Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, solar сказал:

Так і є - згоріла плата МППТ трекера (як мені сказав майстер), причому була пасмурна погода і навантаження в будинку було мінімальне. Пропрацював мій інвертор 1,5 року - малувато начебто якось... 

і винен інвертор?
п.с. маю в наявності новенькі плати МРРТ на любий СНА Люкс

Змінено користувачем Dalet
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякую! Буду мати на увазі. Може й доведеться звернутися до Вас. 

19 часов назад, Dalet сказал:

ну. схоже на те. а щоби більш детально треба робити діагностику. віддалено це теж робиться

Так і є - згоріла плата МППТ трекера (як мені сказав майстер), причому була пасмурна погода і навантаження в будинку було мінімальне. Пропрацював мій інвертор 1,5 року - малувато начебто якось... 

Посилання на коментар

14 годин тому, Mykola2024 сказав:

неадекватно відображається параметр напруги заряду акб, може показувати 101% і 59,5В

Обмеження по SOC 101% це адекватне відображення, вони свідомо зробили ці 101% і відпрацьовує це налаштування нормально.

А от це нове "Обмеження Напруги Заряду" краще не рухати, бо підгружається воно з неадекватними значеннями. Схоже що не від SNA, випадково до нас попало з якоїсь іншої моделі. Його зміна в кількох користувачів SNA приводила до заборони заряду, яке потім ніяк не лікувалось окрім повного скидання налаштувань. Аналога цього налаштування в старих немає.

image.thumb.png.5107070b6a78e80eb2909a378e447eec.png

Змінено користувачем Dmode
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, solar сказав:

Про всяк випадок треба подивитись проводку сонячної частини, вона не повинна замикати на землю. Може бути бракована панель ФЕМ і коротити на рамку.

Оті щити захисту...

Змінено користувачем yur43
Посилання на коментар

6 годин тому, yur43 сказав:

Про всяк випадок треба подивитись проводку сонячної частини, вона не повинна замикати на землю.

так виробники СП навпаки пищуть що заземляти треба панелі

Посилання на коментар

6 годин тому, Dmode сказав:

Обмеження по SOC 101% це адекватне відображення, вони свідомо зробили ці 101% і відпрацьовує це налаштування нормально.

А от це нове "Обмеження Напруги Заряду" краще не рухати, бо підгружається воно з неадекватними значеннями. Схоже що не від SNA, випадково до нас попало з якоїсь іншої моделі. Його зміна в кількох користувачів SNA приводила до заборони заряду, яке потім ніяк не лікувалось окрім повного скидання налаштувань. Аналога цього налаштування в старих немає.

Я рухав двічі, після того як зрозумів що воно не адекватне більше не чіпав. Зарядка іде, правда довелось поправляти в старих налаштуваннях. Один раз у мене навіть зявилася опція яка є тіки у 6000, зєднання нуля і замлі!!!, я думав це нові фішки добавили, але потім вони зникли.

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

1 годину тому, Mykola2024 сказав:

так виробники СП навпаки пищуть що заземляти треба панелі

якщо уважно прочитати, то виявиться шо я писав про проводку. А несучі конструкції так, бажано заземлити.

Посилання на коментар

JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму, тільки я незрозумів чи можна раму і мінус зєднати чи це повинно мати роздільні контури заземлення?

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму

Це ви щось не так зрозуміли

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Mykola2024 сказал:

JA Solar рекоментує мінус панелі заземлить, а не тіки раму, тільки я незрозумів чи можна раму і мінус зєднати чи це повинно мати роздільні контури заземлення?

Ооо. І я рекомендую тоді теж. А ремонт інв ми зробим, наша команда вже налаштована і чекає на вас.

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dalet сказав:

Ооо. І я рекомендую тоді теж. А ремонт інв ми зробим, наша команда вже налаштована і чекає на вас.

Цю інструкцію скинула атмосфера моєму продавцю, а він мені коли я запитав чи можна сверлить в рамі додаткові отвори. Вирішив перечитати всю, попав на заземлення.

Безымянный.jpg

JA SOLAR Installation Manual single glass UA_202104.pdf

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

Цю інструкцію скинула атмосфера моєму продавцю, а він мені коли я запитав чи можна сверлить в рамі додаткові отвори. Вирішив перечитати всю, попав на заземлення.

Безымянный.jpg

JA SOLAR Installation Manual single glass UA_202104.pdf 5 \u041c\u0411 · 0 завантажень

я думаю одного мінуса мало, треба для надєжності ще й плюс заземлить.

Якщо серйозно, знайдіть в схемах сучасних гібридів гальванічну розвязку між мережею і МРРТ.

Змінено користувачем yur43
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, yur43 сказав:

я думаю одного мінуса мало, треба для надєжності ще й плюс заземлить.

Якщо серйозно, знайдіть в схемах сучасних гібридів гальванічну розвязку між мережею і МРРТ.

те що неможна заземляти панелі і інвертор одним заземленням я знаю, бо буде КЗ, логічно що нада два заземлення, і ті хто ПЗІП сонячних панелей підключають до загального заземлення при спрацюванні останнього отримають пшик з інвертора.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

38 минут назад, Mykola2024 сказал:

, і ті хто ПЗІП сонячних панелей підключають до загального заземлення при спрацюванні останнього отримають пшик з інвертора.

Ага. Ок. А це хто таку інструкцію прислав?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...