Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 23 години тому, Dalet сказав: зараз рідний акум люкса 1000дол а в серпні коли я замовляв eve на нконі цей акум напевно усі 2000$ стояв , такщо тоді варіант покупки фабричного намертво відпав. Змінено 25 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 34 минуты назад, Mykola2024 сказал: а в серпні коли я замовляв eve на нконі цей акум напевно усі 2000$ стояв , такщо тоді варіант покупки фабричного намертво відпав. А в березні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 25 хвилин тому, Dalet сказав: А в березні? у березні я ще на маста 2кВт дивився, потім на 3кВт, потім на версію про, потім перейшов на NetproPhaeton 3000м потім на NetproPhaeton 5000 , і якби гроші не лижали на депозиті то купив би я напевно собі маста на 2кВт , бо тоді я ще не знав ні про підмішування ні про високовольтні мппт , кан шини і т. д., все це я почав взнавати коли уже ціни пішли в космос , а гроші на покупку інвертора були на депозиті, а депозит аж у вересні закрився, до того часу я вже вивчив всі нюанси і види інверторів і їх роботу , але до останьго не міг вибрати між люксом і NetproPhaeton ІІ 5000. але функціонал люкса і 0 обзорів про NetproPhaeton переважило на сторону люкса. Я двічі ледь не купив бмс на 24в звичайну ще до покупки інвертора але чуйка зупинила, і я взяв собі за правило спочатку інвертор потім акб потім бмс. Змінено 25 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 5 минут назад, Mykola2024 сказал: у березні я ще на маста 2кВт дивився, так чого тоді порівнювати......, це ж не батарейка винна.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 4 хвилини тому, Dalet сказав: так чого тоді порівнювати......, це ж не батарейка винна.... так яж не кажу що батарейка винна , якби ці знання якими я володію зараз та мені дали у березні..., але як то кажуть "знав би де впадеш соломки постелив би", а так я ж не оракул майбутнього незнаю , тай у березні всеодно на акб не вистачило б грошей тіки на інвертор або тіки на акб , несудилося мені це все купити у березні по цілому ряду факторів, але і то добре що всетаки зробив, тепер радію і відкладаю на панельки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, Mykola2024 сказав: якби ці знання якими я володію зараз та мені дали у березні..., 24.12.2024 в 05:59, Dalet сказав: 23.12.2024 в 23:16, Maxuap сказав: Роман, хоть и очень специфический человек, но несет правильный контент и посыл в массы Сначала я хотел научить их думать, теперь я понял что им это не нужно. Змінено 25 грудня 2024 користувачем vbb це я до чого.... спілкування допомогає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 час назад, vbb сказал: Десь так воно і працює. З усіх щілей - блекаут буде ще.ще.ще.... Ні. Чекають. А потім - ой,вей,ай бариги ціни підняли...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) Поможіть розібратися з режимом байпас, в настройках "напруга розряду з мережею - 55в" але інвертор коли є світло постійно тягне і з мережі і з акб і нехоче переходить в байпас, на батареї 53,4В, що я роблю нетак? Змінено 25 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 годину тому, Mykola2024 сказав: Поможіть розібратися з режимом байпас, в настройках "напруга розряду з мережею - 55в" але інвертор коли є світло постійно тягне і з мережі і з акб і нехоче переходить в байпас, на батареї 53,4В, що я роблю нетак? Все инверторы всегда тянут с батареи на свои нужды около 10Вт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 11 минут назад, ЯД сказал: Все инверторы всегда тянут с батареи на свои нужды около 10Вт За останній місяць це питання вже 10-тий раз на очі попадає, як не тут так ще де. Може якийсь FAQ в шапку теми зліпити і закріпити? чи легких шляхів ми не шукаєм, і срач назавжди? Змінено 25 грудня 2024 користувачем mgo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) В режимі байпаса інвертор повинен відключитися від акб а він туди не переходить чогось, а так як флоад теж не робить батарея постійно розряжається, зробив як в в одном мануалі по настройці Цитата On grid EOD voltage: Припинення розряджання АКБ коли мережа присутня. Якщо встановлено ‘Discharge control’ за ‘Accroding to voltage’, коли напруга на АКБ нижча ніж встановлена напруга, інвертор перейде в режим bypass. Коли напруга на АКБ вища ніж (EOD voltage+3В) , тоді інвертор повернеться до розряджання АКБ я в свого ніразу небачив режим байпас, як його туди загнати? Змінено 25 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 годину тому, mgo сказав: За останній місяць це питання вже 10-тий раз на очі попадає, як не тут так ще де. Може якийсь FAQ в шапку теми зліпити і закріпити? чи легких шляхів ми не шукаєм, і срач назавжди? Может. А срач с чего? Или вы про беспорядок и повторение одного и того же? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, Mykola2024 сказав: В режимі байпаса інвертор повинен відключитися від акб а він туди не переходить чогось, а так як флоад теж не робить батарея постійно розряжається, зробив як в в одном мануалі по настройці я в свого ніразу небачив режим байпас, як його туди загнати? Нагрузку прицепите, он же питать кого то должен. Но свои 60Вт он будет хавать. Около 10 с батареи остальное из сети Змінено 25 грудня 2024 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) . Змінено 25 грудня 2024 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) Цитата Но свои 60Вт он будет хавать це я знаю , неможе ж він від космічної енергії живитися. згідно інструкції яку я описав вище він повинен перейти в байпас як на картинці де зображено режим байпас, але в мене він завджи як на другій AC Charge В інчих інверторах є окрема опція байпас яку можна включить чи виключить , а тут як такої настройки немає, тіки комбінація інчих. Змінено 25 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mgo Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 час назад, ЯД сказал: А срач с чего? Или вы про беспорядок и повторение одного и того же? Кожен новий і нетільки новий власник люкса люто гонить на продавця і на люкса за відсутність аку інсталятора, нерозуміє чому інаертор показує 15 ват з акб, як підключити його самопальний акб по кан, що то за дрейф сох. І багато тих самих питань піднімаються по колу вже сторінок під 100. І вцьому всьому щось гайти дуже важко. Хоча навіть з покроковою документацією її ніхто нечитає( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 47 хвилин тому, mgo сказав: Кожен новий і нетільки новий власник люкса люто гонить на продавця і на люкса за відсутність аку інсталятора, нерозуміє чому інаертор показує 15 ват з акб, як підключити його самопальний акб по кан, що то за дрейф сох. І багато тих самих питань піднімаються по колу вже сторінок під 100. І вцьому всьому щось гайти дуже важко. Хоча навіть з покроковою документацією її ніхто нечитає( Ну как в современных социалках) Люди не любят читать. Хотя тут 100 страниц - это точно никто не будет читать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 26 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2024 (змінено) 13 годин тому, ЯД сказав: Ну как в современных социалках) Люди не любят читать. Хотя тут 100 страниц - это точно никто не будет читать Я перечитував усе з початку і до кінця, ще в літку до покупки інвертора щоб знати з чим матиму справу, тоді було десь 70 сторінок, але від такого обєму все перемішалось в голові, щось запамятав щось ні , щось перепутав, тому перепитую по другому кругу, бо перечитувать знов усе спочатку здоров'я не вистачить Змінено 26 грудня 2024 користувачем Mykola2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 (змінено) 25.12.2024 в 18:49, Mykola2024 сказав: я в свого ніразу небачив режим байпас, як його туди загнати? Потрібно вибрати: контроль розряду відповідно до напруги, а не SOC Коли напруга на АКБ буде менша ніж виставлена в пункті "напруга зупинки розряду з мережею" побачите режим байпасу, навіть при відключенні мережі все тухне на кілька секунд. В мене при напрузі понад 52в не бере з мережі, а нижче 51,5 не бере з батареї, налаштування такі: напруга підтримуючого заряду (52в) - при напрузі більше параметру флоат інвертор з мережі не бере. напруга початку заряду від мережі (51в) - коли напруга на АКБ менша встановленої починається її заряд напруга кінця заряду від мережі (52,5в) - при досягнені цієї напруги зарядка, від мережі, зупиняється напруга зупинки розряду з мережею (51,5в) - якщо напруга на акб менша встановленої з батареї не бере нічого, за наявності мережі за такої настройки маю запас на відкючення і є куди лити при появі сонця, а при сильно розрядженій батареї трохи заряджаємо від мережі. Змінено 27 грудня 2024 користувачем Roma_od Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 (змінено) 1 годину тому, Roma_od сказав: Потрібно вибрати: контроль розряду відповідно до напруги, а не SOC Коли напруга на АКБ буде менша ніж виставлена в пункті "напруга зупинки розряду з мережею" побачите режим байпасу, навіть при відключенні мережі все тухне на кілька секунд. В мене при напрузі понад 52в не бере з мережі, а нижче 51,5 не бере з батареї, налаштування такі: напруга підтримуючого заряду (52в) - при напрузі більше параметру флоат інвертор з мережі не бере. напруга початку заряду від мережі (51в) - коли напруга на АКБ менша встановленої починається її заряд напруга кінця заряду від мережі (52,5в) - при досягнені цієї напруги зарядка, від мережі, зупиняється напруга зупинки розряду з мережею (51,5в) - якщо напруга на акб менша встановленої з батареї не бере нічого, за наявності мережі за такої настройки маю запас на відкючення і є куди лити при появі сонця, а при сильно розрядженій батареї трохи заряджаємо від мережі. В мене хохма, хотів байпас а заробив флоад ржу неможу , який як я думав не працює що я йому не робив. аж тепер я потрохи вїзджаю в логіку люкса у мене напруга зупинки розряду з мережі стоїть 55в але інвертор постійно брав з акб і з мережі одночасно, а тепер і флоад робить і байпас а вчора все це не працювало, я нічого сьодня не робив і сьогоді все само заробило?????????? очевидно якась вчорашня зміна потребувала перезапуску інвертора бо бмс не вимикав.Скоро обзаведусь акаунтом інсталятора і не буду бігати в коридор і стояти буквою зю коло інвертора. Змінено 27 грудня 2024 користувачем Mykola2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 45 хвилин тому, Mykola2024 сказав: я нічого сьодня не робив і сьогоді все само заробило?????????? очевидно якась вчорашня зміна потребувала перезапуску інвертора бо бмс не вимикав. Для того щоб зміни запрацювали потрібно щоб програма пройшла ці значення, тобто потрібен час, а якщо хочете пришвидчити, тоді перезавантаження. 48 хвилин тому, Mykola2024 сказав: Скоро обзаведусь акаунтом інсталятора і не буду бігіти в коридор і стояти буквою зю коло інвертора. Навіщо? Тих налаштувань, що доступні через user-акаунт, цілком достатньо. Більша кількість налаштувань доступна з додатку смартфона при локальному підключенні і не потрібні ні які акаунти. Локальне підключення застосовував коли хтів змінити напругу виходу інвертора і для зміни прошивки. А с приводу доступу до розширених налаштувань, не лізьте туди куди не надав доступ виробник, як то кажуть "не заважайте техніці працювати" без образ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 (змінено) 38 хвилин тому, Roma_od сказав: Більша кількість налаштувань доступна з додатку смартфона при локальному підключенні і не потрібні ні які акаунти. Локальне підключення застосовував коли хтів змінити напругу виходу інвертора і для зміни прошивки. А с приводу доступу до розширених налаштувань, не лізьте туди куди не надав доступ виробник, як то кажуть "не заважайте техніці працювати" без образ. У мене 7 індроїд додаток не стає, а з приводу розширених то там немає нічого нового що і так можна настроїти кнопками на інверторі , щойно отримав доступ добавив свого інвертора перешарив усе і нічого там такого чого немає в меню інвертора не знайшов такщо то не розширені а стандартні , тіки щоб настроїть кнопками мені нада взутись одітись іти в прохолодний коридор і нагинатися буквою зю через спинку дивана і стояти клацать в такій позі, якщо є можливість настроїть віддалено значить нею треба користуватить і я 10 думаю і перепитую якщо це стосується небезпечних маніпуляцій ,якби там реально були якісь сховані опції зміна яких вела до виходу з ладу (тіпа настройок біоса на компі) ніякий дурень не давав би мені до них доступ, якщо юзер баран то він спалить кнопками і без акаунта інсталятора. Флоат працює байпас працює, більше бігать в коридор не нада я задоволений як слон. Дякую за допомогу. Змінено 27 грудня 2024 користувачем Mykola2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 Єдине налаштування якого не вистачає у веб-інтерфейсі це "напруга підтримуючого заряду", це питання до розробників. А інші налаштування, що є в меню інвертора та відсутні в веб-інтерфейсі потрібно налаштувати лише один раз, при першому налаштуванні. От навіщо Вам дистанційно міняти ємність батареї чи налаштування МППТ? Все одно, коли Ви його налаштуєте під себе, то тицяти налаштування набридне досить швидко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 12 годин тому, Roma_od сказав: Єдине налаштування якого не вистачає у веб-інтерфейсі це "напруга підтримуючого заряду", це питання до розробників. Так воно є, для свинця , а якщо у вас літій то цей параметр задається не інвертором а в бмс параметр Vol.Cell RFV. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) del Змінено 28 грудня 2024 користувачем Roma_od втратив актуальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз