olexandr89 Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Та я незнаю як тобі вдалося таку ціну побачити, я взяв на alibaba. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня напомнило: — Ты где и почем этот галстук купил? — За 1000 долларов в Париже. — Вот лох, надо было в Лондон ехать, там точно такие же по 2000 продаются. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 червня Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня ну приїдуть, порівняємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 6 минут назад, yur43 сказал: ну приїдуть, порівняємо якщо що, то я купив дві штуки!!!😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) В офф магазині джиконга на алі була знижна в 30%. Пару днів тому закінчилась. Зараз можна юзати промокоди літнього розпродажу. Не 30% але яких баксів 10 скинете... Бмс доречі величезна. В порівнянні з старими джиконгами Змінено 21 червня користувачем Dima4s пишу як курка лапою.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 2 години тому, yur43 сказав: а шо ж я тоді заказав за 69$ ? Так дай лінк, бо я бачу в іншому сторі 86,66 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 2 години тому, olexandr89 сказав: Та я незнаю як тобі вдалося таку ціну побачити, я взяв на alibaba. Залежить від комплектації. На фото з екранчиком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 червня Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) 55 хвилин тому, DraVVa сказав: Так дай лінк, бо я бачу в іншому сторі 86,66 www.aliexpress.com/item/1005006727122027.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.7c381802v7LeB4 там кругом одна ціна Змінено 21 червня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 13 хвилин тому, yur43 сказав: www.aliexpress.com/item/1005006727122027.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.7c381802v7LeB4 з купоном приблизно за 70 виходить 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 червня Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 22 години тому, yur43 сказав: з'явилося оновлення ПЗ, зараз ставлю. Може виправлять баг з зарядом. не допомогло 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Придивився ось такі панелі, 8шт на 485ватт на один вхід mppt Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Або ж як варіант ось такі 445ватт х 9шт. Ці ніби зараз є в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня 8 часов назад, olexandr89 сказал: Або ж як варіант ось такі 445ватт х 9шт. Ці ніби зараз є в Україні. а в чому питання? як одні так і інші підходять. Тільки треба точно знати що інвертор потягне більше 13А. По напрузі ні перші ні другі за максимум не вилазять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexandr89 Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня 22 минуты назад, Dima4s сказал: а в чому питання? як одні так і інші підходять. Тільки треба точно знати що інвертор потягне більше 13А. По напрузі ні перші ні другі за максимум не вилазять. Питання в тому, що я зовсім новачок в даній темі, а тут присутні люди з досвідом, можливо хтось щось підкаже. Намагаюся вникнути в тему, але можливо десь в чомусь помиляюся, от і чекаю рекомендацій досвідчених користувачів. Як по якості панелі Jinko Solar? Варто розглядати цього виробника? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня 17 годин тому, yur43 сказав: не допомогло батареї виставлені як свинець? це не може бути режим десульфатації ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) 38 хвилин тому, DraVVa сказав: батареї виставлені як свинець? це не може бути режим десульфатації ? 1. Так. 2. Можливо. подружити JKBMS і Luxpower Змінено 22 червня користувачем yur43 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня (змінено) 1 годину тому, yur43 сказав: 1. Так. 2. Можливо. подружити JKBMS і Luxpower Нибуя не зрозумів. Змінено 22 червня користувачем JoraBC 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 червня Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 29 хвилин тому, JoraBC сказав: Нибуя не зрозумів. вмикаються субтитри з автоперекладом на доступну мову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня Всем привет может кому будет полезно, покупал БМС тут a.aliexpress.com/_EJ36wfN стоит последняя прошивка 15.19 LUX протокол доступен про отображение параметров батареи в мониторинге только с LUX протоколом (и 6 бренд батареи в инверторе) - отображается в мониторинге инфа адекватная любые другие комбинации с pylon (#2) или GoodWe(#8) и в инверторе 2 - не отображается емкость батареи или половина от указанной в бмс на счет алгоритма заряда прекращается заряд как только БМС репортает про 100 не важно что выставлено в RCV time, RFV, RFV Time. Может кто-то успешно решал эту проблему?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 червня Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 3 хвилини тому, Dmytro Kokhna сказав: на счет алгоритма заряда прекращается заряд как только БМС репортает про 100 не важно что выставлено в RCV time, RFV, RFV Time. від чого заряд треба зупинити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KorNik Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня ДоЯкДоброго всім дня! Маю таку проблему. При підключенні модуля WIFi він не конектиться до домашньої мережі. В мануалі пишеться, що попередньо потрібно підключитись до блоку через MXCHIP. Коли я підключаю телефон до цієї мережі (модуля) в програмі відсутні "домашніі мережі" до яких треба його підключити. Акаунт переустановив. Дані оновив. Програвся з цим лихом більше трьох годин а результату не має. Можливо хтось вже з таким зустрічався??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 1 хвилину тому, KorNik сказав: Коли я підключаю телефон до цієї мережі (модуля) в програмі відсутні "домашніі мережі" до яких треба його підключити. А є можливіть вручну ввести назву домашньої мережі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Kokhna Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня (змінено) 1 година тому, yur43 сказав: від чого заряд треба зупинити? тут он описал логику и с виктроном оно работает порядок такой при достижении 100% снижается ток и инвертор держит RCV в течении указанного RCV Time потом напряжение спускается до RFV и держится в течении RFV time и снова по кругу RCV Time нужно чтобы бмс успела отбалансировать ячейки об этой проблеме узнал тут diysolarforum.com/threads/anybody-tried-new-jk-bms-with-inverter-communication-support.68964/post-1110033 до того как приехала плата Змінено 23 червня користувачем Dmytro Kokhna 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 4 хвилини тому, Dmytro Kokhna сказав: RCV Time нужно чтобы бмс успела отбалансировать ячейки Зачем это бмс с активной балансировкой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 32 минуты назад, KorNik сказал: ДоЯкДоброго всім дня! Маю таку проблему. При підключенні модуля WIFi він не конектиться до домашньої мережі. В мануалі пишеться, що попередньо потрібно підключитись до блоку через MXCHIP. Коли я підключаю телефон до цієї мережі (модуля) в програмі відсутні "домашніі мережі" до яких треба його підключити. Акаунт переустановив. Дані оновив. Програвся з цим лихом більше трьох годин а результату не має. Можливо хтось вже з таким зустрічався??? вимкніть 4G. телефон не бачить інтернету з ві фі і відразу пригає на 4G. чим збиває настройку. Не впевнений що це корінь проблеми. але мені це дуже заважало. поки не вимкнув постійно писало за проблеми змережею і не давало налаштувати. Назву мережі і пароль спробуйте вписати руками. можливо відео допоможе.. Спойлер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз