Dalet Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 ану, давайте вже затягнемо на тиждень...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 4 години тому, igorrius сказав: а что это и для чего ? youtu.be/DjhAIRRP8Cc?si=wJq-xKnXP67aYuCs 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 Вибачаюся за можливо трохи тупе питання. А що шановне панство скаже щодо використання із таким інвертором збірки 17s (lifepo4)? Я хочу купити запасну комірку, бо одна з 16 в мене під підозрою, і щоб вона не стояла просто на полиці то хочу використовувати її. БМС дозволяє під'єднати до 20 штук. По верхній напрузі бачу що збірка ніколи не досягне 100% заряду, але то наче не дуже і проблема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 44 хвилини тому, blacktigra сказав: По верхній напрузі бачу що збірка ніколи не досягне 100% заряду, але то наче не дуже і проблема. www.atmosfera.ua/uk/download/Manual-LuxPower_SNA5000-UA.pdf там всі напруги, а народ вже як хоче так і заряжає, там один на ютубі до 3,7в зразу задув і зварювальний підключив, бо йому так треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 24 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 47 хвилин тому, blacktigra сказав: По верхній напрузі бачу що збірка ніколи не досягне 100% заряду, але то наче не дуже і проблема. Із LFP це проблема, бо неможливо буде зробити балансування, бо воно в цієї хімії можливе тільки по верху. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 15 минут назад, yur43 сказал: там всі напруги, а народ вже як хоче так і заряжає, там один на ютубі до 3,7в зразу задув і зварювальний підключив, бо йому так треба Дякую. Цього мануала мені бракувало, бо китайський англійський не завжди можу коректно інтерпретувати. 14 минут назад, volomoto сказал: Із LFP це проблема, бо неможливо буде зробити балансування, бо воно в цієї хімії можливе тільки по верху. Спробую, подивимось що з цього вийде. По верху я комірки всі вирівняв, поспостерігаю як воно в роботі буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 на краю пропасти 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 4 хвилини тому, Dalet сказав: на краю пропасти А чи не завелике споживання для цього люкса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 10 хвилин тому, Dalet сказав: на краю пропасти в документації пікове 11 кВт, реле байпасу там на 60А швидше за все, це ж не 7,2 без мережі. Але жим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 34 минуты назад, yur43 сказал: в документації пікове 11 кВт, реле байпасу там на 60А швидше за все, це ж не 7,2 без мережі. Але жим. за то э привід з гарантії зняти, мені подобаються наші люди)))) інший зараз найняв монтажників генератора приєднати, ті поламали всі налаштування в інверторі))) упс. теж - гарантія)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 1 час назад, Dalet сказал: на краю пропасти Потрібно собі десь занотувати: "Не забути витягнути донгл якщо вирішу познущатися над інвєнтором". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 30 минут назад, blacktigra сказал: Потрібно собі десь занотувати: "Не забути витягнути донгл якщо вирішу познущатися над інвєнтором". зняття з гарантії за приховані дії))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 18 минут назад, Dalet сказал: зняття з гарантії за приховані дії))) "відвалився зв'язок, сам не знаю чого" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 23 минуты назад, vadym petrov сказал: "відвалився зв'язок, сам не знаю чого" Витратив останні гроші на інвєнтора, не вистачило на інтернет. 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 1 час назад, vadym petrov сказал: "відвалився зв'язок, сам не знаю чого" сітуйовіна. В мене зараз заїхало 300шт Люксів, з них 250 десь розійшлось Україною на умові без гарантії, і лиш 20шт з гарантією. Гы. Не бачу сенсу навіть відключати))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 4 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2023 Стало цікаво скільки такий інвертор споживає з мережі в режимі холостого ходу. Правда не знаю навіщо мені ця інформація, але хай буде для історії. Точність показів теж під питанням. Перша фотка - eps off, друга - eps on. До виходу нічого не під'єднано. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 Підкажіть будь ласка, я ж так нічого не спалю? Мені нулі зручніше з'єднати в інверторі. На GEN N/L чомусь є потенціал коли інвертор заживлений від мережі. Може хтось знає як з'єднані нулі мережі та генератора всередині інвертора? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 1 хвилину тому, blacktigra сказав: Підкажіть будь ласка, я ж так нічого не спалю? Мені нулі зручніше з'єднати в інверторі. Отак в Deye точно не працює, воно хоче розвязку N. Люксам може і однаково, треба пробувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 17 минут назад, yur43 сказал: воно хоче розвязку N Це саме люкс, нулі на вході та виході там реле комутує коли eps = on, я перевіряв. А от з генератором незрозуміло. Я розмірковую так, що "нуль" генератора все одно опиниться на загальному нулі щитка, тож вони будуть з'єднані, просто в іншому місці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 33 минуты назад, blacktigra сказал: Підкажіть будь ласка, я ж так нічого не спалю? Мені нулі зручніше з'єднати в інверторі. робіть, розкажете потім. Тільки не забудьте логера вийняти))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 7 минут назад, Dalet сказал: Тільки не забудьте логера вийняти))) Я його екрануючою ізолєнтою заклеїв 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 3 години тому, blacktigra сказав: Я його екрануючою ізолєнтою заклеїв Цікаво чому червоною? Я обрав жовту :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 20 минут назад, DraVVa сказал: Цікаво чому червоною? Я обрав жовту :) Жовту мій продавець заборонив використовувати. Казав, що з гарантії зніме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2023 (змінено) 8 годин тому, DraVVa сказав: Цікаво чому червоною? Я обрав жовту :) істєорічєскіє корні. ...SNA5000 вже по 700 продають.. Змінено 6 листопада 2023 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2023 47 минут назад, yur43 сказал: SNA5000 вже по 700 продають.. Не дякуйте..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз