Сергей Стрельник Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 21 хвилину тому, vadym petrov сказав: А що значить як "смарт навантаження"? можете гріти воду, коли надлишок генерації і нема зеленого тарифу (один з прикладів) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 3 часа назад, vadym petrov сказал: А що значить як "смарт навантаження"? інвертор має окремий вихід, яким керує сам. МОжна задати % батареї при якому цей вихід ввімкнеться і на якому % вимкнеться. ПО суті да, зручно гріти бойлер, якщо немає зеленого тарифу і є надлишок енергії 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня ОО супер, то це треба оновити прошивки и воно з'явиться в налаштуваннях? 21 час назад, Сергей Стрельник сказал: можете гріти воду, коли надлишок генерації і нема зеленого тарифу (один з прикладів) 18 часов назад, Dima4s сказал: інвертор має окремий вихід, яким керує сам. МОжна задати % батареї при якому цей вихід ввімкнеться і на якому % вимкнеться. ПО суті да, зручно гріти бойлер, якщо немає зеленого тарифу і є надлишок енергії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня робота на макимальній потужності. Втрат дофіга. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 червня Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 06.06.2024 в 10:43, vadym petrov сказав: ОО супер, то це треба оновити прошивки и воно з'явиться в налаштуваннях? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hhtpl Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня Доброго дня, можете підказати як налаштувати так,щоб при нестачі енергії від фотомодулів,з батареї (pylon по can зв'язку) не йшов розряд+імпорт,а завжди нестачу брало з міської мережі ?. А батарею використовувало тільки як резервне джерело енергії без мережі або ж сонця. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 9 червня Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 14 хвилин тому, hhtpl сказав: Доброго дня, можете підказати як налаштувати так,щоб при нестачі енергії від фотомодулів,з батареї (pylon по can зв'язку) не йшов розряд+імпорт,а завжди нестачу брало з міської мережі ?. А батарею використовувало тільки як резервне джерело енергії без мережі або ж сонця. Дякую 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня В 08.06.2024 в 11:22, yur43 сказал: робота на макимальній потужності. Втрат дофіга. А я побачив ось таке недавно, не знав що він може так вилазити за номінал(по панелям в мене 7квт, sna5000): 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 9 червня Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 11 хвилин тому, vadym petrov сказав: А я побачив ось таке недавно, не знав що він може так вилазити за номінал(по панелям в мене 7квт, sna5000): 1. номінал PV для SNA5000 = 6,4кВт. 2. на ломані графіки можна не дивитися, бо показники не стабільні 3. 7кВт - круто. Мабуть схід-захід ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 16 минут назад, yur43 сказал: 1. номінал PV для SNA5000 = 6,4кВт. 2. на ломані графіки можна не дивитися, бо показники не стабільні 3. 7кВт - круто. Мабуть схід-захід ? так, на південний захід - схід 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 08.06.2024 в 21:18, yur43 сказав: Це на SNA5000? бо в мене нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 червня Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 5 годин тому, tek сказав: Це на SNA5000? бо в мене нема якщо Вам таке треба, потрібно оновитися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня обновився. Версiя cBaa-2E868D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня Хлопці, за що відповідають 2 маленькі піни-перемикачі коло виходів CAN/RS485? Вони ще магнітиком закриваються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня (змінено) 10 хвилин тому, OlegYAVA сказав: Хлопці, за що відповідають 2 маленькі піни-перемикачі коло виходів CAN/RS485? Вони ще магнітиком закриваються В инструкции есть конфиги для случаев наращивания (доп люксы) в мощность на 1ф или в 3ф Змінено 10 червня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 10 червня Поділитись Опубліковано: 10 червня 2 години тому, ЯД сказав: В инструкции есть конфиги для случаев наращивания (доп люксы) в мощность на 1ф или в 3ф Я це бачив, вони також перемикають протокол CAN / RS485 і, як я зрозумів, впливають на обмін даними з BMS батареї. Я перебирав різні варіанти виробників щоб з'єднатися з батареєю і спочатку жоден не підійшов, але при маніпулюванні з тими пінами все вийшло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 червня Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 1 хвилину тому, OlegYAVA сказав: при маніпулюванні з тими пінами все вийшло так викладіть - як вийшло запуститися, і з яким обладнанням Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 08.06.2024 в 11:22, yur43 сказав: робота на макимальній потужності. Втрат дофіга. А цим замірам можна довіряти? В мене при видачі 10 кВт по АС від сонця бере 10.4 кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 1 годину тому, volomoto сказав: А цим замірам можна довіряти? В мене при видачі 10 кВт по АС від сонця бере 10.4 кВт. а хто знає - як воно міряє DC, як його на заводі калібрували. За AC з токовими трансформаторами ще більш-менш спокійно, а DC якщо не шунтами міряти то я не зна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня (змінено) Батарея Lithtech TS4000, є аналогічна ТЕ4000 (48В 100Агод) Працює на налаштуваннях бренду 04 (пункт меню 03 - налаштування батареї) Загалом алгоритм такий - вимкнути EPS (відключити навантаження) і перебирати бренди від 00 до 21. Інвертор буде щоразу перезавантажуватися. Якщо при завантаженні зразу помилка з кодом 00, то можна переходити відразу до наступного. Якщо показує якісь дані по акуму, то буде код помилки 04 - помилка самого протоколу. На таких налаштуваннях треба спробувати перезавантажитися із обидвома пінчиками в положенні ОN або OFF (CAN/RS485). Та й ніби усе Змінено 12 червня користувачем OlegYAVA 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня питаннячко для власників luxpower...а в нього є окремий вхід для генератора та з клемою на ATS, тобто управляння автоматикою генератора, як у Deye? обіраю між deye та luxpower і ця функція важлива. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 червня Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня Цитата Підкажіть, будь ласка, LuxPower SNA5000 може працювати з акумулятором 12V? чотири штуки однакових, послідовно з'єднаних, великої ємності, будуть працювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня 29.05.2024 в 12:30, yur43 сказав: 400в при роботі, це близько 480в ХХ. Можете показати графік напруги за сонячний день ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 червня Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 17 хвилин тому, DraVVa сказав: Можете показати графік напруги за сонячний день ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 червня Поділитись Опубліковано: 13 червня В 12.06.2024 в 22:01, sly сказал: а в нього є окремий вхід для генератора та з клемою на ATS дивно, що ніхто не відповів... відповіть сам знайшов - так, все є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз