Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, OlegYAVA сказав:

Я так розумію, ви використовуєте нічний тариф, а розряд батареї вдень розтягуєте сонцем?

Так, батарея заряджається вночі до кількості енергії необхідної при даному прогнозі на сонце. Тобто в батареї резервується місце під сонце. Відсотків 30 є для маневру, якщо сонця буде більше то згенерує в мережу. 

2 години тому, OlegYAVA сказав:

Коли вимкнуть світло і стоїть двонаправлений лічильник і увімкнена генерація в мережу - інвертор буде намагатися щось віддавати? 

Без мережі інвертор не буде її використовувати.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 годин тому, OlegYAVA сказав:

Мої міркування - за відсутності вхідної напруги він буде просто чекати, бо не буде мати сигналу, на основі якого може модулювати свою синусоїду на віддачу

Мають відключатись від зовнішньої мережі, бо є загальноприйняті стандарти щодо anti-islanding, де найдовший час в який інвертор має визначити що він перетворився в "острів" і відключитись від зовнішньої мережі - це 2 секунди.

image.png.89cd12e1252c9842355b27fbadb99e37.png

Але якщо у вашій мережі є інші інвертори які можуть експортувати, то може і не відключитись. В мережі є наукові статті на цю тему, де приводять еспериментальні випадки коли інвертори в одній мережі не відключались і продовжувався експорт. Залежить від того як в інверторі реалізований anti-islanding захист.

Змінено користувачем Dmode
Посилання на коментар

8 годин тому, Dmode сказав:

Мають відключатись від зовнішньої мережі, бо є загальноприйняті стандарти щодо anti-islanding, де найдовший час в який інвертор має визначити що він перетворився в "острів" і відключитись від зовнішньої мережі - це 2 секунди.

image.png.89cd12e1252c9842355b27fbadb99e37.png

Але якщо у вашій мережі є інші інвертори які можуть експортувати, то може і не відключитись. В мережі є наукові статті на цю тему, де приводять еспериментальні випадки коли інвертори в одній мережі не відключались і продовжувався експорт. Залежить від того як в інверторі реалізований anti-islanding захист.

а це цікаво... бо поки я один планую надлишки віддавати, але поряд ще один хлопець, як і я, хоче перетворити мережі садового товариства на мегаакумулятор. в такому разі доведеться поставити АВР, щоб відсікав від зовн. мереж

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, OlegYAVA сказал:

а це цікаво... бо поки я один планую надлишки віддавати, але поряд ще один хлопець, як і я, хоче перетворити мережі садового товариства на мегаакумулятор. в такому разі доведеться поставити АВР, щоб відсікав від зовн. мереж

Спустіться вже на землю. Якби інвертори могли по входу ненароком піднімати мережі. Це би вже сталося .....

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dalet сказав:

Спустіться вже на землю. Якби інвертори могли по входу ненароком піднімати мережі. Це би вже сталося .....

так мені й не треба підіймати, мені треба щоб при відключенні інвертор працював суто на будинок

Посилання на коментар

22 минуты назад, OlegYAVA сказал:

так мені й не треба підіймати, мені треба щоб при відключенні інвертор працював суто на будинок

коли ви бачите біле. ви не з першого разу вірите в те що воно біле?

Інвернтор не може видавати в мережу коли там нема мережі - так написано повсюди, так сказано всіми.... А ви все одно - ой, а як дасть..... НЕ ДАСТЬ. якщо звісно все вірно підключено, а як не вірно, теж не дасть (згоре)

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, OlegYAVA сказав:

мені треба щоб при відключенні інвертор працював суто на будинок

Скоріше за все так і буде, бо для виникнення ситуації коли алгоритм захисту від anti-islanding в інверторі не спрацював, треба щоб значення поглинання мережі зі значенням генерації інвертора встанововилося б у певному співвідношенні. Це ближче до лабораторних умов, ніж до Вашої ситуації з мережею СТ.

17 хвилин тому, Dalet сказав:

Інвернтор не може видавати в мережу коли там нема мережі

Якщоб не міг, не існувало би стандартів по anti-islanding, призначення яких полягає в запобіганні ситуаціям, коли розподілена генерація продовжує живити окрему частину мережі (острів), яка відокремилась від основної електромережі.

25 хвилин тому, Dalet сказав:

ак написано повсюди, так сказано всіми

Ось приклад наукової статті де проводились тести, і було показано в яких умовах  anti-islanding алгоритм інвертора може не спрацювати.

image.png.7d9a0c94c6e2d964806182a682147f9e.png

Ось висновки

image.png.3e9bd9e281590b4d612306a276dee078.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, Dmode сказав:

Скоріше за все так і буде, бо для виникнення ситуації коли алгоритм захисту від anti-islanding в інверторі не спрацював, треба щоб значення поглинання мережі зі значенням генерації інвертора встанововилося б у певному співвідношенні. Це ближче до лабораторних умов, ніж до Вашої ситуації з мережею СТ.

Якщоб не міг, не існувало би стандартів по anti-islanding, призначення яких полягає в запобіганні ситуаціям, коли розподілена генерація продовжує живити окрему частину мережі (острів), яка відокремилась від основної електромережі.

Ось приклад наукової статті де проводились тести, і було показано в яких умовах  anti-islanding алгоритм інвертора може не спрацювати.

image.png.7d9a0c94c6e2d964806182a682147f9e.png

Ось висновки

image.png.3e9bd9e281590b4d612306a276dee078.png

Все ваши научные статьи и логика не работают, потому что так сказал всезнающий продаван 

Посилання на коментар

4 часа назад, ЯД сказал:

Все ваши научные статьи и логика не работают, потому что так сказал всезнающий продаван 

О, читаэ. А клявся шо ніч не буде. Балабол)))

Бери зроби і докажи зворотнє. Зможеш? Чи балабол вовіки?

Посилання на коментар

8 минут назад, ЯД сказал:

Далет - не цитируйте меня, я все равно не увижу вашего сверхумного высера

.....да увидит незрячий. Может и ума потом прибудет.... потом...

Посилання на коментар

19 годин тому, Dmode сказав:

значить я прававильно зробив що поставив в автоматичному перемикачі фаз, який стоїть перед інвертором, паузу в 5с між перемиканнями фаз і стіки ж на затримку на повторне включення, люксу вистачає цього часу щоб вкурити що він офлайн і відрубатися від гріда. Правде в мене поки немає панельок і режим гібрид вимкнений.

Змінено користувачем Mykola2024
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Доброго ранку, шановні гуру, потрібна Ваша допомога маємо інвертор Luxpower SNA 3-6k в парі з батареєю Dyness DL5.0C, і все працю неначе добре (розряд, перемикання, інвертор бачить параметри батареї) окрім... інвертор не заряджає батарею, хоча після першрго налаштування все було нормально (перестало працювати після вимкнення інвертора, без зміни параметрів). В режимі швидкого заряджання все працює. Може хтось підказати де я прогавив, можливо хтось згодиться налаштувати дистанційно (не безкоштовно). Заздалегіть дякую, усім гарного дня і мирного неба. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Roman Kotenko сказав:

Може хтось підказати де я прогавив

Згідно ваших поточних налаштувань, поки soc не опуститься нижче 20% заряд не почнеться.

• Лайк 3
Посилання на коментар

8 минут назад, Roman Kotenko сказал:

Доброго ранку, шановні гуру, потрібна Ваша допомога маємо інвертор Luxpower SNA 3-6k в парі з батареєю Dyness DL5.0C, і все працю неначе добре (розряд, перемикання, інвертор бачить параметри батареї) окрім... інвертор не заряджає батарею, хоча після першрго налаштування все було нормально (перестало працювати після вимкнення інвертора, без зміни параметрів). В режимі швидкого заряджання все працює. Може хтось підказати де я прогавив, можливо хтось згодиться налаштувати дистанційно (не безкоштовно). Заздалегіть дякую, усім гарного дня і мирного неба. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

потрібно розрядити акб до 89% і піде заряд

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

49 хвилин тому, Dmode сказав:

Згідно ваших поточних налаштувань, поки soc не опуститься нижче 20% заряд не почнеться.

То правильно буде поставити 90-95% відсотків?

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Roman Kotenko сказав:

То правильно буде поставити 90-95% відсотків?

початок заряду вище 90% не дасть, а кінець можна і 100%

• Лайк 1
Посилання на коментар

Підкажіть, як подружити LuxPower6000 з JK-BMS PB2A16S20P. Все працює, заряджає, розряджає, але ні по CAN ні по RS один одного не бачить. В Dalet-а в кіно все само підключилося, а в житті все трохи складніше))

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Serg_Nikol сказав:

Підкажіть, як подружити LuxPower6000 з JK-BMS PB2A16S20P. Все працює, заряджає, розряджає, але ні по CAN ні по RS один одного не бачить. В Dalet-а в кіно все само підключилося, а в житті все трохи складніше))

На бмс выберете протокол люкспавер

Ну и тип батареи литий

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Полистав 20 сторінок теми, відповідь про сенс життя не найшов.

Запитаю

SNA 6000 Мануал каже 4000+4000w сонця можна згодувати.

Я так розумію фактичних 4000w на стрінг.

6кВт піде в мережу по ЗТ.

Ще 2 буде зарядка акб і на споживання інвертора чи на живлення ESP

Десь так?

По панелях, є дах, з орієнтацією схилу на південь 6х10м

Два ряди лізе по 8 панелей 600 ватних  (2382×1134×30 mm) 

І головне їжачка не вродити поки витягну на дах з кумом, 430 ватні щось не виходить у мене красиво розкласти на цю потужність

Номінал 4,9кВт а  фактично аби було 3,7 за доброї погоди, я собі так уявляю.

Для початку один стрінг, як треба буде додам ще один.

Покритикуйте моє бачення реальності.

Посилання на коментар

2 години тому, mgo сказав:

Покритикуйте моє бачення реальності.

Та нема що критикувати, бо це хороший план. Головне щоб реалізація також була хорошою.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Гг реалізація, як для себе, головге жабу задушити, щоб на саморізах не економити.

Вагаюся дві чи три направояючі ставити під панелі на 2.4м.

Хоча у мануалах до панелі вказують по дві, з певним навантаженням на панель.

Але які навантаження у нас, без поняття.

І вітерець останніми роками нівроку, в сусідів шифер на днях поздував.

Посилання на коментар

2 години тому, mgo сказав:

Але які навантаження у нас, без поняття.

Навантаження в нас далека менші від тих, що витримує панель на двох профілях. Якщо в числах, то на двох профілях панель, лежачи горизонтально, витримує 0.5м мокрого снігу.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...