volomoto Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 11 годин тому, yur43 сказав: панове, підкажіть, сонце відвернулося від нас? В нас впав мокрий сніг і замерз — до потепління генерації нуль. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 а хтось ставив пiдiгрiв панелей? чи то фiгня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 13 минут назад, tek сказал: а хтось ставив пiдiгрiв панелей? чи то фiгня? При нашому кліматі-це якщо катлєту нікуда діти , бо зараз нагрій його від мережі або АКБ , а сонечко де ? Просто почекати пару днів , все минеться саме Змінено 12 грудня 2023 користувачем dneprstab 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 35 хвилин тому, tek сказав: а хтось ставив пiдiгрiв панелей? чи то фiгня? Та фігня, бо треба витрачати більше енергії, ніж панелі зможуть згенерувати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 8 часов назад, volomoto сказал: В нас впав мокрий сніг і замерз — до потепління генерації нуль. А я не можу зрозуміти, сніг лежить, а на табло генерація, нехай і мізерна, але показує 40-50W Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solar Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 В мене те саме. Сьогодні в обідній час панелі під шаром снігу видавали до 200 W. (загальна потужність панелей 6 кВт) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 3 години тому, Фрай сказав: А я не можу зрозуміти, сніг лежить, а на табло генерація, нехай і мізерна, але показує 40-50W Та показує, але толку. В мене також показує, але я вважаю це за нуль, бо навіть власне споживання інвертора не перекриває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 я про те, що дає якийсь мізер навіть через сніг, зрозумів би якби були чисті чи двосторонні, а так цікаво бреше чи дійсно щось генерує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 5 минут назад, Фрай сказал: я про те, що дає якийсь мізер навіть через сніг, зрозумів би якби були чисті чи двосторонні, а так цікаво бреше чи дійсно щось генерує? Скорее брешет, у меня напряжения даже для включения мппт не хватает Но как вариант клещами посмотрите есть ли там что то на проводах от панелей Змінено 12 грудня 2023 користувачем mib 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) О, спасибо, будет снова снег проверю. купил же зачем-то клещи Юни-Т Змінено 12 грудня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 1 минуту назад, Фрай сказал: О, спасибо, будет снова снег проверю. купил же зачем-то клещи Юни-Т Не зачем то а я посоветовал правда не помню зачем, но ведь помню что они у вас есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 Та я хотел знать мощность ЗУ, решил, что так и другие за приборы узнаю, но не подумал о том, шо измерение возможно при условии наброса только на ОДИН провод. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 Підкажіть яку BMS купить на аліекспрес для LiFePO4 16шт щоб дружила з нашим інвертором. Дивлюсь на Seplos. Чи може щось інше. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 1 годину тому, Віталій Воліченко сказав: Чи може щось інше. Дякую. Нова JK з найсвіжішою прошивкою (14.13) буде краще, ніж Seplos. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2023 1 минуту назад, volomoto сказал: Нова JK з найсвіжішою прошивкою (14.13) буде краще, ніж Seplos. На американском форуме сильно жалуются что сырая, но им пожаловаться хлебом не корми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 часов назад, volomoto сказал: Нова JK з найсвіжішою прошивкою (14.13) буде краще, ніж Seplos. Коли буде?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) 6 годин тому, volomoto сказав: Нова JK з найсвіжішою прошивкою (14.13) буде краще, ніж Seplos. Напишіть посилання де придбати JK (14.13) Змінено 13 грудня 2023 користувачем Віталій Воліченко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 1 година тому, Віталій Воліченко сказав: Напишіть посилання де придбати JK (14.13) Це він www.aliexpress.com/item/1005006278218804.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 28 хвилин тому, Віталій Воліченко сказав: 1 годину тому, Віталій Воліченко сказав: Це він www.aliexpress.com/item/1005006278218804.html Так, це вона Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 15 часов назад, solar сказал: В мене те саме. Сьогодні в обідній час панелі під шаром снігу видавали до 200 W. (загальна потужність панелей 6 кВт) так норм, 200вт лучше, чем ноль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 05.12.2023 в 11:56, volomoto сказав: Як давно ви її заряджали до 100%? Зарядка до 100% не допомагає. Сьогодні історія з провалом SOC повторилась :( Прихований текст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 6 хвилин тому, DraVVa сказав: Зарядка до 100% не допомагає. Сьогодні історія з провалом SOC повторилась :( Без детального моніторингу батареї важко щось сказати. Може бути, що у вас сильний розбаланс і спрацьовує Cell UVP, яке також налаштоване як 0% SoC. Підключайте БМС до компа і рідною програмою дивіться що відбується. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 14 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2023 так виглядає наче Люкса багато. але то не багато, лиш трошки. Вже скоро поїде. На в лютому чекаєм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 13.12.2023 в 01:39, volomoto сказав: Нова JK з найсвіжішою прошивкою (14.13) буде краще, ніж Seplos. А як поставити нову прошивку ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 5 годин тому, Віталій Воліченко сказав: А як поставити нову прошивку ? Треба скачати програму на комп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз