Dalet Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 1 час назад, solar сказал: Я поставив "Зубр" CV2-63 red Угу. Токо є момент, швидкість спрацювання того зубру... 1 час назад, solar сказал: Ось майстер, який займається професійним ремонтом інверторів Йому повезло. Там бува і до дірки вигоря той блок живлення внутрішніх потреб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 (змінено) Добрий вечір. Щось інвертор фігню різну мені показує. Каже що йде на батарею 195W. А бмс не вкурсі про це. У всіх так? Змінено 21 жовтня 2023 користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 23 часа назад, solar сказал: порекомендував обов"язково встановити перед інвертором реле напруги з контролем струму, що я і зробив (благо в щиткові якраз було місце). Я поставив "Зубр" CV2-63 red Зараз будь який нормальний електрик ставить реле напруги на вході. ТАк само як і ПЗВ. Собі в китайців замовив ще таку штуку www.aliexpress.com/item/1005002998834288.html Для самозаспокоєння. Пишуть що ніби має підстрахувати, якщо реле не встигне... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 (змінено) 38 хвилин тому, Dima4s сказав: інвертор фігню різну мені показує. Каже що йде на батарею 195W. А бмс не вкурсі про це. Ви впевнені що обидва скріни показують інфу про один той самий момент часу ? на скріні люкса бачу 15:02 Змінено 21 жовтня 2023 користувачем DraVVa 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 6 минут назад, DraVVa сказал: Ви впевнені що обидва скріни показують інфу про один той самий момент часу ? на скріні люкса бачу 15:02 Скріни може і ні. я їх зняв щоб запитати. В момент коли робив їх, я стояв перед інвертором і дивився показники на його екрані. Там було теж саме, 0.17-0.19 на батарею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 Можу лише відповісти що покази екранів (не через інтернет, а саме з екранів) мого БМС і мого Люкса співпадають 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 36 минут назад, DraVVa сказал: Можу лише відповісти що покази екранів (не через інтернет, а саме з екранів) мого БМС і мого Люкса співпадають і на тому дякую. В мене і раніше були якісь дивні штуки з цією батареєю і інвертором. Маючи мережу і працюючи як ББЖ, інвертор все одно постійно тягнув 15-20-30 ватт з акума, чим розряджав його до межі в 52в за декілька днів і заряджав від мережі назад. Я так і не зрозумів для чого він бере енергію з батареї. Єдина думка, що через те що батарея підключена як кислотна. Тепер маю два незрозумілих глюка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 Я раніше писав про помилку даних інвертора щодо заряду-розряду акумулятора. В мене особисто дані розходяться вдвоє, заряд більший за розряд. Просто у люкса не вистачило на хороших програмістів, пробачте їм за це. Зате це мабуть найдешевший інвертор, який дає такий набір функцій за такі невеликі гроші. Через мій вже пройшло близько 5 МВт-год . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 10 часов назад, Dima4s сказал: Я так і не зрозумів для чого він бере енергію з батареї как любому электроприбору - ему нужна электроэнергия для питания , вот видимо и берет , собственное потребление 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 49 минут назад, igorrius сказал: как любому электроприбору - ему нужна электроэнергия для питания , вот видимо и берет , собственное потребление так в тому то і дивина. він з мережі бере на себе десь 50-70ватт) І з батареї тягне ще 15-30ватт. Не зрозуміло як зробити щоб не чіпав батарею. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 15 минут назад, Dima4s сказал: так в тому то і дивина. він з мережі бере на себе десь 50-70ватт) І з батареї тягне ще 15-30ватт. Не зрозуміло як зробити щоб не чіпав батарею. В мене постійно теж хаває батар, 5-10% за добу, при ємності 4.8квт, при тому що ліміт On Grid EOD SOC(%) давно вичерпано. Сонця немає останні пару днів, то сиджу дивлюся як батарея уходить по трохи, при живленні з мережі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 (змінено) мої налаштування для чергового режиму, може кому підійдуть, ЗТ, LiFePo з балансиром без БМС Змінено 23 жовтня 2023 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima4s Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 Якщо інвертор на 5квт то він по входу може брати максимум 5квт чи саме по виходу? Тобто чи можна наприклад навантажити його на 5 і ще на 2квт заряджати батарею в цей час? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 16 годин тому, Dima4s сказав: і на тому дякую. В мене і раніше були якісь дивні штуки з цією батареєю і інвертором. Маючи мережу і працюючи як ББЖ, інвертор все одно постійно тягнув 15-20-30 ватт з акума, чим розряджав його до межі в 52в за декілька днів і заряджав від мережі назад. Я так і не зрозумів для чого він бере енергію з батареї. Єдина думка, що через те що батарея підключена як кислотна. Тепер маю два незрозумілих глюка) коли пропаде мережа, то інвертор вчасно перемкнеться на батарею, а щоб це прошло майже "безшовно", потрібно постійно живити DC-DC перетворювач звідси і постійний розряд батареї пограйтеся с плаваючою напругою заряду 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 Доброго дня. А хтось пробував пiдключити до панелей оптимiзатори? Не зовсiм розумiю принцип роботи - чи дiйсно працюють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 17 минут назад, tek сказал: до панелей оптимiзатори? а что это и для чего ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 3 хвилини тому, igorrius сказав: а что это и для чего ? типу перетворювачі DC-DC, але на виході маємо іншу вольтамперну характеристику, пригодну для послідовного з'єднаня різношерстних панелей навіть у різних напрямках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 4 минуты назад, igorrius сказал: а что это и для чего ? Чув що ці пристрої позитивно впливають на стан банківського рахунку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 5 минут назад, yur43 сказал: для послідовного з'єднаня різношерстних панелей навіть у різних напрямках то есть , если все панели одинаковы и верно подключены- то эти оптимизаторы и нафиг не нужны ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 3 минуты назад, blacktigra сказал: Чув що ці пристрої позитивно впливають на стан банківського рахунку. Мого!!!!!. Дякую! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 10 хвилин тому, yur43 сказав: типу перетворювачі DC-DC, але на виході маємо іншу вольтамперну характеристику, пригодну для послідовного з'єднаня різношерстних панелей навіть у різних напрямках. Я так розумію що навіть нові панелі мають трохи різні параметри, + десь ворона знизила тимчасово (до дождя) кпд якоїсь панелі - воно того варте, чи різниця не така велика? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 одна ворона = один оптимізатор, шонепонятно ? Що з вище написаного не зрозуміло? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 На інверторі потрібно щось міняти? Ну типу є опція вхід dc. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 Тест оптимізаторів: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 23 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 19 хвилин тому, tek сказав: На інверторі потрібно щось міняти? Ну типу є опція вхід dc. налаштовується тільки оптимізатор під заводські параметри ФЕМ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз