Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

image.png.8024f75285056aad30877f69cc6d24f0.pngimage.png.80bfb5a8a2f06aeeccff0bb8161817d8.pngimage.thumb.png.ac8a77b45bc6b2e6b3e74729d7c8826a.png

інвертор SNA5000, на повну майже. Шум приємний, незначний.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, yur43 сказав:

image.thumb.png.ac8a77b45bc6b2e6b3e74729d7c8826a.png

А чому такий малий ліміт струму заряду на БМС? Це 80 Агод комірки?

1 годину тому, yur43 сказав:

image.png.80bfb5a8a2f06aeeccff0bb8161817d8.png

Тут щось математика не сходиться, бо на навантаження йде 0.73 кВт, в мережу 3.9, що разом дає 4.63 кВт. Куди дівається решта 370 Вт?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, volomoto сказав:

1. А чому такий малий ліміт струму заряду на БМС? Це 80 Агод комірки?

2. Тут щось математика не сходиться, бо на навантаження йде 0.73 кВт, в мережу 3.9, що разом дає 4.63 кВт. Куди дівається решта 370 Вт?

1. 100А.г., з ЗТ використовую його частково, для компенсації денного споживання. Струм заряду система підбирає такий, щоб після обіду зарядитись на 100%, і то не кожен день. Я прихильник мінімально-необхідного.

2. Тут дані заходять раз на хвилину, думаю усереднення не працює. Та і втрати 0,37 кВт при перетворенні 6,8 кВт в районі 5%, що теж реально.  Такий собі нагрівач на 400w.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, yur43 сказав:

1. 100А.г., з ЗТ використовую його частково, для компенсації денного споживання. Струм заряду система підбирає такий, щоб після обіду зарядитись на 100%, і то не кожен день. Я прихильник мінімально-необхідного.

Ну це зрозуміло, але чому тим має займатись бмс, а не інвертор? БМС встановлює ліміти безпечної роботи, які повинні бути вище типових робочих.

4 хвилини тому, yur43 сказав:

2. Тут дані заходять раз на хвилину, думаю усереднення не працює. Та і втрати 0,37 кВт при перетворенні 6,8 кВт в районі 5%, що теж реально.  Такий собі нагрівач на 400w.

Втрати компенсовуються від сонця, тобто інвертор видає 5000 Вт по АС, але бере 5250 по DC від сонця.

Змінено користувачем volomoto
  • Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, volomoto сказав:

Ну це зрозуміло, але чому тим має займатись бмс, а не інвертор? БМС встановлює ліміти безпечної роботи, які повинні бути вище типових робочих.

image.thumb.png.c822be38e664b39a0f7e15404ddca860.png

в мене головна - БМС, точніше проект над нею, вона рулить лімітами згідно напруг кожної комірки. Причому воно бачить перевищення короткочасні, які навіть в додатку JK майже не видно. Через те воно обмежує струм при підходах до крайніх точок. Нижнє балансування таке саме плавне, десь я клав графіки.

А так, ліміт на БМС 50А, програмний вона ставить 45А., так воно мене і влаштовує, світло майже не вимикають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Добрий день, власники люкса в кого самозбірна батарея, не фабрична,скажіть як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника в залежності від кого гарантія? Хочу придбати цей апарат,  акб я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати, . BMS від JK pb2a16s20p  буде відповідно підключена по кан шині, чи рахується така батарея "сумісною" з інвертором в розумінні виробника чи продавця? Можливо підкажете інтернет магазин де дають нормальну гарантію в такому випадку, з цінником не більше 35тис. бажано.

Змінено користувачем Mykola2024
Посилання на коментар

4 часа назад, Mykola2024 сказал:

Добрий день, власники люкса в кого самозбірна батарея, не фабрична,скажіть як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника в залежності від кого гарантія? Хочу придбати цей апарат,  акб я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати, . BMS від JK pb2a16s20p  буде відповідно підключена по кан шині, чи рахується така батарея "сумісною" з інвертором в розумінні виробника чи продавця? Можливо підкажете інтернет магазин де дають нормальну гарантію в такому випадку, з цінником не більше 35тис. бажано.

Так ви напишіть - гарантую що все файно зібрано, маю відповідну освіту, навички, досвід.

І думаю, питань не буде

Посилання на коментар

4 години тому, Mykola2024 сказав:

я буду збирать сам якщо звісно прийдуть комірки з нкона, бо за готову нада почку віддати

Щось не так із вашим здоровʼям, бо за нормальну здорову нирку офіційно дають гібридный инвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU (8 КВт) + 3 штуки LiFePO4 аккумулятори Deye SE-G5.3 5,32 кВт + панелі на вибір ))

• Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, Dalet сказав:

Так ви напишіть - гарантую що все файно зібрано, маю відповідну освіту, навички, досвід.

І думаю, питань не буде

Ви маєте на увазі продавцю написати що акб зібрана по всим правилам феншуя? В принципі відповідну освіту, навички, досвід це все є. Щоправда найбільша моя збірка це акб 16S на комірках eve 33140 15AH і смарт бмс , зробив сам от і до.  Доречі дякую що відповідали на мої питання в ютубі по мппт контролеру і перемикання фаз на вході гібрида, допомогли розібратися в питаннях на які я ніде не міг найти відповідь.

Посилання на коментар

13 годин тому, Фрай сказав:

Щось не так із вашим здоровʼям, бо за нормальну здорову нирку офіційно дають гібридный инвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU (8 КВт) + 3 штуки LiFePO4 аккумулятори Deye SE-G5.3 5,32 кВт + панелі на вибір ))

з камінцями і кістою сказали що дадуть пів ціни тіки😃

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 годин тому, Mykola2024 сказав:

як це вплинуло на гарантію інвертора зі сторони продавця чи виробника

А де/в кого Ви купили інвертор?

А як тільки збираєтесь купувати, то в Україні на нього нема офіційної гарантії. Навіть за +150$ (ціна гарантії від продавця) зможуть знайти 100500 доказів що винні ви і ремонт буде платним.

Тож купуйте, збирайте (якщо маєте знання) і радійте, користуючись

Змінено користувачем Сергей Стрельник
Посилання на коментар

4 години тому, Сергей Стрельник сказав:

А де/в кого Ви купили інвертор?

А як тільки збираєтесь купувати, то в Україні на нього нема офіційної гарантії. Навіть за +150$ (ціна гарантії від продавця) зможуть знайти 100500 доказів що винні ви і ремонт буде платним.

Тож купуйте, збирайте (якщо маєте знання) і радійте, користуючись

Інвертор ще не купив, зараз ціни потихеньку падають, найдешевше найшов 28тис  тут hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/luxpower-sna5000-wide-pv-sna5000-wpv/?sort=priceAsc, але тут гарантія всього 3міс, якщо я його куплю зараз я незможу його навіть перевірить бо немає ще акб, поки вона прийде поки я її соберу і все це змонтую то і гарантія закінчиться, а сонячних панелей небуде як мінімум до наступного року, тобто я навіть незнатиму чи працює там мппт контролер чи ні? тому питання гарнтії хоча б на 1р як мінімум, на промі находив по 2р гарантії, але там магазини автозапчастинами торгують, вони просто вирішили заробить і дупля не відбивають в тих інверторах, тому треба купувати в магазинах які цим займаються бажано не після 2022 року, бо таких канторок багато відкрилось. Через це і питаю тут поради магазину з нормальним цінником і щоб не анулювали гарантію через самозборну акб, інвертор не дешевий і брати без гарантії страшно, я не олігарх, і якщо він згорить із за браку то дорогий ремонт за власний кошт ніхто робить небуде і доведеться забути про автономну СЕС.

ще варіанти

hotline.ua/ua/dacha_sad-invertory-dlya-solnechnyh-batarej/luxpower-sna5000-wide-pv-sna5000-wpv/?sort=priceAsc

Посилання на коментар

1 годину тому, Tratatara сказав:

Теж інтересує яка ціна зараз?

від 28тис(гарантія 3м) і далі в космос, чим більша ціна тим більша гарантія

Посилання на коментар

1 година тому, Mykola2024 сказав:

тому питання гарнтії хоча б на 1р як мінімум

якщо купите інвертор новим, то на 99.5% (ІМХО) все буде працювати

гарантії за 28000грн не буде навіть і місяця, якщо взагалі це ціна на зараз з наявності

а щоб не перейматися дрібницями, беріть у @Dalet 220v.com.ua/ukr/hibridnye-setevye-invertory/2648.html з гарантією 

• Лайк 1
Посилання на коментар

та я б не проти там взять тіки ціна кусається, якби трошки дешевше, я ще до кінця місяця почекаю , мож ціни ще просядуть

Посилання на коментар

от що сказали у VipMart.com.ua про Luxpower

"Гарантія діє тільки при використанні АКБ вказаних виробником в інших випадках ремонт платний

В випадку використання інших акб - ремонт платний"

короче кидалово повне , напевне якби я знав цей нюанс то і не починав би .

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Mykola2024 сказав:

короче кидалово повне , напевне якби я знав цей нюанс то і не починав би .

Це ви ще не знаєте про доступ інсталера, інверторну BMS яка не балансує, перезаряд АКБ на кривій прошивці...

• Лайк 2
Посилання на коментар

52 хвилини тому, Сергей Стрельник сказав:

Це ви ще не знаєте про доступ інсталера, інверторну BMS яка не балансує, перезаряд АКБ на кривій прошивці...

я перечитав всю цю тему з початку, і приблизно трохи вкурсі які проблеми були чи є, в останніх прошивках багато чого пофіксили, тай покажіть інвертор без багів,  люкса хоч при цьому знімать і відправляти в сервіс ненада щоб прошивку оновить. Ці труднощі мене не лякають, мене лякає кидалово з гарантією, бо по іншому це не назвеш

написав лист в підтримку про гарантію з нефабричною акб, чекаю на відповідь 

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Mykola2024 сказав:

мене лякає кидалово з гарантією, бо по іншому це не назвеш

ніхто вас не кидає, це сірий продукт на нашому ринку

і ніхто не будет нести гарантійні зобов'язання, коли ви використовуєте продукт в умовах, які не зазначені в технічних умовах

коли почнуться блекаути, з вами ніхто навіть не захоче розмовляти, або купляєте за 2 х Ціни, або сидите в темряві

це зараз ви можете носом крутити, в березні-травні 2024 могли, як показує досвід літа - брали все що було в Україні за любі гроші

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Сергей Стрельник сказав:

і ніхто не будет нести гарантійні зобов'язання, коли ви використовуєте продукт в умовах, які не зазначені в технічних умовах

мені цікаво яким чином вони доведуть що в неме не фабрична АКб? хтось взагалі тут стикався з гарантійним ремонтом інвертора з нефабричною акб?

Посилання на коментар

15 часов назад, Mykola2024 сказал:

мені цікаво яким чином вони доведуть що в неме не фабрична АКб? хтось взагалі тут стикався з гарантійним ремонтом інвертора з нефабричною акб?

пане, все просто, Люкс пише логи це по перше, по друге, сервіс має право витребувати у вас фото інсталяції. Да і взагалі - а яке ви маєте право самі його монтувати??? Ну ок, може повістити і маєте право - а проводити пусконалагоджувальні роботи, то ваше самоуправство. Коли ви виконали ці роботи, ви взяли на себе відповідальність - я розумію, це зараз прозвучало як серпом по ...., але ми ж до європи йдемо, да і без неє, те що вам продали викрутку, це ще не означає що ви маєтет право нею все крутити. 

ітого - він у вас вже не на гарантії, якщо ви його самі монтували, тому не парьтеся

Посилання на коментар

18 часов назад, Сергей Стрельник сказал:

якщо купите інвертор новим, то на 99.5% (ІМХО) все буде працювати

гарантії за 28000грн не буде навіть і місяця, якщо взагалі це ціна на зараз з наявності

а щоб не перейматися дрібницями, беріть у @Dalet 220v.com.ua/ukr/hibridnye-setevye-invertory/2648.html з гарантією 

дякую. такі так, з коробки, на момент коли ми встигали перевіряти при відвантаженні, хіба лиш знайшли одного, в якого дісплей не працював, чи не все показував - щось таке. 

А от при монтажі, тобто перший запуск - тут випадків є вже чимало, бо як його вмикати треба знати. До речі це вже в ютюбах розказано. І от тут виникає питання - хто винен, коли від не знання, від самовпевненості, горе інвертор......

Посилання на коментар

15 часов назад, Mykola2024 сказал:

image.thumb.png.638fe0df602f9b1ebfe5ec4fc3572e24.png

ось для вас витяг з контексту)))
сервіс може у вас попросити підтвердити вашу кваліфікацію. Чим будете паріровать???

а на акум запросити - пашпорт, сертифікат....

Змінено користувачем Dalet
Посилання на коментар

4 години тому, Dalet сказав:

пане, все просто, Люкс пише логи це по перше, по друге, сервіс має право витребувати у вас фото інсталяції. Да і взагалі - а яке ви маєте право самі його монтувати??? Ну ок, може повістити і маєте право - а проводити пусконалагоджувальні роботи, то ваше самоуправство. Коли ви виконали ці роботи, ви взяли на себе відповідальність - я розумію, це зараз прозвучало як серпом по ...., але ми ж до європи йдемо, да і без неє, те що вам продали викрутку, це ще не означає що ви маєтет право нею все крутити. 

ітого - він у вас вже не на гарантії, якщо ви його самі монтували, тому не парьтеся

Виходить, змонтуав і підключив сам - гарантії нема

настроїв сам - гарантії нема

підключив самозборну акб- гарантії нема

а все це я саме так і буду робить

ви праві, ви мене "як серпом по ....," причом тричі. виходить повернулись до бери де дешевше, а з коробки підключить 220 і провірить чи він диха хоч, без монтажу , щоб у випадку чого без придирок забрали назад.

це так у вси брендах з гарантією чи тіки у люкса?

Цитата

А от при монтажі, тобто перший запуск - тут випадків є вже чимало, бо як його вмикати треба знати. 

технічну сторону я знаю, з технікою я дружу, хоча від помилки ніхто не застрахований , тай ваші рекомендації по підключенню дивився, і інструкції різних брендів перечитував поки вибирав інвертор, всетаки апарат дорогий тут наугад нізя робить. я сісадмін і коп'ютера збираю і розбираю з закритими очима, з електрикою теж дружу , змонтувати це для мене не проблема , треба буде тіки чимало часу потратить, і саме головне не тупануть ніде.

Диплом радіотехніка робить з мене кваліфіковану особу?😃

Якщо порахувать ціну інсталяції і налаштування інвертора і добавить різницю в ціні заводської акб то там ще пів інвертора набереться , виходить у випадку ремонту дешевше заплатить за ремонт буде, якщо там не повний капець.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...