Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, Dalet сказав:

тут експериментатори підвалили)))
Офіційно наочно підтвердженно. Не горить)))) Але з гарантії злітає

якщо крім PV ще й шина висока, то явний перебор

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, yur43 сказал:

якщо крім PV ще й шина висока, то явний перебор

та і морозу немає особо. Хтось дуже прорахувався з панельками)

Посилання на коментар

21.02.2025 в 12:06, Mykola2024 сказав:

JK-BMS Version4.30.0.apkДодаток версії 4,30,0 для JK BMS з прошивкою 15,35 і вище. На  7 андроїд не стає точно бо в мене 7. можливо на 8 і вище. Виложив адміністратор на іншому форумі. 

www.jk-bms.com/en/News_lists_sort_5_p_1.shtml

на 10 андроід не встановлюється

Посилання на коментар

51 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

на 10 андроід не встановлюється

щоб поставить 4,30 нада спочатку 4,28 видалить, тіки тоді стає.

• Лайк 3
Посилання на коментар

21.02.2025 в 12:06, Mykola2024 сказав:

Додаток версії 4,30,0 для JK BMS з прошивкою 15,35 і вище. На  7 андроїд не стає точно бо в мене 7. можливо на 8 і вище.

А яки в ньому покращення? І шо не влаштовує в 4.28.?  

Посилання на коментар

1 година тому, JoraBC сказав:

А яки в ньому покращення? І шо не влаштовує в 4.28.?  

4,30 показує таймери RCV і RFV, і назву поточного режиму

Змінено користувачем yur43
Посилання на коментар

добрий день. от роздумую який взяти, на 5квт Чи 6квт.? ціна не турбує. по потужності вистачає і 5квт.  але, як зрозумів 6 кВт має більше функцій. але питання по підключенню на зелений тариф. у мене три фази , автомати  на 25а. підключати буду на одну фазу. чи будуть проблеми? 

і ще питання? десь проскакувала інфа про встановлення плати керування обертами . знову знайти в чаті не можу. можете мене носом тикнути туди чи відповісти. на які кулери ставили, на які радіатори ставили датчики температури . і які налаштування? і який ефект це дало? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

у мене три фази , автомати  на 25а. підключати буду на одну фазу

Десь бачив інформацію, що по 1ф можна віддавати лише 1/3 потужності. Бо мене також цікавить таке питання.

Посилання на коментар

7 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

от роздумую який взяти, на 5квт Чи 6квт.? ціна не турбує. по потужності вистачає і 5квт.  але, як зрозумів 6 кВт має більше функцій. але питання по підключенню на зелений тариф. у мене три фази , автомати  на 25а. підключати буду на одну фазу

Як на мене - 6 кВт краще. Потрібно мати запас по потужності, плюс Dalet писав (чи у відосику говорив), що у "шістки" власний блок живлення більш надійний, дитячі хвороби "п'ятірки" вилікувані....
Я собі купив шістку, незважаючи на дозволену потужність на квартиру 5 кВт. Автомат на 25 А - це ж 25 х 230 = 5.75 кВт, плюс у автомата уставка 1.1С, тобто він має витримувати 25 х 1,1 = 27.5А. 27,5 х 230 = 6,325 кВт.
Тобто якщо я можу зняти при автоматі 25А 6 кіловат з мережі, то і з інвертора я можу стільки ж попросити своїми споживачами.

Але "зелений тариф" - перекреслює багато чого... Тут була інфа, що постачальник вимагає, щоб потужність інвертора дорівнювала дозволеній потужності... Тобто є 5 кВт по фазі - то і інвертор має бути 5 кВт для ЗТ.

І таке питання - чи можна ЗТ для однієї фази при трифазному підключенні... Це тре йти ножками до постачальника і задавати всякі питання... Чи можна ЗТ на одну фазу, яка потужність інвертора має бути та все інше. (і я не знаю, трифазний двонаправлений лічильник зрозуміє, якщо по двох фазах буде споживання, а по третій буде генерація?)

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, GoldenAndy сказав:

чи можна ЗТ для однієї фази при трифазному підключенні

Вже взнавав - можна, але потужність інвертора повинна бути 1/3 від дозволеного 3ф підключення.

Дозволена 5кВт 3ф мережа не означає, що можна підключити по 5кВт навантаження або віддачу на кожну фазу.

Посилання на коментар

1 година тому, sanyas15 сказав:

Вже взнавав - можна, але потужність інвертора повинна бути 1/3 від дозволеного 3ф підключення.

Дозволена 5кВт 3ф мережа не означає, що можна підключити по 5кВт навантаження або віддачу на кожну фазу.

виходить, що  6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ при моїх можливостях 3ф ? 

скільки можна підключити навантаження або  віддачу при 5квт 3ф? 

Посилання на коментар

Теж при підключенні ЗТ задавав аналогічне питання і отримав відповідь, що потужність інвертора(ів) не має бути більшою за загальну по 3Ф, на перевищення по фазі не звертають увагу. Головне при віддачі в мережу по фазі дотримуватись потужності 1/3 по договору. По такому принципу підключили без проблем і віддаю в мережу саме по одній фазі.

В будь якому випадку вкажете при подачі заявки ЗТ, що технічно обмежете потужність віддачі відповідно до договору.

Змінено користувачем Serhii Bokun
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

17 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ

Саме 6кВт інвертор не пройде по документації при дозволеній потужності 5кВт.

Посилання на коментар

21 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

виходить, що  6кВт інвертор я не зможу підключити до ЗТ при моїх можливостях 3ф ? 

скільки можна підключити навантаження або  віддачу при 5квт 3ф? 

На віддачу можна 1,6 кВт на 1Ф.
Щоб підключити вам ЗТ на 6кВт по 1Ф з підведеними 3Ф у вас повинна бути підведена потужність 18кВт 3Ф

• Лайк 2
Посилання на коментар

Так може так і є... 

26.02.2025 в 07:55, Александр Аврамчук сказав:

у мене три фази , автомати  на 25а.

Якщо по кожній фазі 25А - то може і підключена потужність 3 х 5 = 15кВт

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, GoldenAndy сказав:

Так може так і є... 

Якщо по кожній фазі 25А - то може і підключена потужність 3 х 5 = 15кВт

Ліпше зазирнути у договір підключення до мережі або ж у паспорт точки розподілу. Бо може бути 25А з договірними 13кВт, а в когось може і 16кВт.

Посилання на коментар

Добрий день, один форумчанин зробив щось на зразок Smart Load модуля для гібридних інверторів , його сайт solarvampire.net

але щоб подружить з люксом цей модуль йому нада  файл протоколу даталогера люкса, якщо в когось є будь ласка поділіться, я йому передам.

цей пристрій вмикає наприклад бойлер коли є зайве сонце

sv.jpg

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

Добрий день.Підкажіть чому акумулятор не хоче заряджатись вище 54в коли soc99%.До 100% зарядка не доходить.Весь час заряджає і заряджає.Акумулятор Felisity Solar LPBF 48200-H(48V,200Ah,10kwh).Дякую.

Посилання на коментар

21 хвилину тому, muzaratti сказав:

Добрий день.Підкажіть чому акумулятор не хоче заряджатись вище 54в коли soc99%.До 100% зарядка не доходить.Весь час заряджає і заряджає.Акумулятор Felisity Solar LPBF 48200-H(48V,200Ah,10kwh).Дякую.

Можливо акумулятор новий і не збалансований, тоді БМС зберігає стан 99% щоб струм заряду залишався для процесу балансування. По 100% SOC інвертор просто припиняє заряд.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, yur43 сказал:

Можливо акумулятор новий і не збалансований, тоді БМС зберігає стан 99% щоб струм заряду залишався для процесу балансування. По 100% SOC інвертор просто припиняє заряд.

Так акумулятор новий.Раніше коли були частіші відключення світла все було гаразд.А зараз я замітив що в його отака проблема.А як його відбалансувати?  Адже вольтажу банок не видно.Інвертор також не показує дані банок акумулятора.

Посилання на коментар

22 години тому, МакДо сказав:

Ліпше зазирнути у договір підключення до мережі або ж у паспорт точки розподілу. Бо може бути 25А з договірними 13кВт, а в когось може і 16кВт.

100%, на мої 25кВт по паспорту точки розподілу ДТЕК встановлював автомат на 50А зі словами, що зараз всім інсталюють автомати з запасом

Посилання на коментар

42 хвилини тому, muzaratti сказав:

Так акумулятор новий.Раніше коли були частіші відключення світла все було гаразд.А зараз я замітив що в його отака проблема.А як його відбалансувати?  Адже вольтажу банок не видно.Інвертор також не показує дані банок акумулятора.

Варіант 1. Нічого не робити. Оте балансування до ідеалу, це не ціль. Ціль - нормальна робота батареї, показник - відповідний SOC. Якщо немає стрибків SOC на 0% і 100%, то все нормально працює.

Варіант 2. Правити налаштування БМС, з метою зменшення хибного балансування. Самий простий спосіб - підняти поріг початку балансування до 3,45в на банку. Тоді балансування почнеться в зоні зниження струму заряду, відповідно напруга на банках буде актуальнішою.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 годин тому, yur43 сказав:

Самий простий спосіб - підняти поріг початку балансування

Це вірно, але 

21 годину тому, muzaratti сказав:

як його відбалансувати?  Адже вольтажу банок не видно

Мабуть, доступу до БМС таки немає...

Посилання на коментар

15 хвилин тому, sanyas15 сказав:

Мабуть, доступу до БМС таки немає...

можливо там пломби, гарантія.

Тоді варіант 1.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...