Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

27 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

тепер сиди вичитуй як бмс прошить, замкнуте коло блін.

А що заряд по SOC краще чим по вольтажу? я тут наче вичитував що по вольтажу краже

По вольтажу есть ограничение. Максимум можно поставить старт с 52 В

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

недопомогло, знов догнало до 100% і вирубилась зарядка

1257609316_.thumb.jpg.d3f00032ffb441022191a6f18f009a21.jpg

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

недопомогло, знов догнало до 100% і вирубилась зарядка

Що не допомогло?

Перепрошили бмс на 15.35?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmode сказав:

Що не допомогло?

Перепрошили бмс на 15.35?

недопомогло підняття напруги початку заряду до 55,7в, зараз акб 53,7 а заряд не іде. бо уже 100%

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Mykola2024 сказав:

недопомогло підняття напруги початку заряду до 55,7в, зараз акб 53,7 а заряд не іде. бо уже 100%

Це і не мало допомогти, бо причина відключення при перевищенні рівня сок100 в глючній прошивці бмс.

Змінено користувачем Dmode
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmode сказав:

Це і не мало допомогти, бо причина відключення при перевищенні рівня сок100 в глючній прошивці бмс.

ясно, тепер займусь питанням перепрошивки, дякую

Посилання на коментар

Обманув я бмс, знач міняю значення ємності в бмс, показник SOC падає до 73%, і в інверторі в розділі напруги заряду для свинця поставив напругу 56в нищу чим в бмс значення SOC-100% Volt 3,58=57,28в загальних, і зараз інвертор тримає 56,1 і комірки балансуються. от тіки я нерозумію чому інвертор бере значення напруги заряду не з бмс RCV а з розділу зарядки свинця інвертора??? хоча в інверторі стоїть тип акб літій а не свинець. Це уже явно глюк інвертора а не бмс. на інверторі я прошивку поставив останню вчора.

Безымянный.jpg

Посилання на коментар

16 годин тому, Mykola2024 сказав:

напругу 56в нищу чим в бмс значення SOC-100%

Таким чином бмс ніколи не досягне стану SOC100%, і завжди буде тримати батарею на обмеженому інвертором рівні. Про флоат режим з такими налаштуваннями не може бути й мови.

16 годин тому, Mykola2024 сказав:

Це уже явно глюк інвертора а не бмс. на інверторі я прошивку поставив останню вчора.

Скоріше фітча, можливо з міркувань безпеки зробили обмеження по найменьшому значенню. А те, що це глобальне налаштування обмеження по напрузі знаходиться в розділі "свинець" - черговий приклад "недопиленості" дизайну структури керування люкса.

Змінено користувачем Dmode
Посилання на коментар

5 годин тому, Dmode сказав:

Таким чином бмс ніколи не досягне стану SOC100%, і завжди буде тримати батарею на обмеженому інвертором рівні. Про флоат режим з такими налаштуваннями не може бути й мови.

я подождав поки комірки збалансуються 4 години пішло, і понизив SOC100% до поточної напруги, тепер акб 100% і не заряджається, але прошивать бмс буду бо це автоматизація на рівні "кнопку нажав мішок на плечах" мене це не влаштовує, уже найшов де перехідник купить недорого, витої пари в мене завались дотягну до компа з віранди без проблем.

5 годин тому, Dmode сказав:

Скоріше фітча, можливо з міркувань безпеки зробили обмеження по найменьшому значенню. А те, що це глобальне налаштування обмеження по напрузі знаходиться в розділі "свинець" - черговий приклад "недопиленості" дизайну структури керування люкса.

