yur43 Опубліковано: 14 червня Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 7 годин тому, sly сказав: все є. воно то є, в інструкції. Але чи працює той автозапуск? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 48 минут назад, yur43 сказал: Але чи працює той автозапуск? то й мені цікаво. Але ж девайса в мене немає, щоб перевірити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 16 годин тому, sly сказав: дивно, що ніхто не відповів... відповіть сам знайшов - так, все є. Схоже генераторами ніхто не заморочується. Про окремий вхід знаю, а от про керування ні :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 14 червня Поділитись Опубліковано: 14 червня 1 час назад, DraVVa сказал: Схоже генераторами ніхто не заморочується. Про окремий вхід знаю, а от про керування ні :) нічого, ближче до зими з'явиться зацікавлення ) нажаль, блін 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) Глянув свою статистику, інвертор на всі перетворення за день зїдає десь 3квт. Показний 17 день. При однаковій генерації і споживанні, з мережі бере 3квт. Покажіть свою статистику. В вас так само? Змінено 16 червня користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 22 години тому, Dima4s сказав: Глянув свою статистику, інвертор на всі перетворення за день зїдає десь 3квт. Показний 17 день. При однаковій генерації і споживанні, з мережі бере 3квт. Покажіть свою статистику. В вас так само? А де це видно ? По верхнему графіку видно що в ночі ви також користуєтеся OffGrid. Змінено 17 червня користувачем JoraBC 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня В мене так. Початок червня. Можно зрівняти коли багато сонця і навпаки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) отак вибухає літій. Помилка ПЗ інвертора, налаштування 56в - максимум заряду. Написав в підтримку. .. якби було 15s, то вже б й..ло Змінено 17 червня користувачем yur43 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня причому видно, що струм заряду припинився при 56в, але напруга продовжує зростати. Переміряв тестером - напруга росте, ток заряду 0. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня чого йому вибухнути, якщо бмс повинна відключити батарею? Якщо поріг налаштований, звісно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 3 хвилини тому, sly сказав: чого йому вибухнути, якщо бмс повинна відключити батарею? Якщо поріг налаштований, звісно... БМС тут ніколи не було. Все вирішувалося мінімальними токами заряду і засобами контролю напруги інвертора. Балансир активний 5А. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 4 минуты назад, yur43 сказал: БМС тут ніколи не було. Все вирішувалося мінімальними токами заряду і засобами контролю напруги інвертора. Балансир активний 5А. зовсім забув, що пан знає толк у збоченнях 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 19 хвилин тому, yur43 сказав: причому видно, що струм заряду припинився при 56в, але напруга продовжує зростати. Переміряв тестером - напруга росте, ток заряду 0. це мабуть особливість LiFePo4 , інвертор тут мабуть не винен. Поки знизив напругу заряду. цікавий параметр НА - прогноз виробництва сонячної енергії за добу. Дані коригуються впродовж доби, графік підказує який хліб купувати - дорожчий/дешевший. Змінено 17 червня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 7 хвилин тому, yur43 сказав: це мабуть особливість LiFePo4 , інвертор тут мабуть не винен. Поки знизив напругу заряду. завжди думав що LiFePo4 зарядки все самі автоматично роблять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: завжди думав що LiFePo4 зарядки все самі автоматично роблять головне вогнегасник поруч покласти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 19 минут назад, yur43 сказал: головне вогнегасник поруч покласти Так а в итоге чего он так решил поднять напряжение? И сразу вопрос, вроде ответ читал но не уверен у люкса ноль по входу и выходу звонится ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 7 хвилин тому, mib сказав: Так а в итоге чего он так решил поднять напряжение? И сразу вопрос, вроде ответ читал но не уверен у люкса ноль по входу и выходу звонится ? я так зрозумів, або є якийсь витік струму у інвертора, незадекларований і непомічений раніше. Або літій після балансування і прогрівання починає підіймати напругу. Вже 59,1в. На банках по 3,7в, не роздуті, холодні. Змінено 17 червня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 11 минут назад, yur43 сказал: я так зрозумів, або є якийсь витік струму у інвертора, незадекларований і непомічений раніше. Або літій після балансування і прогрівання починає підіймати напругу. Вже 59,1в. На банках по 3,7в, не роздуті, холодні. Ну литий по идее сам ничего поднять не может, тоесть это поднимает инвертор, в одном из видео я видел как подпрыгивает напряжение на акб когда резко снимают большую нагрузку но это очень кратковременно около секунды И это при хорошей солнечной активности тоесть мппт не успевает реагировать Змінено 17 червня користувачем mib 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня @yur43 не по вашей проблеме но спрошу еще раз, вероятно сообщение не дочитали и вопрос не увидели, а у люкса по 220 ноль на входе и выходе звонится? Чего спрашиваю можно ли его подключить к сети 220 тремя проводами 1. Фаза вход 2. Фаза выход 3. Общий ноль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 11 хвилин тому, mib сказав: @yur43 не по вашей проблеме но спрошу еще раз, вероятно сообщение не дочитали и вопрос не увидели, а у люкса по 220 ноль на входе и выходе звонится? Чего спрашиваю можно ли его подключить к сети 220 тремя проводами 1. Фаза вход 2. Фаза выход 3. Общий ноль я не відповідав, бо не знаю відповідь. Як мінімум, така схема некрасива. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 52 хвилини тому, mib сказав: а у люкса по 220 ноль на входе и выходе звонится? Поміряв свого Люкса, який все ще в коробці - не звоняться нулі ні входу грід, ні входу генератора, ні виходу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 53 минуты назад, yur43 сказал: я не відповідав, бо не знаю відповідь. Як мінімум, така схема некрасива. Ну вот мой srne такое позволяет нули звонятся, хотя я их и провел отдельно но с удивлением для себя они звенят в щите, хотя подключены через 1-0-2 в итоге новых потребителей оставил на сетевом нуле и все работает 11 минут назад, Dmode сказал: Поміряв свого Люкса, який все ще в коробці - не звоняться нулі ні входу грід, ні входу генератора, ні виходу. Если вспомните и будет несложно, померяйте еще когда он будет включен 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Тільки що, mib сказав: померяйте еще когда он будет включен Прозвонка так не спалиться? Бо вже не памятаю деталей, але спалив я якось функцію прозвонки в одному з мультиметрів прозвонюючи щось під напругою... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 4 хвилини тому, mib сказав: Если вспомните и будет несложно, померяйте еще когда он будет включен пропонуєте тестером в режимі вимірювання опору поміряти кола з 220в ? .. не встиг Змінено 17 червня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 3 минуты назад, Dmode сказал: Прозвонка так не спалиться? Бо вже не памятаю деталей, але спалив я якось функцію прозвонки в одному з мультиметрів прозвонюючи щось під напругою... Я недавно тыкнул в две разные фазы Диф выбил, прозвонка выжила, это весь мой опыт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз