Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

забув спитать за код диллера для підключення по віфі до системи моніторингу, всим його дають, чи є такі продавці що не мають його? і що тоді робить якщо мені не дадуть цей код?я залишусь без моніторингу? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

забув спитать за код диллера для підключення по віфі до системи моніторингу, всим його дають, чи є такі продавці що не мають його? і що тоді робить якщо мені не дадуть цей код?я залишусь без моніторингу? 

продавець дасть, або спец якому довіряєте. Через доступ інсталятора можна робити все.

Посилання на коментар

18.10.2024 в 13:40, Dalet сказав:

п.с. Нема проблеми в власноруч монтажу того Люкса. 

Добрий день скажіть будь ласка який номінал варісторів стоїть в люкса на вході? в мене імпровізований грозозахист  і захист від імпульсних стрибків на варісторах, на вводі після ПЗВ стоять 20К471К і 20К681 в паралель на кожну фазу і шунтують їх на землю, в люкса на такуж напругу стоять чи вище? Щоб знати чи лишать ці що є, чи 471 забрати і лишить тіки 681?

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

1 час назад, Mykola2024 сказал:

Добрий день скажіть будь ласка який номінал варісторів стоїть в люкса на вході? в мене імпровізований грозозахист  і захист від імпульсних стрибків на варісторах, на вводі після ПЗВ стоять 20К471К і 20К681 в паралель на кожну фазу і шунтують їх на землю, в люкса на такуж напругу стоять чи вище? Щоб знати чи лишать ці що є, чи 471 забрати і лишить тіки 681?

Це тіпа рішили блєснуть?

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 часа назад, Mykola2024 сказал:

я незнаю які у вас інсталятори ,розкажу які у нас ,  пару місяців назад спілкувався з нашими місцевили "інсталяторами" які встановлюють під ключ!!! СЕС і автономні системи живлення, після розмови з тим "хомосапіенсом" я взагалі незнаю як вони то все ставлять? бо вони знають менче мене а я звичайний компухтерщик а не інсталятор, і на жодне моє питання , (на одне відповів) не змогли дати внятну відповідь, він навіть незміг назвати бренд інверторів які вони ставлять!!!! відповідь була "та в основном такі синенькі ставим" я таких спеців не те що не найму а на поріг їх не пустю навіть безкоштовно, одна з причин чого довелось стати "вузьким спеціалістом широкого профілю", щоб знати хто перед тобою, делетант який тебе хоче наколоть, чи реально спец якому можна довіряти. 

Ну, я лиш можу оцей опис в два слова - я розумний, краю нєт, але гарантію давай

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, Dalet сказав:

Це тіпа рішили блєснуть?

я вас просто як спеціаліста який їх розбирає і знає що там в середині запитав, щоб знати чи не маловольтні варістори в мене , щоб не коротнуло інвертор,але дякую відповіді уже ненада обійдусь.

я розумний, краю нєт - ви не помітили але це більше про вас.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

57 хвилин тому, Dalet сказав:

Ну, я лиш можу оцей опис в два слова - я розумний, краю нєт, але гарантію давай

я не кажу що я розумний і все знаю, я ой як багато чого незнаю але намагаюсь взнать, і дуже багато чого не розумію і не зрозумію мабуть уже бо в кожного своя планка, а наші інсталятори і ще тупіші мене. а я не інсталятор мені можна пробачить незнання а їм нізя.

Я як покупець маю право на гарантію від заводського браку, і ні мої ні ваші знання ніяк на цей брак неможуть вплинуть чи захистить мене чи вас від цього браку.

• Сумно 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, Mykola2024 сказав:

я не кажу що я розумний і все знаю, я ой як багато чого незнаю але намагаюсь взнать, і дуже багато чого не розумію і не зрозумію мабуть уже бо в кожного своя планка, а наші інсталятори і ще тупіші мене. а я не інсталятор мені можна пробачить незнання а їм нізя.

Я як покупець маю право на гарантію від заводського браку, і ні мої ні ваші знання ніяк на цей брак неможуть вплинуть чи захистить мене чи вас від цього браку.

пробачте, ви не зрозуміли посил....

питання не в знаннях а в грошах та відповідальності (хто на ті гроші попадає у випадку проблем).

це працює як страховка - може ніколи не настане проблема, але якщо настане то як мінімум вам по грошам буде легше. але спочатку заплатіть )

продавці та інсталлятори купують в китайців на свою відповідальність - бо як щось не так то з китайцями вони будуть бодатися... і гатантійний випадок доводити також. 

коли це твій бізнес то купляєш кілька, щоб на заміну/ремонт/навчитися та вирішуєш з клієнтом за влвсний рахунок, за це маєш заробити щось.

якщо купити один та при монтажу халепа - потрібно брати всю відповідальність виключно на себе.  
- маю на увазі або довести що це таки заводський брак або платити за ремонт.

Посилання на коментар

1 година тому, vbb сказав:

пробачте, ви не зрозуміли посил....

я зрозумів його посил- в чи на, і відписався від його каналу. І "блєстать" більше небуду.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Mykola2024 сказал:

Можу допомогти придбати нормальні батареї зі знижкою.

І дистанційно допоможу запустити Люкса

Код інсталятора буде мій, вище- буде Атмосфера

Те, що Люкс з'явили у Атмосфери- дізнався щойно, з понеділка дізнаюся, а так, - я все літо брав на Екодрайві з гарантією 3 міс.

Для Вас це все буде безкоштовно, за умови підтвердження статусу діючого військовослужбовця.

Напишіть мені будь ласка в особисті, додам в телеграм,  вайбер, сигнал

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 01.10.2024 в 19:05, Віталій Воліченко сказал:

Підкажіть що в налаштуванях LXP6K не так якщо після заходу сонця починає живитися будинок від АКБ при наявній мережі.

Remote_Set_4250260016.pdf 433 \u043a\u0411 · 22 загрузки

У Вас ,схоже, стоїть живлення тільки від сонця 

Screenshot_20241019-210231-846.png

Посилання на коментар

1 годину тому, dnk_sergey сказав:

Можу допомогти придбати нормальні батареї зі знижкою.

І дистанційно допоможу запустити Люкса

Код інсталятора буде мій, вище- буде Атмосфера

Те, що Люкс з'явили у Атмосфери- дізнався щойно, з понеділка дізнаюся, а так, - я все літо брав на Екодрайві з гарантією 3 міс.

Для Вас це все буде безкоштовно, за умови підтвердження статусу діючого військовослужбовця.

Напишіть мені будь ласка в особисті, додам в телеграм,  вайбер, сигнал

комірки я замовив на нконі , тяк що дякую потреби немає

я не військовосдужбовець, я держслужбовець.

сумніви беруть верх,запал пройшов, уже немає впевненості чи варто продовжувати.

Варіант Б продам бмс і комірки якщо вони прийдуть , тай все по тому. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Mykola2024 сказал:

я не військовосдужбовець, я держслужбовець.

Сорі, був неуважний...

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Mykola2024 сказал:

комірки я замовив на нконі , тяк що дякую потреби немає

Яка вийшла ітогова ціна за 1 кВт*г? (Зі збіркою, корпусом, БМС, кабелями...)

Посилання на коментар

18 годин тому, dnk_sergey сказав:

Яка вийшла ітогова ціна за 1 кВт*г? (Зі збіркою, корпусом, БМС, кабелями...)

eve105 16шт +  jk pb2a16s20p повний комплект з сенсорним дисплеєм + текстоліт=28900грн за 5кВт/г, корпус сам зроблю або 1,4к грн на олх металевий, і ще не знаю скіки мита здеруть за акб, але це майже вдвічі дешевше чим купить готову такої ж ємності заводську, і ще невідомо чи там є активний балансир у заводської, і не у всих можна протокол кан шини мінять, люди заводські покупляли і тепер не можуть іх до інвертора по кан шині підключить.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Mykola2024 сказал:

П.С. Dalet- "сміх без причини признак дурачини"

На обіженках воду возять.

Вчітся розуміти що вам доносять. А не можете. Ну то не мої проблеми.

Ви знаєте скільки вас, лЮбих незадоволених, в мене? Але мені вже пофік, я своє питання вже вирішив. А тепер суто потролити за раді кайфу спілкуваня і познання психологічних особливостей для передання навичків наступному поколінню

Змінено користувачем Dalet
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Mykola2024 сказал:

П.С. Dalet- "сміх без причини признак дурачини"

але, для вас, розьясню, сміх про те що ви не змінні, ви акум ще не зібрали, а ціну вже знаєте, вже відпрацювали рік, вже все знаєте. Ну то ясно що ваш час взагалі в вашому житті нічого не коштує.то понятно. Але, ж, це те саме що і з інвертором. Ви його в очі не бачили, а вже найкрутіший інсталятор на районі.

Насправді це пєчально. Але не для мене

Посилання на коментар

1 година тому, Dalet сказав:

На обіженках воду возять.

Вчітся розуміти що вам доносять. А не можете. Ну то не мої проблеми.

Ви знаєте скільки вас, лЮбих незадоволених, в мене? Але мені вже пофік, я своє питання вже вирішив. А тепер суто потролити за раді кайфу спілкуваня і познання психологічних особливостей для передання навичків наступному поколінню

я ще два дні назад зрозумів що ви за екскремент і це ваші а не мої проблеми , від вас доносить тіки нечистотами, так що недоносьте мені нічого. бо гидко. Я у вас більше нічого не питаю "блестайте" до когось інчого(бажано до собі подібного) до мене ненада, і ви не єдиний хто їх(інвертори) продає і ремонтує і не нада себе боготворить.

Розказні про 5 років практики як правильно 5-10 проводів під'єднати, це хіба що імбіцила стіки вчити треба, або мавпу.

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, Mykola2024 сказал:

я ще два дні назад зрозумів що ви за екскремент і це ваші а не мої проблеми , від вас доносить тіки нечистотами, так що недоносьте мені нічого. бо гидко. Я у вас більше нічого не питаю "блестайте" до когось інчого(бажано до собі подібного) до мене ненада, і ви не єдиний хто їх(інвертори) продає і ремонтує і не нада себе боготворить.

Розказні про 5 років практики як правильно 5-10 проводів під'єднати, це хіба що імбіцила стіки вчити треба, або мавпу.

Щось вас трохи заносить...

Моє перше враження що ви тут отримати відповіді на свої конкретні питання, обмін досвідом.... Невже я помилився? Тут люди різні і не варто заводитись на порожньому місці. 

Якщо вас не влаштовує відповідь - може питання не так поставлено?є

Не сприймайте все особисто, стриманість=повага....

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 годин тому, Mykola2024 сказав:

eve105 16шт +  jk pb2a16s20p повний комплект з сенсорним дисплеєм + текстоліт=28900грн за 5кВт/г, корпус сам зроблю або 1,4к грн на олх металевий, і ще не знаю скіки мита здеруть за акб, але це майже вдвічі дешевше чим купить готову такої ж ємності заводську, і ще невідомо чи там є активний балансир у заводської, і не у всих можна протокол кан шини мінять, люди заводські покупляли і тепер не можуть іх до інвертора по кан шині підключить.

Ви зберіть все спочатку, потім гроші ра***те. Бо в тому lf105 можна ненароком і різьбу зірвати, там же відстій м4 в алюмінії. Можна в процесі і якийсь ключ в руках не втримати і гарно все замкнути (я на одній батареї відволікся і перемичку не туди притулив, вражень хватило).  Бмс спалити теж шансів не так і мало.

Короче то все гладко на папері, зарано ціни рахувати. 

Посилання на коментар

2 часа назад, vovarpd сказал:

Ви зберіть все спочатку, потім гроші ра***те. Бо в тому lf105 можна ненароком і різьбу зірвати, там же відстій м4 в алюмінії. Можна в процесі і якийсь ключ в руках не втримати і гарно все замкнути (я на одній батареї відволікся і перемичку не туди притулив, вражень хватило).  Бмс спалити теж шансів не так і мало.

Сплошные доброжелатели :-) Я правда тоже ключ уронил на свинцовый акб 200 а/ч был приятно удивлен :-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, mib сказав:

Сплошные доброжелатели

та просто я вже сам не раз обпікся підраховуючи економію заздалегідь, а як до роботи то деколи нюанси вилазять :)

Змінено користувачем vovarpd
  • Лайк 1
Посилання на коментар

EG4 (родич Люкса) вирішив проблему припинення заряду з JK. В налаштування зробили кінець заряду 101%. Люкс підтягнутися повинен теж.

• Лайк 3
Посилання на коментар

23 години тому, vovarpd сказав:

Ви зберіть все спочатку, потім гроші ра***те. 

питання було в скіки обійшлась акб при замовленні, я відповів, а загадувати на рік вперед що там може статися це вибачте те саме що ви скажете що купили авто за 20к баксів, а я сказу а звідки ви взяли що воно в 20к?якщо через місять в вас хзтось влетить і погне дверки і втече, скіки тоді ціна авто буде?- ціна авто 20к і вона не міняється. а все решта що станеться після це поточні витрати і не сумується до ціни авто, теж саме з акб. ну дехто хотів "блеснуть"

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...