можна кенешно люкса заплювати але на відміну від інчих тут хоч кожен у кого є смантфон може легко оновить ПО інвертора незнімаючи з стіни і не купуючи всякі перехідники і не вичитувати місяць як це робиться чи взагалі везти в сервіс щоб з новим по усунули якийсь баг, але що до логіки керування і ергономіки налаштувань вони перемудрили, гнучко зроблено але жесть не інтуїтивно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 часов назад, Mykola2024 сказал:

можна кенешно люкса заплювати але на відміну від інчих тут хоч кожен у кого є смантфон може легко оновить ПО інвертора незнімаючи з стіни і не купуючи всякі перехідники і не вичитувати місяць як це робиться чи взагалі везти в сервіс щоб з новим по усунули якийсь баг, але що до логіки керування і ергономіки налаштувань вони перемудрили, гнучко зроблено але жесть не інтуїтивно.

Завжди щось заважа поганому танцору)))

Посилання на коментар

В 14.12.2024 в 12:04, Dmode сказал:

Скоріше фітча, можливо з міркувань безпеки зробили обмеження по найменьшому значенню. А те, що це глобальне налаштування обмеження по напрузі знаходиться в розділі "свинець" - черговий приклад "недопиленості" дизайну структури керування люкса

Що цікаво. Сеплос, топ бмс, дайнес, хінаесс - з ними питань нема. Фелісіті, вольтсмайл - вже цікаво. І Джиконг - все чере ж....пу. 

А винен люкс

Змінено користувачем Dalet
Посилання на коментар

6 годин тому, Dalet сказав:

Що цікаво. Сеплос, топ бмс, дайнес, хінаесс - з ними питань нема. Фелісіті, вольтсмайл - вже цікаво. І Джиконг - все чере ж....пу. 

Саме смішно що я вибирав між сеплосом і джіконгом, нажаль тоді я важав джіконг ідеальним вибором особливо враховуючи різницю в ціні,  ціна фактично зіграла вирішальну роль, тай після користуванням джіконгом у електровеліку у мене не було заувежень до джіконга, про баги в інверторні я тоді незнав тай подумати неміг що може бути так косо.  Але прошивка все виправить так що гадаю чинка стоїть вичинки.

Посилання на коментар

29 минут назад, Mykola2024 сказал:

Саме смішно що я вибирав між сеплосом і джіконгом, нажаль тоді я важав джіконг ідеальним вибором особливо враховуючи різницю в ціні,  ціна фактично зіграла вирішальну роль, тай після користуванням джіконгом у електровеліку у мене не було заувежень до джіконга, про баги в інверторні я тоді незнав тай подумати неміг що може бути так косо.  Але прошивка все виправить так що гадаю чинка стоїть вичинки.

Ви так і не зрозуміли посил.......

Посилання на коментар

12 годин тому, Dalet сказав:

Ви так і не зрозуміли посил.......

знач посилать нада внятніше так щоб було зрозуміло.😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, Mykola2024 сказал:

знач посилать нада внятніше так щоб було зрозуміло.😁

поняв, виправляюся - питання більше до жеки а не до люкса.

Посилання на коментар

10.12.2024 в 15:12, yur43 сказав:

ця прошивка на pb2a16s20p теж підходить? бо я бачив на гугл диску Енді є 15,32 200А BMS ONLY

Питання знімаю, уже розібравсь

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 14.12.2024 в 17:54, Mykola2024 сказал:

що до логіки керування і ергономіки налаштувань вони перемудрили, гнучко зроблено але жесть не інтуїтивно.

Куди інтуітивніше, згідний це все тицяти на інверторі вперше сумбурно виходить, але з веб або із додатку все юзер френдлі.

Як можна загубитися в трьох таймерах.

Щодо гнучкості  він дозволяє здійснювати всякі збочені фантазії і це тільки  користувацький режим, кажуть в режимі інсталятора ще садомазо є, туда маленьких не пускають.

Користуюся шісткою місяць, поки як упсом, задоволений.

Миколайчик обіцяв з нового року панелей трохи підвезти

Змінено користувачем mgo
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Добрий вечір, панове!

Маю інвертор LP SNA6000, підключена батарейка Dyness DLC5.0C. Живить квартиру.

І коли є мережа, коли батарейка вже повністю заряджена - інвертор інколи вмикає кулери свої плюс він добре так теплий в правому верхньому кутку корпусу.
Скажіть, це нормально для цього інвертора ?

Ну і навздогін ще питання - якщо я куплю ще одну батарейку таку саму, то перш ніж їх об'єднувати в параллель, тре на них якось напругу/заряд вирівняти?
Чи то сильно розумні батарейки і вони можуть самі з собою "домовитися" і вирівняють свої напруги самі?
Чи як правильно вирівняти напруги на них?

Посилання на коментар

1 годину тому, GoldenAndy сказав:

Маю інвертор LP SNA6000, підключена батарейка Dyness DLC5.0C.

все добре, не заважайте техніці працювати. Потужність заряду можна зменшити, буде краще батареям, легше мережі і інвертору.

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, yur43 сказав:

Потужність заряду можна зменшити, буде краще батареям

У мене потужність близько 2 квт обмежена (30А). Але інвертор гріється і коли батарея заряджена до 100%. Сам по собі гріється і інколи гуде кулерами... 

А по під'єднанню другої батареї - не підкажете, як правильно?

Посилання на коментар

7 годин тому, mgo сказав:

Щодо гнучкості  він дозволяє здійснювати всякі збочені фантазії і це тільки  користувацький режим, кажуть в режимі інсталятора ще садомазо є, туда маленьких не пускають.

Користуюся шісткою місяць, поки як упсом, задоволений.

Миколайчик обіцяв з нового року панелей трохи підвезти

Для мене в першу чергу головне надійність якість і функціонал, його із за цьго в першу чергу як би і взяв, хоча знав ще до покупки що мені неподобається в ньому в плані ергономіки але то неважливо можна звикнуть , мені неподобається ЖК дисплей це я побачив уже після, у нього ефект глоу просто зашкалює, такої якості дисплеї у древніх планшетів були, мені фізично важко читати з нього, кути огляду дуже погані,в темряві саме гірше, меню дисплея інчих інверторів мені подобається теж більше(про це я знав до покупки), наприклад як у мастів, там з одного погляду зразу ясно що і як робить і саме головне читабельність краща чим в люкса, а так в плані роботи як упса за цей короткий час поки теж немає нарікань, холодильник котел телик комп світло і кипятильник😃 працює нормально від акб, синфазний перехід мережа-акб-мережа шикарний, інколи не помічав що світло подали або вимкнули , ще не пробував насоса включать в криниці. І теж в майбутньому, якщо будуть фінанси звісно, затарюся панелями, уже зараз голова болить над конструкцією для панелей .

• Лайк 3
Посилання на коментар

54 хвилини тому, GoldenAndy сказав:

У мене потужність близько 2 квт обмежена (30А). Але інвертор гріється і коли батарея заряджена до 100%. Сам по собі гріється і інколи гуде кулерами... 

Да, это его норм состояние. Греется и регулярно включает вентиляторы. И это при потреблении 80Вт у меня 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, GoldenAndy сказав:

Так як написано в інструкції до батарей.

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, ЯД сказав:

Да, это его норм состояние. Греется и регулярно включает вентиляторы

Дякую.

1 хвилину тому, yur43 сказав:

Так як написано в інструкції до батарей.

Так в тому то й проблема, що там - "встановіть перемикачі в положення по табличці, з'єднайте дата кабелем, з'єднайте силовими кабелями, користуйтесь".

А в одній батареї буде 55 вольт, в другій 54 вольти. І в момент включення з більш зарядженої енергія попхається в менш заряджену. На весь максимальний струм. 
(Коли я збирав павер з елементів 18650 - то їх попередньо вирівнював через резистори. Але ж тут не 18650.)

Чи зарядити кожну до 100% індивідуально, а потім вже об'єднувати?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...