Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Хто вкурсі, що налаштування обведені зеленим означають? Також питання, чи можна якось понизити прошивку? Писав китайцям за глюк з довгим перемиканням на батарею при зникненні мережі в новій версії, вони відписали, що в мене остання прошивка, і все. А те що вона глючна, їх мало цікавить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 (змінено) 25 хвилин тому, Dima4s сказав: Хто вкурсі, що налаштування обведені зеленим означають? Також питання, чи можна якось понизити прошивку? Писав китайцям за глюк з довгим перемиканням на батарею при зникненні мережі в новій версії, вони відписали, що в мене остання прошивка, і все. А те що вона глючна, їх мало цікавить) 23 це external grid current transformer, а от нашо йому зміщення? можу тільки припустити що цей датчик ставиться на лінію навантаження(на вихід інвертора) і по ньому роблять корекцію споживання в інверторі 24 це зміна кривої швидкості вентилятора, тобто інтенсивності охолодження Змінено 19 листопада 2023 користувачем Сергей Стрельник 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 1 час назад, Dima4s сказал: Хто вкурсі, що налаштування обведені зеленим означають? Також питання, чи можна якось понизити прошивку? Писав китайцям за глюк з довгим перемиканням на батарею при зникненні мережі в новій версії, вони відписали, що в мене остання прошивка, і все. А те що вона глючна, їх мало цікавить) Чому ви вважаєте що вона глючна? Чому у інших вона не глючна? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 12 минут назад, Dalet сказал: Чому ви вважаєте що вона глючна? Чому у інших вона не глючна? тому що саме після оновлення з"явилась така проблема. Ну почнем з того, що якби прошивки не глючили, не випускали б оновлення. Тобто по визначенню прошивки глючні) Якщо говорити про мій глюк, він вилазить тільки коли немає сонця і стоїть живлення від мережі. Тобто при сонці, або в режимі змішування все норм перемикається. Ось відео video_2023-11-10_10-12-04.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Та і перевірити чи це НЕ прошивка я не можу, тому що не зрозуміло як повернути стару Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 шось на відео я не побачив "довго". Довго, це 10 секунд. В режимі автономного інвертор глушить все і спить. В режимі змішування він працює постійно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 9 минут назад, yur43 сказал: шось на відео я не побачив "довго". Довго, це 10 секунд. В режимі автономного інвертор глушить все і спить. В режимі змішування він працює постійно. я ним користувався рік в режимі дбж і все перемикалось швидко( так що зникнення мережі навіть не помічалось). Зараз перемикання з мережі на батарею триває 6 секунд. В вас так само? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 8 хвилин тому, Dima4s сказав: я ним користувався рік в режимі дбж і все перемикалось швидко( так що зникнення мережі навіть не помічалось). Зараз перемикання з мережі на батарею триває 6 секунд. В вас так само? в автономному режимі так і є, на обох прошивках. Я вже рік на змішуванні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 (змінено) 3 минуты назад, yur43 сказал: в автономному режимі так і є, на обох прошивках. Я вже рік на змішуванні. тобто питання не в глючності. а в тому що після прошивки в мене збилось якесь з налаштуваннь, і через це така штука твориться. Не підкажете як це поправити? Щоб перемикання на батарею при зникненні мережі завжди займало 20мс а не 6сек Змінено 19 листопада 2023 користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 1 час назад, Dima4s сказал: Та і перевірити чи це НЕ прошивка я не можу, тому що не зрозуміло як повернути стару Інколи все не так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 1 час назад, Dima4s сказал: Ну почнем з того, що якби прошивки не глючили, не випускали б оновлення. Тобто по визначенню прошивки глючні) Вони глючили у всих однаково - це вірне твердження? Якщо вірене, то чому ви один тут з проблемою? А може тому що є і інші причини, а ніж прошивка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 10 минут назад, Dalet сказал: Вони глючили у всих однаково - це вірне твердження? Якщо вірене, то чому ви один тут з проблемою? А може тому що є і інші причини, а ніж прошивка. можливо і є. я тому і хочу розібратись та зрозуміти. Дякую за бажання допомогти! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 4 хвилини тому, Dima4s сказав: можливо і є. я тому і хочу розібратись та зрозуміти. Дякую за бажання допомогти! я би скинув всі налаштування і пройшовся би по всім параметрам ще раз може бути конфлікт налаштування, коли конфіг для старої прошивки конфліктує з конфігом для нової от і виходить що щось не так працює, бо то що ви можете налаштувати з меню - це лише частина конфігу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 19.11.2023 в 12:13, Dima4s сказав: не випускали б оновлення а як що до покращення ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 22 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2023 В 21.11.2023 в 12:53, DraVVa сказал: а як що до покращення ? З того що я побачив після оновлення, вентилятори стали більш адекватно реагувати на налаштування. Все інше ніби працює як і працювало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 23 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2023 То варто оновлюватись чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2023 2 години тому, vadym petrov сказав: То варто оновлюватись чи ні? різниця на рівні суб'єктивних відчуттів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2023 Новий JK з Lux подружилися. Є правда нюанси, але все ок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 23 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2023 18 хвилин тому, Dalet сказав: Новий JK з Lux подружилися. Є правда нюанси, але все ок. якось сухо всьо, а де посилання на aliexpress? 😁 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 23 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2023 2 часа назад, Сергей Стрельник сказал: якось сухо всьо, а де посилання на aliexpress? 😁 певно про ці мова www.aliexpress.com/item/1005006020100013.html?spm=a2g0o.home.0.0.650c2145cTeWcF&mp=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 30 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2023 Доброго дня. Підкажіть наш Lux подружиться з Deye RW-M6.1, LiFePO4, 6.14 (кВт/год). Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 30 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2023 2 хвилини тому, Віталій Воліченко сказав: Доброго дня. Підкажіть наш Lux подружиться з Deye RW-M6.1, LiFePO4, 6.14 (кВт/год). Дякую. протокол Pilon, подружиться. Максимум кабель CAN переопресувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 15 часов назад, yur43 сказал: протокол Pilon, подружиться. Максимум кабель CAN переопресувати. В Дей свій протокол 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 1 година тому, Dalet сказав: В Дей свій протокол тоді погано Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Відправив запитання виробнику. Тоді відпишуся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз