Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, yur43 сказав:

Акумулятор дозволяє інвертору використовувати потужність батареї згідно команд БМС, одними з найважливіших є ліміти (обмеження) струму заряду і розряду. У всіх інтерфейсах інверторів вони відображаються.

У пілонтеча, динеса, дейе і багатьох інших ліміти становлять 0,5С. При перевищенні лімітів інвертор вимикається по аварії.

Через це, підбираючи батареї до інвертору, треба забезпечити останній необхідним струмом для нормальної роботи, без виникнення аварійних ситуацій.

Якщо батарея має ліміт розряду 25А, це 1,25 кВт, з врахуванням втрат перетворення 1 кВт, цього не вистачить для запуску холодильника або насосу. Таких батарей треба 6 шт для 5 кВт інвертора, 7 шт для 6 кВт, і т.д.

Одна з причин чого я собираю сам акб, бо знаю що 16S EVE105 в номіналі 2.4кВт дає і 5кВт в піках. а по ціні буде як ота фабрична що дає 1,25кВт. Особисто мені 2кВт це за очі.Друга причина готову заводську я непотяну по фінансам.

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене інвертор deye і батарея deye g5.3. в батареї рекомендований струм 0.5с та максимальний 1с. В налаштуваннях виставили струм розряду 100а.

Ось максимум, який спостерігав. Білий дим не пішов :-)

Screenshot_2024-11-07-22-39-14-140_io.homeassistant.companion.android.jpg

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

а диму і не буде, просто в акб якщо він не розрахований на такі струми після таких піків поменшає кількість циклів які він зможе відпрацювать, і чим частіші такі події і довша їх тривалість, тим більше зношується акб. Можливо такі короткочасні несильно впливають. А потім дивуються чого це фабричну акб роздуло.

Змінено користувачем Mykola2024
  • Лайк 1
Посилання на коментар

У віктрона ось тут є табличка по кількості модулів для моделей їхніх інверторів. Необхідний мінімум, щоб це було максимально безпечно.
www.victronenergy.com/live/battery_compatibility:pylontech_phantom

Можна адаптувати згрубша і для інших батарей та інверторів.

Табличка для US2000 (48v50A)

image.thumb.png.ed33b62f81a9cfd0f2b8d917885a4cfa.png

Посилання на коментар

Вітаю. Придбав Lux 6000, зареєстрував девайс але у застосунку та в моніторі не показує всі пункти налаштування ...

Як отримати можливість керувати інвертором по всіх пунктах налаштувань?

Посилання на коментар

28 минут назад, Yurii Melnyk сказал:

Вітаю. Придбав Lux 6000, зареєстрував девайс але у застосунку та в моніторі не показує всі пункти налаштування ...

Як отримати можливість керувати інвертором по всіх пунктах налаштувань?

Не зовсім зрозуміло що означає "зареєстрував",  і тим більше - яких пунктів не вистачає...

Посилання на коментар

Для того, щоб отримати доступ до WEB конфігуратора та моніторінга, використання застосунку LUX треба зареєсрувати свій екаунт ...

Посилання на коментар

9 часов назад, Yurii Melnyk сказал:

То не вистачає розділа - Common Setting, наприклад.

Пишіть виробнику, просіть права інсталятора 

Посилання на коментар

8 часов назад, Yurii Melnyk сказал:

То може, хтось допоможе надати права інсталятора, бо не знайшов - куди саме писати ...

Продавець інвертора, якщо він цим займається системно, а не одноразово, то в нього є можливість. 

Але, ви маєте розуміти, не кваліфіковані дії в налаштуванні інвертора здатні йому нашкодити

Посилання на коментар

10 часов назад, Yurii Melnyk сказал:

То може, хтось допоможе надати права інсталятора, бо не знайшов - куди саме писати ...

Де купували інвертор? Хто монтував? Що вказали в графі "код інсталятора?

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 12.11.2024 в 07:18, Dalet сказал:

Продавець інвертора, якщо він цим займається системно, а не одноразово, то в нього є можливість. 

Але, ви маєте розуміти, не кваліфіковані дії в налаштуванні інвертора здатні йому нашкодити

І тим не менше, у вас купував інвертор, робив предоплату на другий, але через затримку в поставці на 2 місяці, було прийнято рішення придбати в іншому місці. Просив у вас 2 рази зробити такий акк, і двічі не отримав ніякої відповіді

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Павел Белоусов сказал:

І тим не менше, у вас купував інвертор, робив предоплату на другий, але через затримку в поставці на 2 місяці, було прийнято рішення придбати в іншому місці. Просив у вас 2 рази зробити такий акк, і двічі не отримав ніякої відповіді

Ну в іншому ж місці зробили?

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dalet сказал:

Ну в іншому ж місці зробили?

В іншому теж проігнорили) так само дали код для реєстрації та й все

Змінено користувачем Павел Белоусов
Посилання на коментар

1 минуту назад, Павел Белоусов сказал:

можу пояснити - 

та для вас лиш налаштування акумулятора добавиться. ви його там клацьнете, інвертор ребутнеться, згорить, ви прийдете з претензією гарантійною.

питання - нащо воно мені. Це по перше. А по друге - уж вибачте, але зазвичай такі запити приходять коли весь в милі, там шось запустити, там полагодити, сям налагодити, бо світла нема у людей, і тут - а мені от хочеться щоби ота іконка в мене була, зараз хочу.... дайте..... От в тому випадку я ігнорю, і не тому що не хочу, а тому що просто я не можу розірватися на всіх, і вирішую, на мою думку, більш важливі питання

Хочте швидше - прошу налаштувати то і то, сплату гарантую, і тут я розтаю і за 1500грн зроблю

Посилання на коментар

18 минут назад, Павел Белоусов сказал:

а нагадайте де ваше звернення. дякую

Посилання на коментар

14 минут назад, Dalet сказал:

а нагадайте де ваше звернення. дякую

тут в ососбистих, також писав вам на вайбер

Посилання на коментар

1 минуту назад, Павел Белоусов сказал:

тут в ососбистих, також писав вам на вайбер

Screenshot_20241114_145252_Viber.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, Павел Белоусов сказал:

Screenshot_20241114_145252_Viber.jpg

Код інсталятора я дав вище. QPower

А акаунт інсталятора рееструється не по коду, а руцями. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, Dalet сказал:

Код інсталятора я дав вище. QPower

А акаунт інсталятора рееструється не по коду, а руцями. 

Це ви мені вже тут в особистих пояснили, а на прохання таке зробити був просто ігнор

20241114_150349.jpg

Посилання на коментар

7 минут назад, Павел Белоусов сказал:

Це ви мені вже тут в особистих пояснили, а на прохання таке зробити був просто ігнор

20241114_150349.jpg

І що я вам винен?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dalet сказал:

І що я вам винен?

Та нічого не винні, просто вже не вперше відправляєте за цим обліковим записом до продавця, а як до вас звернувся ваш же покупець, то ігнор. І говорити що всім постійно потрібно тут і зараз, при тому що я вперше спитав за це ще місяць тому. Якщо такого не робите, то так і скажіть, щоб більше не звертались

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...