yur43 Опубліковано: 22 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 13 хвилин тому, Dalet сказав: тут експериментатори підвалили))) Офіційно наочно підтвердженно. Не горить)))) Але з гарантії злітає якщо крім PV ще й шина висока, то явний перебор 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 3 часа назад, yur43 сказал: якщо крім PV ще й шина висока, то явний перебор та і морозу немає особо. Хтось дуже прорахувався з панельками) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 21.02.2025 в 12:06, Mykola2024 сказав: JK-BMS Version4.30.0.apkДодаток версії 4,30,0 для JK BMS з прошивкою 15,35 і вище. На 7 андроїд не стає точно бо в мене 7. можливо на 8 і вище. Виложив адміністратор на іншому форумі. www.jk-bms.com/en/News_lists_sort_5_p_1.shtml на 10 андроід не встановлюється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 51 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: на 10 андроід не встановлюється щоб поставить 4,30 нада спочатку 4,28 видалить, тіки тоді стає. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 21.02.2025 в 12:06, Mykola2024 сказав: Додаток версії 4,30,0 для JK BMS з прошивкою 15,35 і вище. На 7 андроїд не стає точно бо в мене 7. можливо на 8 і вище. А яки в ньому покращення? І шо не влаштовує в 4.28.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 1 година тому, JoraBC сказав: А яки в ньому покращення? І шо не влаштовує в 4.28.? 4,30 показує таймери RCV і RFV, і назву поточного режиму Змінено 24 лютого користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) добрий день. от роздумую який взяти, на 5квт Чи 6квт.? ціна не турбує. по потужності вистачає і 5квт. але, як зрозумів 6 кВт має більше функцій. але питання по підключенню на зелений тариф. у мене три фази , автомати на 25а. підключати буду на одну фазу. чи будуть проблеми? і ще питання? десь проскакувала інфа про встановлення плати керування обертами . знову знайти в чаті не можу. можете мене носом тикнути туди чи відповісти. на які кулери ставили, на які радіатори ставили датчики температури . і які налаштування? і який ефект це дало? Змінено 26 лютого користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: у мене три фази , автомати на 25а. підключати буду на одну фазу Десь бачив інформацію, що по 1ф можна віддавати лише 1/3 потужності. Бо мене також цікавить таке питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoldenAndy Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 7 годин тому, Александр Аврамчук сказав: от роздумую який взяти, на 5квт Чи 6квт.? ціна не турбує. по потужності вистачає і 5квт. але, як зрозумів 6 кВт має більше функцій. але питання по підключенню на зелений тариф. у мене три фази , автомати на 25а. підключати буду на одну фазу Як на мене - 6 кВт краще. Потрібно мати запас по потужності, плюс Dalet писав (чи у відосику говорив), що у "шістки" власний блок живлення більш надійний, дитячі хвороби "п'ятірки" вилікувані.... Я собі купив шістку, незважаючи на дозволену потужність на квартиру 5 кВт. Автомат на 25 А - це ж 25 х 230 = 5.75 кВт, плюс у автомата уставка 1.1С, тобто він має витримувати 25 х 1,1 = 27.5А. 27,5 х 230 = 6,325 кВт. Тобто якщо я можу зняти при автоматі 25А 6 кіловат з мережі, то і з інвертора я можу стільки ж попросити своїми споживачами. Але "зелений тариф" - перекреслює багато чого... Тут була інфа, що постачальник вимагає, щоб потужність інвертора дорівнювала дозволеній потужності... Тобто є 5 кВт по фазі - то і інвертор має бути 5 кВт для ЗТ. І таке питання - чи можна ЗТ для однієї фази при трифазному підключенні... Це тре йти ножками до постачальника і задавати всякі питання... Чи можна ЗТ на одну фазу, яка потужність інвертора має бути та все інше. (і я не знаю, трифазний двонаправлений лічильник зрозуміє, якщо по двох фазах буде споживання, а по третій буде генерація?) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 17 хвилин тому, GoldenAndy сказав: чи можна ЗТ для однієї фази при трифазному підключенні Вже взнавав - можна, але потужність інвертора повинна бути 1/3 від дозволеного 3ф підключення. Дозволена 5кВт 3ф мережа не означає, що можна підключити по 5кВт навантаження або віддачу на кожну фазу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 година тому, sanyas15 сказав: Вже взнавав - можна, але потужність інвертора повинна бути 1/3 від дозволеного 3ф підключення. Дозволена 5кВт 3ф мережа не означає, що можна підключити по 5кВт навантаження або віддачу на кожну фазу. виходить, що 6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ при моїх можливостях 3ф ? скільки можна підключити навантаження або віддачу при 5квт 3ф? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serhii Bokun Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) Теж при підключенні ЗТ задавав аналогічне питання і отримав відповідь, що потужність інвертора(ів) не має бути більшою за загальну по 3Ф, на перевищення по фазі не звертають увагу. Головне при віддачі в мережу по фазі дотримуватись потужності 1/3 по договору. По такому принципу підключили без проблем і віддаю в мережу саме по одній фазі. В будь якому випадку вкажете при подачі заявки ЗТ, що технічно обмежете потужність віддачі відповідно до договору. Змінено 26 лютого користувачем Serhii Bokun 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 17 годин тому, Александр Аврамчук сказав: 6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ Саме 6кВт інвертор не пройде по документації при дозволеній потужності 5кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого 21 годину тому, Александр Аврамчук сказав: виходить, що 6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ при моїх можливостях 3ф ? скільки можна підключити навантаження або віддачу при 5квт 3ф? На віддачу можна 1,6 кВт на 1Ф. Щоб підключити вам ЗТ на 6кВт по 1Ф з підведеними 3Ф у вас повинна бути підведена потужність 18кВт 3Ф 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoldenAndy Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Так може так і є... 26.02.2025 в 07:55, Александр Аврамчук сказав: у мене три фази , автомати на 25а. Якщо по кожній фазі 25А - то може і підключена потужність 3 х 5 = 15кВт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 година тому, GoldenAndy сказав: Так може так і є... Якщо по кожній фазі 25А - то може і підключена потужність 3 х 5 = 15кВт Ліпше зазирнути у договір підключення до мережі або ж у паспорт точки розподілу. Бо може бути 25А з договірними 13кВт, а в когось може і 16кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) Добрий день, один форумчанин зробив щось на зразок Smart Load модуля для гібридних інверторів , його сайт solarvampire.net але щоб подружить з люксом цей модуль йому нада файл протоколу даталогера люкса, якщо в когось є будь ласка поділіться, я йому передам. цей пристрій вмикає наприклад бойлер коли є зайве сонце Змінено 1 березня користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня Добрий день.Підкажіть чому акумулятор не хоче заряджатись вище 54в коли soc99%.До 100% зарядка не доходить.Весь час заряджає і заряджає.Акумулятор Felisity Solar LPBF 48200-H(48V,200Ah,10kwh).Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 21 хвилину тому, muzaratti сказав: Добрий день.Підкажіть чому акумулятор не хоче заряджатись вище 54в коли soc99%.До 100% зарядка не доходить.Весь час заряджає і заряджає.Акумулятор Felisity Solar LPBF 48200-H(48V,200Ah,10kwh).Дякую. Можливо акумулятор новий і не збалансований, тоді БМС зберігає стан 99% щоб струм заряду залишався для процесу балансування. По 100% SOC інвертор просто припиняє заряд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 3 минуты назад, yur43 сказал: Можливо акумулятор новий і не збалансований, тоді БМС зберігає стан 99% щоб струм заряду залишався для процесу балансування. По 100% SOC інвертор просто припиняє заряд. Так акумулятор новий.Раніше коли були частіші відключення світла все було гаразд.А зараз я замітив що в його отака проблема.А як його відбалансувати? Адже вольтажу банок не видно.Інвертор також не показує дані банок акумулятора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serhii Bokun Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 22 години тому, МакДо сказав: Ліпше зазирнути у договір підключення до мережі або ж у паспорт точки розподілу. Бо може бути 25А з договірними 13кВт, а в когось може і 16кВт. 100%, на мої 25кВт по паспорту точки розподілу ДТЕК встановлював автомат на 50А зі словами, що зараз всім інсталюють автомати з запасом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 42 хвилини тому, muzaratti сказав: Так акумулятор новий.Раніше коли були частіші відключення світла все було гаразд.А зараз я замітив що в його отака проблема.А як його відбалансувати? Адже вольтажу банок не видно.Інвертор також не показує дані банок акумулятора. Варіант 1. Нічого не робити. Оте балансування до ідеалу, це не ціль. Ціль - нормальна робота батареї, показник - відповідний SOC. Якщо немає стрибків SOC на 0% і 100%, то все нормально працює. Варіант 2. Правити налаштування БМС, з метою зменшення хибного балансування. Самий простий спосіб - підняти поріг початку балансування до 3,45в на банку. Тоді балансування почнеться в зоні зниження струму заряду, відповідно напруга на банках буде актуальнішою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня Юрій дякую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 2 березня Поділитись Опубліковано: 2 березня 20 годин тому, yur43 сказав: Самий простий спосіб - підняти поріг початку балансування Це вірно, але 21 годину тому, muzaratti сказав: як його відбалансувати? Адже вольтажу банок не видно Мабуть, доступу до БМС таки немає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 березня Автор Поділитись Опубліковано: 2 березня 15 хвилин тому, sanyas15 сказав: Мабуть, доступу до БМС таки немає... можливо там пломби, гарантія. Тоді варіант 1. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз