю інструкцію скинула атмосфера моєму продавцю, а він мені коли я запитав чи можна сверлить в рамі додаткові отвори. Вирішив перечитати всю, попав на заземлення. JA SOLAR Installation Manual single glass UA_202104.pdf Змінено 12 годин тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, Mykola2024 сказав: Цю інструкцію скинула атмосфера моєму продавцю, а він мені коли я запитав чи можна сверлить в рамі додаткові отвори. Вирішив перечитати всю, попав на заземлення. JA SOLAR Installation Manual single glass UA_202104.pdf 5 \u041c\u0411 · 0 завантажень я думаю одного мінуса мало, треба для надєжності ще й плюс заземлить. Якщо серйозно, знайдіть в схемах сучасних гібридів гальванічну розвязку між мережею і МРРТ. Змінено 12 годин тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 43 хвилини тому, yur43 сказав: я думаю одного мінуса мало, треба для надєжності ще й плюс заземлить. Якщо серйозно, знайдіть в схемах сучасних гібридів гальванічну розвязку між мережею і МРРТ. те що неможна заземляти панелі і інвертор одним заземленням я знаю, бо буде КЗ, логічно що нада два заземлення, і ті хто ПЗІП сонячних панелей підключають до загального заземлення при спрацюванні останнього отримають пшик з інвертора. Змінено 11 годин тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 38 минут назад, Mykola2024 сказал: , і ті хто ПЗІП сонячних панелей підключають до загального заземлення при спрацюванні останнього отримають пшик з інвертора. Ага. Ок. А це хто таку інструкцію прислав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз